5G VRÁTANE NOVÉHO 5GHz ŠTANDARDU PRE BLUETOOTH A Wi-Fi ZMRZAČÍ A ZABIJE PODOBNE AKO VAKCÍNY OBROVSKÝ POČET ĽUDǏ / 5G ALONGSIDE WITH NEW 5GHz STANDARDS FOR BLUETOOTH AND Wi-Fi WILL CRIPPE AND KILL MANY PEOPLE (SK, ENG)

10.06.2024 16:56

"NEOZBROJENÁ A NEMILITANTNÁ SPOLOČNOSŤ BUDE ZOTROČENÁ." David Lane / "AN UNARMED OR NON-MILITANT PEOPLE WILL BE ENSLAVED." David Lane

biblik.sk/clanky
Podporu tvorby článkov prosíme vás môžete prejaviť kúpou tovaru ma Biblik.sk alebo priamo dobrovoľným príspevkom na č. účtu:
SK8583300000002101425963
SWIFT: FIOZSKBA
Ďakujeme. Biblik.sk

5G VRÁTANE NOVÉHO 5GHz ŠTANDARDU PRE BLUETOOTH A Wi-Fi ZMRZAČÍ A ZABIJE PODOBNE AKO VAKCÍNY OBROVSKÝ POČET ĽUDÍ / 5G ALONGSIDE WITH NEW 5GHz STANDARDS FOR BLUETOOTH AND Wi-Fi WILL CRIPPE AND KILL MANY PEOPLE

Biblik.sk ponúka službu Meranie elektrosmogu, niekedy je obraz toho, čo ľudia zažívajú v blízkosti nových Wi-Fi a mobilných vysielačov hrozivý. Vychudnutí, nevyspatí a vyčerpaní ľudia, takmer zombie a čo iné by z nich mohlo byť, ak bývajú v blízkosti nových vysielačov, alebo ak majú suseda - vraha, ktorému dal operátor výkonný Wi-Fi router. V praxi je vidieť, že pre značnú skupinu ľudí sú tieto zariadenia úplne nezlučiteľné so zdravím! Tí, ktorí nemajú možnosť sa odsťahovať, sú na tom čoraz horšie, kôli dlhodobo narušenému spánkovému režimu sa u nich začínajú objavovať fyzické i psychické problémy. Poškodenie mäkkých tkanív chrupaviek a kĺbov ako sa zdá súvisí s EM žiarením, podľa prof. Henry Lai ide v dôsledku EM radiácie o zlomy na DNA, podľa našich pozorovaní kĺby a chrupavky dostávajú v blízkosti EM poľa dosť na frak. Spočiatku sa objavujú bolesti, neskôr zápaly, známe i úplný rozpad chrupaviek. Citlivejší jedinci v blízkosti EM polí chudnú, zle spávajú, trpia bolesťami hlavy, bolesťami kĺbov, ťažkou únavou, časté i bolesti srdca a problémy s dýchaním, ďalej dehydratáciou a celkovým vyčerpaním organizmu, mnohí zomierajú. Väčšina ľudí stále nemá ani tušenia o obrovských rizikách bezdrôtových zariadení. Smartphone už nie je obyčajný telefón, je to malá výkonná radarová stanica s mnohými anténami, schopnými dosahu desiatok metrov i niekoľko kilometrov, mnohé bezdrôtové čipy v smartphonoch vysielajú prakticky ustavične. Podobné je to i s Wi-Fi routrami, nové Wi-Fi routre sú doslova smrtiace zariadenia, ak sa umiestnia v panelákoch, mnohých ľudí i v okolí vážne poškodia, zmrzačia alebo zabijú. Je to veľmi podobné ako s vakcínami, očkuje sa ostošesť, čím viac sa očkuje, tým viac chorôb a úmrtí, hlupáci alebo tí, ktorým z toho plynie zisk, ako mnohým lekárom, nechcú nič vidieť a idú ako fanatické hovädá priamo vpred! Je normálne kojencom a zdravým ľuďom pichať injekcie? To je svinstvo a úplná zvhrlosť, očkovanie je i vždy bolo svinstvo od počiatku! (do pozornosti na túto tému vynikajúci dokument Dr. Johann Loibner HISTÓRIA OČKOVANIA) Úplne podobné je to aj s 5G, čím vôbec nikto netvrdí, že pred zavedením 5G bola situácia ok. Akurát súhrnné dávky EM radiácie sa násobne zvyšujú, človek proste dostane nový mobil s 5GHz Wi-Fi a bluetooth čipom alebo nový Wi-Fi router, kde okrem 2,4GHz Wi-Fi je súbežne vysielané ešte i 5GHz. Antény sú už iné, ide o tzv. MIMO antény (multiple input multiple output) a nové Wi-Fi routre sú vysokovýkonné radarové stanice. Už so starými routrami nebol problém napojiť sa na Wi-Fi aj o niekoľko poschodí vyššie... Iba málokto má predstavu, čo operátori vlastne urobili z panelákov! Každý, kto má doma Wi-Fi router je vrah, poškodzuje seba i okolie, mnohí na to doplatia i životom. Potom, keď mnohí budú chorí a zomierať, uisťovať sa budú ako očkovaní, že to určite nemôže byť tou vakcínou, podobná zhovadilosť ako očkovanie sú i radary-resp. Wi-Fi routre v domácnostiach! Sú to životu nebezpečné a potenciálne smrtiace zariadenia!

