NEDAJTE SI VZIAŤ POKOJ / ALWAYS KEEP YOUR PEACE (SK, ENG)

24.09.2024 07:10

biblik.sk/clanky

Ak sa vám článkok páči, prosím podporujte Biblik.sk na č. účtu:

IBAN:  SK8583300000002101425963

Swift/BIC:  FIOZSKBA

Please support our work of creation these articles, donate Biblik.sk Thank you. 

Biblik.sk

Biblik.sk sa dištancuje od každého náboženstva.

KEY TO VICTORY / KĽÚČ K VÍŤAZSTVU

"These things I have said to you, that in me you may have peace. In the world you will have tribulation; but have courage; I have conquered the world." John 16:33 Bible LAMSA / Toto som vám povedal, aby ste vo Mne mali pokoj. Vo svete budete mať súženia, ale majte vždy odvahu a dúfajte, JA SOM ZVÍŤAZIL NAD SVETOM." Ján 16:33

Biblia hovorí, KTO MÁ, TOMU BUDE DANÉ, KTO NEMÁ, TOMU BUDE ODŇATÉ AJ TO, O ČOM SI MYSLEL, ŽE MÁ! (Lukáš 8:18 Biblia Roháček) Citát pripisovaný Einsteinovi: ŽIADNY PROBLÉM NEMÔŽE BYŤ VYRIEŠENÝ NA ÚROVNI, V KTOREJ BOL VYTVORENÝ. V knihách Joseph Murphy, ktoré sa zameriavajú na identifikovanie a zmenu myslenia vrátane podvedomých vzorcov, sa kladie dôraz na určitý stav uvoľnenia, aby autosugescie, ciele a plány vychádzali. Vlastne, efektivitu nových myšlienkových konštrukcií určuje vnútorné naladenie na pokoj. Teda, ak má človek akýkoľvek problém, kľúčom je za každých okolnosti a vlastne ustavične 24 hodín denne zachovávať pokoj. Ide akoby o permanentnú meditáciu, kedy jediné, čo máte - váš postoj - si ničím a nikým nenecháte vziať! Prvé slová vzkrieseného Krista: "Pokoj vám!" (Ján 20:26) Biblia ďalej slovami osvietených apoštolov hovorí: "STÍHAJTE POKOJ!" (Hebr. 12:14) Apoštoli boli vedúcimi vtedajších novoutvárajúcich sa kresťanských zborov. Kriesili mŕtvych, liečili choroby, zvestovali evanjelium, konali zázraky a odovzdávali toto učenie druhým ľuďom. Vlastne pomáhali človeku prekročiť určitú úroveň. Kľúčom je Pokoj, Ktorý má každý, kto si Ho nenechá vziať!

ENGLISH:
The Bible says "Take heed how you hear; for he who has, to him shall be given; and he who has not, even that which he thinks he has shall be taken away from him." Luke 8:18 Bible LAMSA 

Quote attributed to Einstein: "No problem can be solved from the same level of consciousness that created it."

Books Joseph Murphy are pointing to identify your patterns and change of mind, including subconscious patterns, the key for success is a certain state of relaxation, by this way autosuggestions, goals and plans will be successful. Actually, the effectiveness of new thought constructions is determined by the accuracy of inner tunning to peace. So, if a person has any problem, the key is to keep calm and always be a good guardian of your peace - under any circumstances and actually, 24 hours a day. Keep your peace! It's like a permanent meditation, when the only thing you have - your attitude - you won't let anything or anyone take it away! The first words of the resurrected Christ: "Peace be with you!" (John 20:26) The Bible says by the words of the enlightened apostles: "PURSUE THE PEACE!" ot "FOLLOW THE PEACE!" (Hebr 12:14) The apostles were the leaders of the newly formed Christian congregations. They raised people from dead, cured diseases, preached the gospel, performed miracles and many more! The apostles were like soldiers fighting for Christ's Teaching and giving this knowledge for free to other people. They were actually helping people to overstep a certain level. The key is the Peace that everyone has, but who doesn't have Peace, there will be a lot of things taken away from him...

Súvisiace články / related articles:

KEĎ OTROK NEVIE, ČO SLOBODOU / WHEN A SLAVE CANNOT APPRECIATE FREEDOM

https://www.youtube.com/watch?v=rZ4zz_78mG8

TOP YT CHANNELS:
youtube.com/@drjohnd.9508
youtube.com/@ThePottersClay
youtube.com/@ThePottersClay2
youtube.com/@tabooconspiracy
youtube.com/@DITRH
youtube.com/@PaulOnThePlane
youtube.com/@PaulOnThePlaneFE
youtube.com/@p-brane8358
youtube.com/@jtolanmedia1
youtube.com/@scrawny2brawny
youtube.com/@TruthIncSB
youtube.com/@IBDESIGN
youtube.com/@super_ficial
youtube.com/@flatearthclock
youtube.com/@robotpolisher
youtube.com/@flatearthsouthafrica1633

