AK BY ĽUDIA VEDELI, AKÚ DAŇ PLATIA ZA BÝVANIE V MESTÁCH, NIKTO BY UŽ V MESTE BÝVAŤ NEOSTAL. MOBILNÍ OPERÁTORI VRÁTANE TOWERCOMU SÚ ZLOČINCI A VRAHOVIA, V NIČOM SA NELÍŠIA OD VÝROBCOV VAKCÍN, IDÚ TVRDO DEPOPULAČNÝ PROGRAM

29.05.2024 16:02

biblik.sk/clanky
Podporu tvorby článkov prosíme vás môžete prejaviť kúpou tovaru ma Biblik.sk alebo priamo dobrovoľným príspevkom na č. účtu:
SK8583300000002101425963
SWIFT: FIOZSKBA
Ďakujeme. Biblik.sk

AK BY ĽUDIA VEDELI, AKÚ DAŇ PLATIA ZA BÝVANIE V MESTÁCH, NIKTO BY UŽ V MESTE BÝVAŤ NEOSTAL. MOBILNÍ OPERÁTORI VRÁTANE TOWERCOMU SÚ ZLOČINCI A VRAHOVIA, V NIČOM SA NELÍŠIA OD VÝROBCOV VAKCÍN, IDÚ TVRDO DEPOPULAČNÝ PROGRAM (+Poznámka Biblik: Ak vedci pokladajú nasadenie Wi-Fi za zločin*, ako je možné, že je operátorom dovolené prevádzkovanie mobilnej siete v mestách a to na ešte vyšších frekvenciách ako základná Wi-Fi? Meno úradníka / odborníka ktorý vydal takéto povolenia? Aké máte dôkazy o bezpečnosti frekvencií, ktoré vo veľkom ešte nikdy neboli nasadené?

Vnímanie jemných žiarení, napríklad aj elektromagnetických polí môže byť aj výhoda aj nevýhoda, ľudia, ktorí tieto veci vnímajú, môžu však robiť aspoň niečo! Napríklad písať takéto články. Vo väčšine miest v okolí mobilných vysielačov sa dnes jedná o doslova život ohrozujúce dávky žiarenia, ktoré už cíti prakticky každý. Prvým príznakom je oveľa dlhšia potreba spánku a podivná ťažoba a únava. Ak máte dobré miesto niekde v lese, môžete skúsiť pár hodín zotrvať a potom zísť dolu do mesta. S príchodom do mesta je ihneď cítiť obrovský tlak, až akúsi hypnózu (subj. akoby tón, ktorý ohlušuje uši a mení úplne všetko). S príchodom do mesta okamžite nastáva únava, vytráca sa radosť zo života, u niektorých i bolesti hlavy, srdca, bolesti orgánov v okolí osi stred hlavy a chrbtica, a najmä problémy s dýchaním. Celkový tlak v meste je až hrozivý, v mestách sa vďaka mobilným operátorom už nedá ani normálne dýchať! Okrem šoku pre živé bunky a akoby stiahnutia svalov (u niektorých ľudí až kŕčov) je možné predpokladať deštruktívny vplyv mobilných vysielačov na vzduch a vodu. 

Bývanie v mestách "preočkovaných" mobilnými anténami považujeme za úplne nezlučiteľné so zdravím (!) Pokusy v súvislosti s ďalším rozšírením mobilnej siete a Wi-Fi balónov (resp.  Wi-Fi satelitov , čo sú vlastne ilegálne experimenty, ako sa zdá bude pre satanské elity ako krycí manéver na odvedenie pozornosti v každom prípade nutné opakovať niečo ako podvod s pandémiou. WHO si nedalo námahu s prípravou pandemickej zmluvy len tak... (Okrem toho, pomaly prichádza obdobie, ktoré ktosi označil ako "Veľký zánik kreténov", fanatickí veriaci, čo si dávajú sebe alebo svojim deťom pichnúť jed, aby údajne neochoreli, ak prežijú, nebudú schopní mať zdravé potomstvo a očkované rodiny degenerujú, sú oveľa viac choré a vymierajú)