Mal by existovať kompenzačný program, pretože určitá časť ľudí v blízkosti mobilných vysielačov a takýchto vykonných routerov už nemôže žiť. S ich zdravím to ide dolu vodou, psychické, zápalové a srdcové ochorenia 100% súvisia možno dnes už predovšetkým s elektrosmogom. Ľudia predsa ak chcú byť zdraví, nemôžu nosiť výkonný rádiový vysielač vo vrecku (smartphone). Samozrejme, nemôžete mať doma výkonné radary - tie vaše Wi-Fi! Ak máte v okolí susedov, s Wi-Fi routerom vážne ohrozujete zdravie ľudí! Nie je ani normálne ani zdravé bývanie v blízkosti radarovej stanice - tie antény po strechách medzi domami a silné vysielače na poliach, kopcoch i v každej dedine! Človek i príroda má právo zachovať si svoju tvár, narušenie životného prostredia človeka i zvierat častokrát úplne zbytočnými rádiovými žiaričmi sa strašne vypomstí, strašne! Tzv. pandémie je možné očakávať prakticky s každým upgradom mobilnej siete. Extrémne svinstvo pácha i spoločnosť TOWERCOM, pod zámienkou akéhosi "digitálneho rádia" sa uskutočňuje vyhladzovací program! Samozrejme, balóny resp. Wi-Fi satelitypodobne ako 5G a tzv. digitálne rádio takisto zločinný, ilegálny a odborne i verejne  neschválený projekt! Mobily s napojením na tzv. satelity budú pravdepodobne zabezpečované i pozemnými vežami, možno o tom je prioritne i celé digitálne rádio, ktovie...

Dnes nie je normálne už ani mať v domácnosti Wi-Fi, viac bývalý riaditeľ Microsoftu Frank Clegg:

FORMER MICROSOFT CANADA PRESIDENT FRANK CLEGG ON 5G WIRELESS TECH AND SAFETY / BÝVALÝ RIADITEĽ KANADSKÉHO MICROSOFTU FRANK CLEGG: SOM PRESVEDČENÝ, ŽE SÚČASNÁ BEZDRÔTOVÁ TECHNOLÓGIA NIE JE BEZPEČNÁ (SK, ENG, LATVIAN)
https://www.biblik.sk/news/former-microsoft-canada-president-frank-clegg-on-5g-wireless-tech-and-safety/

Viac o nebezpečenestve rádiovej technológie (mobily, Wi-Fi, mobilné vysielače) vedec Eric Dollard - rádio tak, ako ho dnes používame, na to nebolo určené:

ERIC DOLLARD: CELL PHONE RADIATION / ELEKTROTECHNICKÝ INŽINIER ERIK DOLLARD O RADIÁCII Z MOBILNÝCH TELEFÓNOV (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/eric-dollard-cell-phone-radiation/

Súvisiace články / related artilces:

Poznámka Biblik: pomôcť zachrániť mnoho životov môže kniha David R. Hawkins LÉČENÍ A UZDRAVENÍ / What may help a lot: book David R. Hawkins HEALING AND RECOVERY may help to save many lives!

NOVÉ MOBILNÉ ANTÉNY U MNOHÝCH ĽUDÍ SPÔSOBUJÚ PROBLÉMY S DÝCHANÍM / BREATHING PROBLEMS DUE TO NEW CELL ANTENNAS

"Náš signál dokáže denne zasiahnuť takmer všetkých obyvateľov SR." heslo vrahov TOWERCOM / Our signal may hit everyday almost every citizen in Slovakia!" quote criminal company TOWERCOM, building multiple kW cell antennas around cities

