PREČO SÚ NEKRYTÉ PENIAZE?

28.04.2024 11:43

biblik.sk/clanky

PREČO SÚ NEKRYTÉ PENIAZE? 

Väčšina ľudí v práci nevytvára žiadne skutočné hodnoty, zo dňa na deň ich môže nahradiť robot alebo umelá inteligencia. Pravdepodobne systém je už smerovaný takto, vidíme absurdnosti na úradoch, absurné kvázivyšetrovania Polície či predvádzanie sa politikov len kôli získavaniu pozornosti. Títo ľudia dostávajú na výplatu ničím nekryté peniaze, čo je až druhotná vec, príčinou nie sú židia ani reptiliáni, ale úroveň vedomia človeka, ktorý ešte necíti potrebu tvoriť a dať v živote na prvé miesto skutočné hodnoty. Potom sú naozaj schopní (a to naozaj nechceme nikoho uraziť) doslova akceptovať prostitúciu - nechať sa opichať vakcínou kôli práci, či chodiť do práce len pre peniaze... Oni tvrdia, že nemôžu ináč.. Akoby všetko riadil systém, s čím sa aj v tej svojej práci stretávajú - sú sledovaní na kažom kroku a môžu len odtiaľ potiaľ! Ich pracovisko vyzerá ako žalár, ku ktorému majú kartičky od dverí, heslá do systému alebo kľúče! Alebo si postavili svoje podnikanie tak, že ani nestíhajú míňať peniaze, trápna hra ich pohltila celých, ani stopy po duchovnom kľude, ani minúta nazvyš pre zastavenia sa a pohľad do vnútra! Týchto chudákov s trochu lepším autom a trochu väčším domom pokladáte za úspešných?

Ľudia postavili ilúziu nad pravdu, postavili peniaze či úspech nad skutočné hodnoty, dali v živote na prvé miesto seba namiesto Jednoty s Nebeským Otcom! (maskujú svouje pokrytectvo a strach z pohľadu do seba rôzne: práca, deti, povinnosti, firma, atď.) A vlastne, v skutočnosti ani nedostávajú, ani nikdy nemôžu dostávať skutočné peniaze! 

Nemajú odvahu klásť si skutočné otázky: 

"Čo vlastne som? "Čo vyžarujem?" "Čo skutočne v živote chcem?" Z jednej strany je komediálne, že mnohí, ktorí vlastne nič nevedia, stávajú sa rodičmi. Tú práznotu ich deti sajú už v materskom mlieku. A zodpovednosť sa nedá hodiť na cirkev ani na systém - že však lekár vie, či je vakcína prospešná alebo ubližuje, alebo že nejaký farár vie lepšie a duchovných veciach! Náboženstvo oficiálnej cirkvi je povrchné ako oficiálna veda! Slúži iným záujmom - je to o predaji určitého produktu, je to obchod so strachom, či už so strachom z chorôb (očkovanie) alebo strachy z pekla (náboženské rituály). A človek si umýva ruky ako Pilát, myslia si, že snáď, ak urobia, čo chce dav alebo rôzni náboženskí, lekárski a vedeckí vodcovia, že snáď sa im to nejako prepečie! Pričom ustavične zabíjajú Krista! Nech si niekto nemyslí, že je lepší od vraha! Nie je to písané na to, aby sa niekto cítil vinný, ale na to, aby sa človek začal zaoberať skutočnými základmi, na ktorých chce budovať život svoj, svojich detí a celej civilizácie. Viac o pevnom základe - Kázeň na Vrchu, Matúš kapitotly 5., 6., 7.  (Biblia Roháček)

Súvisiace články / related articles:

EXISTUJE APLIKÁCIA, KTORÁ VÁM SPOČÍTA, KOĽKOKRÁT ZA DEŇ POVIETE JEŽIŠ?
https://www.biblik.sk/news/existuje-aplikacia-ktora-vam-spocita-kolkokrat-za-den-poviete-jezis/

Dr. EDUARD TOMÁŠ - VŠETKY PREDNÁŠKY (64GB USB kľúč)
https://www.biblik.sk/products/dr-eduard-tomas-vsetky-prednasky/

