EU CHCE, ABY ĽUDIA JEDLI GMO, PRIPRAVILI NOVÚ LEGISLATÍVU (+Poznámka Biblik: NIELEN PŠENICA, SÓJA A KUKURICA SÚ ČASTOKRÁT GMO, ALE DOKONCA AJ ÚPLNE VŠETKY VAKCÍNY SÚ DNES URČITÝM SPÔSOBOM GMO)

15.11.2022 19:38

standard.sk

"Európska komisia chce presadiť nové GMO na našich poliach a tanieroch
Európska komisia (EK) a biotechnologický priemysel sa snažia, aby sa na polia a taniere dostali nové geneticky modifikované organizmy (GMO) bez obmedzení,
Bez dôkazov tvrdia, že nové GMO sú tak bezpečné a spoľahlivé, že nemusia podliehať prísnej regulácii. Ich dereguláciou sa stratí možnosť zakázať ich pestovanie a možnosť slobodného výberu a bez ich označovania bude nemožné vedieť, že sa nové GMO pestuje a konzumuje. Informoval o tom v tlačovej správe člen Občianskej iniciatívy Slovensko bez GMO Peter Sudovský." Viac tu: https://standard.sk/276765/europska-komisia-chce-presadit-nove-gmo-na-nasich-poliach-a-tanieroch/#

TOP KOMENT standard.sk:

https://www.theepochtimes.com/mkt_app/gmo-foods-to-be-labeled-bioengineered-as-new-rule-takes-effect_4188552.html

"V Rakúsku je to dlhodobý štandard označovať, že je niečo gmo a neviem preco by sme to nemali vedieť. Lenže tu ide o o otvorenie cesty pre vývoz v prvom rade. Gmo niekde pomáha brániť úrodu pred škodcami ale bude prospešná pre opeľovačov…? Česka televízia rozhlas živila propagandu a tiez sa hovorilo, ze veď sú to vedci. Robia sa aj vedecké výskumy na objednávku záujmových skupín. Opatrnosť je na mieste… Gmo vírusy vedia narobiť tiez šarapatu…"

Poznámka Biblik:

NIELEN PŠENICA SÓJA A KUKURICA SÚ ČASTOKRÁT GMO, ALE DOKONCA AJ ÚPLNE VŠETKY VAKCÍNY SÚ DNES URČITÝM SPÔSOBOM GMO (!)

Človek s úrovňou vedomia na úrovni integrity (200 a viac jednotiek, stupnica - Dr. DAVID HAWKINS) nepotrebuje žiadnych vedcov, aby mu povedali, či je GMO škodlivé (existuje ešte aj svalový test na rozlíšenie pravdy od klamstva)

Ale človek na úrovni integrity aj bez svalového testu vie, že s GMO potravinami aj s GMO vakcínami sa jedná o hazard so zdravím! Následky môžu byť dlhodobé i mezdigeneračné. (dnes vlastne už takmer úplne všetky vakcíny sú určitým spôsobom GMO, nielen covidové)

-    -    -

Normálne, zdravé=prirodzené.

Potraviny by mali byť čerstvé a čo najmenej spracované. O pšenici, aj keď oficiálne nie je označovaná GMO to už nemôžeme povedať. O sóji (o väčšine spracovanej sóje) a výrobkoch zo sóje a o sójovom lecitíne tiež nie! Dalo by sa povedať, že sója, pšenica, kukurica - a výrobky z nich, ak nie sú u nás označené ako GMO FREE, existuje pravdepodobnosť, že môžu obsahovať GMO alebo určitý podiel GMO. Kôli množstvu nežiadúcich reakcií u mnohých ľudí všeobecne odporúčame vyhýbať sa pšenici (ideálne dnes vyhýbať sa lepku celkom) a vyhýbať sa spracovanej sóji a najmä VYHÝBAŤ SA SÓJOVÉMU LECITÍNU!

Z výrobkov zo sóje by mali byť deklarované ako GMO free, napr. tradičné japonské fermentované výrobky. Niektorí experti na výživu a lekári, napr. Dr. Natasha Campbell-McBride však odporúčajú vyhýbať sa sóji celkom, a sú na to veľmi závažné dôvody - napr. sója je goitrogén, znamená to, že môže ovplyvniť funkciu štítnej žľazy!

 

Biblik.sk

POD TOUTO VLAJKOU BOJUJEME PROTI SATANISTOM A FAŠISTOM, POD ČERVENOU VLAJKOU BOJUJEME ZA SLOBODU A ZA NOVÝ, HARMONICKÝ ŽIVOT V NORMÁLNOM SVETE
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme vás o podporu / Please support:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU