AKO VZNIKÁ CHOROBA / HOW IS THE DISEASE BEING MADE? (SK, ENG)

26.08.2024 16:57

"Dúfajte. Ja som. Nebojte sa!" cit. Pán Ježiš Kristus, Biblia

Hope - I AM - Don't be afraid! Lord Jesus Christ, Bible

biblik.sk/clanky

Tvorbu biblik.sk/clanky môžete podporovať kúpou našich produktov alebo na č. účtu: 

SK8583300000002101425963

SWIFT: FIOZSKBA
Ďakujeme. Biblik.sk

___________________________________________________

 

AKO VZNIKÁ CHOROBA / HOW IS THE DISEASE BEING MADE?

Za covidizmu bola zrejmá jedna vec: hlavným cieľom celého divadla bolo vyvolať strach. V strachu išli ľudia ako hoviadka na testy, cez ktoré sa mnohým vpravili ťažké jedy do tela a to, čoho sa obávali, sa vlastne stalo! Cez testy a cez vakcíny bol a nepochybne i dnes je šírený aj informačný program i jedy priamo. Stručne by sme mohli povedať, že vakcína je choroba. Je to jed. Maskot satanskej depopulačnej propagandy na prvý pohľad polovičný retard Bill Gates to povedal otvorene: vpratávame geneticky modifikovaný materiál priamo do tela detí! a chechce sa podobne ako Bush, keď hovorí na Ground Zero o teroristoch z 9/11

(spomínaný krátky dokument Bill Gates tu

Oni sa smejú, že nasadili masku choroby a teroristov a nepoznali ste ich! Doslova sa rehocú, ako vás nachytali, že pritom zomierajú ľudia, im je zjavne jedno, pretože sa zrejme rátajú za úplne inú kastu, úplne iný druh, vyvolený, predurčený vládnuť, podobne ako si šéf ruskej mafie hovorí Vor v zákone - zo zákona zlodej! Oni sa cítia byť zrejme Bohom vyvolení hrať pandémie, teroristov, vojny... No fajn, takže väšina slniečkárov sa po takomto úvode už po tento odsek nedostane, poďme teda k veci: 

V minulom článku sme si povedali, čo je choroba: choroba je otrava, nedostatok alebo iné poškodenie. Otráviť človeka však môžete strachom, resp. ak človek vpustí strach do svojho srdca, je to ako keby vypil jed, ak však strach a pochybnosti do svojho srdca nevpustí, môže jed kľudne aj vypiť a nič sa nestane! Za dôb Pasteura a Kocha údajme existovala teória, že baktérie nezmôžu nič tam, kde na to nie je prostredie (millieu) 

Pasteur spolu s Kochom, ktorí však vraj údajne razili teóriu, že choroby sú spôsobované baktériami, mali veľa oponentov. Jeden z takýchto oponentov vypil pohár vibrio cholerae a vedecký časopis zaznamenal, že sa mu nestalo nič - je to v článku tu:

ČO JE PRÍČINOU CHORÔB? / WHAT CAUSES DISEASES? (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/co-je-pricinou-chorob/

Súvisí s tým aj tento článok:

SEDEM DIVOV TECHNICKEJ CIVILIZÁCIE: KEĎ SA VEDCI POMÝLIA
https://www.biblik.sk/news/sedem-divov-technickej-civilizacie-ked-sa-vedci-pomylia/

Teda ako to je? Niektorí majú strach z baktérií, drhnú a dezinfikujú sa osto-šesť, ale dostávajú choroby, častokrát sa im choroba zavedie vakcínou. Vlastne, chorí už sú, ak veria v nejakú modlu, ktorá im garantuje bezchorobnosť alebo sľubuje ľahší priebeh choroby v budúcnosti. Ale každý má právo na svoj názor, teda nechajme ich vyznávať svoje náboženstvo, pokiaľ nám ho nevnucujú. 

Dokedy nebol covid v médiách, prakticky neexistoval. Keď sa v médiách prestal objavovať, prestal aj existovať! 

Veľmi podobné je to aj v iných prípadoch: dieťa počúva svoju mamu, ako sa baví s kamarátkami, že alergie sú v ich rodine bežné, že to mala jej mama, že to má ona sama a asi to budú mať aj deti a už im aj preventívne kvápe kvapky do očí a hľadá rôzne očkovania a injekcie! Ak by v telke robili reklamu na očkovanie proti dopravným nehodám, oni by to naozaj predali a zarobili na tom milióny! Stačilo by, že ľudia by uverili, že ich vakcinácia chráni pred budúcou dopravnou nehodou ako veria, že ich vraj chráni pred budúcou chorobou! 