ZMYSEL ŽIVOTA:

biblik.sk/svata-biblia

biblik.sk/jezis-nas-osud

biblik.sk/zohar

biblik.sk/koran

biblik.sk/kabala

biblik.sk/zmysel-zivota

MAHARIŠI Z ARUNÁČALY: NAJVÄČŠÍM OMYLOM ČLOVEKA JE VERIŤ, ŽE JE SVOJOU PRIRODZENOSŤOU ZLÝ, SVOJOU PRIRODZENOSŤOU SLABÝ. KAŽDÝ ČLOVEK JE VO SVOJEJ SKUTOČNEJ PRIRODZENOSTI BOŽSKÝ A SILNÝ.
https://www.biblik.sk/news/maharisi-z-arunacaly-najvacsim-omylom-cloveka-je-verit-ze-je-svojou-prirodzenostou-zly-svojou-prirodzenostou-slaby-kazdy-clovek-je-vo-svojej-skutocnej-prirodzenosti-bozsky-a-silny/

KVALITNÁ KRESŤANSKǍ LITERATÚRA:
https://www.biblik.sk/krestanska-literatura/

MOBIL JE NEBEZPEČNÝ
https://www.biblik.sk/news/mobil-je-nebezpecny/

JAN KEFER: KABALA MÁ K PRAVÝM EGYPTSKÝM MYSTÉRIÁM NAJBLIŽŠIE (+Poznámka Biblik: nadaní alebo usilovní ľudia môžu vyvinúť vnútorné zbrane a môžu im byť zjavené protektívne kúzla, resp. magické techniky.
https://www.biblik.sk/news/jan-kefer-kabala-ma-k-pravym-egyptskym-mysteriam-najblizsie-poznamka-biblik-nadani-alebo-usilovni-ludia-mozu-vyvinut-vnutorne-zbrane-a-mozu-im-byt-zjavene-protektivne-kuzla-resp-magicke-techniky/

MEDITÁCIA AKO KĽÚČ K MOŽNOSTIAM POĽA / MEDITATION AS A KEY TO POSSIBILITIES OF THE FIELD (SK, ENG) (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/meditacia-ako-kluc-k-moznostiam-pola-meditation-as-a-key-to-possibilities-of-the-field/
PAUL BRUNTON: ROZHOVOR S DUCHOVNOU HLAVOU MOSLIMOV (Jeho Eminencia Šejk Mustafa el Maraghi)
https://www.biblik.sk/news/paul-brunton-rozhovor-s-duchovnou-hlavou-moslimov-jeho-eminencia-sejk-mustafa-el-maraghi/
Dr. EDUARD TOMÁŠ: ZAVRŠENÍ
https://www.biblik.sk/news/dr-eduard-tomas-zavrseni/

Všetky prednášky Dr. Eduard Tomáš tu:
https://www.biblik.sk/products/dr-eduard-tomas-vsetky-prednasky/

STUPNICA VEDOMIA, KTORÚ SPOMÍNA MIREK VOJÁČEK JE TU:
Dr. DAVID HAWKINS: POZNÁMKA KU KRESŤANSKEJ BIBLII (AKTUALIZOVANÉ + MAPA ÚROVNE VEDOMIA)
https://www.biblik.sk/news/dr-david-hawkins-poznamka-ku-krestanskej-biblii/
DUCH V TĚLE MÉHO DÍTĚTE / CHILDREN'S PAST LIVES (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/duch-v-tele-meho-ditete-childrens-past-lives/

TIP NA KNIHU / BOOKS WE LIKE: DAVID R. HAWKINS: LÉČENÍ A UZDRAVENÍ / DAVID R. HAWKINS: HEALING AND RECOVERY (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/tip-na-knihu-books-we-like-david-r-hawkins-leceni-a-uzdraveni-david-r-hawkins-healing-and-recovery/

biblik.sk/clanky

b i b l i k . s k / c l a n k y

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 

PFIZER SMILE / ÚSMEV OD FIRMY PFIZER (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: Poznámka Biblik: Všetky vakcíny sú jed a očkovanie je podvod a zločin! / All vaccines are poison and vaccination is a fraud and a crime! (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/pfizer-smile-usmev-od-firmy-pfizer/