Donedávna sa jednalo o celkom ojedinelý jav, pred zavedením tzv. 5G v Trenčíne boli iba dve oblasti, kde vnímavejší ľudia registrovali problémy s dýchaním. Postupne týchto miest pribúdalo, v súčasnosti sú to celé ulice, celé sídliská, mnohé lokality i mnohé domy a byty. Medzi bežné príznaky expozície EM poliam patria: bolesti hlavy, bolesti srdca, pocit tlaku v hlave alebo v hrudníku, pocit nedostatku kyslíka (akoby nebolo možné urobiť normálny nádych), bolesti očí, suché oči, sucho v ústach, zvýšené potenie, zvýšený smäd, niekedy príznaky podobné chrípke, bolesti kĺbov a svalov, pocit na zvracanie, únava až vyčerpanie, a v poslednej dobe kŕče srdca a problémy s dýchaním. (subj. akoby stiahnutie a tlak v dolnej časti pľúc, nedá sa normálne dýchať, po opustení lokality všetko ok. V blízkosti niektorých vysielačov pri cestách už nielen bolesti, ale kŕče srdca a vážne problémy s dýchaním, dusenie - niektorí ľudia sa v blízkosti EM polí dusia, bolesti hlavy, bolesti srdca, začervenanie v tvári a potenie si môže všimnúť dnes už väčšina ľudí - v MHD, v lietadle, či pri zapnutí Wi-Fi, bluetooth alebo internetu v mobile - väčšina ľudí náhle očervenie v tvári. Niektorí ľudia majú problém s dýchaním aj v blízkosti aktívnych smartphonov, čo sú vlastne výkonné malé vysokofrekvenčné a nebezpečné radary)

Kŕče srdca a vážne problémy s dýchaním boli zaznamenané donedávna iba pri niektorých vysielačoch v blízkosti ciest. Priamo v meste, kde chodievajú chodci v meste Trenčín pred niekoľkými rokmi boli známe iba dve lokality, kde vnímavejší mohli zaznamenať problémy s dýchaním. Dlhodobobo problematické lokality v Trenčíne, ktorým je lepšie sa úplne vyhýbať: ZOC MAX, a najmä OC LAUGARICIO, ďalej okolie mobilného vysielača na žel. priecestí SOBLAHOV a miesta v okolí CITY UNIVERSITY.

Dnes, už aj mnohé ďalšie lokality v meste, keď idete autom alebo pešo, nastávajú problémy s dýchaním, je to akoby sa nedalo nadýchnuť, celkový tlak, ktorí vnímavejší cítia ako "ohlušujúci tón" (pocit ohlušenia uší), tlak v hlave a tlak v hrudníku. Nie je možné v blízkosti týchto vysielačov normálne dýchať, autor tohto článku určite nie je jediný, kto zaznamenáva tieto veci, možno je iba jeden z prvých.

Niektoré mobilné vysielače v blízkosti ciest a napríklad zvlášť cestou autom na letisko Viedeň-Schwechat, niektorí ľudia zaznamenávajú kŕče srdca, prudké bolesti na hrudi a neschopnosť sa nadýchnuť! Infarkty a úmrtia s veľmi vysokou pravdepodobnosťou súvisia s rozmiestnením niektorých vysielačov.

Ale aj na Slovensku v okolí mnohých ciest a diaľnic niektorí zaznamenávajú kŕče srdca a následne problémy s dýchaním, tam to mnohí ľudia pri ceste autom cítia a mnohí to už vedia! S expozíciou EM poliam sú častokrát spojené bolesti v hrudníku a problémy normálne dýchať - teraz tieto silné vysokofrekvenčné antény však už inštalujú prakticky do všetkých miest a dedín! Každý nech si rieši internet ako chce, ale nemá nárok postaviť radar a zasahovať prakticky všetky domy! Bohužiaľ, mobilná základňová s(a)tanica v okolí domu alebo niekoľkokilowattový vysielač na kopci - to je pre mnohých ľudí zničené bývanie, ak to nevedia, alebo sa neodsťahujú, s vysokou pravdepodobnosťou u mnohých vážne fyz. i psych. problémy, choroby a smrť! Potom toto je riešenie a sebaobrana, ktorú ľudia bežne využívajú:

Deaktivácia mobilnej veže je najlepšia ochrana pred potenciálne smrtiacou EM radiáciou

Manažéri firiem TELEKOM, SWAN, ORANGE, TOWERCOM a ďalší sú zodpovení za choroby a smrť mnohých ľudí, je možné v súvislosti s rozšírením mobilnej siete, nových antén a nových vysielačov predpokladať chorobnosť, ktorá sa pravdepodobne vyhlási ako "nový vírus", resp. prebehne nejaký cover-up manéver ako napr. použitie taktických jadrových hlavíc, ktoré možno odpáli západ a obviní z toho Rusko, prípadne sa iba mediálne zinscenuje, ako tzv. pandémia - ako cover up manéver pri úvodnom nasadzovaní 5G a nových Wi-Fi satelitov (Starlink, Kuiper a ďalšie) Príznaky expozície EM radiácii sú bez problémov schopní označiť za nukleárnu radiáciu a hrať podobný à la covid scénár. Možno i v súvislosti s chemtrails očakávať rôzne zmeny počasia, zmeny klímy, problémy so životným prostredím, úrodou, čistotou vody a vôbec dostatkom pitnej vody, atď. (Klasický satanistický manéver je očkovaním vyvolať choroby, pričom potom tvrdia, že treba ešte viac očkovať... Teda, z lietadiel rozprášiť jedy, zasievať umelé mraky a meniť klímu, otráviť zem, otráviť vodu a pôdu a potom tvrdiť, že veď bojujú za dobrý cieľ a chcú odvrátiť "globálne otepľovanie" (globalisti význ. aj kurvaturisti) a teraz musia prášiť ešte viac atď. Potom prídu ako spasitelia s GMO, keď ostatné plodiny a stromy kôli chemtrails hynú. Podobne 5G, Wi-Fi a ďalšie zdroje EM radiácie - vedia, že EM polia sú škodlivé a spôsobujú zlomy na DNA, rakovinu, choroby a smrť, ale tým viac ich tlačia podľa starého známeho fašistického propagandistického hesla: "ČÍM VÄČŠIA LOŽ, TÝM HLASNEJŠIE JU TREBA KRIČAT DO SVETA." Ak sa ľudia po zavedení nových EM polí a v dôsledku rozprašovania chemtrails začnú dusiť, choľavieť alebo umierať - potom kričia: "To je nový vírus, musíte sa očkovať, naše vakcíny vás ochránia!"

