KNIHY VODA / BOOKS WATER (SK, ENG)

18.09.2024 09:41

biblik.sk/clanky

KNIHY VODA / BOOKS WATER

https://www.biblik.sk/voda-najvacsi-liek/

ZVÝHODNENÝ BALÍK - VODA
jazyk: čeština
balíček obsahuje 2 knihy:
1.) VODA - NAJVÄČŠÍ LIEK (Steve Meyerowitz)
2.) Srdeční choroby, cholesterol, chlor (Dr. Joseph M. Price)
Prvá kniha pojednáva o vode všeobecne, základné informácie pre každého, kto sa zaujíma o to, akú vodu pije. Druhá ide viac do hĺbky a uvádza štúdie o rizikách chlóru, dnes sa uvedomelí ľudia v chlórovanej vode ani nesprchujú! Našťastie je možné pomerne lacno a účinne vodu na výstupe očistiť (napríklad sprchové filtre využívajúce médium KDF) Snáď raz bude vo všetkých štátoch zakázané prisýpať do vody chemikálie - vodu je možné i vo veľkom upravovať inými spôsobmi, avšak podobne ako väčšina pOTRAVín je využívaná pod zámienkou chlórovania ako zbraň. Nakoľko človek je asi 70% voda, veľmi záleží na tom, aká voda sa dostáva do tela.

ENGLISH: Water The Ultimate Cure - Steve Meyerowitz and CORONARIES, CHOLESTEROL, CHLORINE by Dr. Joseph M. Price. These books brings very important basic and advanced knowledge about water. A man is around 70% water, one of the most important knowledge is how to prepare a clean high quality water for drinking and showering. Thank you.

Súvisiace články / related articles:

1.) Diana Siswartonová - o vode (na Knoblošce) - CZ:

 
Diana Siwartonová - krátke video Živá voda:
 
Diana Siswartonova - short video about water - ENG+czsubs:
 
 
2.) Duše K - tentokrát o očistě a vodě s Dianou Siswartonovou - CZ:

 

3.) Voda - úžasný ruský dokument - RUS+CZsubs:

https://www.youtube.com/watch?v=cEt6v3tqYCI

4.) MUDr. Pavel Nývlt o liečení vodou - krátke video - CZ:

 
Poznámka Biblik:
štrukturovaná voda podľa Dr. I.P. NEUMYVAKINA:
- nechať stáť vodu z večera do rána. Na dne bude usadenina, aj keď ju neuvidíte. Ráno opatrne zliať vrch do hrnca, spodnú vrstvu cca 2 centimetre vyliať. Vodu v hrnci zahriať, nesmú sa tvoriť veľké bubliny, iba malé bublinky! Potom okamžite schladiť. Presný návod a ďalšie vynikajúce informácie nájdete v knihe Dr. I.P. NEUMYVAKIN: ŽIJTE DLOUHO, ŽIJTE AKTIVNĚ:
Ak ste videli dokument č.3., môžete pochopiť ako sa dá programovať voda! Jednotucho, slovom do vody vložíme požadovanú informáciu a takáto voda môže byť považovaná za liečivú.
 
P.S.: dôležitý článok z knihy Dr. I.P. Neumyvakina o liečení chorôb:
 
 

biblik.sk/clanky

b i b l i k . s k  /  c l a n k y

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 

PFIZER SMILE / ÚSMEV OD FIRMY PFIZER (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: Poznámka Biblik: Všetky vakcíny sú jed a očkovanie je podvod a zločin! / All vaccines are poison and vaccination is a fraud and a crime! (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/pfizer-smile-usmev-od-firmy-pfizer/