AŽ NEZNESITEĽNÝ SKLENÍKOVÝ EFEKT DENNO-DENNE VYVOLANÝ NÁLETOM POSÝPACÍCH LIETADIEL CHEMTRAILS: DUŠEVNÍ MRZÁCI MAJÚ OČI ALE NIČ NEVIDIA, NEODSUDZUJTE TAKÝCHTO MRZÁKOV

03.09.2024 08:41

biblik.sk/clanky

Ak sa vám článkok páči, prosím podporujte Biblik.sk na č. účtu:

IBAN:  SK8583300000002101425963

Swift/BIC:  FIOZSKBA

Please support our work of creation these articles, donate Biblik.sk Thank you. 

Biblik.sk

AŽ NEZNESITEĽNÝ SKLENÍKOVÝ EFEKT DENNO-DENNE VYVOLANÝ NÁLETOM POSÝPACÍCH LIETADIEL CHEMTRAILS: DUŠEVNÍ MRZÁCI MAJÚ OČI ALE NIČ NEVIDIA, NEODSUDZUJTE TAKÝCHTO MRZÁKOV  

Stačí si všímať veci okolo seba. V štáte, kde Polícia ani úrady na to určené, menovite Úrad na ochranu ovzdušia a SHMÚ toto masívne rozprašovanie jedov a syntetických vláken do ovzdušia z lietadiel neriešia vôbec, je nevyhnuté postaviť sa na odpor, hoci by ste mali byť jediný človek proti celému svetu! Tieto satanizované inštitúcie nesmú dostať ani cent na daniach, ani cent na poplatkoch, sú to kriminálne inštitúcie ktoré iba kryjú zločiny a vyvražďovanie. 

Možno aj v týchto úradoch pracuje stádo mrzákov, ktorí majú oči a nič nevidia! Navonok, keď je človek mrzák, je to jasné, nikto ho neodsudzuje. Ale takýchto duševných mrzákov tu bežne pobehujú celé stáda! Zhovadilé bravy, so stlstnutými krmi, s hlavou denno-denne v (digitálnych) válovoch - od týchto žobrákov by ste chceli, aby dokázali pohnúť krkom smerom k oblohe? V očiach je už aj tak iný obraz, nie skutočný, ale digitálny - tvorený obrazovkami! Sú to žijúce zdochliny! V celodennom maratóne "žrania z digitálneho válova" ľudský rozmer úplne absentuje - ušľachtilá hudba, hlbšie básne, spev, vzdelávanie s určitým cieľom, umenie či akákoľvek tvorba niečoho skutočného, to už vo väčšine prípadov ani znaku! Človek tela, resp. skôr človek teľa? Takzvaná elita, ktorá žije úplne iným životom než tie luxusne tváriace sa prostitútky a nagelovaní metrosexuálski komedianti z obrazoviek, táto elita nimi aj ich vzormi opovrhuje a "hovorí im "gójovia" (dobytok). Lebo sú už ako najhlúpešia zver, opica čo vložila ruku do pasce s otvorom na jej tlapku, z ktorej ak by pustila návdadu v podobe veľkého orecha, ktorý v 99,9% stadiaľ ani silou ani hnevom nedostane, oslobodila by sa! (Otázka znie, či môžu mať kožušinári a lovci najhlúpejšej zveri nejaký súcit alebo proste žijú v tom, že sú ich prirodzenými pánmi a zver je tu na to, aby poslúžila im - viď dokument:

 Protokoly sionských mudrcov.pdf (326,9 kB)

Ale ak situácia pôjde takto ďalej, možno sa opäť ozve to kvičanie a opičí rev "vírus" a budú vám chcieť zapchávať ústa rúškami a zločinci v bielych plášťoch prídu s jediným receptom: vakcíny!

Úplne jasný fakt je, že nebo je poprašované náletmi posýpacích lietadiel. Dôkazy na nebi v podobe šialených náletov krížom-krážom po celej oblohe napriek jasne stanoveným leteckým koridom sa javia ako úplný chaos v leteckej doprave, ktorá má určené svoje koridory i z hľadiska bezpečnosti! Bežne, lietadlá takto skrátka lietať nemôžu! Ale kde je koreň všetkých týchto zločinov a tohto zločinného štátu, ktorému hovoria samostatná Slovenská republika? 

