Dr. I.P. NEUMYVAKIN: Med má antibakteriálne vlastnosti, pôsobí tiež proti vírusom, hubám, hlístom a ďalším. Žiadna patogénna flóra nemá rada med, ale miluje cukor. Pokiaľ umiestnime ľubovoľného parazita do 30% roztoku medu, uhynie (AKTUALIZOVANÉ)

31.08.2021 09:45

Support Biblik.sk means support publishing important informations

Podpora Biblik.sk znamená podpora šírenia dôležitých informácií
Podporujte nás na náš účet / support Biblik.sk at our account:
SK8583300000002101425963
SWIFT/BIC: FIOZSKBAXXX

ĎAKUJEME. THANK YOU___________________________

"V súčasnej dobe sú známe iba dva produkty, ktoré ľudský organizmus vstrebe ideálne a celkom. Je to materské mlieko a med. Med má antibakteriálne vlastnosti, pôsobí tiež proti vírusom, hubám, hlístom a ďalším. Žiadna patogénna flóra nemá rada med, ale miluje cukor. Pokiaľ umiestnime ľubovoľného parazita do 30% roztoku medu, uhynie. Med napomáha odstraňovať nánosy v črevách, podporuje ich mikroflóru, odstraňuje prejavy alergie (pokiaľ sám med nie je alergén, čo sa stáva zriedka). obnovuje pH prostredia organizmu na normálnu hodnostu (7,2-7,4). Je známe, že dvanástnik je liahňou veľkého množstva húb a ďalších parazitov, ktorí žijú na úkor využitia látok najcennejších pre výživu organizmu, čo zosilňuje vnútornú intoxikáciu. Práve tu je základ našej imunity, a čím čistejšia bude táto časť čriev, tým zdravší bude človek. 1 - 1,5 čajovej lyžičky medu do pohára horúcej vody ráno na lačno alebo pred spaním dodá organizmu všetky potrebné látky vrátane fermentov, hormónov, fytoncidov a ďalších, zbaví nás parazitov a bude pôsobiť ako jemný uspávací prostriedok. Med ale rovnako ako cukor vyvoláva v organizme vylučovanie inzulínu. Konzumovať med vo veľkých dávkach nie je zdravé." CITÁT Z KNIHY Dr. I.P. NEUMYVAKIN - ŽIJTE DLOUHO, ŽIJTE AKTIVNĚ, dôležité informácie z tejto knihy tu:

https://www.biblik.sk/news/dolezite-informacie-o-liecbe-chorob-sodou-a-peroxidom/

_____________________________________________________________________________

BYLINY: PALINA ANTIPARAZ., palina môže pomôcť pri probl. s tráv., pečeňou, zlčníkom... Ideálne ráno na lačno, ale ako komu vyhovuje! Nájdite si dobrého bylinkára alebo byliny, ktoré vám robia dobre.  Bdejte (Marek 13:37)

(Marek 13:37)Buďte bdelí a pozorujte čo a ako vám robí dobre. Na detoxikáciu je vhodná aj praslička, ale praslička sa musí najmenej 15 minút povariť.

Vzácna bylina a detox je aj Myší chvost, myší chvost však zalievať horúcou, nie vriacou vodou! Ostatné byliny ako napr. palina pripravujte podľa návodu alebo sa poraďte s ľuďmi, čo tomu rozumejú.

Med by ste mali poznať dobrého včelára a zo svojho okolia. Existujú informácie, že med do vzdialenosti 20km ste zvyknutí na alergény, teda mali by ste taký med dobre znášať

Po pôste aj dlhodobom mi vyhovuje 30% roztok medu (tretina med, dve tretiny vody, spolu cca 1dcl pomaly po trošičkách upíjať)

Zaujímavé informácie o mede a o včelách:

https://www.biblik.sk/news/dusek-zaujimave-informacie-o-mede-a-o-vcelach/