S úplnou istotou v súvislosti s novými EM poliami je možné očakávať nárast infarktov, problémy s dýchaním a s tým spojené ochorenia. (viac Eric Dollard)

Ľudia, ktorí majú na streche mobilné antény alebo vysielače v blízkosti domov, v rámci sebaobrany by ich mali deaktivovať. 

Takisto by ste mali založiť skupinu, vyhľadávať manažérov mobilných operátorov vrátane úradníkov vydávajúcich pre nich povolenia, a súdiť ich! Sú to prvotriedni zločinci a vrahovia, ktorí pravdepodobne ak ľudia zistia, čo urobili, budú lynčovaní na uliciach, presne podľa Bushovho výroku: "AK ĽUDIA RAZ ZISTIA, ČO SME IM UROBILI, NAHÁŇALI BY NÁS PO ULICIACH A LYNČOVALI BY NÁS!" cit. G.H.W Bush / "If the American People ever find out what we have done, they will chase us down the street and lynch us." George H.W. Bush) Tu pravdepodobne nebude žiadny súd, ak sa dieťa začne dusiť a otec zistí, že anténu postavil nejaký operátor... Beda im, vrahom, ktorí pod zámienkou pokroku robia nelegálne experimenty! Vystavovanie ľudstva EM radiácii z blízkych zdrojov je NELEGÁLNY EXPERIMENT A ZLOČIN! Mobilní operátori podobne ako firmy vyrábajúce vakcíny pôsobia utrpenie, choroby a smrť miliardám ľudí. Manažerí, úradníci a propagátori Wi-Fi a súč. mobilných a bezdrôtových technológií budú súdení!

Oni sa nepýtali, čo ich zariadenia spôsobia, žiadne povolenie od ľudí nedostali (skôr naopak). Ustavične navyšujú frekvencie a navyšuje sa i súhrnný vyžarovaný výkon. Stále takto vytvárajú prostredie absolútne nezlučiteľné so zdravím,  ťoraz viac stupňujú tlak, čoraz viac ľudí začína mať obrovské problémy, ale TOWERCOM a mobilní operátori robia akoby nič! Počet antén rastie, podobne rastie i počet vysielačov na kopcoch s niekoľkokilowattovým výkonom, úradníci a primátori pretláčajú Wi-Fi do MHD, do ulíc, miest - vrahovia! 

Zločinecká banda z TOWERCOMU má heslo:

"Náš signál dokáže denne zasiahnuť takmer všetkých obyvateľov SR." 

Silné mobilné žiariče v prírode ani mobilné antény v obývaných oblastiach nemajú čo robiť, mobilné antény na strechách obytných budov môžu byť kategorizované ako pokus o vraždu. Wi-Fi a bluetooth v MHD, lietadlách, reštauráciách, mestách ale i v domácnostiach by mala byť zakázaná. Pri cestovaní môže byť aktívny mobil ešte oveľa viac nebezpečný, v hre sú aj konštruktívne interferencie a rôzne odrazy (MHD a lietadlo to je obvykle kovová klietka, používanie Wi-Fi, bluetooth či aktívny mobil (aj GSM aj Wi-Fi a bluetooth) v MHD a lietadle je zločin! Choroby a smrť pôsobia i Wi-Fi routre v domácnostiach, ani mať Wi-Fi v panelákoch nie je normálne, bez ohľadu na to, že to robí väčšina)

Čo môže pomôcť zmierniť dopady EM radiácie je kvalitný spánkový režim, určite, ľudia by mali uvažovať aj nad vysťahovaním sa z miest, vhodné zrejme vyhýbať sa lokalitám v oblasti extrémne silných vysielačov:

 

ZDROJ: towercom.sk

 

ENGLISH: if you want to know something not nice, but quite important information, please translate the above article a plz check related articles below. Thank you. Biblik.sk

