ĽUDÍ ROZDEĽOVAL I POHĽAD NA TZV. "PANDÉMIU" A JE TO ÚPLNE V PORIADKU, PRETOŽE PRI ŽATVE JE DELENIE "ZRNA OD PLIEV" PRIRODZENÉ I POTREBNÉ (+Poznámka Biblik: ÚPLNE VŠETKY tzv. VESMÍRNE LETY = PODVOD, HISTÓRIA = PODVOD, OČKOVANIE = PODVOD!

08.06.2024 22:43

biblik.sk/clanky

"Jediné, čo skutočne "letí do vesmíru" pri tzv. "ko(z)mickom výskume" sú peniaze ľudí, všetky tzv. "vesmírne lety" sú v samotnom základe podvod, ide o legálne ožobračovanie národov!"

ĽUDÍ ROZDEĽOVAL I POHĽAD NA TZV. "PANDÉMIU" A JE TO ÚPLNE V PORIADKU, PRETOŽE PRI ŽATVE JE DELENIE "ZRNA OD PLIEV" PRIRODZENÉ I POTREBNÉ

Podobné je to aj s otázkou "Čo je Zem?" 

Ak ešte žijete na točiacej sa guli, vždy je možné s vami vrtieť. Vždy budete ochotní pravdu výmenou za nejaký bonus ohýbať, resp. z lat. "kurviť". Viac k tomu nie je čo dodať. Ďakujeme. Biblik.sk

Súvisiace články / related articles:

AK KURVATURISTI TVRDIA, ŽE ZEM JE GUĽA, POTOM PODĽA ICH ŠIALENÝCH TEÓRIÍ AJ VODA TEČIE HORE BREHOM (+Poznámka Biblik: SLOVENSKO JE ČLENOM ESA, PÝTAJTE SA, KAM IDÚ VAŠE PENIAZE!
https://www.biblik.sk/news/ak-kurvaturisti-tvrdia-ze-zem-je-gula-potom-podla-ich-sialenych-teorii-aj-voda-tecie-hore-brehom/

KURVATURIZMUS JE ZÁKLADNÝM KAMEŇOM ATEIZMU (+3h INTERVIEW: 28 PILOTOV POTVRDZUJE, ŽE ZEM JE PLOCHÁ / FALSE THEORIES ABOUT EARTH IS THE BASIS FOR ATHEISM (short video + 3hrs INTERVIEW: 28 PILOTS CONFIRMING FLAT EARTH (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/kurvaturizmus-je-zakladnym-kamenom-ateizmu-false-theories-about-earth-is-the-basis-for-atheism/

BÝVALÝ SOVIETSKY KOZMONAUT IGOR VOLK: VO VESMÍRE SME NIKDY NEBOLI! A AK VÁM CHCE NIEKTO NAHOVORIŤ, ŽE SME TAM BOLI, TAK VÁS KLAME / FORMER U.S.S.R. ASTRONAUT IGOR VOLK: WE HAVEN'T BEEN TO SPACE (SK, ENG, RUS)
https://www.biblik.sk/news/byvaly-sovietsky-kozmonaut-igor-volk-vo-vesmire-sme-nikdy-neboli-a-ak-vam-chce-niekto-nahovorit-ze-sme-tam-boli-tak-vas-klame-former-u-s-s-r-astronaut-igor-volk-we-havent-been-to-space/

THEPOTTERSCLAY: KTO TENTO MATRIX RIADI? SOM SI ISTÝ, ŽE SÚ TO PRISLUHOVAČI LUCIFERA / THEPOTTERSCLAY: WHO RUNS THIS MATRIX WE CALL REALITY? I AM PRETTY SURE THEY WORSHIP LUCIFER (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/thepottersclay-kto-tento-matrix-riadi-som-si-isty-ze-su-to-prisluhovaci-lucifera-thepottersclay-who-runs-this-matrix-we-call-reality-i-am-pretty-sure-they-worship-lucifer/

Poznámka Biblik: ÚPLNE VŠETKY tzv. VESMÍRNE LETY=PODVOD, HISTÓRIA PODVOD, OČKOVANIE PODVOD

"Jediné, čo skutočne "letí do vesmíru" pri tzv. "ko(z)mickom výskume" sú peniaze ľudí, všetky tzv. "vesmírne lety" sú v samotnom základe podvod a legálne ožobračovanie národov!" / The only one thing what is really "flying into space" with the so-called "space research" are people's money. All space flights are simply a giant hoax and a legal impoverishment of nations!"