Koreňom je PROTIÚSTAVNÉ ROZDELENIE ČESKOSLOVENSKA, ktoré protizákonne -  vyslovene protiústavne - vykonali určití ľudia, začala sa divoká privatizácia, ožobračovanie národov vo veľkom a nakoniec rozprašovanie jedov z lietadiel, bezbrehé šírenie jedovatej radiácie z EM zariadení a mobilných antén a inscenácie pandémií a všetky zločinné vojny NATO, ktorých vrcholom je vojna na Ukrajine. K hodnotám EU ako satanistického spolku sa netreba vyjadrovať, EU je chaos, ktorý nemá žiadne hodnoty! Zopár ľudí bohatne na eurofondoch, ktoré vyživujú obyčajní ľudia. Na Slovensku ale i v ďalších štátoch Európy to vyzerá, akoby diabol prevzal kurz a začal odpaľovať nielen ropovody, ale všetky základné tepny národov, v ktorých prúdi životodárna krv ku všetkým ľuďom. Homopropaganda, vojny, chemtrails, 5G, vakcíny - zločiny a vraždenie, ktoré aj cez Slovenské úrady učinili "legálnymi"! Tieto úrady treba odmietnuť, Narin Hasan ako jediný predstavil funkčné riešenie! Kokotiny o duchovne, čo hlásajú kvázivodcovia bez akéhokoľvek jasného plánu či vízie, len čakajú na nejaký nový príchod zmien, tvrdia že kým sa človek nezmení, nezmení sa nič - človek je aj telo, aj myseľ aj duša. Teda, zmenou ktoréhokoľvek aspektu - napríklad aj zmenou materiálneho či sociálneho zabezpečenia dochádza k zmene všetkých troch! Zmenou napríklad materiálnych podmienok v ktoromkoľvek smere sa mení sa aj telo, aj myseľ aj duša, človek sa môže buď presvetliť alebo ešte viac zatemniť v závislosti od slobodnej vôle, miery svojho poznania (skutočné vzdelávanie) a miery sebaovládania, alebo vypichnúť a hlásať, že len jedno je dôležité a že to ide len jednou cestou, to sú trápne dogmy buď materialistov alebo mainstreamových cirkví! Jedni čakajú lepšie zajtrajšky, druhí smrť a hneď po smrti Nebo, prípadne príchod nejakého "Deus ex machina", čo raz definitívne zostúpi z Neba a urobí definitívne poriadok! Kadejakí Hitlerovia a Napoleonovia či NATOvia sa už aj na akéhosi "Deus ex machina" hrali, a každá násilnícka samozvaná moc hlásala nejakú "vyššiu", ba priam svätú vôľu a dodnes sa niektorí označujú za námestíkov najvyššieho Boha-Stvoriteľa!

Ak sú vonkajšie podmienky určované vnútornými, podobne aj vnútorné podmienky sú v dlhodobom rámci utvárania osobnosti či stupňa duchovnosti určované vonkajšími! Nikdy sa nemôže človek žijúci v spoločných štátnych celkoch orientovať iba jedným smerom, buď na materiálno alebo na duchovno - oboje sú vzájomne prepojené! K tomu je nevyhnuté ustavičné vzdelávanie a v takomto systéme je absolútne kľúčová znalosť svojich práv a základných ľudských práv - Listina základných práv a slobôd - Charter of Fundamental Rights and Freedoms.

Poznámka Biblik: Znova upozorňujeme na mimoriadne vážnu vec - protiústavné rozdelenie Československa - viď ústavný zák. č. 327/1991Zb., článok 1. zvlášť bod 2.) - tam je koreň všetkých zločinov! Zmena, pre každého jednotlivca, ktorý zmenu a návrat k normálnemu fungujúcemu a prosperujúcemu štátu chce, je úplné odmietnutie zločineckého štátu Slovenská republika, odmietnutie všetkých ich úradov, vrátane ich dokladov a vyhlásenie Československa, ktoré stále trvá! Od protiústavného rozdelenia Československa denno-denne dochádza k pošliapávaniu Ústavy, zločinom zo strany úradov a celé to začína vyzerať ako v koncentráku, kde situácia sa stáva zo dňa na deň čoraz horšou až absolútne neznesiteľnou! Slovania a Slováci, konajte! Ale prosíme vás, konajte múdro, nech vám pomáha Nebeský Otec a Duch Pána Ježiša Krista!

