MAROŠ ŠEVČOVIČ OTVORENE O TOM, AKÉ POSTOJE SKUTOČNE ZASTÁVA SMER. AK SA OD NEHO V SMERE NEBUDÚ DIŠTANCOVAŤ, SKONČILI!

24.07.2024 16:59

biblik.sk/clanky

"NEOZBROJENÁ A NEMILITANTNÁ SPOLOČNOSŤ BUDE ZOTROČENÁ." David Lane / "AN UNARMED OR NON-MILITANT PEOPLE WILL BE ENSLAVED." David Lane

Tvorbu biblik.sk/clanky môžete podporovať kúpou našich produktov alebo na č. účtu: 

SK8583300000002101425963

Ďakujeme. Biblik.sk

MAROŠ ŠEVČOVIČ OTVORENE O TOM, AKÉ POSTOJE SKUTOČNE ZASTÁVA SMER. AK SA OD NEHO V SMERE NEBUDÚ DIŠTANCOVAŤ, SKONČILI! 

https://www.youtube.com/watch?v=oUpBRGKche8&t=7s

Poznámka Biblik: keď bol t.č. na výber medzi Čaputovou a Šefčovičom, volieb sme sa nezúčastnili, Šefčovič nikdy nevyzeral ako človek, je to biorobot. 

Naša babka o týchto politikoch, ktorí vyznávajú satanské hodnoty, hovorievala, že sú začipovaní. Proste idú kurz, ktorý ich strhne, ale oni slúžia svojmu páničkovi tak, že kľudne zapália zem a nalejú si benzín aj na seba, a budú škrtať sirkou, ak to ich pániček bude chcieť. Títo ľudia sú možno nejako prepojení na umelú inteligenciu, pretože, ak by ste tam dali robota, robili by to isté - automatické počúvanie rozkazov, podporujú vojnu a hovoria niečo o nejakých hodnotách. Aké sú ich hodnoty? Krv, smrť, slzy - za cenu lepšieho postavenia, lepšieho platu pôjdú ich obhajovať - ale ľudia to už nie sú! Oni zapredali dušu, padajú dolu, v podstate sa prepadajú stále viac a viac do pekla, ale snažia sa svojimi postojmi sami sebe potvrdiť, že tento kurz, ktorý naberá tak rýchly spád, predsa snáď nie je omyl! Idú podľa toho! Fašisti mohli týrať a zabíjať iba ak oklamali samých seba, že zabíjanie je správne - že proste tie potoky krvi majú predsa nejaký legitímny dôvod, ináč by to psychicky človek neuniesol, nemohol by niečo také robiť! Niekedy sa môže stať, že ak si človek myslí, že mučenie a vraždenie je pre "dobrý cieľ", človek húta, že predsa to musí byť nejako legitímne, zo začiatku mu bude mučenie ľudí odporné, ale neskôr sa mu to bude páčiť! (takto hovorí určite nejedna výpoveď zločinca - zo začiatku sa pri mučení ľudí sami ľakali, ale niektoré povahy si to už pri druhom človeku, ktorého rozsekávali na kusy, vychutnávali) Ktovie, koľko percent ľudí by na to nikdy nepristúpilo...

Kat dostane papier - ospravedlní si sám pred sebou, že keďže mu práve vraždenie legalizovali, že už nie je tyran a vrah - fašisti mali uniformy a pozície, podobne ako títo... 

Zaujímavé, keď našich predkov nahnali do vojny, farár zakončil svoju kázeň slovami: "Bite nepriateľov!" A dedo mu hovorí: "Pán farár, a aký je ten človek, ktorého sem nahnali tak ako mňa, môj nepriateľ??" Dedo odmietol bojovať, dokonca takto prehovoril "nepriateľského" vojaka, aby nebojoval a aby ušli! Asi stretol podobne ladeného človeka, ktorý nepôjde zabíjať druhých len preto, že ľudí ako stádo zmanipulujú! Ušli obaja, nikto nemal chuť zrazu po ľuďoch strieľať, celý koncept vojny je maximálne trápny! Naši predkovia zachraňovali židov, ale ponúkli útočisko aj nemeckému vojakovi, ktorý odmietol bojovať za Hitlera! Nemeckí vojaci mnohí tiež neboli Hitlerom nadšení a nechceli ísť po ľuďoch strieľať!

Babku takmer odvliekli do koncentráku za to, že nemala správny názor na Hitlera, ktorý hlásala verejne: "Hitler je zlá burina, to len tak nevyhynie!" Za to hrozil t.č. výsluch na Gestape aj koncentrák! Predsa Hitlera mnohí považovali za veľkú nádej, to bol idol! 

Dnes, ako čas pokročil, už sa politici ani netaja tým, že uctievajú satana! Dúhové vlajočky, sloboda, rovnosť a zároveň bomby, zbrane a cvičenie vojakov pre hnusnú, špinavú, útočnú agresívnu vojnu NATO OTAN SATAN! To je ich pán, ich šéf, aj Šefčovičov šéf!

Súvisiace články / related articles:

AJ MOJA BABKA BOLA V OČIACH PROHITLEROVSKÝCH STÚPENCOV KONŠPIRÁTOR, PRETOŽE V ČASE FAŠISTICKEJ OKUPÁCIE SLOVENSKA VYHLASOVALA, ŽE "HITLER JE ZLÁ BURINA!" (+Poznámka Biblik: TRESTANIE ZA NÁZORY A NÁLEPKOVANIE OPOZÍCE JE NEBEZPEČNÝM ZÁRODKOM FAŠIZMU!
https://www.biblik.sk/news/aj-moja-babka-bola-v-ociach-prohitlerovskych-stupencoiv-konspirator-pretoze-v-case-fasistickej-okupacie-slovenska-vyhlasovala-ze-hitler-je-zla-burina/

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj napríklad i kúpou kníh a tovaru na biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
Ďakujeme. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!