Viac tu: https://www.biblik.sk/

TOP YT CHANNELS:
youtube.com/@drjohnd.9508
youtube.com/@ThePottersClay
youtube.com/@ThePottersClay2
youtube.com/@tabooconspiracy
youtube.com/@DITRH
youtube.com/@PaulOnThePlane
youtube.com/@PaulOnThePlaneFE
youtube.com/@p-brane8358
youtube.com/@jtolanmedia1
youtube.com/@scrawny2brawny
youtube.com/@TruthIncSB
youtube.com/@IBDESIGN
youtube.com/@super_ficial
youtube.com/@flatearthclock
youtube.com/@robotpolisher
youtube.com/@flatearthsouthafrica1633
youtube.com/@HeathdiscipleofJesusChrist
youtube.com/@Roberto_Avitabile
youtube.com/@FlatWaterTV
youtube.com/@FlatWater
youtube.com/@theothersideofnine8406

Súvisiace články / related articles:

KARMA JE ĎALŠÍ NÁBOŽENSKÝ BLUD / KARMA IS ANOTHER RELIGIOUS HOAX (SK, ENG)

V starých knihách (známe najmä z kníh východu napr. Tisíc a Jedna noc) je to vraj osud, proti ktorému vraj úbohý človiečik-červiačik nezmôže nič! U starých Slovákov sú to rôzne povery, sudičky atď. ale najviac, žiaľ, po celé generácie všepované otrocké sklony k poníženosti. V Indii a ďalších národoch a náboženstvách je to karma! Ak sa vraj niekto narodí v nižšej kaste - čo však neurčil Stvoriteľ, ale ľudia, má držať hubu a krok a zmieriť sa s utieraním zadkov pánov ako otrok, či mizernou prácou čistenia kanálov. To sú hoaxy, však? 

Staré spisy, svojho času určené elite hovoria: Vy bohovia ste, vy všetci ste synovia Najvyššieho! (Žalm 82.) To je pekný rozdiel! Skúste takto vychovávať dieťa a na jednej strane sa k nemu správať a uctievať Stvoriteľa v ňom, akoby dieťa bolo chrámom Stvoriteľa kde prebýva živý Duch! Samozrejme, treba rozlišovať a usmerňovať, aby nevládlo ego dieťaťa.

To, čo je na karme pravdivé je, že určité myšlienkové vzorce sú rozhodujúce pre prostredie, do ktorého sa narodíte. Ak sa niekto narodí v rodine alkoholika alebo tyrana, pravdepodobne je to kôli svojmu nastaveniu (vyjadrené po ľudsky "dávno predtým" resp. nastaveniu z minulých životov, ktoré sa nemuseli vždy odohrávať v týchto dimenziách) Duša predátora sa rodí tam, kde sa hryzú medzi sebou, ale neznamená to, že tento osud má prijať! Ak sú deti z rodiny alkoholikov, častokrát majú sklony k alkoholu, alebo žena inklinuje k mužovi, ktorý je alkoholik! Dieťa, ktorého otec týral a preklínal, keď počas celého dospievania malo neriešiteľnú situáciu a nevedelo, ako z nej von, bude mať pravdepodobne čoskoro takisto ďalšiu "neriešiteľnú" situáciu v živote, ktoré si samo vybuduje! Ide o určité myšlienkové vzorce! Kľúčom ku všetkému je kľud, určitý stav odpútania (bibl. STÍHAJTE POKOJ) a ak tento kľud človek nemá a stresuje sa, nevyjdú mu vlastné sugescie a zlyhávajú plány. Bohatí sa nestresujú o peniaze, aj keď majú finančné problémy, ale iného typu. Uvažujú, kde zohnať milión a ako splatiť úvery. Ale veria si, a dosiahnu svojho, pretože takáto situácia neohrozí ich pokoj a koncentráciu, ktorá je nevyhnutná pre "autohypnózu" a dosahovanie cieľov. Teda, ak si niekto myslí, že má mizerný život, mal by hľadať, ako sa napriek všetkému "dať do kľudu", stanoviť si ciele a napísať ich na papier spolu s afirmáciami. A tak bude vyzerať deň i život! Odvíja sa od vnútorného nastavenia. Bibl. 

"Ako človek zmýšľa vo svojom srdci, taký je!"

-          -

Pozrime sa na citát jedného z najúspešnejších slovenských finančníkov Jána II. Müllera: 

"KTO CHCE PENIAZE, NIKDY ICH MAŤ NEBUDE!" (pretože sa zameriava povrchovo, na to, čo vyplynulo z vnútorného nastavenia z úspešných ľudí) Skôr by mal človek, ktorý chce byť úspešný, študovať to, čo u iných k úspechu viedlo a pozrieť sa, prečo zlyháva. Veľkých maliarov ako Michelangela či DaVinciho ťažko napodobniť, ale dá sa od nich niečo naučiť a človek môže byť úspešný aj ako maliar, ale ako hovoria lovci z Tajgy, ak pes rád loví veverice, nebude z neho vhodný pes na lovenie jeleňov ani keď ho budú cvičiť! Teda, úspešní ľudia sú tí, ktorí majú nejaké vnútorné nastavenie i predpoklady k svojej práci a ak by to boli obyčajní murári, žijú takisto v krásnych vilách a šéfovali by svojej úspešnej stavebnej firme alebo by z nich boli chýrni remeselníci, ktorí by nikdy nemali núdzu o prácu ani o peniaze!

