AKO ZÍSKAŤ ČISTÚ VODU Z PRAMEŇOV

10.03.2022 14:50

V súčasnej dobe, kedy cielene otrávili vzduch chemtrails, všetok spád preniká do spodných vôd. Ak chcete čistú vodu, alebo urobiť aspoň niečo preto, aby bola čistejšia, existujú metódy na tzv. nechemické čistenie vody (viac princezná Diana Siswartonová - aj dokumenty dole) Podľa mňa, základ, a úplne prirodzená vec, keď prídete k prameňu, je poďakovať Bohu. Ide o to, ako si Boha predstavuje. Pána Boha Najvyššieho by ste si nemali predstavovať nijak. Tu na Zemi má k Nemu najbližšie Slnko, alebo to najčistejšie svetlo, ktoré vidia alebo aspoň raz v živote videli iba máloktorí. Jedna z predstáv Boha sú božské bytosti, každý prameň je výtvorom ohromnej inteligencie. Verím, že existujú bytosti, ktoré sa o ten prameň starajú. Indiáni prirodzene komunikujú s duchmi, človek môže komunikovať s týmito bytosťami. Prirodzene im za tú vodu niečo dať, napríklad, ak ich naozaj milujete (a oni sú súčasťou Boha), tak k nim môžete vysielať lásku a poprosiť ich o čistú vodu. Ak veríte, má to svoj význam. Výsledky závisia od úrovne vašich vibrácií a od vašej viery. Odporúčam však aj prírodné vody čistiť aspoň takýmto spôsobom, aký je uvedený v tomto článku dolu v Poznámke Biblik:

Význam má aj aspoň na krátky čas vystaviť vodu slnečnému svetlu (používajte iba sklené fľaše, nie plastové) Detaily a zvýšenie liečebných účinkov sú popísané od Jacob Lorber v tomto dokumente:
Léčivá síla slunečního světla.doc a ešte článok SUNGAZING - ČLÁNOK "HRM SUNGAZING" NÁJDETE TU DOLU:
https://www.biblik.sk/clanky/newscbm_171258/2580/ https://www.biblik.sk/clanky/newscbm_171258/2580/
 
 

 

Biblik.sk

 TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

 Prosíme vás, podporujte šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA