DUŠE-K: ROZHOVOR S PUSTOVNÍKOM (+Poznámka Biblik: PRÍČINA TRÁPENÍ A NEŠŤASTÍ

19.03.2024 10:14

DUŠE-K: ROZHOVOR S PUSTOVNÍKOM

https://www.youtube.com/watch?v=ZYtzl8iMrBM

- k tomu sladenému nápoju čo pil, - na západe s cukrom, ale vo vých. štátoch a na Slovenksu sa používa jedovaté umelé sladidlo glukózový sirup - Kofoly, Coca-Cola, Fanta, Sprite - jedy, ktoré môžu vážne poškodiť zdravie a pečeň!

Poznámka Biblik:

PRIČINA TRÁPENÍ A NEŠŤASTÍ

Podľa Biblie sa javí, že ľudia chceli "byť ako bohovia", a poznať dobré i zlé - teda, každý sa zrejme narodí ako boháč, ako chudák, ako mocný, ako nemocný a iba poverčiví zvaľujú všetko na karmu a osud. S trochou pozbierania sa každý dokáže vzoprieť "osudu". Veľa pomôže dobré slovo, mnohí ho ale nemajú odkiaľ počuť! A väčšinou už ani nemajú záujem. Z toho, čo im urobilo ego, obviňujú Boha.

Ako sa komu darí, v mnohom závisí od úrovne vedomia (David R. Hawkins) a ešte od "podvedomia", ktorého prácu bežný človek nevníma. Pri náhľade do týchto štruktúr to vyzerá, že človek činí rozhodnutia úplne o všetkom - i o živote a smrti, ale, ak by si to uvedomoval, bolo by to ako  keby ste si vo sne uvedomili, že je to sen - vlastne hra skončila a ak vám je to dovolené, resp. ak nie je nikto, kto by vás postrádal, a úroveň vedomia to dovoľuje, s veľkou radosťou opustíte telo, pretože môžete pracovať na veciach bez toho, aby ste potrebovali telo. Lineárny vývoj sa u niektorých už tu na Zemi končí, prichádza sféra ducha, kde napríklad môžete regenerovať a obnovovať orgány už nie pomocou mentálneho pôsobenia a určitých liečivých techník (napr. BIT) na subjekt, ale "zvnútra" ako duch sa zúčasťnovať tvorby tzv. hmoty a ak vám je to dovolené, vlastne byť súčasťou princípu uzdravovania - navrátiť chorým zrak, hluchým sluch, akoby samovoľne - procesmi v tele a nad telom liečiť - samozrejme, každý môže mať iné úlohy (tvoriť nové bunky, "tkať" nové svety a ešte oveľa viac! To je vlastne život po živote v tele - vývoj pokračuje ďalej - pre večnú tvorbu telo nie je potrebné a Duch oživujúci sa účastní večnej tvorby, ktorá je nekonečne blažená, pretože existencia ducha je neohraničená - nekonečná sloboda, neobmedzené možnosti, to čo je možné slovami vyjadriť je iba zrnkom pravej skutočnosti.  

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!