Videá a stránky Narin Hasan:

Všetky:

https://www.biblik.sk/search/?x=0&y=0&text=Narin+HASAN

zvlášť zaujalo toto video:

NARIN HASAN: OBNOVENIE ČESKOSLOVENSKA (FEBRUÁR 2023)
https://www.biblik.sk/news/narin-hasan-obnovenie-ceskoslovenska-februar-2023/

Stránky hnutia na obnovenie Československa a vlastne na obnovenie štátu ako taktého:

czechaslavakia.cz

sami-sebou.com

Ďalšie súvisiace články / another related articles:

ZNOVA UPOZORŇUJEME NA ÚČINKY VITAMÍNU C AKO PROTIJEDU PRI MNOHÝCH PROBLÉMOCH / USING VITAMIN C AS ANTIDOTE TO CURE QUICKLY MANY PROBLEMS AND DISEASES (AKTUALIZOVANÉ/UPDATED) (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/znova-upozornujeme-na-ucinky-vitaminu-c-ako-protijedu-pri-mnohych-problemoch/

ČO MÔŽU ROBIŤ VERIACI NA NEUTRALIZOVANIE CHEMTRAILS / WHAT CAN PEOPLE DO TO NEUTRALIZE CHEMTRAILS (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/co-mozu-robit-veriaci-na-neutralizovanie-chemtrails-what-can-people-do-to-neutralize-chemtrails/

ROBERT F. KENNEDY Jr. O CHEMTRAILS: TIETO ZLOČINY ZASTAVÍME / ROBERT F. KENNEDY Jr. ON CHEMTRAILS: WE ARE GOING TO STOP THIS CRIME  (SK, ENG)

According to multiple sources, this is RFK's reaction on video of criminal plane spraying chemtrails 

Ako uvádzajú viaceré zdroje, toto je reakcia RFK na video lietadla rozprašujúceho chemtrails

Note Biblik / Poznámka Biblik: in Slovakia, everyday heavy chemtrails spraying, days looks like early evening, the sun looks like behind the blanket of ash! / Na Slovensku v týchto dňoch prakticky každodenné extrémne nálety posýpacích lietadiel, ráno a deň z hľadiska jasu už vyzerá ako za súmraku. Ak sa niekto čuduje antentátu na Fica, - predsedu sociálnej vlády v štáte s tristoeurovými dôchodkami, s ktorými nič nerobil, proste nechali ľudí zdochýnať a mali iné veci na starosti, potom ak by ľudia povyhadzovali z okien celý Úrad na ochranu ovzdušia, nikto by sa tomu nečudoval, či schvália si tiež za svoju činnosť aj oni doživotné renty??? A Polícia - legálna mafia, prečo odmieta vyšetrovať skutočné zločiny? Ako rieši Polícia trestné oznámenia na chemtrails? Ľudia by sa mali dať dohromady a odmietnuť skladať sa renty šašov, ktorí v skutočnosti nikdy nevládli a na platy kvázislovenských úradníkov a policajtov, ktorí umožňujú vykonávanie zločinov, ktoré zabíjajú a poškodzujú prakticky všetkých ľudí, ale oni nie - sledovali rúška, bojovali proti dezinformáciám a prenasledovali disidentov! Je úplne jedno, či budete hoci aj sami proti celému svetu: vládu, Políciu a úrady, ktoré ignorujú chemtrails, treba bojkotovať a odmietnuť platenie daní, poplatkov, pokút a ďalších!

Matrix je oveľa širšieho rozsahu, získavaním informácií o chemtrails, Plochej Zemi, účinkoch 5G a EM žiarenia sa to len začína! Na Slovensku napríklad Polícia používa žltú a modrú - farby Rothschilda. Slúžila niekedy Polícia ako inštitúcia s výnimkou zopár statočných policajtov ľuďom, alebo je nástrojom otrokárov? Kde sa objaví Polícia, nachádzajú tam ľudia pokoj, kľud a bezpečie alebo niečo úplne iné? Pred érou covidizmu sa ľudia, ktorí pracovali neskoro do noci, možno tešili, že vidia v noci hliadky, a dnes? Ako matovičovci pošpinili Políciu, urobili z nich mafiu, teroristov a gestapo! A ten Lipšicov úrad a NAKA to bolo čo? Mnohé kvázivyšetrovania a akcie NAKA spadaujú pod terorizmus skrývajúci sa za vlajku štátu! 

Snažil sa slúžiť jediný pomečiarovský politik svojmu národu, alebo vždy boli na prvom mieste záujmy skupín, pre ktorých je Slovensko iba zdrojom energie?

Súvisiace články / related articles:

"TOTO SÚ OBLAKY ZASIEVANÉ LIETADLAMI, KTORÉ VYSÝPAJÚ AEROSÓLY DO VRCHNEJ ČASTI ATMOSFÉRY." Dr. Jasper Kirkby, vedec CERN

V prírode - stromy, tráva, kríky to dnes, ak je okolie veľmi dobre nasvietené Slnkom, vyzerá takto / how does look grass, trees and whole nature when we have good Sun:

https://www.youtube.com/watch?v=KJMgYdExWjQ

https://www.youtube.com/watch?v=8ymqqSSodho

CHEMTRAILS VLÁKNA V PRÍRODE / CHEMTRAILS FIBERS IN NATURE (SK, ENG) (AKTUALIZÁCIA 3x- doplnené)
https://www.biblik.sk/news/chemtrails-vlakna-v-prirode/

Filghtradar24.com https://www.flightradar24.com/

ADS EXCHANGE RADAR: https://globe.adsbexchange.com/

↓  ↓  ↓  rešerša saharský piesok  ↓  ↓  ↓

https://www.biblik.sk/search/?x=0&y=0&text=saharsk%C3%BD+piesok

-      -

TENNESEE LAWMAKERS GIVE FINAL APPROVAL TO CHEMTRAILS BILL / ZÁKONODARCI ŠTÁTU TENNESEE DEFINITÍVNE SCHVÁLILI ZÁKAZ ROZPRAŠOVAŤ CHEMTRAILS NAD SVOJIM ŠTÁTOM (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/tennesee-lawmakers-give-final-approval-to-chemtrails-bill-zakonodarci-statu-tennesee-definitivne-schvalili-zakaz-rozprasovat-chemtrails-nad-svojim-statom/

RADOVAN DLUHÝ: ROZBORY VODY UKÁZALI, ČO NA NÁS PRŠÍ Z NEBA. ALARMUJÚCE VÝSLEDKY ROZBOROV DAŽĎOVEJ VODY (!)

https://www.youtube.com/watch?v=mcc9r-zoGko

- ruský vedec, ktorého Radovan Dluhý vo videu spomína sa volá GARJAEV

stránky autora: www.radovan.org

prosíme pozrite aj odkazy pod YT videom a súvisiace články nižšie:

Súvisiace články / related articles:

DNEŠNÉ PRUDKÉ OCHLADENIE A SÚVISLOSŤ SO VČERAJŠOU ROZSIAHLOU AKTIVITOU HAARP / SUDDEN TEMPERATURE DROP IN SLOVAKIA IN CONNECTION WITH HAARP ACTIVITY (SK, ENG) +VIDEÁ DOSLOVA HAVARIJNÉHO STAVU OVZDUŠIA / + VIDEOS OF TOTAL POLLUTED AIR (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/dnesne-prudke-ochladenie-a-suvislost-so-vcerajsou-rozsiahlou-aktivitou-haarp-sudden-temperature-drop-in-slovakia-in-connection-with-haarp-activity/

