ĽUDIA, KTORÍ SA CHCÚ UZDRAVIŤ, BY MALI MAŤ JASNÝ CIEĽ / EVERYONE WHO WANTS TO BE CURED SHOULD HAVE A GOAL (SK, ENG)

27.08.2024 07:07

biblik.sk/clanky

ĽUDIA, KTORÍ SA CHCÚ UZDRAVIŤ, BY MALI MAŤ JASNÝ CIEĽ / EVERYONE WHO WANTS TO BE CURED SHOULD HAVE A GOAL (SK, ENG)

Sústredením sa na cieľ prichádzajú do cesty ďalšie, dovtedy netušené možnosti. Je to podobné ako s myšlienkami a ďalšími vecami. Zlé myšlienky prinášajú ešte viac zla, dobré ešte viac posúvajú človeka. Bohatí, ktorí myslia na úspech, zúročenie investície a zisk bohatnú, chudobní, ktorí myslia, že na niečo nemajú peniaze, chudobnejú. 

Človek, ktorý je chorý, môže mať uzdravenie ako cieľ a všetko ostané môže ísť bokom. Určite ste počuli už o autosugescii. Ak niečo nepodporuje vaše podvedomie, potom sa drete a namáhate a výsledky bývajú také aké bývajú... Teda, niečo treba zmeniť, ale na inej úrovni (viac  Dr. Bruce Lipton , Dr.. Joseph Murphy a ďalší. Dr. Bruce Lipton propaguje techniku na zmenu podvedomých vzorcov PSYCH-K) 

Možno overenýmm jednoduchým a nenásilným základom na zmenu určitých vzorcov je

1.) STANOVENIE CIEĽA (cieľov) Ak je niekto chorý, jeho cieľom môže byť uzdravenie, vyliečenie, ale veľmi ide o to, ako v skutočnosti chce byť zdravý. Lebo častokrát má v moderných systémoch soc. zabezpečenia aj choroba nejaké výhody a niekedy sa ľudia boja toho, že by boli zdraví, lebo by mohli napr. prísť o invalidný dôchodok

2.) každé ráno pri pohľade do zrkadla určitá technika autosugescie, ktorá časom a niekedy veľmi rýchlo zmení podvedomé vzorce:

VYZERÁM DOBRE, CÍTIM SA DOBRE, ZARÁBAM DOBRE (príliš to nenaťahujte, môže sa dodať ešte jedna krátka veta, napr. ak je niekto chorý - moje ľadviny fungujú normálne, ak niekto potrebuje nejaký úspech v práci - urobím 500 bodov, ak má niekto slabý zrak - vidím ostro) 

Veci možno začínajú predstavou konečného výsledku, napríklad, ak je niekto krátkozraký a chce mať dobrý zrak, má sa o to snažiť (napr. očná joga*) ale zároveň si aj seba predstaviť ako vidí jasne, čisto a ostro Je zaujímavé, že keď dnes človek takto vidí konečný cieľ, veci, techniky a metódy samé prichádzajú do cesty.  

3.) Práca podľa David R. Hawkins - kniha LÉČENÍ A UZDRAVENÍ

rušenie myšlienkových konštruktov prácou podľa Dr. David Hawkins môže mať účinok ako niekoľko minút vynikajúcich cvikov, ktorými sa myslia napríklad techniky BIT:

https://www.biblik.sk/sluzby-pre-vas/

BIT techniky majú výhodu, že je možné pracovať aj s ostatnými ľuďmi, so zvieratami alebo nastaviť dorastanie zubov, amputovaných orgánov atď. BIT je niečo ako lekárnička, ktorú má človek stále pri sebe a keď je situácia vážna, predstavujú spôsob ako účinne riešiť veci, ale snáď každý pokročilý hľadajúci na duchovnej ceste má vlastný spôsob. 

