AK POLITIKOM NIČ NEHROZÍ, PREČO BY MALI PLNIŤ VÔĽU OBČANOV? TAK AKO ŠTÁT MÁ DONUCOVACIE MECHANIZMY, OBČANIA ICH MUSIA VYTVORIŤ. BYDLISKÁ POLITIKOV SÚ ZNÁME, OBČANIA IM MÔŽU NARIADIŤ SEDIEŤ DOMA ALEBO POSLAŤ ICH DO KARANTÉNY.

16.02.2022 13:52

Ak by za krádež v obchode nič nehrozilo, koľkí ľudia by dnes nekradli? Možno väčšina Slovákov by nekradla z princípu, ale stále by sa našli početné skupiny, ktoré by si jednoducho veci nakradli. Namiesto hrozby ako trestné stíhanie či väzenie by tu bol len štrajk predavačiek, ktorí by síce zlodeji mohli počuť, ale neváhali by kradnúť ďalej.

Po tom, čo predviedla Matovičova fašizoidná svoloč - de fakto odstránili zákony, aký-taký poriadok zmenili na chaos, zasadili otvorenú ranu slovenským podnikateľom a ničili všetko od zdravotníctva až po školstvo, týrali všetkých ľudí, zrejme s cieľom o čo najväčší počet chorôb a úmrtí.

Ak neexistuje v štáte žiadny zákonný prostriedok, ako túto fašistickú bandu zaistiť a dostať pred súd, znamená to, že štát ako taký skončil! Vlastne to ani nebol skutočný štát, je to ilúzia štátu!

My musíme vytvoriť nový štát, novú Políciu a nové zákony (aj nové školy, nové zdravotníctvo, plán na potravinovú a energetickú sebestačnosť, máme na práci veľmi veľa dôležitých vecí) A takisto vytvoríme aj nové inštitúcie, ktoré budú týchto zločincov súdiť. Viete, ako asi skončí trestné oznámenie na Matoviča, Čaputovú, na chemtrails, na 5G... Mnohí už akiste viete, ako sa môžete odvolať voči rozhodnutiam exekútorov, úradov a Polície - je to vo väčšine prípadov úplná strata času a dostanete od nich len ďalší výsmech a ďalší pľuvanec do xichtu! Oni vás oberajú o energiu, páchajú špinavosti, pošliapavajú pravdu a poberajú za to plat! Ale ich čas sa končí!

Prečo by pre nás mali byť záväzné zákony alebo dokonca volebné obdobie parazitov ako Heger, Matovič, Čaputová, Rybníček? U mňa skončili, Rybníček už roky odo mňa nevidel ani cent za smeti a už roky som nepodal ani tomuto fašistickému štátu nepodám žiadne daňové priznanie! Je nejaká iná legálna obrana, pokiaľ chcete nenásilne bojovať za slobodu? Mám sa starať o ich nariadenia? Mám sa báť ich stíhania? A načo mi je život bez slobody a spravodlivosti v takomto štáte? Jediné, prečo má zmysel ďalej žiť je do posledného dychu bojovať proti týmto zločincom a našim cieľom je poraziť ich a vytvoriť nový, normálny, spravodlivý svet, kde lekár, politik, sudca či policajt nebude nadčlovek! Jedni majú právo na všetko a môžu všetko (štátny aparát), druhí tiež majú naoko všetky práva, ale dosiahnuť systémovými prostriedkami nemôžu takmer nič (občania). (môžete si pozrieť napr. toto a možno tiež vám svitne, že nemáme žiadnu našu Políciu a zrejme ani žiadny náš úrad - štát je infiltrovaný a obsadený takmer na každom kľúčovom poste, Žilinka je výnimkou, vďaka Bohu)

Každý lekár, každý policajt si tu už dávno robil čo chcel, hra na pandémiu odhalila skutočný stav, oni na vás serú, a ak sa im nebudete klaňať, nechajú vás skapať - vlastne u lekára mi bolo povedané - nemáš rúško tak skap! Miesto ošetrenia zavolali Políciu, lekárke aj policajtom bolo úplne jedno, či zomriem, pokiaľ sa nepokloním nasadením si rúška, čo som odmietol!

