Dr. WERNER BERGHOLZ O TESTOVACÍCH TYČINKÁCH (krátke video) / Dr. WERNER BERGHOLZ ABOUT SWABS (short video) (SK, CZ, GER)

06.10.2022 12:54

Dr. WERNER BERGHOLZ O TESTOVACÍCH TYČINKÁCH

 Dr. WERNER BERGHOLZ ABOUT SWABS - VIDEO GER +CZsubs:

Poznámka Biblik: Od začiatku zinscenovanej pandémie vás varujeme, že testovaním môže dôjsť k vážnemu poškodeniu zdravia. Známe sú prípady dlhodobého (viac ako rok) narušenia nosnej sliznice, či trvalé, to zatiaľ nevieme. Existujú jasné dôkazy, že testovacie tyčinky sú jedovaté, o čom svedčia takéto prípady:

Testy=nosová vakcína. Je lepšie neísť na dovolenku a necestovať ako prijímať niečo do svojho tela od satanistov a vrahov, ktorí zinscenovali podvod s pandémiou a podporujú teroristov na Ukrajine, čím vlastne inscenujú ďalšiu krízu.
Intenzívne rozprašujú chemtrails, pokúšajú sa silno otráviť vzduch, citlivé osoby si môžu všimnúť náhle vyschnutie nosa a krku, najmä keď to svinstvo padá v daždi. Polícia ani úrady nekonali, keď dochádzalo k vážnemu porušovaniu základných ľudských práv v čase takzvanej pandémie. Vnucovali ľuďom jedovaté testy a vakcíny, čím sa dopúšťali mnohonásobných trestných činov politici, primátori, policajti i mnohí zamestnávatelia aj jednotlivci.
Príčina chorôb, najmä dýchacích problémov ale i mnohých ďalších ochorení je otrava vzduchu vláknami chemtrails a vytváranie neprirodzeného prostredia pretláčaním Wi-Fi, 5G a mobilných antén. Občania by sa mali brániť a postaviť sa týmto zločinom na odpor.  Polícia ani úrady tieto zločiny vôbec neriešia, čím sa dopúšťajú závažných trestných činov. Ak ľudia pochopia, čo sa tu deje, budú likvidovať mobilné vysielače a je možné, že budú likvidovať aj príslušníkov úradov a Polície, ktorých uznajú zodpovedných zo zhoršujúceho zdravotného stavu a úmrtí. Dlhodobé rozprašovanie chemtrails prináša poškodenie zdravia a úmrtia, podobne ako mobilné antény v blízkosti domov a obytných budov. Malo by byť v záujme úradníkov a príslušníkov Polície, aby sa zločiny začali vyšetrovať. Ľudia by sa mali tiež zobudiť, získať na svoju stranu vojakov, polícajtov a ľudí, ktorí vlastnia zbrane, sami sa ozbrojiť na svoju obranu aspoň obuškami a mačetami a začať postupne a premyslene robiť poriadok, podobne ako tu:
 
Súvisace články / related articles:
EVIDENCE THEY CAN MAKE THE CORONA-SCENARIO REAL / DÔKAZY, ŽE DIABLI SÚ SCHOPNÍ PRE DOSIAHNUTIE SVOJICH CIEĽOV UROBIŤ KORONA-SCÉNAR REÁLNYM (SK, ENG) PLEASE SHARE / PROSÍME ZDIEĽAJTE:
 

______________________________________________________________________________

 

Biblik.sk

________________________

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Biblik.sk môžete podporovať na č. účtu IBAN Biblik.sk / SUPPORT Biblik.sk:

Prosíme aspoň o symbolickú podporu / Please support:

SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

 

ĎAKUJEME. THANK YOU

_____________________________________________________________________


VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!


_________________________________________________________________________________________________________


"Subham, astu sarvadžagatam, šťastné nech sú všetky bytosti! ÓM."
"Subham, astu sarvajagatam, All beings, be happy! Aum."



 
"Subham, astu sarvadžagatam, šťastné nech sú všetky bytosti! ÓM."
"Subham, astu sarvajagatam, All beings, be happy! Aum."


Viac tu: https://www.biblik.sk/news/univerzalna-kratka-modlitba-universal-short-prayer/