Ďalšie súvisiace články / another related articles:

prof. Jan Rak: Programovanie mysle - vedomie, frekvencie, vibrácie, kolektívna myseľ vs.kvantová fyzika
https://www.youtube.com/watch?v=DC-2zeh-v90

Súvisiace články / related articles:

prof. JAN RAK: PREDNÁŠKA PRIESTOR ĽALIE: VEDECKÉ SPRÁVY Z MAINSTREAMU NAHRADILI NÁBOŽENSTVO, TELEVÍZNE TVRDENIA VEDCOV A LEKÁROV SA ZAČALI POVAŽOVAŤ ZA DOGMY

https://www.youtube.com/watch?v=SvWVh305Q1A

TOP KOMENT: „Existuje moje pravda, existuje tvoje pravda, existuje Pravda.“ (Súfijská moudrost)

"AK SA SITUÁCIA NEPOCHOPÍ, OPAKUJE SA V URČITEJ OBDOBE STÁLE DOKOLA" prof. JAN RAK
"AK VÁS KVANTOVÁ FYZIKA HLBOKO NEŠOKOVLA, TAK STE JU NEPOCHOPILI!" prof. JAN RAK

 "Země už se dávno ví, že není kulatá!" prof. JAN RAK*

prof. JAN RAK: Z TOHO, ČO SA DEJE TAM VONKU JE NIČ SKUTOČNÉ A OBJEKTÍVNE

https://www.youtube.com/watch?v=Rnng8Z4iq5w

* "Země už se dávno ví, že není kulatá!" prof. JAN RAK
biblik.sk/news/prof-jan-rak-teoria-velkeho-tresku-je-nevedecka-teoria-big-bang-velka-jebacka

prof. JAN RAK: VEDECKÉ EXPERIMENTY POTVRDZUJÚ, ŽE ZEM JE PLOCHÁ / CZECH NUCLEAR PHYSICIST prof. JAN RAK: SCIENTIFIC EXPERIMENTS PROVING FLAT EARTH
https://www.biblik.sk/news/prof-jan-rak-vedecke-experimenty-potvrdzuju-ze-zem-je-plocha/

BRAZÍLSKY GEOFYZIK: OTÁZKU PLOCHEJ ZEME VEĽMI VÁŽNE ŠTUDUJEME. SOM PRVÝ GEOFYZIK, KTORÝ VEREJNE VYHLASUJE, ŽE ZEM JE PLOCHÁ / BRASILIAN PROFESSOR: I AM THE FIRST GEOPHYSICIST THAT CLAIMS THE EARTH IS FLAT (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/brazilsky-geofyzik-otazku-plochej-zeme-velmi-vazne-studujeme-som-prvy-geofyzik-ktory-verejne-vyhlasuje-ze-zem-je-plocha-brasilian-professor-i-am-the-first-geophysicist-that-claims-the-earth-is-flat/

"Shingon Buddhist World Map" 9th Century

Viac tu: https://www.biblik.sk/search/?x=0&y=0&text=shingon

Za Antarktídou sú ďalšie kontinenty:

Continents beyond Antarctica:

https://www.biblik.sk/news/admiral-richard-e-byrd-za-antarktidou-je-kontinent-velkosti-ameriky-admiral-richard-e-byrd-theres-another-very-large-continent-behind-antarctica/

ILÚZIA HORIZONTU JE ZÁLEŽITOSŤOU TÝCHTO JAVOV / THE ILLUSION OF HORIZONT IS CAUSED BY REFRACTION, PERSPECTIVE, ATMOSPHERE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/refraction-perspective-atmosphere-refrakcia-perspektiva-atmosfera/

VLADIMÍR FEDERMAN: TRANSFORMÁCIA ĽUDSTVA A VOĽNÉ ENERGIE
https://www.biblik.sk/news/vladimir-federman-transformacia-ludstva-a-volne-energie/

VAŠE SLOVO A KAŽDÁ MYŠLIENKA OVPLYVŇUJE VÁŠ SVET VIAC, NEŽ BY STE MOŽNO TUŠILI / BEHIND EVERY WORD AND EVERY THOUGHT IS SUCH POWER YOU PROBABLY CAN'T IMAGINE

Kniha David R. Hawkins LÉČENÍ A UZDRAVENÍ 

The book HAWKINS HEALING AND RECOVERY

V tejto knihe sa dozviete zaujímavú vetu, ako je možné slovom ovplyvniť realitu až do tej miery, že sa rovná najlepšej liečbe! / In this book there is very important information, how to say a word which can affect your reality as the best treatment

Poznámka Biblik: plní sa predpoveď Dr. Arkadija Petrova, dnes keď bežný človek môže mentálnymi technikami tvoriť kmeňové bunky a liečiť i najzávažnejšie choroby, postupne tieto techniky prestávajú byť potrebné a ľudstvo pomaly prechádza na úroveň, kedy sa veľmi, naozaj veľmi rýchlo, prakticky okamžite realizuje každé slovo! Viď článok tu:

https://www.arkadijpetrov.sk/clanky/

 