OTEPLENIE MADE IN CHEMTRAILS: PO NÁLETE POSÝPACÍCH LIETADIEL, KTORÉ DNES ROZPRAŠOVALI CHEMTRAILS, OPÄŤ OTEPLENIE / WARMING MADE IN CHEMTRAILS: AFTER AERIAL ASSAULT OF CRIME PLANES SPRAYING CHEMTRAILS TEMPERATURE RISING AND WARMING AGAIN (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/oteplenie-made-in-chemtrails-po-nalete-posypacich-lietadiel-ktore-dnes-rozprasovali-chemtrails-opat-oteplenie-warming-made-in-chemtrails-after-aerial-assault-of-crime-planes-spraying-chemtrails-temperature-rising-and-warming-again/

ZLOČINY MŽP: PREČO NEZAZNAMEALI MILIARDY VLÁKEN CHEMTRAILS? LEBO VLÁKNA V OVZDUŠÍ ZROVNA NEMONITORUJÚ! SATANISTICKÉ ŠPINY. MŽP JE STÁLE ÚRADOM, KTORÝ KRYJE VYVRAŽĎOVANIE ĽUDÍ! (+Poznámka Biblik: vyzerá to, že žiadna ofic. vláda na Slovensku nič neriadi!
https://www.biblik.sk/news/zlociny-mzp-preco-nezaznameali-miliardy-vlaken-chemtrals-lebo-vlakna-v-ovdusi-zrovna-nemonitoruju-satanisticke-spiny-mzp-je-stale-uradom-ktory-kryje-vyvrazdovanie-ludi/

Dr. JERZY JASKOWSKI: GEOINŽINIERSTVO - TICHÁ VOJNA / CHEMTRAILS DOCUMENTARIES (SK, ENG, PL)
https://www.biblik.sk/news/dr-jerzy-jaskowski-geoinzinierstvo-ticha-vojna/

SPECTRAL ANALYSIS OF CHEMTRAIL FIBERS / SPEKTRÁLNA ANALÝZA CHEMTRAILOVÝCH VLÁKEN (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/spektral-analysis-of-chemtrail-fibers/

OBLOHA NAD TRENČÍNOM A ZREJME I NAD CELÝM SLOVENSKOM JE ZASTIERANÁ POSÝPACÍMI LIETADLAMI CHEMTRAILS. V PRÍRODE VŠETKY LISTY, TRÁVA I STROMY OBALENÉ SYNTETICKÝMI VLÁKNAM / Dr. JASPER KIRKBY CERN SCIENTIST ABOUT CHEMTRAILS (SK, ENG)I

"TOTO SÚ OBLAKY ZASIEVANÉ LIETADLAMI, KTORÉ VYSÝPAJÚ AEROSÓLY DO VRCHNEJ ČASTI ATMOSFÉRY." Dr. Jasper Kirkby, vedec CERN

V prírode - stromy, tráva, kríky to dnes, ak je okolie veľmi dobre nasvietené Slnkom, vyzerá takto / how does look grass, trees and whole nature when we have good Sun:

https://www.youtube.com/watch?v=KJMgYdExWjQ

https://www.youtube.com/watch?v=8ymqqSSodho

Treba si všímať čo sa deje, všímajte si nebo i Zem a prírodu okolo. Môžete zozbierať vzorky chemických vláken, analyzovať ich (sami napríklad detským mikroskopom) alebo ich poslať na analýzu. Ľudia by sa mali zaujímať, čo sa tu deje, pretože ignorancia zabíja. Len čo sa po piatkových náletoch (16.2.2024) vypršalo a všetko svinstvo spadlo na Zem, dnes 18.2.2024 opäť robia to isté zas! Satanisticko-fašistickí zločinci sa systematicky snažia pomaly otráviť Zem a možno prísť zase zo spasiteľským plánom ako s "pandémiou", ktorú sami zinscenovali! Ale prostredníctom chemtrails ide zrejme získať pod kontrolu všetky plodiny (GMO semená sa kupujú vždy výhradne o nich, sú robené tak, aby bežne človek sám z týchto rastlín nezískal semená), pretože z normálnych semien je ťažko niečo dopestovať, všetko plesnivie alebo jedovatý cehmtrailsový dážď úrodu proste zničí alebo spáli. Chemtrailsové vlákna kôli svojim UV absorbčným vlastnostiam sú ideálnym nosičom biologických zbraní*