Problémom však je, ak sami hovoríme o svojich problémoch - predstavte si, že za rok to poviete 10-15 priateľom a zopakujete to celkovo napríklad 100x! Sú to mantry! "Stokrát opakovaná lož sa stane pravdou!" tvrdil to Joseph Goebbels, ktorý asi vedel, čo je to dobre urobená propaganda! (nie je však ustavičná reklama a propaganda aj veta: "Nemôžem si to dovoliť!" "Na to nemám!" "To je moc drahé!" "To stojí strašne veľa peňazí!" - koľkokrát to ľudia opakujú? A nevedomky sa vlastne programujú? (A koľkí ste takto naprogramovali aj svoje deti, ktoré sa idú plaziť do banky už keď potrebujú obyčajnú chladničku či pračku, zatiaľ čo susedia si kupujú nové autá častejšie ako oni bicykel? Je dôležité zarábať normálne peniaze a rodičia by to mali učiť svoje deti alebo by sa to mal každý rýchlo naučiť, aby život žil)

Ľudia pod určitou mierou tlaku až na pár výnimiek prijmú prakticky čokoľvek! (covidizmus napríklad ukázal, koľko výnimiek je medzi policajtami i medzi obyčajnými ľuďmi) 

Sami si tvoríme vlastnú realitu, každá myšlienka je ako semienko, ktoré opakovaním zalievame, a ak je to burina, môže jednoducho dobre rásť a zamoriť celé pole! Varovania boli dané, ale mnohí učitelia už dnes nemajú úroveň, z ktorej by bolo možné sprostredkovať tieto veci, pretože každá organizácia má aj svoje preklady Biblie aj svoje záujmy, ktoré kladie na plecia učiteľov a kazateľov. Takto pochopiteľne nemôžu vyučovať "beh do diaľky" ani "skok do výšky."

Pán Ježiš Kristus prikazuje, že okom máme hľadieť iba na čisté veci (Biblia - Kázeň na Vrchu, Matúš 5, 6. 7 kpt.) že tak ostane čisté aj telo! Proste odmietnuť zbytočnosti, márnosti a povrchnosti vôbec sledovať! Biblia vyslovene vyzýva, že máme myslieť iba na to, čo je dobré, ušľachtilé... (Filipským 4. kapitola, Tesalonickým 4. kapitola a ďalšie) Vlastne celá Biblia je o tom, ako si dávať pozor na to, čo vpustíme do srdca a čo a ako necháme v srdci rásť!

-    -

Ako sa vytvorí choroba a ako sa dá hneď odstrániť je v knihe David R. Hawkins - LÉČENÍ A UZDRAVENÍ.

-    -

V knihe David Yonggi Cho - ŠTVRTÁ DIMENZIA (známy aj ako Paul Yonggi Cho) je napísané to čo v mnohých ostatných duchovných knihách: strach a nenávisť sú tiež príčiny chorôb! Muž, ktorý znenávidel svoju manželku, dostal tuberkulózu. Ďalšia žena, ktorá prechovávala jed voči niekomu, dostala artritídu... Sám David Yonggi Cho dostal tuberkulózu len tak, že o nej počul na hodine rozprávať učiteľa! Vraj tuberu majú dosť často ľudia, ktorí majú úzke ramená a dlhý krk. Všetci v triede začali naťahovať krky, ale mladý pán Cho mal krk najdlhší! Potom ochorel! Spomínate si ešte na ten prípad tej mamy s rozprávaním o alergii? O čo väčšiu šancu má jej dieťa dostať alergiu? 

Je jasne vidieť buď cielenú (médiá, WHO, farmafirmy) propagandu na vyvolanie strachu alebo nevedomé mantry osôb, ktoré sa sťažujú a hovoria dookola o svojich problémoch. Ak sú dodnes prípady, kedy človek aj z najťažšej choroby razom vstane, je jasné, že choroba v prvom rade nie je záležitosťou tela! Subj. z pohľadu niekoho, kto mal možnosť pracovať v tejto sfére, Ide zrejme o nejaké konštrukcie v informačných poliach a okruhoch kolektívnej mysle. Ak niekto hovorí o svojich problémoch, či už sám pred sebou, pred deťmi alebo pred priateľmi, niečo do svojej aj kolektívnej mysle zasieva. Ak zasievate lásku, prší vám späť láska, ak hnoj, viete... čo vlastne obvykle cez reči, posty, maily a komenty zasievate do spoločného poľa? 