BRUNO ŽIJE / BRUNO GRONING IS ALIVE!
Zaujímavá vec, ktorú hovorieval Bruno Gröning, keď ešte pôsobil vo fyzickom tele, že bude pracovať aj keď telo opustí. Bruno hovoril takto: "Kto ma poprosí, tomu pomôžem!", že tu bude aj po opustení tela zdôrazňoval, a najmä, že ďakovať má každý nie jemu, ale Bohu. 
Pravda je, že Bruno stále pomáha a lieči! Stačí sa postaviť alebo sadnúť si, možno vhodné, aby bola rovná chrbtica, ale hlavne neprekrižovať ruky a nohy! Kedýkoľvek (ideálne však ráno alebo večer o 9:00 - normálny je zimný čas) poprosiť Bruna o pomoc a sústrediť sa na Liečivý Prúd (tzv. Heilstorm) 
Bruno hovoril, že ráno a večer o deviatej hodine je tento prúd najsilnejší. Ale samozrejme, táto meditácia sa môže praktizovať kedykoľvek. Skôr ide o zbavenie sa myšlienkových konštruktov, ktorými si človek chorobu vytvoril ako o snahu vyliečiť nejakú boľačku.*
 
ENGLISH:  Bruno Gröning (1906-1959) said, he won't stop working, he said he will be always here for everyone, who will ask him for help. "Whoever asks me, I will help him!", and he said, he would be here even after leaving the physical body! His teaching was always about seeking God with all your heart. He cured thousands of people, but he always said: "You should thank God, not me!" The truth is that Bruno still helps and heals!
People may ask Bruno for help at any time (ideally in the morning or in the evening at 9:00 - normal is winter time) Just stand or sit, maybe good to keep your spine straight, but the most important - do not cross your hands and legs. In this position just breath and concentrate on the Healing Current (Heilstorm) or simply call Bruno and concentrate.
Bruno said that the Healing Current is strongest in the morning and evening at 9:00, but you can do this little meditation anytime! Instead of curing some sick place a man should try to get rid of mental constructs, in which a man can develop a disease.*
 
Ďalšie zaujímavé súvisiace články / another very interesting related articles:
Kniha DAVID R. HAWKINS - LÉČENÍ A UZDRAVENÍ 
book DAVID R. HAWKINS - HEALING AND RECOVERY
 
MIMORIADNE DÔLEŽITÁ INFORMÁCIA: NESMIETE PRIPUSTIŤ MYŠLIENKU, ŽE BY VÁM NIEČO MOHLO ŠKODIŤ
https://www.biblik.sk/news/mimoriadne-dolezita-informacia-nesmiete-pripustit-myslienku-ze-by-vam-nieco-mohlo-skodit/
OSLOBODENIE OD FALOŠNÝCH (ILUZÓRNYCH) MYŠLIENKOVÝCH KONŠTRUKTOV MÔŽE NIEKEDY VYŽADOVAŤ HESLO
https://www.biblik.sk/news/oslobodenie-od-falosnych-iluzornych-myslenkovych-konstruktov-moze-niekedy-vyzadovat-heslo/
MAHARIŠI Z ARUNÁČALY: NAJVÄČŠÍM OMYLOM ČLOVEKA JE VERIŤ, ŽE JE SVOJOU PRIRODZENOSŤOU ZLÝ, SVOJOU PRIRODZENOSŤOU SLABÝ. KAŽDÝ ČLOVEK JE VO SVOJEJ SKUTOČNEJ PRIRODZENOSTI BOŽSKÝ A SILNÝ.
https://www.biblik.sk/news/maharisi-z-arunacaly-najvacsim-omylom-cloveka-je-verit-ze-je-svojou-prirodzenostou-zly-svojou-prirodzenostou-slaby-kazdy-clovek-je-vo-svojej-skutocnej-prirodzenosti-bozsky-a-silny/
All Bruno Groning videos and artices / bruno groning všetky (SK, CZ, ENG)
LIEČEBNÁ METÓDA KTORÁ FUNGUJE
MEDITÁCIA AKO KĽÚČ K MOŽNOSTIAM POĽA / MEDITATION AS A KEY TO POSSIBILITIES OF THE FIELD (SK, ENG) (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/meditacia-ako-kluc-k-moznostiam-pola-meditation-as-a-key-to-possibilities-of-the-field/
PAUL BRUNTON: ROZHOVOR S DUCHOVNOU HLAVOU MOSLIMOV (Jeho Eminencia Šejk Mustafa el Maraghi)
https://www.biblik.sk/news/paul-brunton-rozhovor-s-duchovnou-hlavou-moslimov-jeho-eminencia-sejk-mustafa-el-maraghi/
Dr. EDUARD TOMÁŠ: ZAVRŠENÍ
STUPNICA VEDOMIA, KTORÚ SPOMÍNA MIREK VOJÁČEK JE TU:
Dr. DAVID HAWKINS: POZNÁMKA KU KRESŤANSKEJ BIBLII (AKTUALIZOVANÉ + MAPA ÚROVNE VEDOMIA)
https://www.biblik.sk/news/dr-david-hawkins-poznamka-ku-krestanskej-biblii/
DUCH V TĚLE MÉHO DÍTĚTE / CHILDREN'S PAST LIVES (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/duch-v-tele-meho-ditete-childrens-past-lives/