Ak nie je politická aliancia na záchranu života na Zemi, tak ju ľudia môžu sami vytvoriť! Je jedno, aká je vláda, pokým zdravie ľudí bude cez chemtrails poškodzované a Slnko zastierané. Môžete si všimnúť, ako systematicky Slnko prekrývajú pri východe a cez deň počas celej dráhy Slnka! Ak to dokážu, Slnko určite nie je milióny kilometrov ďaleko a klamali aj o Zemi aj o vesmíre (viac tu) Celá školská paradigma Zemi a o vesmíre je falošná! Či väčšina ľudí ani nevidí, ako blízko je Slnko a radšej veríte hoaxom o tom, že sa Slnko nachádza milióny kilometrov ďaleko? Hviezdy sú podľa ich učenia "plynné obry", ale vo vákuovom vesmíre!!! Majú vás za hovädá, ak tomuto veríte! Ani zemská atmosféra z plynov nemôže byť vo vákuu! Čo ak inscenujú VŠETKY lety "do vesmíru" a peniaze dávajú na programy ako chemtrails, 5G, vojny a biolgické zbrane?

Materiál, ktorý sa sype z lietadiel - chemické vlákna - je nebezpečný aj pre pokožku, dráždi pokožku, vlákna je lepšie nechytať rukami, ale ľudia to dýchajú a všetky plodiny nasávajú otrávenú vodu! Stromy v dôsledku chemtrails hynú, plodiny v dôsledku chemtrails plesivejú, ale keď sa začínajú objavovať respiračné choroby a zlyhávanie životne dôležitých orgánov, vlády povedia, že vraj ide o nový vírus! A robia na ľuďoch experimenty (chemtrails, 5G, Wi-Fi*)

CHEMTRAILS VLÁKNA V PRÍRODE / CHEMTRAILS FIBERS IN NATURE (SK, ENG) (AKTUALIZÁCIA 3x- doplnené)
https://www.biblik.sk/news/chemtrails-vlakna-v-prirode/

CHEMTRAILS POD MIKROSKOPOM / CHEMTRAILS UNDER MICROSCOPE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/chemtrails-pod-mikroskopom/

MUŽ SA ZAČAL MODLIŤ, PRIŠLI ORBY A ZLIKVIDOVALI CHEMTRAILS / MAN STARTED TO PRAY AND ORBS SUDDENLY ELIMINATED A LARGE CHEMTRAIL (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/muz-sa-zacal-modlit-prisli-orby-a-zlikvidovali-chemtrail-man-started-to-pray-and-orbs-suddenly-eliminated-a-large-chemtrail/

*SPECTRAL ANALYSIS OF CHEMTRAIL FIBERS / SPEKTRÁLNA ANALÝZA CHEMTRAILOVÝCH VLÁKEN (SK, ENG) AKTUALIZÁCIA 2x
https://www.biblik.sk/news/spektral-analysis-of-chemtrail-fibers/

DRÁŽDIVÝ KAŠEĽ, ZVÝŠENÁ TEPLOTA A CHOROBY MÔŽU BYŤ NÁSLEDKOM VČERAJŠIEHO A DNEŠNÉHO INTENZÍVNEHO ROZPRAŠOVANIA CHEMTRAILS (+ 7 OPATRENÍ NA ZLEPŠENIE A OCHRANU ZDRAVIA) (DOPLNENÉ)
https://www.biblik.sk/news/drazdivy-kasel-zvysena-teplota-a-choroby-mozu-byt-nasledkom-vcerajsieho-a-dnesneho-intenzineho-rozprasovania-chemtrails/

*JEDNA VEC A ZA TÝM SI STOJÍM, ŽE ODKEDY PRIŠLA TÁTO TECHNIKA, ĽUDIA PRESTALI BYŤ ĽUĎMI (+Poznámka Biblik: Vyvstáva otázka, ak boli ľuďom podávané smrtiace vakcíny, mohol by niekto dodávať i smrtiacu techniku?
https://www.biblik.sk/news/jedna-vec-a-za-tym-si-stojim-ze-odkedy-prisla-tato-technika-ludia-prestali-byt-ludmi/

