LIST MATÚŠOVI ŠUTAJOVI EŠTOKOVI PRE ZÁSAH KUKLÁČOV DŇA 11.1.2024 NA ZAKLADATEĽA BIBLIK.SK

19.08.2024 10:00

biblik.sk/clanky

predmet: ŽIADOSŤ O ODŠKODNÉ

Minister Matúš Šutaj Eštok,

si šéf Polície snáď, dňa 11.1.2024 nám kukláči rozbili byt na základe svedectva falošného svedka Adriana Ozogányová Žuffová, ktorá už v minulosti bola usvedčená z krivej výpovede na moju osobu.

Na Biblik.sk bol článok o firme SLUŽBY PRE BÝVANIE s.r.o. (SPBTN), ktorá pravdepodobne v mnohých panelákoch cez svoje najaté bandy rozprášila azbest a nainštalovala neschválené a nebezpečné smartmetre, inštaláciou týchto smart zariadení sa výrazne zhoršila kvalita bývania. V článku v sekcii biblik.sk/clanky bolo uvedené, že ak sa tu takáto banda ešte raz ukáže, "nebudú si istí životom". Článok je tu:

https://www.biblik.sk/news/vykon-vysielaca-towercom-pri-zilne-zvyseny-z-2-5kw-na-7kw-vysielace-treba-zlikvidovat-a-po-tych-ktori-ich-istaluju-by-sa-malo-strielat-manazeri-towercom-vratane-mobilnych-operatorov-su-vrahovia/

Nevyhnutná obrana domu pred vrahmi je kategorizovaná ako "nebezpečné vyhrážanie" a nevyhnutná obrana bytu, do ktorého sa t.č. z neznámych dôvodov tlačil fízel, je kategorizovaná ako "útok na verejného činiteľa"

Bežne si fízli vymýšľajú, 6x ma napríklad vyhodili z vodičáku, bolo úplne jedno, že plná čiara bola v skutočnosti prerušovaná, bolo úplne jedno, že som mal fotodokumentáciu. Keďže dôkazy proti nim boli jasné a nedalo sa to poprieť, vymysleli si potom, že som nedal smerovku a hneď aj rýchlo išli premaľovať na ceste tie čiary. Polícia je legálna mafia, policajt je vždy svätý a neomylný a keď sa zistí, že je to úplný idiot a vyhlási čierne za biele, ostatní ho kryjú, Polícia ako inštitúcia je nástroj na teror ľudí, neslúži ľuďom ale svojmu egu. Odkedy nosia policajti stále pri sebe moderné mobily, ťažko tam nájdete normálneho človeka. Správanie človeka v silnom EM poli je iné, všetci sú ako spití, ale keďže je takto drvivá väčšina ľudí, nikomu sa to už nezdá divné. Stiera sa rozdiel medzi ilúziou a realitou, väčšina života prebieha na obrazovkách zariadení, ktoré ustavične vyžarujú elektromagnetickú radiáciu, ktorá zásadne mení EEG (viac krátky príspevok tu: 

https://www.biblik.sk/news/mobil-je-nebezpecny/  

Takto sa udržiava väčšina ľudí v stave hypnózy, kedy je konanie čoraz viac automatické, človek sa stáva časťou systému riadeného umelou (satanskou) inteligenciou, ktorej programom je smrť ("smart" angl. vyslovuje ako "smrt", "god" ako "gad" (had), "boh" ako "bug", atď.) Ak bola reč takto cielene nastavená a pôvodné slová už takmer nikto nepozná, je možné, že aj pôvodná reč a myšlienky môže byť umelou inteligenciou nahradená a Idiokracia sa stane normou? Viete vy vôbec, čo sú vaše smartphony, obrazovky televízorov, počítačov a tabletov vlastne za zariadenia? Sú to zbrane proti ľuďom, ktoré zabijú značnú časť ľudstva! Má politik odvahu nosiť pri sebe mobil alebo dokonca smartphone? Tuší niekto vôbec, že sa napĺňa desivá prorocká vízia režisérov, kedy stroje ovládli ľudstvo a nastavili kurz materskej lode tak, aby to žiaden človek neprežil? Pre AI (umelú inteligenciu je jedinou hrozbou človek, ktorý môže vytiahnuť kábel zo zásuvky) Ak by nedošlo k nejakému ohromnému prebudeniu, či dokonca k "Intervencii Vyššej moci", nasadenie smart zariadení, chemtrails a vakcín by neprežil ani jeden človek! Sami o sebe smart zariadenia poškodzujú ľudské telo na úrovni DNA - viac prof. Henry Lai tu:

https://www.biblik.sk/news/prof-henry-lai-dna-damage-caused-by-non-ionizing-em-radiation-prof-henry-lai-poskodenie-dna-elektromagnetickym-ziarenim/

To len tak stručne, k tomu čo sa tu deje, policajti v službe by mali mať smartphony zakázané aj kôli svojej bezpečnosti.

