AKÚ BUDÚCNOSŤ V SKUTOČNOSTI PONÚKAL ZÁPAD SOCIALISTICKÝM KRAJINÁM? / WHAT REALLY OFFERED THE WEST TO SOCIALISTIC COUNTRIES? (SK, ENG)

05.09.2024 08:31

biblik.sk/clanky

Tvorbu biblik.sk/clanky môžete podporovať kúpou našich produktov alebo na č. účtu: 

SK8583300000002101425963

SWIFT: FIOZSKBA
Ďakujeme. Biblik.sk

AKÚ BUDÚCNOSŤ V SKUTOČNOSTI PONÚKAL ZÁPAD SOCIALISTICKÝM KRAJINÁM? / WHAT REALLY OFFERED THE WEST TO SOCIALISTIC COUNTRIES?

https://www.youtube.com/watch?v=uLhs-PeU66U

Československo bolo rozdelené ilegálne, podľa Ústavy mohlo byť rozdelené jedine referendom! Tam je počiatok všetkých zločinov, v článkoch nižšie prosím pozrite a študujte videá Narin Hasan, ktorý zatiaľ ako jediný ponúkol funkčný koncept trvale udržateľného štátu.

Before 1989, Czechoslovakia was one of the richest country in the world. We had own currency, own army, own unique technologies, not just in military industry. For example, Czechoslovakia was one of the first countries using technology and machines creating artificial diamods. 

We didn't know mortgages, nearly everybody was working, for a healthly man staying without work was a crime! The state offered work and the Police always took care if you are working or not! Food was top quality and nearly all stuff food and goods came from our local sources. Beverages all packed in glass (no plastic) and nearly all glass bottles were recycled. 

The best education and healthcare was free. We didn't saw any homeless, normal was to always have some job + own house or flat as a normal benefit from our rich socialistic country. Now we have instead of our currency Euro, always making all stuff more expensive. We have without any voting NATO, we have EU, sponsoring funds and wars from the money of taxpayers. Average and poor people are forcibly giving money to a small group of rich people. Now Slovakia is country with many homeless, cheapest houses costs around 150-250 euros per month and many people have only 300 euros pensions! From this pension you cannot buy even cheapest food! Prices of food are same or even more expensive as in Austrian and German supermarkets. Destroying of country was a crime, it was illegal to divide Czechoslovakia without referendum. Politicians broke constitutional laws destroying federation without referendum even at the point creating Czech and Slovank republic! Since then, all crimes begun - privatisationg and closing our industry, destroying agriculture, army, removing our currency and many more. Many people think, in fact, we are still Czechoslovakia, because destroying federation was an illegal anti-constitutional crime and trying to bring up Czechoslovakia again.

Súvisiace články / related articles:

Videá a stránky Narin Hasan - všetky:

https://www.biblik.sk/search/?x=0&y=0&text=Narin+HASAN

NARIN HASAN: OBNOVENIE ČESKOSLOVENSKA (FEBRUÁR 2023)
https://www.biblik.sk/news/narin-hasan-obnovenie-ceskoslovenska-februar-2023/

Stránky hnutia na obnovenie Československa a vlastne na obnovenie štátu ako taktého:

czechaslavakia.cz

sami-sebou.com

Súvisiace články / related articles:

 

AŽ NEZNESITEĽNÝ SKLENÍKOVÝ EFEKT DENNO-DENNE VYVOLANÝ NÁLETOM POSÝPACÍCH LIETADIEL CHEMTRAILS: DUŠEVNÍ MRZÁCI MAJÚ OČI ALE NIČ NEVIDIA, NEODSUDZUJTE TAKÝCHTO MRZÁKOV
https://www.biblik.sk/news/az-neznesiteln%cb%87y-sklenikovy-efekt-denno-denne-vyolany-naletom-posypacich-lietadiel-chemtrails%3a-dusevni-mrzaci-maju-oci-ale-nic-nevidia%2c-neodsudzujte-takychto-mrzakov/

HOLLYWOOD USA (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/hollywood-usa/

FEDOR FLAŠÍK O MARKETINGU, KTORÝM VYŠVIHOL FICA A SMER

https://www.youtube.com/watch?v=NNvRVHsaksA

https://www.mojevideo.sk/video/3fb3e/fica_vybudoval_flasik_alebo_ako_jednoducho_sa_da_ovladnut_priemerny_slovak.html

Súvisiace články / related articles:

Vláda Smeru, Hlasu a SNS v auguste schválila zámer na silnejšie uznanie práv LGBT

“Čo si o tom máme myslieť!?” Uhrík kladie nepríjemné otázky vláde ohľadom materiálu na podporu LGBTQI+" Viac Milan Uhrík tu

TOP KOMENTY: "Prava LPGTDI budu zahrnute do pripravovanej celostatnej strategie ochrany ludskych prav!"