Doterajšia Polícia a súdy nám vlastne boli zbytočné, hájili cudzie záujmy "podľa zákona"! Sú to zločinné a parazitické inštitúcie, s ktorými je tiež treba urobiť poriadok! Občan môže zvysoka sr*ť na takéko zákony! Sú to tieto zákony, ktoré umožňovali štátnym úradníkom dávno predtým beztrestne páchať kriminalitu a sú to tieto zákony, ktoré dovoľujú fašistom a ich psom poberať plat za týranie ľudí! A zákon je bezzubý, ak sa má urýchlene zastaviť deštrukcia alebo zaistiť blázon, ktorý rozvracia štát! Čím sú takéto zákony v očiach občana?

Občania by sa mali uzniesť, aký trest uvalia na politikov a poslancov. Ich bydliská sú známe, na protestoch by sa mala preberať tvorba novej Polície, resp. inštitúcie ktorá by týchto zločincov začala jedného po druhom zaisťovať, trestne stíhať a vytvoriť pre nich karanténu na výkon trestu. Protesty a zhromaždenia musia byť o vytýčení cieľov! 

Štát musíme vytvoriť na novo, bez nich! Môžeme si od nich zobrať príklad - ak chceli urobiť zásadné zmeny, vydali si vyhlášky a uznesenia, ktoré boli ilegálne a protizákonné. Oni si o zákonoch tiež myslia svoje - zákony sú v praxi nepoužiteľné! V rámci týchto zákonov nie je možné nič zásadné meniť. Fašistická okupácia pokračuje, zločinci sú stále vo svojich kreslách a Slováci podľa čl. 32 slovenskej Ústavy majú dokonca legálne právo vytvoriť si nové inštitúcie a začať robiť s fašistami poriadok! Aj o slovenskej Ústave si myslím svoje, veď pre vládu a Políciu tento zdrap papiera tiež nebol záväzný! Prečo by pre nás mali byť záväzné zákony alebo dokonca volebné obdobie parazitov ako Heger, Matovič, Čaputová, Rybníček? Právo dať niekomu hlas stojí za hovno, pokiaľ si ako diktátor potom môže robiť čo chce! To znamená, že volebný systém je totálny podvod a slúži takisto len na to, aby ľudí obral o energiu a ako štít pre fašistov a diktátorov - slovami psychopata Rybníčka -  môžete si protestovať koľko chcete, ale urobím si ako ja chcem, veď ste si ma zvolili!  (čl. tu a tu)

- - -

Takýto volebný systém je totálny podvod na ľuďoch, právo dať hlas musí byť nevyhnutne spojené s právom hlas odobrať! Volebný systém sa musí tiež vytvoriť na novo! V doterajšom volebnom systéme je každý volič vlastne zosmiešňovaný: "TY KKT ČO PROTESTUJEŠ, VEĎ SI SI MA ZVOLIL! ŠÉF SOM TU JA, A SPRAVÍM SI PO SVOJOM, DOVIDENIA!"  - to je bohužiaľ doslovná reč psychopatov, Rybníček a Čaputová to nemajú problém povedať ľuďom do očí, váš hlas v súčasnom volebnom systéme im slúži ako zámienka na páchanie zločinov! Ak politikovi nič nehrozí za to, že váš hlas zneužije, bude ho najskôr zneužívať, ináč by to bolo napr. 5 rokov väzenia a prepadnutie majetku za porušenie povinností vyplývajúcich z mandátu. A tieto zákony musíme vytvoriť my - Slováci! Ináč sú takéto voľby fraška, až dokým všetci kandidáti nebudú svätci alebo aspoň duchovne pokročilí ľudia.

Občania by mali vytvoriť nové inštitúcie a novú Políciu a okamžite začať politikov trestne stíhať!