Nasadzovanie mobilnej technológie, Wi-Fi žiaričov a Wi-Fi satelitov spločne s 5G je veľmi podobná vec ako vakcíny - vakcíny spôsobujú choroby, ale spodine sa hovorí, že pomáhajú. EM radiácia takisto vyvoláva choroby, ale spodine sa hovorí, že ide o akýsi pokrok, pričom v mestách vybavených optikou je úplne choré, aby ľudia v domácnostiach boli pripojení na internet bezdrôtovým žiaričom! Celý internet vecí, smart merače, smart TV, smart chladničky, ale aj smartphony = depolulačný program! Ak by existovali normy, ktoré aspoň za mak dbajú na ľudské zdravie, Wi-Fi žiariče v bytoch (aj bežné Wi-Fi routre) by mali byť zakázané celkom! Takisto by norma nemohla umožňovať niečo také ako bežný smartfón, ak si niekto myslí, že môže nosiť malý radar pri tele a nebude to mať po čase vážne následky, rovná sa to lezeniu po skalách bez istenia. Ako plynie čas, zvyšuje sa pravdepodobnosť vážnej nehody, s možnými fatálnymi následkami. Ak by existovali hygienici, ktorí berú na seba plnú zodpovednosť, rádiové žiariče by na Zemi boli zakázané úplne! Túto technológiu neurobíte bezpečnou, značnú ľudí v blízkosti mobilných vysielačov vážne poškodia alebo zavraždia, skutočne, je to veľmi podobné vakcínam, ktoré surovo zmrzačia a zavraždia určitú časť detí a je najvyšší čas spochybniť očkovanie ako také! Vakcína je sektárska modla veriacich a bezdrôtová technológia je smrtiaca, s jej nasadením a rozširovaním budú pandémie takmer s úplnou istotou!

Za problémy s dýchaním, chrípkové a zápalové ochorenia (ktoré samozrejme u mnohých zásadne ovplyvňujú aj psychiku, ale moderná paveda ich stavia zvlášť ako psychické) sú možno i z väčšej časti zodpovedné mobilné vysielače a bezdrôtové technológie. Väčšina z týchto vecí je hlbokým omylom ľudstva, ktoré vyrobilo prostredie absolútne nezlučiteľné so zdravím, to nie je tvrdenie Biblik.sk, ale lekárov - krátke video Dr. Cowan tu

Poznámka Biblik: nižšie sú články, kde obrovská časť špičkových vedcov a odborníkov vrauje pred vážnymi rizikami používania bezdrôtovej technológie, ale priemysel a mainstream to úplne ignoruje: Potom je namieste pýtať sa, či tí, ktorí na úradoch vydávajú povolenia sú hlupáci alebo členmi zločineckej skupiny? Experiment s nasadením nových EM polí v mestách (aj tzv. 5G) je ilegálny zločinný experiment, ktorý už teraz má veľmi vážne následky, choroby a úmrtia - resp. vlnu masových ochorení je možné bohužiaľ s vysokou pravdepodobnosťou predpokladať, pokiaľ sa ľudia nezobudia, pretože pobehujúce karikatúry s mobilmi ožiarené domácimi Wi-Fi žiaričmi postupne prichádzajú o energiu. Buď budú ochotní uznať svoj omyl a začať sami od seba, alebo ich čaká ďalšie opakovanie niečoho podobného ako covid scénára.

S novými mobilmi a novými Wi-Fi routrami častokrát ide o násobky škodlivej radiácie, každé telo má hranicu inú, u väčšiny ľudí je už presiahnutá. Začalo to bežnými mobilmi, ktoré vyslali dávku žiarenia cca 1x za tri minúty. Potom prišli smartphony, ktoré vysielajú obrovské dávky žiarenia permanentne. Nie nadarmo sa slovo smart angl. vyslovuje podobne ako smrt... Vysokorizikové boli aj klasické mobily, so smartfónmi po vreckách sú šance udržať telo zdravé podstatne nižšie... Ak je možné, nemali by ste tieto zariadenia vôbec nosiť pri sebe! Potrebujete aj po lese behať s mobilom? Alebo dávať mobily a smartveci deťom? Tiež treba pochopiť, že ak bývate v paneláku, proste nemôžete mať doma Wi-Fi žiarič (Wi-Fi router), zabíjate seba aj susedov, či sa vám to páči alebo nie! Lev Tolstoj raz povedal: "OMYL NEPRESTÁVA BYŤ OMYLOM LEN PRETO, ŽE HO ROBÍ VÄČŠINA ĽUDÍ!"