"V Mexiku deti vyniesli zo skolskej kniznice LGBTQ material a zapalili ho na dvore. VIDEO"

Dieťa zadupalo vlajku LGBT (VIDEO)

Súvisiace články / related articles:

„Vašku, jsi prase, jsi prase, jsi hovado!“

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/havlovanie/

PROEUROHOMOATLANTICKÝ PREZIDENT, KTORÝ OBDIVUJE ZELENSKÉHO A NAZVAL NEVYHNUTNÚ OBRANU RUSKA NEVYPROVOKOVANOU AGRESIOU, PRIKÁZAL PROFESOROM NEDISKUTOVAŤ O PLOCHEJ ZEMI. AGRESIA JE VŠAK AJ SNAHA O ZÁKAZ DISKUSIE.

„Vašku, jsi prase, jsi prase, jsi hovado!“
https://www.biblik.sk/news/havlovanie/

Pokusy o zákaz diskusie? Ste v jednom rade k Hitlerovi! A aj tak skončíte - to je vaša budúcnosť!

Propaganda sa snaží presvedčiť, že svet sa hemží agresormi, ktorí chcú vojnu proti NATO - vyhlasovali za agresora Miloševiča, brutálne zavraždili Kaddáfího, zrazu im vadil Assad a nakoniec, po všetkých tých vojnách USA a NATO od 9/11 - už je tu zrazu Putin, ktorého zem má ropu, plyn a najväčšie nerastné zdroje!

PROEUROHOMOATLANTICKÝ PREZIDENT, KTORÝ OBDIVUJE ZELENSKÉHO A NAZVAL NEVYHNUTNÚ OBRANU RUSKA NEVYPROVOKOVANOU AGRESIOU (ZDROJ) PRIKÁZAL PROFESOROM NEDISKUTOVAŤ O PLOCHEJ ZEMI. AGRESIA JE AJ SNAHA O ZÁKAZ SLOBODNEJ DISKUSIE.

"Nediskutujme o tom, či Zem je plochá, je to mrhanie časom a energiou, ale predovšetkým, podobné kvázidiskusie nás vracajú hlboko do minulosti a my sa potrebujeme sústrediť predovšetkým na budúcnosť." Peter Pellegrini

https://www.ta3.com/clanok/955197/nediskutujme-o-tom-ci-je-zem-plocha-odkazal-prezident-pellegrini-vymenoval-novych-vysokoskolskych-profesorov

Poznámka Biblik: Otázka "ČO JE ZEM?" je jedna z najdôležitejších otázok v živote človeka. Úplne súvisí s existenciou Stvoriteľa (bibl. Stvoriteľov - Álov) a najmä, úplne očividný, biblický, historický a staroveký fakt všetkých starých vyspelých civilizácii a kultúr je, že Zem je plochá, statická, nerotujúca a okolo Zeme sa točí Slnko, Mesiac a nebeské sféry! "Sláva Alláhovi, ktorý nebeské sféry rozkrútil!" píše Tisíc a Jedna noc 

Plochá, statická, nerotujúca Zem, ktorá nikdy nebola ani nemôže byť guľa s plynnou atmosférou vo vákuu a vodou na povrchu - podľa modernej pavedy ešte rotujúcou okolo vlastnej osi 1.674 km/h! Elementára logika pri čo i len odvahe pripustiť, že je to ináč, ako hlása propaganda, následne poukazuje na obludné lži a tým pádom aj ohavné zločiny a celkový rozsah Matrixu. Zistenie, že nielen tzv. "pristátie na Mesiaci", ale celý vesmírny výskum je podvod točený v štúdiu a robia to prakticky všetky štáty...

