DSL.SK: STARLINK MÁ NA OBLOHE UŽ 2.000 SATELITOV / DSL.SK: STARLINK SATELLITES REACHED 2k, TOTAL COUNT IS NOW 2234 (ARTICLE SK ONLY - WORTH TO TRANSLATE)

05.03.2022 00:48

dsl.sk

"Celkový počet doteraz vynesených Starlink satelitov aj s dvomi testovacími satelitmi Tintin by mal podľa dostupných informácií dosahovať 2234. " Viac tu: https://www.dsl.sk/article.php?article=25916

Poznámka Biblik: Problém je ten, že vzduch tu v TN je celkovo zlý, ťažký, úplne iný ako napr. na východe. Ale v poslednej dobe je to extrém, ľudia sa sťažujú na chronickú, veľmi ťažkú únavu a sťažujú sa, že sa im ťažko dýcha, s najväčšou pravdepodobnosťou ťažká únava i problémy s dýchaním súvisia nepochybne s chemtrails ale i s hustotou a s navýšením frekvencií nových mobilných antén. Avšak môže to byť spôsobené aj týmito novými satelitmi, frekvencie nájdete v tomto článku:

https://www.biblik.sk/news/musk-ma-na-oblohe-uz-420-z-planovannych-12-000-satelitov-na-bezdrotovu-internet/

Problém je ten, že frekvencia 60GHz z nových antén podľa niektorých informácií spôsobuje problémy naviazania kyslíka na hemoglobín, ďalšie informácie hovoria o interakcii s molekulou kyslíka, teda, existujú náznaky, že mobilné antény (niektoré tiež pracujú na 60GHz) a tieto nové satelity poškodzujú kyslík, spôsobujú problémy s dýchaním, príp. obidvoje zároveň.

TOP KOMENTY:

"a to by už naozaj stačilo...ten dilino chce zamoriť obežnú dráhu 30-40 tisíc kktinami!!!! Křováci sure ocenia :-))"

"Niekoľko krát za deň mi príde zle, začne ma silno bolieť hlava, potom zrazu úplný kľud. Opakuje sa to v poslednej dobe, myslel som si, že to súvisí s novými mobilnými anténami na neďalekej budove. Únava s tými anténami súvisí určite, je tu celková ťažoba, aj vzduch je taký iný, akoby ťažší. Ale môže to byť spôsobené aj preletom tých satelitov. Viac ľudí hovorí, že zažívajú podobné náhle nevoľnosti a po príchode do mesta trpia extrémnou únavou. A teraz, kde je nejaký úrad, ktorý to bude vyšetrovať a ak aj je, ako by zjednal nápravu? A čo v prípade, že by začali ľudia odpadávať alebo infarktovať? Vyhlásil by sa zase nový vírus alebo nový štandard ako pri rakovine a cukrovke?"