HAARPOVÝ ÚSVIT / HAARP SUNRISE (SK, ENG)

30.09.2024 06:51

biblik.sk/clanky

Ak sa vám článkok páči, prosím podporujte Biblik.sk na č. účtu:

IBAN:  SK8583300000002101425963

Swift/BIC:  FIOZSKBA

Please support our work of creation these articles, donate Biblik.sk Thank you. 

Biblik.sk

Biblik.sk sa dištancuje od každého náboženstva.

HAARPOVÝ ÚSVIT / HAARP SUNRISE

DSCF0022_chemtrails_HAARP_TN_30.9.2024_8.20 (9.20 SELČ)_www.biblik.sk
 
 
DSCF0035_chemtrails_HAARP_TN_30.9.2024_8.47 (9.47 SELČ)_www.biblik.sk
 
Všetky snímky HAARP CHEMTRAILS TN 30.9.2024 www.biblik.sk:

Súvisiace články / realated articles:

CHEMTRAILS+HAARP 28.9.2028

Aj dnes vytrvale sprejovali lietadlá do mrakov. Istá vec je, že ak sa pred dažďom do mrakov niečo sype, ide o to dostať to na zem!

Spraying chemicals into the clouds before rain - trying to get this stuff into the soil, water and plants:

DSCF9847_CHEMTRAILS TN_28.9.2024_15.36 (16.36 SELČ_CEST)

 

DSCF9925_CHEMTRAILS TN_28.9.2024_16.55 (17.55 SELČ_CEST)

 

DSCF9960_CHEMTRAILS TN_28.9.2024_17.12.JPG (18.12SELČ_CEST)

 

DSCF9965_CHEMTRAILS TN_28.9.2024_17.28 (18.28SELČ_CEST)

 

CHEMTRAILS TN_28.9.2024_18.00 (19.00 SELČ_CEST)

 

VŠETKY SNÍMKY_ CHEMTRAILS TN_28.9.2024_all raw photo:

https://upload.nolog.cz/download/20e94fbdb2382376/#kfZmOWJae72OJJHNlWn0Vg

Súvisiace články / related articles:

Kresťania sa môžu modliť, význam to má / Christians should pray:
MUŽ SA ZAČAL MODLIŤ, PRIŠLI ORBY A ZLIKVIDOVALI CHEMTRAILS / MAN STARTED TO PRAY AND ORBS SUDDENLY ELIMINATED A LARGE CHEMTRAIL (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/muz-sa-zacal-modlit-prisli-orby-a-zlikvidovali-chemtrail-man-started-to-pray-and-orbs-suddenly-eliminated-a-large-chemtrail/
 
Ďalej by mohol pomôcť i kód 56 892 484 7576, kódy sú aj bezplatne k dispozícii tu / code to eliminate chemtrails 56 892 484 7576:
https://www.biblik.sk/products/liecive-kody-divine-healing-codes/

HAARPOVÝ ÚSVIT / HAARP SUNRISE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/haarpovy-usvit-haarp-sunrise/

HAARPOVÝ ÚSVIT / HAARP SUNRISE (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/haarpovy-usvit-haarp-sunrise/

 

Súvisiace články / related articles:

Pozn. red.: fotokópiu spomínaného uznesenia nájdete 4x A4 foto nižšie, vlastne Polícia sa opýta na SHMÚ a SHMÚ povie, že sa nič nedeje, pretože predmetné látky nemonitorujú.

ŽIADOSŤ MINISTROVI VNÚTRA NA ZOSTAVENIE VYŠETROVACEJ KOMISIE ZLOČINOV ROZPRAŠOVANIA CHEMTRAILS + HAARP

"Dobrý deň, kontaktujem vás v súvislosti s uznesením ČVS: PPZ-922/NCK-ENV-TN-2024

Je tam napísané, že do troch pracovných dní je možné podať sťažnosť u vyšetrovateľa PZ.

Pán Kováčik, ktorý sa podpísal pod uznesenie ČVS: PPZ-922/NCK-ENV-TN-2024 však v skutočnosti nič nevyšetroval a teda nie je žiadnym vyšetrovateľom. Podobne, ako mnohí ďalší vyšetrovatelia pred ním minimálne od roku 2013:

