MED AKO LIEK NA KOŽU / HONEY AS A CURE FOR SKIN PROBLEMS (SK, ENG)

03.03.2023 12:44

V mnohých prípadoch kvalitný med môže pomôcť pri kožných problémoch. Med by mal byť lokálny, zo vzdialenosti do 20km a samozrejme, včelár by nemal kŕmiť včely krmimov s obsahom glukózo-fruktózového sirupu (napr. Apivital a pod.) Na vonkajšie použitie môže med účinne zabrať na suché a popraskané pery, niektoré vyrážky či ekzémy. Dobré je však vedieť, čo je choroba: CHOROBA=OTRAVA, NEDOSTATOK alebo INÉ POŠKODENIE. Teda, vyrážka je v mnohých prípadoch poškodenie (napr. deodorantmi či parfémami) alebo detoxikácia tela. Vhodné v takýchto prípadoch (ekzémy, kožné vyrážky a vlastne pri akejkoľvek chorobe upraviť pH vody (mierne nad 7) a je možné otestovať pitie ultračistej vody (osmóza, príp. destilovaná voda - pozor, môže mať riziká, nemala byť byť zmena náhla ale postupne vyskúšať, ako telo reaguje) Niektorí nemusia dobre znášať určitý typ vody. Ale obrovský rozdiel môže byť zmena vody. Do čistej vody je možné pridávať ultračistý peroxid vodíka, viac informácií tu:

 
Samozrejme, pri každej chorobe očista pečenie:
AK SI NEVYČISTÍTE PEČEŇ, NEVYLIEČITE SA ZO ŽIADNEHO OCHORENIA." Dr. Boris Subotić
Ako čistič pečene slúži aj pestrec mariánsky
 
30% percentý roztok medu je antiparazitikum:
 
 
ENGLISH: HONEY AS A CURE FOR SKIN PROBLEMS
 
HONEY AS A CURE FOR SKIN PROBLEMSHONEY AS A CURE FOR SKIN PROBLEMS

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/med-ako-liek-na-kozu-honey-as-a-cure-for-skin-problems/
HONEY AS A CURE FOR SKIN PROBLEMSHONEY AS A CURE FOR SKIN PROBLEMS

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/med-ako-liek-na-kozu-honey-as-a-cure-for-skin-problems/
Good to traslate the above slovak article. Important information: HONEY AS A CURE FOR SKIN PROBLEMS - yes, honey is a cure for skin, but within range up to 20km from your home. People may try to apply honey on skin. Ask for bees feed - should be sugar or own honey, not fodders containg HFCS! Alway avoid HFCS. Ask your bees man what are his bees eating. Many fodders containing HFCS - this is an artificial stuff created by synthetic enzymes, HFCS could be dangerous for people and animals. HFCS may contain GMO (could be made from GMO corn or wheat), any HFCS could be dangerous: syrups like corn syrup, starch syrup, agave syrup, etc. - all is HFCS or similar to HFCS, good to avoid all HFCS even the bio HFCS and good to avoid all syrups and good to avoid all bio syrups ingredients in food (except high quality maple syrup - you should know about the process of creating syrup and)
Always avoid GMO and HFCS!
 
30% honey solution is antiparasitic cure (1/3 honey, 2/3 pure water)
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!