KRVNÉ ZRAZENINY VEĽRÝB A MASOVÉ ÚMRTIA ÚDAJNE SÚVISIA S ARMÁDNYMI SONARMI. MÔŽE EM ŽIARENIE Z MOBILNÝCH ANTÉN V MESTÁCH ROBIŤ PODOBNE? / WHALES - INTERNAL BLEEDING CAUSED BY ARMY SONARS? MAY THE EM RADIATION IN CITIES CAUSE THE SAME TO PEOPLE? (SK, ENG)

23.02.2022 14:05

Vnútorné krvácanie veľrýb a pravdepodobne následne aj krvné zrazeniny údajne súvisia podľa týchto informácií s armádnymi sonarmi:

čl. SLOVENSKY: https://www.topdesat.sk/2022/02/23/zahadne-samovrazdy-velryb/

WHALES - INTERNAL BLEEDING CAUSED BY ARMY SONARS?

čl. ANGLICKY / article ENGLISH: https://www.iflscience.com/plants-and-animals/do-whales-commit-suicide/

Poznámka Biblik: krvné zrazeniny u očkovaných súvisia s nanočasticami grafénu, ktoré sú veľmi tenké (1nm-čo je vlastne mikrožiletka - viac Dr. Andreas Noack). Masové úmrtia športovcov, kedy u týchto ľudí rýchlo cirkuluje krv, sú nepochybne výsledok očkovacieho programu! Vedci, ktorí skúmali krv očkovaných i neočkovaných zistili rôzne zaujímavé útvary dokonca aj v krvi neočkovaných (pravdepodobne častice chemtrails a pozostatky a nanočastice z detských očkovaní-nanočastice v detských vakcínach sa podľa informácií používajú už od r. 1993 - viac Dr. Andrew Kaufman). My sme už dávno v našich článkoch písali, že ak by sa vlákna chemtrails, ktoré majú ľudia v sebe, náhle prudko stočili, spôsobilo by to vnútorné krvácanie... Neviem, na čo by to zvalili, možno na nový vírus. Ale my sme už dávno písali, že napr. chemtrails v kombinácii s EM žiarením by mohli presne toto spôsobiť - náhly prudký pohyb vláken a následné vnútorné krvácanie! (v článku o veľrybách sa píše, že takéto úmrtie nie je ľahké zistiť cit.: "...krvácanie vnútorných orgánov a následne ich trvalé poškodenie. Pri pitve sa to však dá zistiť veľmi ťažko a po mnoho rokov tieto samovraždy veľrýb ostávali veľkou záhadou, pretože zvieratá nemali žiadne viditeľné zranenia, dokonca ani choroby či infekcie.")
Note Biblik: human internal bleeding and blood clots is caused by graphene nanoparticles in vaccines. (please check VIDEO Dr. Andreas Noack) As quickly the blood circulate, the danger rises. (that's why sportsmans dying quickly after vaccination) Scientists found nanoparticles from vaccines in blood of vaxed, but they also found weird particles in the blood of unvaccinated (probably chemtrails and residuals of child vax)
We wrote many years ago in our articles about chemtrails this: "If you can suddenly move the chemtrails fibers inside human's body for example by a strong EM radiation pulse, this movement may cause internal bleeding..."