ĽUDIA ODMIETLI VŠETKY POVRCHNÉ A ŠKODLIVÉ VECI PODPOROVAŤ A PROPAGÁTOROV SÚDILI AKO ZLOČINCOV A VINNÍKOV GENOCÍDY

28.01.2023 12:40

ĽUDIA ODMIETLI VŠETKY POVRCHNÉ A ŠKODLIVÉ VECI PODPOROVAŤ A PROPAGÁTOROV SÚDILI AKO ZLOČINCOV A VINNÍKOV GENOCÍDY.

ĽUDIA ODMIETLI VŠETKY POVRCHNÉ A ŠKODLIVÉ VECI PODPOROVAŤ A PROPAGÁTOROV SÚDILI AKO ZLOČINCOV A VINNÍKOV GENOCÍDY - takto sa začala prvá skutočná revolúcia na vzdialenej planéte z filmu La Belle Verte (Nádherná Zelená). Nebolo možné zo strany politikov nijak zasiahnuť, pretože ľudia začali odmietať nakupovanie alkoholu a vyhadzovali všetky veci, ktoré škodia (napríklad smart pračky, smart hodinky a zariadenia zbytočne emitujúce elektrosmog) Vlastne, urobili pevné rozhodnutie, že chcú žiť normálne a rozhodli sa každý sám v sebe preto niečo robiť! Nečakali, že niekto niečo urobí, ale začal každý sám robiť to, čo môže! Zmena bola tak obrovská, že planéta sa o niekoľko rokov zmenila na raj!

Napríklad, v knihách ANASTASIA od Vladimíra Megreho, duchovne vyspelé dievča z Tajgy menom Anastasia hovorí, že raj na Zemi môže byť vtedy, ak sa každá rodina o to pričiní vytvorením rodiného statku. Rodinný statok znamená pozemok minimálne 100x100 metrov a každá rodina premení kúsok Zeme na raj. Každá rodina má svoje vlastné potraviny a je plne sebestačná. Človek by mal najskôr úplne iný prístup k Zemi a k druhému človeku, ak by mal kontakt so Zemou (napríklad chodenie na boso*, sadenie rastlín, zbieranie úrody, aspoň niečo z toho). Pravdepodobne by sa úplne ináč pristupovalo k pokusom o otrávenie človeka a Zeme - chemikálie v potravinách, kozmetike a vo vode (aj bežné šampóny, mydlá a pracie prostriedky či pridávanie jedov ako chlór do vody), vlastne voda, ktorú vypúšťame aj všetko, čím ju pri sprchovaní "obohatíme" sa nám vracia späť! Výrobcovia by mali brať na toto ohľad a samozrejme začína to od tých, ktorí tie veci kupujú - teda aj Teba milý čitateľ by to malo zaujímať už pri najbližšom nákupe! A samozrejme, ak by ľudia pestovali vlastné potraviny a niekto by rozprašoval chemtrails, vypátrali by ho a súdili ako vraha, fašistu a satanistu! Uprostred záhrad a v blízkosti vody (t.j. i človeka, pretože človek je voda) by neboli žiadne mobilné vysielače, niektorí lekári tvrdia, že EM žiarenie poškodzuje vodu:

https://www.biblik.sk/news/vedecke-poznatky-o-vplyve-5g-dr-cowan-sucasna-situacia-s-mobilnou-technologiou-je-asbsolutne-nezlucitelna-so-zdravim/ 

Demokracia ako sme sa už mnohí istotne presvedčili, nie je ani funkčné ani trvale udržateľné štátne zriadenie. ANASTASIA hovorí, že demokracia je jedna z najnebezpečnejších ilúzií, pretože celá príroda sa prispôsobuje poriadku planéty a zákonom vesmíru a nie tomu, čo zrovna podľa svojho rozmaru chce väčšina!

ANASTASIA O DEMOKRACII:

https://www.biblik.sk/news/anastasia-o-demokracii/

*Súvisiace články / related articles:

MÔŽE CHODENIE NA BOSO ZVÝŠIŤ DUCHOVNÚ ÚROVEŇ? / WALKING BAREFOOT AS A METHOD FOR IMPROVE YOUR SPIRITUAL LEVEL? (+UPDATED LINKS AND QUOTES) (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/moze-chodenie-na-boso-zvysit-duchovnu-uroven-walking-barefoot-as-a-method-for-improve-your-spiritual-level/

MÔŽE CHODENIE NA BOSO ZVÝŠIŤ DUCHOVNÚ ÚROVEŇ? / WALKING BAREFOOT AS A METHOD FOR IMPROVE YOUR SPIRITUAL LEVEL? (+UPDATED LINKS AND QUOTES) (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/moze-chodenie-na-boso-zvysit-duchovnu-uroven-walking-barefoot-as-a-method-for-improve-your-spiritual-level/

10 Quotes From A Sioux Native American Chief / 10 CITÁTOV NÁČELNÍKA SIOUXIOV - TAKÁTO CIVILIZÁCIA ČLOVEKA UBÍJA, PRETOŽE NEROZVÍJA LÁSKU K PRAVDE A SKUTOČNÝM HODNOTÁM (SK, CZ, ENG)
"Pro lidskou kůži bylo dobré dotýkat se země. Staří lidé seděli vždy na zemi a chodili bosí. Spojení s půdou dovolovalo uvědomit si spojitost s ostatními." "Věděl jsem, že pokud se lidské srdce vzdálí přírodě, zahořkne. Pokud totiž člověk ztratí respekt pro rostoucí a žijící, brzy ztratí úctu i k samotným lidem." https://www.biblik.sk/news/10-quotes-from-a-sioux-native-american-chief-10-citatov-nacelnija/

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!