Ak ste sa dočítali až sem, určite nebudete ľutovať, táto informácia môže pomôcť zachrániť mnoho životov: kniha KURZ ZÁZRAKOV (úplné vydání) ide o to, že žiaci, ktorí došli minimálne po 75. lekciu nevykazujú v svalovom teste negatívnu reakciu na pesticídy a ďalšie (!) Je možné predpokladať odolnosť voči jedom a negat. vplyvom (!) Ďalej kniha DAVID R. HAWKINS LÉČENÍ A UZDRAVENÍ (mimoriadne dôležité, krátke články aj tu, tu a tu) Význam majú aj mentálne tienenia (Milan Valentovič - kniha Súboj žiarení) Pre hlbšie pochopenie a ochranu seba i svojej rodiny štúdium mágie: JAN KEFER - SYNTETICKÁ MAGIE a ďalšie kvalitné knihy o mágii ako najhlbšej znalosti vedy a prírodných zákonov.

Súvisiace články / related articles:

*ELITNÝ BRITSKÝ VEDEC A JEHO VAROVANIE: AK DÁ NIEKTO Wi-Fi DO ŠKOLY, MAL BY BYŤ ZAVRETÝ NA DOŽIVOTIE / ROYAL NAVY EXPERT WARNING: ANYONE WHO PUTS Wi-Fi INTO A SCHOOL SHOULD BE LOCKED UP FOR THE REST OF HIS LIFE

Please share / prosíme zdieľajte, ďakujeme, thank you

krátke video Dr. Barrie Trower / short video ENG+CCtit.:

https://www.youtube.com/watch?v=z99_SzoXZdY

eng_a.g._subs: Wifi, Microwaves and the Consequences to our Health - Barrie Trower [English (auto-generated)]_www.biblik.sk.txt

TOP COMMENTS:

"One of the most import interviews of recent times: Everyone should watch this!"

"...and anybody who puts WiFi into the home and harms his own family, - what about him? Almost everybody here in Norway has WIFI now !!!  I am crying ...."
"All this has not happened by accident. There is an agenda and it's not pretty."

"This and chemtrails will be the giant lawsuits of the future...all that's needed is positive proof in only one case.
I loathe all this stuff and have a plug in computer.  It's all over schools here in the states, especially private schools, prep schools that claim a better financial life for students."

Ďalšie súvisiace články / another related articles:

ELITNÝ BRITSKÝ VEDEC A JEHO VAROVANIE: AK DÁ NIEKTO Wi-Fi DO ŠKOLY, MAL BY BYŤ ZAVRETÝ NA DOŽIVOTIE (krátke video) / ROYAL NAVY EXPERT WARNING: ANYONE WHO PUTS Wi-Fi INTO A SCHOOL SHOULD BE LOCKED UP FOR THE REST OF HIS LIFE (short video) (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/elitny-britsky-vedec-a-jeho-varovanie-ak-da-niekto-wi-fi-do-skoly-mal-by-byt-zavrety-na-dozivotie-royal-navy-expert-warning-anyone-who-puts-wi-fi-into-a-school-should-be-locked-for-rest-of-his-life/

Book Dr. Martin Blank Overpowered / kniha Dr. Martin Blank sk tu:
https://www.biblik.sk/products/doba-jedova-7-elektrosmog/

VEĽKÝ POSKYTOVATEĽ INTERNETU DNES OZNÁMIL, ŽE NASKLADNIL Z DÔVODU POŽIADAVIEK ZÁKAZNÍKOV ROUTRE BEZ Wi-Fi / SLOVAK ISP ANNOUNCED ROUTERS WITHOUT Wi-Fi (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/velky-poskytovatel-internetu-dnes-oznamil-ze-naskladnil-z-dovodu-poziadaviek-zakaznikov-routre-bez-wi-fi/