1.) VESMÍRNE LETY = PODVOD na vykrytie smerovania obrovských finančných tokov (možné financovanie vojen, chemtrails, 5G, chemické, biologické zbrane, GMO, homoagenda, propaganda, mimovládky, atď.)

2.) HISTÓRIA = z väčšej časti podvod, ktorý málokedy má aj niečo spoločné so skutočnými udalosťami a skutočnými osobnosťami, sú to mýty! (HIS_TÓRIA=HIS TÓRA - Jeho (JEBEho) Tóra, ide vlastne o knihu písanú určitými záujmovými skupinami, ktoré vyznávajú náboženstvo vyvolenosti a nadvlády nad ľudstvom)

3.) OČKOVANIE = PODVOD! Očkovanie je legálna injektáž jedov a chorôb do ľudských i zvieracích tiel. Všade, kde sa objaví očkovanie, zýši sa chorobnosť a úmrtnosť. Každá vakcína je dnes určitým spôsobom GMO, ľuďom je pozmeňovaná DNA cez vakcíny a vyvoláva sa úpadok a degenerácia tej časti ľudstva, ktorej zásadne neočkované elity hovoria "gójovia" resp. dobytok! (vacci_nation=zhovaďovanie, zdobytčovanie národa, od slova vacca=krava, dobytok, hovädo) Známa vakcinačná inscenácia bola nie náhodou pomenovaná COW_ID, identifikácia, selektovanie dobytka) Každá ďalšia generácia očkovaných ľudí je čoraz viac chorá a predovšetkým kôli očkovaniu sa znižuje schopnosť nielen donosiť a porodiť zdravé dieťa, ale ľudia majú čoraz väčší problém vôbec počať!

Zdravý človek vždy bude pomýšľať na vymanenie sa, podnikanie, duchovná cesta, ale otrok bude uctievať bič! Veľa otrokov (ich vyšší počet) je pre otrokárov skutočne nebezpečný (kontrola sa s vyšším počtom stáva problematickejšou, úplná kontrola prakticky vylúčená, preto depopulácia a myšlienková kontrola cez smartphony, Wi-Fi, tzv. satelity a 5G. SMART angl. výsl. podobne ako "smrt". Smartphone je vlastne "digitálny dráb", vykonávajúci ustavičný monitoring pohybu a dohľad. EM žiarenie pôsobí zmeny EEG (t.j. zmena myšlienok) a podlomenie zdravia a transformáciu DNA. Zlomy na DNA následkom EM radiácie je vlastne rozštiepenie integrity osobnosti, človek vlastniaci smartphone bude presmerovávaný zo skutočného života do diania na obrazovke (HOME SCREEN - domov obrazovka; iPhone - jaTelefón; Android - robotický človek,  človek utvorený satanskými elitami, ktorý bez "operačného systému", pokynov z Matrixu a kybernetických implantátov už ani nemôže existovať) 

Viete, čo niekomu vlastne dovoľujete a kôli čomu to zo seba dovoľujete urobiť, ešte vám nie je zo seba na grcanie???

________________________________________________________________

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašizmu a satanizmu! Fašizmus, terorizmus a satanizmus už čoskoro bude definitívne porazený! Zločinné satanské elity prehrávajú na všetkých frontoch! Ustavične sa modlite, buďte disciplinovaní a pracujte na sebe! Od každého jedného z vás, i od každej jednej vašej myšlienky závisí, aký je svet!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!