Dr. ARKADIJ PETROV: AKO FUNGUJÚ BIT - BIOINFORMAČNÉ TECHNOLÓGIE?

19.05.2024 15:42

biblik.sk/clanky

Dr. ARKADIJ PETROV: 
AKO FUNGUJÚ BIT - BIOINFORMAČNÉ TECHNOLÓGIE?

"Keď záporná informácia môže vyvolať stres a zničenie svalového tkaniva srdca, znamená to, že kladná informácia môže vyvolať obnovu tohto tkaniva. Je to elementárna logika."

Dr. Arkadij Petrov
Poznámka Biblik: netreba nikoho presviedčať, že BIT je funkčný postup, pomocou ktorého je možné úspešne zregenerovať orgány. Za zmienku by stálo, že pomerne úplne jednoduchou technikou je možné účinne pomôcť od bolesti, dokonca i takých bolestí, ktoré by ináč vyžadovali bolesť tlmiace lieky. Viac ONLINE SEMINÁR BIT tu:
Súvisiace články / related articles:
"Kvalita myslenia určuje status človeka vo svete. Čím kvalitnejšie je myslenie, tým dokonalejšie je tvorenie." Dr. Arkadij Petrov
"Ak sa chcete dostať do vyšších priestorových rozmerov, potrebujete dosiahnuť toho, aby sa priestor sveta stal adekvátnym vášmu vedomiu či naopak. Vtedy, a iba vtedy sa objaví imperatív tvorby.              ("A Boh povedal: Nech je svetlo! A bolo svetlo." cit. Biblia Genesis 1. kapitola) K tomuto stavu vedomia smerujú všetci. Ale nie všetci ho dosahujú. Teraz vďaka paralelnému uskutočneniu materiálnej a božskej úrovne vývoja človeka nastúpila doba syntézy ako výsledok dlhého vzostupu človeka ku stavu bohočlovečenstva, kedy to, čo si človek pomyslí, sa už vyplní. Táto doba sa tesne priblížila a nestojí za to strácať posledné okamihy na ujasnenie, kto je dôležitejší, kto rozumnejší, kto bohatší, kto významnejší. Všetci sme deti Božie. Boh je pre nás pre všetkých Otec a Stvoriteľ." https://www.arkadijpetrov.sk/clanky/

biblik.sk/clanky

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašizmu a satanizmu! Fašizmus, terorizmus a satanizmus už čoskoro bude definitívne porazený! Zločinné satanské elity prehrávajú na všetkých frontoch! Ustavične sa modlite, buďte disciplinovaní a pracujte na sebe! Od každého jedného z vás, i od každej jednej vašej myšlienky závisí, aký je svet!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!