Existujú názory, že by sme dokonca vôbec nemali hovoriť o svojich problémoch! I to je semienko! (Dr. Joseph Murphy, MOC A SILA PODVEDOMIA) Podľa teórií moderných vedcov a niektorých duchovných učiteľov, život človeka je výsledkom jeho myšlienok - aká je kvalita myslenia, taký život! O čo viac vážne potom môžu brať ľudia Bibliu, ktorá starým jazykom vlastne učí to, na čo dnes prichádzajú vedci a úspešní kauči. Staroveké zvitky, ktoré tvoria Bibliu sa úplne presne zhodujú s tým, čo hovorí David R. Hawkins, čo hovorí Dr. Joseph Murphy či David Yonggi Cho! Ide o troch ľudí, ktorí dávali a dodnes dávajú dokopy milióny ľudí! Je zaujímavé sledovať, že kľúčové myšlienky v ich knihách sú rovnaké! Jediný rozdiel je, že niektorí kresťania si z Mena Pán Ježiš Kristus vytvorili registrovanú obchodnú známku, a všetko, čo nemá to známe R v krúžku, vraj pochádza od zlého! Nechápu, že ide o jedno Ja, Ktoré má rovnako budhista ako aj ateista či kresťan (Ježiš, fr. Je suis, JA SOM) Líšia sa úrovňou vedomia, poznania Ja. Meno Pána Ježiša Krista je však dnes známe mnohým, dokedy nebolo známe, iba málo bežných ľudí robilo zázraky. O ateizme sa nebudeme baviť, podľa vysokých duchovných majstrov je samotný ateizmus pod úrovňou integrity. Je to vlastne niečo podobné, ako keď sa niekto prehlási za slona a trvá na tom, aby niekto rešpektoval jeho práva na dvojmetrový odstup, lebo robí, že pri chôdzi fakt máva obrovskými ušami! Toľko k ateizmu. Možno aj choroba je do istej miery ateizmus, lebo človek niečo prehlasoval, niečo dokola pozeral, alebo sa niečoho bál a zrazu to naňho prišlo! Určite to poznáte dnes mnohí, že niečomu vo vyššej miere venujete pozornosť a začína sa to vo vašom živote objavovať i tam, kde by ste to vôbec nečakali! Možno, na kolektívnej úrovni je to podobné. Teda jed môže byť nielen molekula pôsobiaca v tele otravu, ale jed môže byť aj propaganda, hudba, filmy, intenertové stránky či obyčajné myšlienky. Vysokí majstri, ktorí pri vzostupe svojho vedomia zažili útoky z iných úrovní majú jednoduchú radu: nevenovať pozornosť nežiadúcim myšlienkam: "Nech sa v tejto mysli čo sa má odohrať odohrá, ja som nekonečný, večne živý Duch a som týmto nedoktnutý!" 

Súvisiace články / related articles:

ČO JE TO ČLOVEK / WHAT IS A HUMAN? (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: PREČO SI NIEKTORÍ ĽUDIA STÁLE POTREBUJÚ NIEČO DOKAZOVAŤ
https://www.biblik.sk/news/co-je-to-clovek-what-is-a-human/

MEDITÁCIA AKO KĽÚČ K MOŽNOSTIAM POĽA / MEDITATION AS A KEY TO POSSIBILITIES OF THE FIELD (SK, ENG) (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/meditacia-ako-kluc-k-moznostiam-pola-meditation-as-a-key-to-possibilities-of-the-field/

prof. JAN RAK a MUDr. JAN VOJÁČEK: JEDNO POLE (THE1FIELD.COM)
https://www.biblik.sk/news/prof-jan-rak-a-mudr-jan-vojacek-jedno-pole-the1field-com/

SÓKA GAKKAI: PREMENA JEDU NA LIEK / SOKA GAKKAI: CHANGING POISON INTO MEDICINE (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/soka-gakkai-premena-jedu-na-liek/

Dr. DAVID HAWKINS: POZNÁMKA KU KRESŤANSKEJ BIBLII (AKTUALIZOVANÉ + MAPA ÚROVNE VEDOMIA)
https://www.biblik.sk/news/dr-david-hawkins-poznamka-ku-krestanskej-biblii/

ĽUDIA, KTORǏ SA CHCÚ UZDRAVIŤ, BY MALI MAŤ JASNÝ CIEĽ / EVERYONE WHO WANTS TO BE CURED SHOULD HAVE A GOAL
https://www.biblik.sk/news/ludia-ktori-sa-chcu-uzdravit-by-mali-mat-jasny-ciel-everyone-who-wants-to-be-cured-should-have-a-goal/

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašizmu a satanizmu! Fašizmus, terorizmus a satanizmus už čoskoro bude definitívne porazený! Zločinné satanské elity prehrávajú na všetkých frontoch! Ustavične sa modlite, buďte disciplinovaní a pracujte na sebe! Od každého jedného z vás, i od každej jednej vašej myšlienky závisí, aký je svet!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!