TIP NA FILM / MOVIES WE LIKE 43:
TUNING IN - SPIRIT CHANNELERS IN AMERICA (2008)
https://www.youtube.com/watch?v=KWC1t5-Wd4U
TIP NA FILM / MOVIES WE LIKE 42

KYMATICA (2009) (Dr. Bruce Lipton, Benjamin Stewart, Henrik Palmgren)

Kniha Dr. Bruce Lipton (česky na Biblik.sk) / Biology of Belief - B. Lipton book

biblik.sk/biologia-presvedcenia

  biblik.sk/clanky

VIDEO PRE VŠETKÝCH RODIČOV: MUDr. Martin Jan Stránský: NEBEZPEČENSTVO MOBILOV A DIGITÁLNYCH TECHNOLÓGIÍ Z POHĽADU NEUROLÓGA. DIEŤA NEMÁ ČO MAŤ MOBIL! AK MÁ, JE TO VIZITKA NEVEDOMOSTI RODIČOV. DNES UVEDOMELÍ DOSPELÍ NA KONFERENCIÁCH, SEMINÁROCH A V MHD UŽ MOBILY Z BEZPEČNOSTNÝCH DÔVODOV VYPÍNAJÚ*
https://www.youtube.com/watch?v=03Ce9VQ4I0I

Súvisiace články / related articles:

Napriek tomu, že 87% ľudí v EÚ vlastní mobilný telefón a 92% má prístup k internetu, zaznamenávame pokles IQ, klesajú výsledky všetkých štandardizovaných testov. Navyše za posledných 10 rokov sme zaznamenali nárast depresie až o 33%
https://www.biblik.sk/news/napriek-tomu-ze-87-ludi-v-eu-vlastni-mobilny-telefon-a-92-ma-pristup-k-internetu-zaznamenavame-pokles-iq-klesaju-vysledky-vsetkych-standardizovanych-testov-navyse-za-poslednych-10-rokov-sme-zaznamenali-narast-depresie-az-o-33/

ELITNÝ BRITSKÝ VEDEC A JEHO VAROVANIE: AK DÁ NIEKTO Wi-Fi DO ŠKOLY, MAL BY BYŤ ZAVRETÝ NA DOŽIVOTIE (krátke video) / ROYAL NAVY EXPERT WARNING: ANYONE WHO PUTS Wi-Fi INTO A SCHOOL SHOULD BE LOCKED UP FOR THE REST OF HIS LIFE (short video) (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/elitny-britsky-vedec-a-jeho-varovanie-ak-da-niekto-wi-fi-do-skoly-mal-by-byt-zavrety-na-dozivotie-royal-navy-expert-warning-anyone-who-puts-wi-fi-into-a-school-should-be-locked-for-rest-of-his-life/

Dr. BRIAN CLEMENT: AK NIEKTO POCHYBUJE O ŠKODLIVÝCH ÚČINKOCH EM ŽIARENIA NA ĽUDSKÉ ZDRAVIE, PRINAJLEPŠOM JE HLUPÁK ALEBO MUSÍ BYŤ PODPLATENÝ. / Dr. BRIAN CLEMENT: ELECTROSENSITIVITY SYMPTOMS CAN BE ELIMINATED IN 60% OF PEOPLE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/dr-brian-clement-ak-niekto-pochybuje-o-skodlivych-ucinkoch-em-ziarenia-na-ludske-zdravie-prinajlepsom-je-hlupak-alebo-musi-byt-podplateny-dr-brian-clement-electrosensitivity-symptoms-can-be-eliminated-in-60-of-people/

 

*PREČO V NAJMÄ V LIETADLÁCH A MHD MALI BYŤ ZAKÁZANÉ MOBILY A Wi-Fi. UVEDOMELÍ ĽUDIA PROSÍM VYPÍNAŤ MOBILY, VYPNÚŤ BLUETOOTH AJ Wi-Fi V MHD

Komentár fyzika:

"Na ionizovanie materiálu potrebuješ nejakú frekvenciu žiarenia, čo vysoké frekvencie spĺňajú, ale nízke frekvencie ich spĺňajú s určitou pravdepodobnosťou pomocou tunelového javu (potrebnú energiu si môžu prepožičať). Žiarivý výkon je rôzny v rôznych smeroch a v rôznych vzdialenostiach (dôležité sú násobky vlnovej dĺžky) a ešte sú tu rôzne odrazy a konštruktívne interferencie. Okrem toho chemické reakcie prebiehajú pri rôznych teplotách rôzne a žiarenie ovplyvňuje pravdepodobnosti, či sa daná reakcia uskutoční alebo nie (natočenie molekúl, vzdialenosti, energetický stav (vibrácie, rezonancie)). Takže napísať, že EM žiarenie vôbec neovplyvňuje človeka zlým smerom je zavádzajúce." ZDROJ

  v lietadle rozhovor s letuškami:

"Prosím vás, všimli ste si, že akonáhle ľudia zapnú bluetooth a Wi-Fi, niektorí sa potia, ale prakticky takmer úplne všetci v tvári očervenejú ako raci?" 

odpoveď letušky: "Preboha, my sme si to všimli prvýkrát, nás to v živote nenapadlo, že je to súvisí s tým, že ľudia zapnú bluetooth a Wi-Fi. Prosíme vás, napíšte niekam, na nejaký úrad alebo nášmu zamestnávateľovi, aby Wi-Fi a bluetooth počas letu čo najskôr zakázali!"

Poznámka Biblik: Auto, MHD, autobus, vlak lietadlo, to je vlastne kovová klietka! 

Wi-Fi a mobilné žiariče inštalované v MHD, vrátane smartphonov s Wi-Fi a bluetooth sú malé, pomerne výkonné radary, ktoré prakticky ustavične vysielajú miliardy oscilácií za sekundu do okolia (bežne okolo 2,4 - 5 miliárd za sekundu, 2,4GHz - 5 GHz sú frekv. štandarných Wi-Fi a bluetooth čipov)

Ak nejaká norma umožňuje používanie malých radarov v uavretom kovovom obale, je to zločinná norma, je možné predpokladať, že existuje úmysel poškodiť a zabiť čo najviac ľudí, pretože ak niekto schvaľuje používanie radaru v uzavretom kovovom obale plnom ľudí a častokrát i malých detí, buď je to hlupák alebo je podplatený. Uvedomelí ľudia by mali vypínať mobily, vypnúť bluetooth aj Wi-Fi rovnako pri každej ceste MHD ako aj pri ceste autom. 

Tí, ktorí majú nové autá, mali by požadovať permanentnú deaktiváciu bluetooth. V niektorých autách je možné bluetooth vypnúť. Inde táto možnosť nie je, v niektorých autách sa bluetooth čip vypne sám po troch minútach (napr. VOLVO XC60), inde žiari stále a kto má takéto sm(a)rt auto, je v podstate chudák!

Ďalšie súvisiace články / another related articles:

Dr. MARTIN BLANK: ZÚČASTŇUJETE SA NELEGÁLNEHO EXPERIMENTU - V DÔSLEDKU EM ŽIARENIA DOCHÁDZA K POŠKODZOVANIU DNA
https://www.biblik.sk/news/dr-martin-blank-zucastnujete-sa-nelegalneho-experimentu-v-dosledku-em-ziarenia-dochadza-k-poskodzovaniu-dna/

Kniha Dr. Martin Blank:

https://www.biblik.sk/doba-jedova-7-elektrosmog/

prof. HENRY LAI: DNA DAMAGE CAUSED BY "NON-IONIZING" EM RADIATION / prof. HENRY LAI: POŠKODENIE DNA ELEKTROMAGNETICKÝM ŽIARENÍM
https://www.biblik.sk/news/prof-henry-lai-dna-damage-caused-by-non-ionizing-em-radiation-prof-henry-lai-poskodenie-dna-elektromagnetickym-ziarenim/

ZÁKAZ Wi-Fi VO FRANCÚZSKU
https://www.biblik.sk/news/zakaz-wi-fi-vo-francuzsku/

ERIC DOLLARD: CELL PHONE RADIATION / ELEKTROTECHNICKÝ INŽINIER ERIK DOLLARD O RADIÁCII Z MOBILNÝCH TELEFÓNOV (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/eric-dollard-cell-phone-radiation/

TIP NA FILM: Dr. JOHANN LOIBNER: HISTÓRIA OČKOVANIA / MOVIES WE LIKE: Dr. JOHANN LOIBNER: THE HISTORY OF VACCINATION (SK, GER)
https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-dr-johann-loibner-historia-ockovania-movies-we-like-dr-johann-loibner-the-history-of-vaciination/

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašizmu a satanizmu! Fašizmus, terorizmus a satanizmus už čoskoro bude definitívne porazený! Zločinné satanské elity prehrávajú na všetkých frontoch! Ustavične sa modlite, buďte disciplinovaní a pracujte na sebe! Od každého jedného z vás, i od každej jednej vašej myšlienky závisí, aký je svet!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!