https://www.biblik.sk/obrazky/#chemtrails-trestne-oznamenie-1of2-jpg

https://www.biblik.sk/obrazky/#chemtrails-trestne-oznamenie-2of2-jpg

Teda, ak nie je žiadny skutočný vyšetrovateľ, je zrejmé, že jemu sa určite nemá podávať sťažnosť, tým by sa vlastne zároveň i uznalo, že on je nejaký vyšetrovateľ! V súvislosti s ich hrou na vyšetrovanie sa pýtajú na stanovisko SHMÚ, ktorý nesleduje rozprašovanie polymérových vláken (chemtrails vlákna, chemtrails fibers) ani, ako možno predpokladať, SHMÚ nemonitoruje lokálnu ani celoslovenskú rádiovú činnosť v nízkych frekvenciách ani vysoké frekvencie (napr. Starlink: 12-18GHz, 26.5-40GHz and 40-75GHz a ešte 60GHz opakovače a ďalšie VF mobilných antén a vysielačov digitálnych rádií, ktoré by mohli byť v systéme HAARP a takzvaných satelitných systémov tiež zapojené) 

Ani stanovisko Martina Geru, zo stránky MŽP nemá žiadnu hodnotu, nie je založené na žiadnych vedeckých dôkazoch, chýbajú rozbory predmetných Gerom spomínaných "kondenzačných" stôp, o žiadny rozbor ani o žiadne skutočné pozorovanie sa Gerova správa na stránkach MŽP neopiera. Ak by mali v chladnom vzduchu pretrvávať kondenzačné stopy na nebi, potom, muselo by sa tak diať i v zime na zemi! Nakoľko ani ľudia pri vydychovaní, ani autá v zime nezanechávajú nemiznúce kondenzačné stopy, stanovisko Geru nie je vedecké stanovisko, ak sa Gera pod to dokázal podpísať, potom Gera je na celom Slovensku známy ako pavedec, hoaxer a dezinformátor. Úrady ako MŽP a ďalšie vrátane takýchto pavedcov akým spomínaný Gera istotne je, by ľudia nemali podporovať platením daní. V podstate Gera presviedča, že ak by bolo vonku -60 stupňov, na letisku by nebolo nič vidieť, pretože lietadlá by zanechávali na dráhe pri štartovaní celé hodiny pretrvávajúce kondenzačné stopy! Ak je na tomto niečo vedecké, môže ísť MŽP aj s Gerom do riti, ale daňové priznanie ani platby odvodov, daní a pokút od mnohých ľudí viac tento štát už nikdy neuvidí, pretože toto nie je v skutočnosti štát, ak sa takto pristupuje k vyšetrovaniu kriminality s potenciálne smrtiacimi následkami! 

Žiadam ministra vnútra Matúša Šutaja Eštoka o zostavenie vyšetrovacej komisie, ktorá sa bude dôkladne zaoberať vyšetrovaním akcií posýpacích lietadiel a aktivity pravdepodobne EM zariadení (HAARP) ktorých činnosť ako sa zdá, zosilňuje. Životy ľudí sú v nebezpečenstve. Tretia svetová vojna sa už dávno vedie - chemtrails, vakcíny, EM žiariče, smartzariadenia a mobilné antény.

Pán minister by zostavením vyšetrovacej komisie, ktorá sa bližšie pozrie na CHEMTRAILS a HAARP, nepochybne by možno riskoval i život. Ale mohlo by to však viesť k podobným opatreniam ako v niektorých štátoch USA, kde rozprašovanie chemtrails zakazuje nová legislatíva, ide o správu prevzatú z oficiálnych zdrojov:

https://www.biblik.sk/news/tennesee-lawmakers-give-final-approval-to-chemtrails-bill-zakonodarci-statu-tennesee-definitivne-schvalili-zakaz-rozprasovat-chemtrails-nad-svojim-statom/

Na Slovensku, ak chcú Slováci a medzi nimi i vy ministri prežiť, bude treba legislatívne zakázať rozprašovanie chemtrails aj používanie HAARP.

Ďakujem.

P.S.: dnes sa zakazujú mRNA vakcíny, je to prvý krok ku zákazu všetkých vakcín. Vakcíny sú nebezpečné biologické zbrane, vrátane detskcý očkovaní a tetanoviek. Veľmi zaujímavá oficiálna štatistika je tu:

AJ TETANOVKY MÔŽU TRVALE POŠKODIŤ ZDRAVIE ČLOVEKA
https://www.biblik.sk/news/aj-tetanovky-mozu-trvale-poskodit-zdravie-cloveka/

-- 
Arkan Levov, Biblik.sk, tel. +421 32 240 00 65
www.biblik.sk/clanky
www.arkadijpetrov.sk

Súvisiace články / related articles:

CHEMTRAILS REPORT 20-24.9.2024. JE ZREJMÉ, ŽE POLÍCIA SR JE ZJAVNÝM ÚČASTNÍKOM SPIKNUTIA (KONŠPIRÁCIE) S CIEĽOM UMOŽNIŤ POŠKODENIE ZDRAVIA A VYVRAŽDENIE VÄČŠINY SLOVÁKOV