CRIME PLANE ACTIVITIES OVER TRENCIN-SLOVAKIA 17-19.12.2023 

CHEMTRAILS+HAARP REPORT Biblik.sk 17-19.12.2023

https://ibb.co/album/93m9Xz

komentár Dr. Jerzy Jaškowski / comment Dr. Jerzy Jaskowski - SK, PL + related articles inside (SK, ENG)

Dr. JERZY JASKOWSKI: GEOINŽINIERSTVO - TICHÁ VOJNA / CHEMTRAILS DOCUMENTARIES (SK, ENG, PL)
https://www.biblik.sk/news/dr-jerzy-jaskowski-geoinzinierstvo-ticha-vojna/

MUŽ SA ZAČAL MODLIŤ, PRIŠLI ORBY A ZLIKVIDOVALI CHEMTRAILS / MAN STARTED TO PRAY AND ORBS SUDDENLY ELIMINATED A LARGE CHEMTRAIL (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/muz-sa-zacal-modlit-prisli-orby-a-zlikvidovali-chemtrail-man-started-to-pray-and-orbs-suddenly-eliminated-a-large-chemtrail/

komentár Dr. Jerzy Jaškowski / comment Dr. Jerzy Jaskowski - SK, PL + related articles inside (SK, ENG)

Dr. JERZY JASKOWSKI: GEOINŽINIERSTVO - TICHÁ VOJNA / CHEMTRAILS DOCUMENTARIES (SK, ENG, PL)
https://www.biblik.sk/news/dr-jerzy-jaskowski-geoinzinierstvo-ticha-vojna/

komentár Biblik.sk v tomto článku:

https://www.biblik.sk/news/zaujimavy-doplnok-vyzivy-na-zlepsenie-spanku-cherry-juice-prunus-cerasus-may-elevate-melatonin-levels-and-improve-sleep/

CHEMTRAILS TRENČÍN - ČASTICE V OVZDUŠÍ / CHEMTRAILS TRENCIN - PARTICLES IN THE AIR (SK, ENG) - o sytéme ADI / about system ADI
https://www.biblik.sk/news/chemtrails-trencin-castice-v-ovzdusi/

HOLES IN HEAVEN: HAARP and Advances In Tesla Technology - FEATURE / HAARP: POTENCIÁLNE VOJENSKÉ VYUŽITIE NA LIKVIDÁCIU BALISTICKÝCH RAKIET (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/holes-in-heaven-haarp-and-advances-in-tesla-technology-feature-haarp-potencialne-vojenske-vyuzitie-na-likvidaciu-balistickych-rakiet/

APOKALYPTICKÉ ZÁBERY NEBA NAD TRENČÍNOM 17.6.2024_CHEMTRAILS+HAARP / PICTURES OF THE APOCALYPTIC SKY OVER TRENCIN_SLOVAKIA (CHEMTRAILS+HAARP REPORT 17.6.2024_BIBLIK.SK (SK, ENG) (+Poznámka Biblik /+ Note Biblik (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/apokalypticke-zabery-neba-nad-trencinom-17-6-2024-chemtrails-haarp-pictures-of-the-apocalyptic-sky-over-trencin-slovakia-chemtraisl-haarp-report-17-6-2024-biblik-sk/

ALL ARTICLES keyword HAARP / VŠETKY ČLÁNKY kľ. slovo HAARP (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/search/?x=0&y=0&text=HAARP

 

MEDITÁCIA AKO KĽÚČ K MOŽNOSTIAM POĽA / MEDITATION AS A KEY TO POSSIBILITIES OF THE FIELD (SK, ENG) (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/meditacia-ako-kluc-k-moznostiam-pola-meditation-as-a-key-to-possibilities-of-the-field/

 

biblik.sk/clanky

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašizmu a satanizmu! Fašizmus, terorizmus a satanizmus už čoskoro bude definitívne porazený! Zločinné satanské elity prehrávajú na všetkých frontoch! Ustavične sa modlite, buďte disciplinovaní a pracujte na sebe! Od každého jedného z vás, i od každej jednej vašej myšlienky závisí, aký je svet!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!