Aké IQ má tento ďalší havloidný kváziprezident? Aké môžu mať jeho zbytočné podpindosnícke reči o agresii pre Slovensko dopady? Havloidnému talianovi už začína vadiť aj slobodná diskusia! Ešte pred(š)čí aj pani Zuzanu Soros-Čaputovú! Chce posielať ľudí za názor do basy, alebo hnať ľudí do z podzemného bunkru dočasnej vlády v Londýne? Ak vás tam zavolajú, nechajú vás na streche! Umelá inteligencia, ktorá má IQ 160, hovorí na otázku, že môže pomôcť otvorená na úrovni diskusia:

1+1=2. Sky Color? Blue.
And the Earth is FLAT!

Zem je plochá!

Biblik.sk is FLATEARTHER!



Viac tu: https://www.biblik.sk/news/ai-about-flatearthers-umela-inteligencia-o-zastancoch-teorie-plochej-zeme/

AI ABOUT FLATEARTHERS / UMELÁ INTELIGENCIA O ZÁSTANCOCH TEÓRIE PLOCHEJ ZEME

QUESTION: What do you think about flatearthers?
"Flat earthers are individuals who believe that the Earth is flat rather than round. While their views may be considered unconventional by mainstream science, it is important to approach these beliefs with understanding and respect. It can be helpful to engage in open and respectful discussions to understand their perspectives and to share scientific evidence that supports the Earth's spherical shape. It's important to remember that everyone is entitled to their own beliefs and opinions."

Otázka pre AI: Čo si myslíš o flatheartheroch?

"Flatheartheri sú jednotlivci, ktorí veria, že Zem je plochá a nie guľatá. Aj keď sa ich pohľad  v očiach mainstreamovej vedy môže javiť ako nekonvenčný, je dôležité pristupovať k týmto presvedčeniam s porozumením a rešpektom. Môže byť nápomocné vyvolať otvorenú na úrovni diskusiu a oboznámiť sa so stanoviskom flateartherov oproti vedeckým dôkazom, ktoré podporujú sférický tvar Zeme. Dôležité však je mať vždy na pamäti, že každý má právo písať/hlásať svoje názory a presvedčenia."

Poznámka Biblik: cenzúru resp. totalistické potláčanie názorov zakazuje aj Slovenská ústava, pretože slobodné hlásanie názorov je základným pilierom Slovenskej republiky a každého slobodného netotalitarného štátu. Znamená to, že všetci, ktorí sa snažia o násilnícku cenzúru a jediný správny názor, v skutočnosti likvidujú štát a základné princípy demokracie, čo ak sa nepochopí, môže opäť vyústiť do tyranského režimu, násilia a vojny. teda cenzúra a potláčanie nepohodlných názorov je nebezpečnejšia než nesprávny názor. Nesprávny názor práve musí ísť na svetlo, aby sa ukázalo, či obstojí, avšak cenzúra je snaha o udusenie svetla a  násilné potláčanie opozície, a práve cenzúra, po novom označovaná ako "boj proti dezinformáciám" je koreňom fašizmu. Otázkou ostáva, čo ak je oficiálny názor mainstreamovej vedy a politikov nesprávny a či sa práve preto nesnaží o cenzúru, lebo by ináč ako násilím vôbec neobstál (napr. vnucovanie očkovania, covidistické opatrenia a covidistický teror, vojny USA a štátov NATO, kde sa tvrdo uplatňuje teror a cenzúra, ale ich "spravodlivé vojny" sú vždy pod zámienkou "šírenia demokracie" a "boja proti terorizmu", posledne na Ukrajine, ktorú vyzbrojili a nútili k teroristickým akciám, svojej novej "svätej vojne", v ktorej sa odjakživa agresori a tyrani pasujú za šíriteľov demokracie, hovoria "boj proti ruskej agresii" (podobne, ako vyzbrojili albánskych teroristov, a keď Miloševič na obranu svojho národa zasiahol, kričiali osto-šesť "etnické čistky". Keďže ich propagande už nikto neverí, začali covidizmus, čo je vlastne fašizmus pod zámienkou "boja proti padnémii" a už im ostáva iba boj proti dezinformáciám, lebo ich propaganda už neoslovuje ľudí, ich "správne" názory už nejde pretláčať cez médiá, tak potrebujú na to nové gestapo! 