CHEMTRAILS TN_Po 23.9.2024 @ 8:47 (9:47SELČ) DSCF9603. Dnes (Ut 24.9.2024) ako sa očakávalo po takýchto náletoch, prší a padá to na zem...
Všetky snímky chemtrails TN 20.-24.9.2024 https://file.io/515a6kt4e5kY

Včera (pondelok 23.9.2024) nad Trenčínom ustavičné nálety posýpacích lietadiel. Dnes (utorok 24.9.2024) oblačnosť a zrážky. V činnosti i systém HAARP, dnes vnímavejší jedinci zreteľne dokážu i vonku medzi viacerými EM poliami z mobilných antén zaznamenať náhle zvýšenie EM radiácie, resp. určité kontrolky (epifýza) môžu spúšťať varovné signály. Bežní ľudia môžu mať napríklad bolesti hlavy či iné problémy. Či ide o špecifické zariadenie HAARP alebo o náhle, skokové zvýšenie výkonu mobilných antén s cieľom modifikovať oblačnosť alebo ľudské myšlienky, príp. oboje? To by malo byť predmetom vyšetrovania. Polícia tieto akcie nevyšetruje, odvoláva sa na SHMÚ, ktorí tvrdia, že nevedia o chemtrails nič a ani s oblačnosťou tu nie je nič divné... SHMÚ polymérové vlákna v ovzduší nesleduje, sú ich celé chuchvalce a padajú z oblohy. Pri bližšom skúmaní týchto chuchvalcov nájdete vo vnútri čierne a červené vlákna, ktoré dnes i v domácnosti tvoria väčšinu prachu. Nižšie sú priložené fotokópie posledného trestného oznámenia. Ak Polícia takto vedie vyšetrovanie, odmietam podávať daňové priznania, odmietam platiť odvody do zdravotnej poisťovne, odmietam platenie pokút a využívam článok Ústavy 32 postaviť sa na odpor, pretože normálny život, právo na Slnko, čistú vodu a čistý vzduch sú odopierané.

Ak by Slovensko skutočne existovalo ako štát, tieto veci by sa museli brať vážne a viesť skutočné vyšetrovanie. Nakoľko Slovensko ako samostatný štát v skutočnosti neexistuje a stále jediným legálnym štátnym útvarom je Československo, potom vyžadovanie daňových priznaní slovenskými úradmi, vyžadovanie odvodov do zdravotnej poisťovne, či rozhodnutia Polície nemajú nijakú záväznosť a ak sa niekto tvári že majú, je to iba konšpiračná teória. Neexistuje žiadna Polícia Slovenskej republiky! Ide o inštitúciu, ktorá kryje kriminálnu činnosť. Je zrejmé, že Polícia SR je zjavným účastníkom spiknutia, konšpirácie s cieľom vyvraždenia väčšiny Slovákov.

Súvisiace články / related articles:
Kresťania sa môžu modliť, význam to má:
MUŽ SA ZAČAL MODLIŤ, PRIŠLI ORBY A ZLIKVIDOVALI CHEMTRAILS / MAN STARTED TO PRAY AND ORBS SUDDENLY ELIMINATED A LARGE CHEMTRAIL (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/muz-sa-zacal-modlit-prisli-orby-a-zlikvidovali-chemtrail-man-started-to-pray-and-orbs-suddenly-eliminated-a-large-chemtrail/
 
Ďalej by mohol pomôcť i kód 56 892 484 7576, kódy sú aj bezplatne k dispozícii tu:
 
Snímky najaktuálnejšieho trestného oznámenia:
Súvisiace články / related articles:
RADOVAN DLUHÝ: OFICIÁLNE ROZBORY POTVRDILI KOVY V PITNEJ VODE (VIDEO 6.9.2024)
https://www.biblik.sk/news/radovan-dluhy-oficialne-rozbory-potvrdili-kovy-v-pitnej-vode-video-6-9-2024/
Klúčové slová hľadanie Biblik.sk:
chemtrails, HAARP, chemtrails vlákna, chemtrails fibers, geoinžinierstvo, geoengineering
 

biblik.sk/clanky

b i b l i k . s k  /  c l a n k y

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 

PFIZER SMILE / ÚSMEV OD FIRMY PFIZER (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: Poznámka Biblik: Všetky vakcíny sú jed a očkovanie je podvod a zločin! / All vaccines are poison and vaccination is a fraud and a crime! (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/pfizer-smile-usmev-od-firmy-pfizer/