Dr. BARRIE TROWER: MICROWAVES, IONIZING RADIATION, Wi-Fi EFFECTS / ÚČINKY MIKROVLNIEK a Wi-Fi - Dr. Barrie Trower (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/dr-barrie-trower-microwaves-ionizing-radiation-wi-fi-effects/

Dr. BARRIE TROWER: AGENT MI5 O RIZIKÁCH MOBILOV A POKUSOCH NA ĽUĎOCH. RIZIKÁ MOBILOV U DETÍ. O VÍRUSOCH A BAKTÉRIÁCH. VEDCI A LEKÁRI BOLI OBESENÍ ZA TO, ČO MNOHÍ ROBIA DNES. / MI5 AGENT ABOUT MIND CONTROL (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/dr-barrie-trower-agent-mi5-o-rizikach-mobilov-a-pokusoch-na-ludoch-rizika-mobilov-u-deti-o-virusoch-a-bakteriach-vedci-a-lekari-boli-obeseni-za-to-co-mnoho-robia-dnes/

Dr Henry Lai: Can cell phones damage DNA and cause cancer?
https://www.youtube.com/watch?v=fJUg8afb0BA

Effects of Wireless Radiation and Non-ionizing EMFs on Wildlife by Dr. Henry Lai
https://www.youtube.com/watch?v=V8uUVnW5rDs

LED lighting could have major impact on wildlife / ZAUJÍMAVÉ O SVIETIDLÁCH LED (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/led-lighting-could-have-major-impact-on-wildlife/

prof. HENRY LAI: MÔŽE MOBIL POŠKODIŤ DNA A SPÔSOBIŤ RAKOVINU? / prof. HENRY LAI: CAN CELL PHONES DAMAGE DNA AND CAUSE CANCER? (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/prof-henry-lai-moze-mobil-poskodit-dna-a-sposobit-rakovinu-prof-henry-lai-can-cell-phones-damage-dna-and-cause-cancer/
priamy odkaz prof. Henry Lai: youtu.be/JrBjQJhHfzk
 
FORMER MICROSOFT CANADA PRESIDENT FRANK CLEGG ON 5G WIRELESS TECH AND SAFETY / BÝVALÝ RIADITEĽ KANADSKÉHO MICROSOFTU FRANK CLEGG: SOM PRESVEDČENÝ, ŽE SÚČASNÁ BEZDRÔTOVÁ TECHNOLÓGIA NIE JE BEZPEČNÁ (SK, ENG, LATVIAN)
https://www.biblik.sk/news/former-microsoft-canada-president-frank-clegg-on-5g-wireless-tech-and-safety/
priamy odkaz Frank Clegg: youtu.be/0iFiCNwYa-g
 
Dr. MARTIN BLANK: Početné štúdie dokazujú, že v dôsledku expozície EM poľu dochádza k poškodzovaniu a mutáciám v DNA - teda v genetickom materiáli,  ktorým sme vymedzení ako jednotlivci i ako druh. Usudzuje sa, že mutácie v DNA predstavujú počiatočné štádium rozvoja rôznych typov rakoviny:
https://www.biblik.sk/products/doba-jedova-7-elektrosmog/
 
Dr. COWAN: VÍRUSY NIE SÚ PRÍČINOU NIČOHO. NOVÉ OCHORENIA SÚVISIA S NOVÝM ELEKTROMAGNETICKÝM POĽOM. POUŽÍVANIE MOBILU JE NEZLUČITEĽNÉ SO ZDRAVÍM / Dr. COWAN ABOUT 5G, CELL PHONES AND CORONAHOAX (SK, ENG)
https://otevrisvoumysl.cz/dr-cowan-historie-se-opakuje-5g-koronavirus-viry-nejsou-pricinou-nemoci/
 
ERIC DOLLARD: CELL PHONE RADIATION / ELEKTROTECHNICKÝ INŽINIER ERIK DOLLARD O RADIÁCII Z MOBILNÝCH TELEFÓNOV (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/eric-dollard-cell-phone-radiation/
priamy link na video: youtu.be/NMZgaBL1BhU
 
VO FRANCÚZSKU ĽUDIA ODPOJILI 5G ANTÉNU, V RUSKU STRHLI STOŽIAR TRAKTOROM, ANGLIČANIA A ŠVAJČIARI TIETO VEŽE ZAPAĽUJÚ:
https://www.biblik.sk/news/vo-francuzsku-ludia-odpojili-5g-antenu-v-rusku-strhli-stoziar-traktorom-anglicania-a-svajciari-tieto-veze-zapaluju/
 
ANGLIČANIA ZAPAĽUJÚ MOBILNÉ VYSIELAČE / IN THE UK CELL TOWERS ARE BEING SET ON FIRE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/anglicania-zapaluju-mobilne-vysielace/
 
RIZIKÁ BEZDRÔTOVÝCH MERAČOV: ŽIVOT A ZDRAVIE OHROZUJÚCE ZARIADENIA / RISKS OF SMARTMETERS: THREAT TO HEALTH AND LIFE (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: DOKONCA AJ KAŽDÝ KTO MÁ V PANELÁKU Wi-Fi JE VRAH! (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/rizika-bezdrotovych-meracov-zivot-a-zdravie-ohrozujuce-zariadenia-risks-of-smartmeters-threat-to-health-and-life/
 
REGULÁTOR VO FRANCÚZSKU ANFR POŽADUJE STIAHNUŤ iPHONE 12 Z TRHU, KÔLI VYSOKÝM HODNOTÁM EM ŽIARENIA, NEBEZPEČNÉ SÚ VŠAK AJ HODNOTY 1000x NIŽŠIE / FRENCH REGULATOR ANFR REQUIRES WITHDRAWAL iPHONE12 FROM THE MARKET DUE TO HIGH LEVELS OF EM RADIATION (SK, ENG
https://www.biblik.sk/news/regulator-vo-francuzsku-anfr-pozaduje-stiahnut-iphone-12-z-trhu-koli-vysokym-hodnotam-em-ziarenia-nebezpecne-by-vsak-boli-hodnoty-aj-1000x-nizsie-french-regulator-anfr-requires-withdrawal-iphone-12-from-the-market-due-to-high-levels-of-em-radiation/
 
VÝKON VYSIELAČA TOWERCOM PRI ŽILINE ZVÝŠENÝ Z 2,5kW NA 7kW. VYSIELAČE TREBA ZLIKVIDOVAŤ A PO TÝCH, KTORÍ ICH INŠTALUJÚ BY SA MALO STRIEĽAŤ. MANAŽÉRI TOWERCOM VRÁTANE MOBILNÝCH OPERÁTOROV SÚ VRAHOVIA
https://www.biblik.sk/news/vykon-vysielaca-towercom-pri-zilne-zvyseny-z-2-5kw-na-7kw-vysielace-treba-zlikvidovat-a-po-tych-ktori-ich-istaluju-by-sa-malo-strielat-manazeri-towercom-vratane-mobilnych-operatorov-su-vrahovia/

MOBIL JE NEBEZPEČNÝ
 

biblik.sk/clanky

Biblik.sk

Prosíme vás o Vašu podporu, napríklad i kúpou kníh a tovaru na Biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 



 




 



 

 

Krásna hudba je aj v tomto článku / more beautiful classic here:
ZOMRELA JEDNA Z NAJLEPŠÍCH SPEVÁČIEK NA SVETE PATRÍCIA JANEČKOVÁ / PATRICIA JANECKOVA ONE OF THE BEST OPERA SINGER PASSES (SK, ENG) (+LIEČBA RAKOVINY DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE /+CANCER TREATMENT IMPORTANT INFO (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/zomrela-jedna-z-najlepsich-spevaciek-na-svete-patricia-janeckova-patricia-janeckova-one-of-the-best-opera-singer-passes/


Viac tu: https://www.biblik.sk/products/a432-hz-klasika/