Jeden z najosvietenejších učiteľov je Dr. David Hawkins, jeho učenie je vyššie než učenie Dr. Petrova. Je dobré BIT ovládať, ale Hawkins a jeho rušenie myšlienkových konštruktov je oveľa vyššia úroveň. Choroba je vlastne prijatie falošného (iluzórneho) myšlienkového konštruktu, ktorý môže byť veľmi rýchlo postavený na svetlo a vtedy zmizne ako ranná hmla po východe Slnka. Uzdravenia z najťažších diagnóz bývajú záležitosti sekúnd až týždňov, niekedy dlhšie, zdá sa, že najťažšie veci z množstvom diagnóz je možné s trochou snahy a poznania ako pracovať vyriešiť za 1 rok. Teda, tí, ktorí sa chcú uzdraviť, boli by ste ochotní rok na sebe tvrdo pracovať? Možno, väčšina ľudí by boli prekvapení, aké schopnosti a techniky sú ukryté vo vnútri človeka. Tak, ako sa dnes robí vedecký výskum a objavujú sa nové technológie, podobne je to možné aj sústredením sa (napr. Trátak) alebo meditáciou a objavujú sa techniky a spôsoby na všetko! Ak je cieľ človeka chodiť po vode, pravdepodobne sa za určitý čas naučí alebo získa informáciu ako je to možné. Ak potrebuje holými rukami premiestniť 50 tonový balvan, pravdepodobne za určitý čas nájde v sebe techniku, ako to urobiť! Iba vývoj súčasnej civilizácie prebieha ináč - obrátený von, pričom v dobách minulých to zrejme bolo ináč a výskum a prinášanie nových technológií prebiehalo ináč, písali sme o tom v tomto článku.

Súvisiace články / related articles:

AKO VZNIKÁ CHOROBA / HOW IS THE DISEASE BEING MADE? (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/ako-vznika-choroba-how-is-the-disease-being-made/

ONLINE SEMINÁR BIT
https://www.biblik.sk/products/online-seminar-bit/

*ZLEPŠENIE ZRAKU - OČNÁ JOGA
https://www.biblik.sk/products/zlepsenie-zraku-ocne-cviky/

BIT: ZLEPŠENIE ZRAKU / BIT: IMPROVING EYESIGHT
https://www.biblik.sk/products/zlepsenie-zraku/

Mr. ARNOLD SCHWARZENEGGER: MOTIVATIONAL SPEECH / ARNOLD SCHWARZENEGGER: MOTIVAČNÝ PREJAV, ODOVZDÁVA ŽIVOTNÉ SKÚSENOSTI A HOVORÍ AKO VYUŽIŤ SÚČASNÚ SITUÁCIU (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/mr-arnold-schwarzenegger-motivational-speech/

ČO JE TO ČLOVEK / WHAT IS A HUMAN? (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: PREČO SI NIEKTORÍ ĽUDIA STÁLE POTREBUJÚ NIEČO DOKAZOVAŤ
https://www.biblik.sk/news/co-je-to-clovek-what-is-a-human/

MEDITÁCIA AKO KĽÚČ K MOŽNOSTIAM POĽA / MEDITATION AS A KEY TO POSSIBILITIES OF THE FIELD (SK, ENG) (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/meditacia-ako-kluc-k-moznostiam-pola-meditation-as-a-key-to-possibilities-of-the-field/

prof. JAN RAK a MUDr. JAN VOJÁČEK: JEDNO POLE (THE1FIELD.COM)
https://www.biblik.sk/news/prof-jan-rak-a-mudr-jan-vojacek-jedno-pole-the1field-com/

SÓKA GAKKAI: PREMENA JEDU NA LIEK / SOKA GAKKAI: CHANGING POISON INTO MEDICINE (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/soka-gakkai-premena-jedu-na-liek/

Dr. DAVID HAWKINS: POZNÁMKA KU KRESŤANSKEJ BIBLII (AKTUALIZOVANÉ + MAPA ÚROVNE VEDOMIA)
https://www.biblik.sk/news/dr-david-hawkins-poznamka-ku-krestanskej-biblii/

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašizmu a satanizmu! Fašizmus, terorizmus a satanizmus už čoskoro bude definitívne porazený! Zločinné satanské elity prehrávajú na všetkých frontoch! Ustavične sa modlite, buďte disciplinovaní a pracujte na sebe! Od každého jedného z vás, i od každej jednej vašej myšlienky závisí, aký je svet!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!