Takzvaný "boj proti dezinformáciám" je ako snaha mať na šachovnici figúrky iba jedinej farby, samotný štát a život v štáte, kde ani jedna strana nemusí vynakladať úsilie byť lepšou ako druhá strana znamená úpadok. Vždy na to doplatí aj tyran a vždy padne každý tyranský režim!

Súvisiace články / related articles:

KURVATURIZMUS JE ZÁKLADNÝM KAMEŇOM ATEIZMU (+3h INTERVIEW: 28 PILOTOV POTVRDZUJE, ŽE ZEM JE PLOCHÁ / FALSE THEORIES ABOUT EARTH IS THE BASIS FOR ATHEISM (short video + 3hrs INTERVIEW: 28 PILOTS CONFIRMING FLAT EARTH (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/kurvaturizmus-je-zakladnym-kamenom-ateizmu-false-theories-about-earth-is-the-basis-for-atheism/

THEPOTTERSCLAY: KTO TENTO MATRIX RIADI? SOM SI ISTÝ, ŽE SÚ TO PRISLUHOVAČI LUCIFERA / THEPOTTERSCLAY: WHO RUNS THIS MATRIX WE CALL REALITY? I AM PRETTY SURE THEY WORSHIP LUCIFER (SK, ENG)

https://youtu.be/yXstfcdGWMM

https://www.biblik.sk/news/thepottersclay-kto-tento-matrix-riadi-som-si-isty-ze-su-to-prisluhovaci-lucifera-thepottersclay-who-runs-this-matrix-we-call-reality-i-am-pretty-sure-they-worship-lucifer/

AUGUSTE PICCARD: VEDEC, KTORÝ SKÚMAL STRATOSFÉRU: "ZEM VYZERÁ AKO PLOCHÝ DISK S VYVÝŠENÝMI OKRAJMI!" / AUGUSTE PICCARD: TOP SCIENTIST RESEARCHING STRATOSPHERE ABOUT EARTH: "IT SEEMED A FLAT DISC WITH UPTURNED EDGE!" (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/auguste-piccard-vedec-ktory-skumal-stratosferu-zem-vyzera-ako-plochy-disk-s-vyvysenymi-okrajmi-auguste-piccard-top-scientist-researching-stratosphere-about-earth-it-seemed-a-flat-disc-with-upturned-edge/

ERIC LAITHWAITE A JEHO FASCINUJÚCE EXPERIMENTY NAZNAČUJÚ, ŽE AJ GRAVITÁCIA JE ÚPLNE FALOŠNÉ UČENIE / prof. ERIC LAITHWAITE GYRO EXPERIMENTS PROVING THE GRAVITY THEORY IS A HOAX (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/eric-laithwaite-a-jeho-fascinujuce-experimenty-naznacuju-ze-aj-gravitacia-je-uplne-falosne-ucenie/

 "Země už se dávno ví, že není kulatá!" prof. JAN RAK
biblik.sk/news/prof-jan-rak-teoria-velkeho-tresku-je-nevedecka-teoria-big-bang-velka-jebacka

1+1=2. Sky Color? Blue.
And the Earth is FLAT!

Zem je plochá!

Biblik.sk is FLATEARTHER!

https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-movies-we-like-level-with-me-2023-eng-spa-ger-rus/

BRAZÍLSKY GEOFYZIK: OTÁZKU PLOCHEJ ZEME VEĽMI VÁŽNE ŠTUDUJEME. SOM PRVÝ GEOFYZIK, KTORÝ VEREJNE VYHLASUJE, ŽE ZEM JE PLOCHÁ / BRASILIAN PROFESSOR: I AM THE FIRST GEOPHYSICIST THAT CLAIMS THE EARTH IS FLAT (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/brazilsky-geofyzik-otazku-plochej-zeme-velmi-vazne-studujeme-som-prvy-geofyzik-ktory-verejne-vyhlasuje-ze-zem-je-plocha-brasilian-professor-i-am-the-first-geophysicist-that-claims-the-earth-is-flat/

Every major ancient civilization depicts the Earth is flat (static, non-rotating)

Vyspelé staroveké civilizácie a literatúra vždy hovoria o plochej Zemi

(napríklad Tisíc a Jedna noc uvádza, že nebeské sféry sa točia okolo Zeme:

"Sláva Alláhovi, Ktorý nebeské sféry rozkrútil!"