Za covidizmu nás zhypnotizovaní policajti zastavovali na ulici, odvliekali nás na policajnú stanicu za bicyklovanie bez rúška a prenasledovali nás na prechádzkach a ešte aj u lekára za nenosenie rúška. Policajní bioroboti nás týrali a prenasledovali, bolo len otázkou času, kým dôjde k niečomu horšiemu. (pozn. red.: kým sa nebudú riadne vyšetrovať zločiny covidizmu, podobne ako 9/11 celé sa to bude s najväčšou pravdepodobnosťou zase opakovať v širšom rozsahu, zasiahne to prakticky všetkých, a pre svoje zločinné ciele a túžbu po moci povraždia hoci aj miliardy ľudí, miesto vysokých pevných budov budú ich "rozbuškami" padať celé štáty, možno i klíma a všetky rastliny v známom zemekruhu budú ich rukami, resp. posýpacími lietadlami poškodené tak, že prídu ako spasitelia s masovým pretláčaním GMO)

Ustavične na Biblik.sk podávajú trestné oznámenia, NAKA vyšetrovala založenie teroristickej skupiny za predaj sovietskej vlajky v e-shope Biblik.sk a trestné oznámenia za články na Biblik.sk (mnohé prevzaté z oficiálnych spravodajských serverov) sú podávané v priemere každé 1-2 mesiace. Je zaujímavé, že Polícia takéto trestné oznámenia vôbec prijíma, keďže Biblik.sk uvádza v článkoch ZDROJ a je zrejmé, kto je autorom tých článkov. Ide o cielené útoky, pokus o nátlak a ustavičné prenasledovanie, fízli volajú a dobíjajú sa do bytu pre takéto veci aj cez víkendy!

Ale 11.1.2024 ten zásah kukláčov pán Matúš Šutaj Eštok je za Tvojej vlády!  Zločinný rozkaz by mali policajti odmietnuť, ale málokedy to urobia.

Hľadali tu zbrane, ukradli všetky počítače, dáta, hardisky, USB kľúče a ešte aj podpisový kľúč od banky, čím vlastne blokli účet.

Jeden ukradnutý nový počítač dokonca patril zákazníčke.

Ak si fízli myslia, že teraz to proste vrátia, je to akoby niekto ošukal manželku a teraz ju v pohode vracia späť! Možno, niekomu sa to zdá normálne, ale tie veci viac nechcem!

Žiadam o zmazanie všetkých dát a za tie ukradnuté počítače žiadam odškodné 5.000 eur

Nechcem tie počítače, ktorých sa chytali smradľavé lživé policajské paprče. Ďakujem.

Žiadam vymazanie všetkých dát zo všetkých externých aj interných hardiskov M2 diskov a flashových pamätí a žiadam od vášho ministerstva odškodné 5.000 eur. Rukami vašej policajnej bandy sa tu vykonávajú zločiny.

Vrcholom všetkého bolo, že mi volal nejaký Dominik Holp a opýtal sa, či mi nestačil jeden zásah kukláčov. S týmto individuom prosím urobiť poriadok, za túto vetu s ním odmietam komunikáciu. Spojili do jedného "nebezpečné vyhrážanie" a "útok na verejného činiteľa". Ak by aspoň jedno z toho bola pravda, nemohli by to zlučovať s ohavnou lžou, že nastriekanie slzáku fízlovi, čo sa tlačí z neznámych dôvodov do bytu je nejaký útok! Fízel ak príde niečo oznámiť, nemá čo dávať nohu do dverí, po predchádzajúcich skúsenostiach, kedy ma už viackrát fízli za úplne absurné obvinenia za články zobrali z ulice a už aj pred 11.1.2024 ma vyvliekli z bytu a nútili ísť na ich stanicu vysvetľovať od veci trestné oznámenia, keď až tam pochopili, že je to úplna sprostosť, povedali: "Podpíšeš čo ti tu dávame, alebo ti prijebeme!" Tak to na Policajnej stanici v Trenčíne častokrát funguje, zacvikávali mi putá do rúk, behali s uterákmi, čo mi išli dávať na xicht, lebo sa báli, že nemám rúško. Do dnešného dňa nebolo jediné právoplatné obvinenie, samé výmysly! Vieš ako to skončí, keď ich nezastavíte a nevyčistíte? Čochvíľa takto budú vláčiť vás! Možno potrebujete takéto skúsenosti! Aby ste ich mali, ak takéto obvinenia na jednoho disidenta nedokážete zastaviť! Čo to vlastne pán Eštok celé malo znamenať, ten zásah 11.1.2024? Vraj šéf Políce! Tvoja vizitka!

Bude zaujímavé, ako sa k tomu postavíš pán minister Matúš Šutaj Eštok, ako šéf zločinnej policajnej bandy za tieto veci teraz nesieš zodpovednosť.

A prosím, posvieťte si na toho Holpa, ešte si dovolí vyhrážať sa kukláčmi!

Ďakujem.

 -- 
Arkan Levov, Biblik.sk, tel. +421 32 240 00 65
www.biblik.sk/clanky
www.arkadijpetrov.sk

Súvisiace články / related articles:
ŽIADOSŤ O NÁHRADU ŠKODY PO ZÁSAHU KUKLÁČOV BYTE ZAKLADATEĽA BIBLIK.SK
https://www.biblik.sk/news/ziadost-o-nahradu-skody-po-zasahu-kuklacov-byte-zakladatela-biblik-sk/


TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašizmu a satanizmu! Fašizmus, terorizmus a satanizmus už čoskoro bude definitívne porazený! Zločinné satanské elity prehrávajú na všetkých frontoch! Ustavične sa modlite, buďte disciplinovaní a pracujte na sebe! Od každého jedného z vás, i od každej jednej vašej myšlienky závisí, aký je svet!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!