AK MÁ BYŤ NA SLOVENSKU HOJNOSŤ A PROSPERITA, ŠTÁT BY MAL FUNGOVAŤ AKO COLNÝ ÚRAD A ÚČTOVAŤ DAŇ Z KAŽDEJ TRANSAKCIE (+Poznámka Biblik: zo všetkých firiem na Slovensku štát je jediná inštitúcia, ktorá aj viac ako rok čaká na platby)

28.04.2024 16:23

biblik.sk/clanky

AK MÁ BYŤ NA SLOVENSKU HOJNOSŤ A PROSPERITA, ŠTÁT BY MAL FUNGOVAŤ AKO COLNÝ ÚRAD A ÚČTOVAŤ DAŇ Z KAŽDEJ TRANSAKCIE

Colný úrad je na Slovensku jeden z mála dobre fungujúcich úradov s kvalitne pripravenými ľuďmi. Ak by fungoval tak, že clo sa bude platiť raz za rok po tom, čo si podnikatelia odrátajú výdavky, clo by v skutočnosti platil málokto a väčšina podnikateľov by našla spôsob, ako sa plateniu vyhnúť. Súkromné firmy, colný úrad, Pošta i doručovacie spoločnosti fungujú tak, že fakturujú ihneď pri transakcii, alebo každé 2 týždne, príp. 1x do mesiaca. 

Ak by sa mali na Slovensku normálne platiť dane, pre obchody a firmy by mala byť povinnosť platiť napr. 10% daň zo všetkých vyúčtovaných predajov napríklad každý týždeň, 2x alebo 1x do mesiaca. Samozrejme, veríme, že odteraz tu už vždy bude vláda, ktorá tieto obrovské peňažné toky bude spravodlivo prerozdeľovať. A možno, ľudia sa budú o voľby viac zaujímať. 

Ak by sa štátu normálne platila napr. 10% daň z celej účtovnej mesačnej uzávierky, odpadá potreba Daňového úradu a daňových priznaní. Pre podnikateľov i pre štát je to možno jediná normálna vec ako postaviť Slovensko na nohy a ako predchádzať tomu, že dane obvykle normálne platia iba obyčajní zamestnanci! Je možné, že takéto riešenie (ktoré je overené a funkčné) by vyhovovalo i štátu, i podnikateľom, i všetkým ľuďom na Slovensku! 

Poznámka Biblik: zo všetkých firiem na Slovensku štát je jediná inštitúcia, ktorá aj viac ako rok čaká na platby, a umožňuje prakticky každému vyhýbať sa plateniu daní ako sa dá! Ak štát bude normálne fungovať a starať sa o ľudí, nebudú žiadne výhrady voči plateniu daní - ale samozrejme, treba nastaviť podmnienky tak, aby štát - t.j. ľudia, ktorí takisto potrebujú peniaze, neboli zo všetkých na poslednom mieste! 

Takisto by možno bolo správne výplaty každý týždeň a okamžité bankové prevody, aby peniaze nestáli! (v tento okamih sa neoprávnene zadržujú miliardy na oneskorených prevodoch) Ale proste štát si v dnešnej situácii nemôže dovoliť rok čakať na peniaze!

Dane by sa mali platiť normálne a hneď, podobne ako sa platia účty a faktúry!

Súvisiace knihy / related books:

https://www.biblik.sk/biznis-a-rozvoj/

Súvisiace články / related articles:

TO, AKO SA KDE BUDETE CÍTIŤ A ČO VŠETKO NA VÁS VPLÝVA, O TOM ROZHODUJETE VY! VÁŠMU ROZHODNUTIU CÍTIŤ SA DOBRE TU A TERAZ V SKUTOČNOSTI NIČ NEBRÁNI!
https://www.biblik.sk/news/to-ako-sa-kde-budete-citit-a-co-vsetko-na-vas-vplyva-o-tom-rozhodujete-vy/

Anna Hogenová a Pjér la Šé'z: Hledání vlastního pramene: "VECI, KTORÉ SA NÁM DEJÚ, SÚ ODPOVEDE NA OTÁZKY, KTORÉ SA BOJÍME SI POLOŽIŤ."
https://www.biblik.sk/news/anna-hogenova-a-pjer-la-sez-hledani-vlastniho-pramene/

Dr. JOSEPH MURPHY - KNIHA MOC NÁŠHO PODVEDOMIA + KRÁTKE VIDEO / Dr. JOSEPH MURPHY - THE POWER OF YOUR SUBCONSCIOUS MIND - BOOK (SK, CZ, ENG) (+Poznámka Biblik: Bohatí sú najviac zapojení do všetkých špinavých diablových hier, sú to chudáci!
https://www.biblik.sk/news/dr-joseph-murphy-kniha-moc-nasho-podvedomia-kratke-video-dr-joseph-murphy-the-power-of-your-subconscious-mind/

MEDITÁCIA AKO KĽÚČ K MOŽNOSTIAM POĽA / MEDITATION AS A KEY TO POSSIBILITIES OF THE FIELD (SK, ENG) (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/meditacia-ako-kluc-k-moznostiam-pola-meditation-as-a-key-to-possibilities-of-the-field/

biblik.sk/clanky

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašizmu a satanizmu! Fašizmus, terorizmus a satanizmus už čoskoro bude definitívne porazený! Zločinné satanské elity prehrávajú na všetkých frontoch! Ustavične sa modlite, buďte disciplinovaní a pracujte na sebe! Od každého jedného z vás, i od každej jednej vašej myšlienky závisí, aký je svet!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 

PFIZER SMILE / ÚSMEV OD FIRMY PFIZER (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: Poznámka Biblik: Všetky vakcíny sú jed a očkovanie je podvod a zločin! / All vaccines are poison and vaccination is a fraud and a crime! (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/pfizer-smile-usmev-od-firmy-pfizer/