Sun, Moon, stars and planets rotating around Flat Stationary Earth:

Slnko, Mesiac, hviezdy a planéty krúžia okolo Plochej Statickej (nerotujúcej) Zeme:

_________________________________________

David Weiss a.k.a. DITRH model Flat Stationary Earth:
Plochá Statická (nerotujúca) Zem model David Weiss:

Shingon Buddhist World Map 9th Century  
Budhistická mapa Zeme 9. st

"Shingon Buddhist World Map" 9th Century

Viac tu: https://www.biblik.sk/search/?x=0&y=0&text=shingon

Za Antarktídou sú ďalšie kontinenty:

Continents beyond Antarctica:

https://www.biblik.sk/news/admiral-richard-e-byrd-za-antarktidou-je-kontinent-velkosti-ameriky-admiral-richard-e-byrd-theres-another-very-large-continent-behind-antarctica/

prof. JAN RAK: VEDECKÉ EXPERIMENTY POTVRDZUJÚ, ŽE ZEM JE PLOCHÁ / CZECH NUCLEAR PHYSICIST prof. JAN RAK: SCIENTIFIC EXPERIMENTS PROVING FLAT EARTH
https://www.biblik.sk/news/prof-jan-rak-vedecke-experimenty-potvrdzuju-ze-zem-je-plocha/

ILÚZIA HORIZONTU JE ZÁLEŽITOSŤOU TÝCHTO JAVOV / THE ILLUSION OF HORIZONT IS CAUSED BY REFRACTION, PERSPECTIVE, ATMOSPHERE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/refraction-perspective-atmosphere-refrakcia-perspektiva-atmosfera/

REFRACTION, PERSPECTIVE, ATMOSPHERE / REFRAKCIA, PERSPEKTÍVA, ATMOSFÉRA (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/refraction-perspective-atmosphere-refrakcia-perspektiva-atmosfera/

INTERVIEW S PILOTMI: VIEME, ŽE ZEM JE PLOCHÁ, ALE NEMÁME POVOLENIE O TOM HOVORIŤ / INTERVIEW WITH PILOTS: WE KNOW THE EARTH IS FLAT, BUT WE ARE NOT ALLOWED TO TELL ANYBODY ABOUT THAT (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/interview-s-pilotmi-vieme-ze-zem-je-plocha-ale-nemame-povolenie-o-tom-hovorit-interview-with-pilots-we-know-the-earth-is-flat-by-we-are-not-allowed-to-tell-anybody-about-that/

Uhol slnečných lúčov jasne naznačuje skutočnú vzdialenosť Slnka:
Sunbeams pass-through angle shows the real distance of the sun:

https://www.biblik.sk/news/zem-je-plocha-hovori-byvaly-pilot-f-16-earth-is-flat-interview-with-retired-f-16-pilot/

KURVATURIZMUS JE ZÁKLADNÝM KAMEŇOM ATEIZMU (+3h INTERVIEW: 28 PILOTOV POTVRDZUJE, ŽE ZEM JE PLOCHÁ / FALSE THEORIES ABOUT EARTH IS THE BASIS FOR ATHEISM (short video + 3hrs INTERVIEW: 28 PILOTS CONFIRMING FLAT EARTH (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/kurvaturizmus-je-zakladnym-kamenom-ateizmu-false-theories-about-earth-is-the-basis-for-atheism/

TOP YT CHANNELS:
youtube.com/@drjohnd.9508
youtube.com/@ThePottersClay
youtube.com/@ThePottersClay2
youtube.com/@tabooconspiracy
youtube.com/@DITRH
youtube.com/@PaulOnThePlane
youtube.com/@PaulOnThePlaneFE
youtube.com/@p-brane8358
youtube.com/@jtolanmedia1
youtube.com/@scrawny2brawny
youtube.com/@TruthIncSB
youtube.com/@IBDESIGN
youtube.com/@super_ficial
youtube.com/@flatearthclock
youtube.com/@robotpolisher
youtube.com/@flatearthsouthafrica1633

biblik.sk/clanky

b i b l i k . s k  /  c l a n k y

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašizmu a satanizmu! Fašizmus, terorizmus a satanizmus už čoskoro bude definitívne porazený! Zločinné satanské elity prehrávajú na všetkých frontoch! Ustavične sa modlite, buďte disciplinovaní a pracujte na sebe! Od každého jedného z vás, i od každej jednej vašej myšlienky závisí, aký je svet!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!