JEDINÝ ARGUMENT ZLOČINCA NAĎA A ZLOČINCOV BLÁZNOVLÁDY JE, ŽE ZACHRÁNILI SLOVENSKO PRED SMEROM. TERAZ SÚ PODĽA NAĎA HLAVNÝM VINNÍKOM ALTERNATÍVNE MÉDIÁ. PÔJDU PSYCHOPATI OPÄŤ ZACHRAŇOVAŤ SLOVENSKO?

25.02.2022 14:45

JEDINÝ ARGUMENT ZLOČINCA NAĎA A ZLOČINCOV BLÁZNOVLÁDY JE, ŽE ZACHRÁNILI SLOVENSKO PRED SMEROM. TERAZ SÚ PODĽA NAĎA HLAVNÝM VINNÍKOM ALTERNATÍVNE MÉDIÁ. PÔJDU PSYCHOPATI OPÄŤ ZACHRAŇOVAŤ SLOVENSKO?

(cca od času  17:30   to začína)

https://www.youtube.com/watch?v=vULWXE0g1JA

(pozn. red.: redaktor trefne hovorí: "Hoaxy tu šíri aj RTVS"

článok HS:

"Hlavné správy zrejme čoskoro „vypnú“. Vláda chce zablokovať web stránky so „škodlivým obsahom“ ako odpoveď na ruskú agresiu"

https://www.hlavnespravy.sk/hlavne-spravy-zrejme-coskoro-vypnu-vlada-chce-zablokovat-web-stranky-so-skodlivym-obsahom-ako-odpoved-na-rusku-agresiu/2873842

TOP KOMENTY:

"Vidíme, aký problém v skutočnosti bol covid-19!* Dva roky nás zachrlovali propagandou o covide, produkovali núdzový stav, nútili nás dodržovať covidové opatrenia, policajti nás dokonca bili v obchodoch, hotový fašistický teror za ktorý sa schovávala vláda liberálnych fašistov. Dneska na nás chrlia protiruskú propagandu z každej strany, zabíjanie ruskojazyčného obyvatelstva je super, naši "politici", cestujú po sumitoch ,predbiehajú sa v podpore Ukrajiny ,kde prím hrali doteraz Banderovci a fašisti s podporou USA a Západu ,ktorý tam navážal zbrane a vedel,že tak dotlačí Ukrajinu k vojne, k vojne Slovana proti Slovanovi. Protiruská propaganda nahradila akosi rýchlo covidfašizmus, teraz sa vlastizradcovia na Slovensku schovávajú inak, zahalujú sa namiesto covidfašizmom za protiruskú clonu. Všetko pre Ukrajinu a proti Rusku, ale pre slovenského občana, nič, na vlastného občana vraj vláda nemá prostriedky a tak vládna moc šíri zase inú formu teroru. Celkom iste nám vládne vláda, ktorá reprezentuje militarizmus USA a Západu a Slováci ju nepovažujú za svoju vládu, najhoršie je, že oni poslušne, spoľahlivo dotiahnu aj na Slovensko vojnu Západu proti Východu. Nič nie je pre ľudí horšie ako vojna, ale všetko má mať svoje hranice. Aj demagógia." *(pozn. red.: covid-19 bol v skutočnosti taký problém, že keď sa o ňom nehovorí, ani nikto nevie, že existuje. Covid je výsledok propagandy, vakcín a testov, čisto mediálny vírus, podvod od začiatku, totálne vymyslená inscenácia! (Ľudia boli chorí a mnohí ťažšie prekonávajú banálne ochorenia vďaka ich testom a vakcínam a ešte kôli tomu, že šíria 5G a rozprašujú chemtrails) PRAVDU MAL DAVID ICKE: THERE's NO CORONAVIRUS" ŽIADNY KORONAVÍRUS NEEXISTUJE! - celé to bol totálne vymyslený podvod ako protiruská propaganda!)

"Naď je neuveriteľná sviňa. Fašista na plný úväzok. Pravdu neumlčí, ale on bude mať po vtákoch ! keď padnú fašisti."

"Koľko ty sviňa ešte budeš provokovať národ?"

Poznámka Biblik: o Naďovi si môžete urobiť obraz, jeho reč ho prezrádza.

Spravodlivá je odplata pre fašistov, vojnových štváčov a všetkých ich prisluhovačov:

John C. Woods, "the hangsman" kat fašistov. Kto sa bude smiať naposledy? Naposledy sa na fašistov usmiala smrť, ktorú fašisti a ich prisluhovači šírili a podporovali! Čo iné je spolupráca s vrahmi z NATO a so súčasnou americkou administratívou, ak nie vojnové štváčstvo, šírenie zvrhlostí a podpora terorizmu a pokusy o legalizáciu fašizmu?