BISKUPI VYZÝVAJÚ NA OČKOVANIE EXPERIMENTÁLNYMI VAKCÍNAMI. AK EŠTE AJ PO TOMTO POCHYBUJETE, ŽE RKC JE SATANISTICKÁ ORGANIZÁCIA, POZRITE SI NASLEDUJÚCE DOKUMENTY

16.11.2021 12:05

"Biskupi naliehajú na kňazov, aby šírili správnu osvetu, aby nabádali v prospech očkovania a zároveň dodržiavali hygienické pravidlá.

Slovenskí katolícki biskupi vyzývajú ľudí k očkovaniu, uviedli to vo svojom vyhlásení zameranom na podporu vakcinácie. Zdôrazňujú v ňom aj kresťanskú starostlivosť o blížneho. TASR o tom informovali v utorok z Konferencie biskupov Slovenska (KBS)." Viac tu: https://www.infovojna.sk/article/slovenski-biskupi-vyzyvaju-ludi-pichat-si-do-seba-experimentalne-vakciny-na-ktorych-farmafirmy-zarabaju-miliardy-a-zdoraznuju-starostlivost-o-blizneho

Poznámka Biblik: Existujú jasné dôkazy, že RKC je infiltrovaná organizácia, súčasné aktivity RKC to iba potvrdzujú! Ťažko môže iný duch ako satanský vyzývať na očkovanie experimentálnymi vakcínami! Mnoho ľudí bude po očkovaní chorých a zmrzačených, možno tu bude aj skutočná pandémia, skutočná kríza, ktorú sa snažia všetkými opatreniami a výzvami vyvolať! Vlastne, je to ich jediná nádej, ako ujsť súdu ešte na tomto svete: GLOBÁLNA KRÍZA, VEĽKÝ RESET, SKUTOČNÁ PANDÉMIA alebo ďalšia SVETOVÁ VOJNA! Oni sa snažia chrániť seba, nakoľko sme v presile, snažia sa nás povraždiť, pretože chcú moc, nám chcú vyvolať ne-moc, dôkazy sú jasné: očkovací program, chemtrails, mobilné antény, 5G, jedy vo vode, v potravinách, v oblečení, odkladanie zdrav. starostlivosti, atď. Sú to satanisti, služobníci Lucifera, diabla, ktorí odmietli Pána Ježiša Krista a  bojujú proti Bohu i ľudstvu:

SATANIZMUS V SR, ČR A U NAJVYŠŠÍCH PREDSTAVITEĽOV KATOLÍCKEJ CIRKVI:

https://www.biblik.sk/news/satanizmus-v-sr-cr-a-u-najvyssich-predstavitelov-katolickej-cirkvi/

S RKC touto svinskou satanistickou prehnitou organizáciou nechcem mať nič spločné, keď som bol malý, moji rodičia ma v nevedomosti viedli do náručia týchto podvodníkov a klamárov, dávno som sa rozhodol sa zriecť akékohoľvek napojenia na RKC:

https://www.biblik.sk/news/vystupenie-z-katolickej-cirkvi/

V skutočnosti vás RKC ako inštitúcia vedie čo najďalej od Boha! Rozhodne sa týmto nechcem dotknúť žiadneho úprimného kňaza, sestričky ani žiadneho radového úprimného člena RKC, ale ako inštitúcia RKC u mňa dávno skončila! V závere temnej epochy dejín končí aj organizované náboženstvo! Teraz sa nemôžete čudovať ani horiacim kostolom, nepochybne kôli podobným prejavom zjavných zločinov cirkvi ľudia zabíjali farárov a pálili kostoly, pretože aj v minulosti boli na to dôvody: pokrytectvo, predávanie odpustkov, inkvizícia... Teraz je to čo, ak biskupi vyzývajú na podávanie potenciálne smrtiacich, život a zdravie ohrozujúcich injekcií?