AKO VIESŤ VOJNU? AK V ŽIVOTE ČLOVEKA ABSENTUJE DUCHOVNÝ ROZMER, NEMÁ SA VLASTNE ANI ČÍM POSTAVIŤ PROTI MOCNOSTIAM TEMNA

05.10.2024 11:51

"Alebo jako môžeš povedať svojmu bratovi: Bratu, daj, nech vyjmem ivierko, ktoré je v tvojom oku! keď sám brvna, ktoré je v tvojom vlastnom oku, nevidíš? Pokrytče, najprv vyjmi brvno zo svojho vlastného oka a potom prezrieš, aby si vyňal ivierko, ktoré je v oku tvojho brata." Lukáš 6:42 Biblia Roháček

"Úmysly stoja, keď sú podoprené radou, a múdrym riadením veď vojnu." Príslovia 20:18
           "Lebo múdrym riadením budeš viesť vojnu, a záchrana je vo množstve radcov." Príslovia 24:6
biblik.sk/clanky
Tvorbu biblik.sk/clanky môžete podporovať kúpou našich produktov alebo na č. účtu:
IBAN Biblik.sk pre dary / Donate Biblik.sk please:
SK8583300000002101425963

Swift/BIC: FIOZSKBA
Ďakujeme. Thank you. Biblik.sk
AKO VIESŤ VOJNU? AK V ŽIVOTE ČLOVEKA ABSENTUJE DUCHOVNÝ ROZMER, NEMÁ SA VLASTNE ANI ČÍM POSTAVIŤ PROTI MOCNOSTIAM TEMNA

Ak sledujete prednášky ľudí, ktorých si pozývajú do relácií a internetových vysielaní, máte pocit, že sa podobajú zúfalému ukrofašistickému režimu, ktorý je schopný zorganizovať nejakú teroristickú akciu, ale samostatne nedokážu viesť vojnu! Súčasnej satanokracii zúfalými výkrikmi ako by čo malo byť ani drobnými teroristickými akciami týmto nevznikajú významnejšie škody! Baštu nezboríte hádzaním kameňov a proti opevnenej bašte sa nemôže viesť útok s pešiakmi a halapartňou! 

Všimnite si tých, ktorí naozaj posunuli okruh svojich ľudí na vyššiu úroveň, ako Pán Ježiš Kristus, Dr. Eduard Tomáš, Mahariši z Arunáčaly, David R. Hawkins, Dr. Joseph Murphy. Študujte spôsob vedenia vojny Martina Luthera Kinga, Malcolma X a Gánhího! Čím sa dosiahlo najviac? Zbraňami a vonkajším odporom? Alebo ako sa víťazí pod vedením vodcov ako Gándhí, ktorý vyzýval na morálne sebazušľachťovanie a aktívny, NENÁSILNÝ i vonkajší odpor proti nespravodlivým zákonom a útlaku? Človek nebude na tomto poli ani pripraveným pešiakom, ak bude poukazovať na zločiny druhých a ak zároveň v jeho živote panuje hriech! To platí pre obyčajných ľudí a predne pre kniežatá národa a drábov - politikov, sudcov a policajtov, ešte prv pre ich nadriadených. Dnes sa to ešte stále podobá, že chcú vytiahnuť smietku z oka druhého, ale brvno vo vlastnom oku nevidia:

"Pokiaľ sa ľudia budú podrobovať nespravodlivým zákonom (nespravodlivým rozkazom a nariadeniam), bude existovať aj ich otroctvo!" Mahátmá Gándhí
Ak v živote človeka absentuje duchovný rozmer, nemá sa vlastne ani čím postaviť proti duchovným mocnostiam temna! (niečo chýba, viď. tie otázky "čo na tom, ak sa niekto identifikuje ako pes", "mne nevadia manželstvá rovnakého pohlavia". A vlažní kresťania sa tiež nemajú v týchto prípadoch za čo postaviť a netušia ani, čo je tu vlastne treba brániť, nevidia, že tu nejde o práva, ale že je tu proti ľudstvu vedená vojna*)
"Lebo nie je nám zápasiť s krvou a s telom, ale s kniežatstvami, mocnosťami, so svetovládcami temnosti tohoto veku, s duchovnými mocami zlosti v ponebeských oblastiach." Efežanom 6:12 Biblia Roháček
Súvisiace články / related articles:
Dr. Eduard Tomáš: 
PREČO ELITY POVAŽUJÚ VÄČŠINU ĽUDSTVA ZA PSYCHICKY CHORÝCH?
https://www.biblik.sk/news/preco-elity-povazuju-vacsinu-ludstva-za-psychicky-chorych/
*TIP NA FILM / MOVIES WE LIKE 68: HISTORY OF SEXUALIZATION AND MORAL CORRUPTION of 20th CENTURY IN GERMANY AND USA / HISTÓRIA SEXUALIZÁCIE A MORÁLNEJ KORUPCIE 20. STOROČIA V NEMECKU A USA (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-movies-we-like-68/

biblik.sk/clanky

b i b l i k . s k  /  c l a n k y

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 

PFIZER SMILE / ÚSMEV OD FIRMY PFIZER (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: Poznámka Biblik: Všetky vakcíny sú jed a očkovanie je podvod a zločin! / All vaccines are poison and vaccination is a fraud and a crime! (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/pfizer-smile-usmev-od-firmy-pfizer/