Nie je to o karme, ani nejakom Bohu či vyššej moci "niekde mimo človeka", ale rozhodujúce sú vnútorné podvedomé a myšlienkové vzorce. Je však iba málo odborníkov, a psychológov, ktorí tomuto rozumejú a dokážu s týmto pracovať na odblokovaní a prepísaní podvedomých vzorcov. Knhy Bruce Lipton, Joseph Murphy, metódy autosugescie, PSYCH-K a ďalšie.

Súvisiace články / related articles:
JOHN RAMIREZ: ČO NAJRÝCHLEJŠIE NÁJDI ZMYSEL SVOJHO ŽIVOTA, TEDA TO, ČO ŤA PÁN POVOLAL ROBIŤ / TOP CLASS EX-SATANIST JOHN RAMIREZ: FIND THE PURPOSE OF YOUR LIFE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/john-ramirez-co-najrychlejsie-najdi-zmysel-svojho-zivota-teda-to-co-ta-pan-povolal-robit/
BRIAN TRACY - 100 ZÁKONOV OBCHODNÉHO ÚSPECHU:

https://www.biblik.sk/biznis-a-rozvoj/

TIP NA KNIHU: DAVID HAWKINS: ÚSPĚCH JE PRO VÁS / BOOKS WE LIKE DAVID HAWKINS: SUCCESS IS FOR YOU (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/tip-na-knihu-david-hawkins-uspech-je-pro-vas-books-we-like-david-hawkins-success-is-for-you/
BRUCE LIPTON - BIOLÓGIA PRESVEDČENIA:
Dr. JOSEPH MURPHY: MOC NÁŠHO PODVEDOMIA / Dr. JOSEPH MURPHY: THE POWER OF YOUR SUBCONSCIOUS MIND (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/dr-joseph-murphy-moc-nasho-podvedomia-dr-joseph-murphy-the-power-of-your-subconscious-mind/
TIP NA KNIHU / BOOKS WE LIKE: GEORGE S. CLASON: NAJBOHATŠÍ MUŽ V BABYLONE / GEORGE S. CLASON: THE RICHEST MAN IN BABYLON (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/tip-na-knihu-books-we-like-george-s-clason-najbohatsi-muz-v-babylone-george-s-clason-the-richest-man-in-babylon/
knihy:
ROBERT. T. KYIOSAKI: BOHATÝ OTEC, CHUDOBNÝ OTEC
NAPOLEON HILL: MYSLI A ZBOHATNI / N. HILL: THINK AND GROW RICH
GEORGE CLASON: NAJBOHATŠÍ MUŽ V BABYLONE
10 JEWISH BUSINESS SECRETS / 10 TAJOMSTIEV ÚSPECHU V PODNIKANÍ Z POHĽADU ŽIDA (ENG+CCsubs)
https://www.biblik.sk/news/10-jewish-business-secrets-10-tajomstiev-uspechu-v-podnikani-z-pohladu-zida/
TIP NA FILM / MOVIES WE LIKE 58: CRYPTO: THE WORLD'S GREATEST SCAM / KRYPTOMENY: NAJVÄČŠIA PONZIHO SCHÉMA AKÁ KEDY BOLA VYTVORENÁ (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-movies-we-like-58/
BITCOINOVÝ MILIONÁR DAVINCI JEREMIE O KRYPTOMENE SHIBA INU / BITCOIN BILLIONAIRE DAVINCI JEREMIE ABOUT SHIBA INU (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/bitcoinovy-milionar-davinci-jeremie-o-kryptomene-shiba-inu-bitcoin-billionaire-davinci-jeremie-about-shiba-inu/
Asking Miami Millionaires How They Got Rich / PÝTAL SA MILIONÁROV AKO ZBOHATLI (MIAMI, HOUSTON) (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/asking-miami-millionaires-how-they-got-rich-pytal-sa-milionarov-ako-zbohatli-miami-houston/
STANISLAV GROF: ČO POTREBUJEME JE SPIRITUALITA, NIE VIAC NÁBOŽENSTVA. ORGANIZOVANÉ NÁBOŽENSTVO MÔŽE BYŤ AKTÍVNOU PREKÁŽKOU PRE SPIRITUALITU
https://www.biblik.sk/news/stanislav-grof-potrebujeme-viac-spirituality-nie-nabozenstva-organizovane-nabozenstvo-moze-byt-aktovnou-prekazkou-pre-spiritualitu/
DUCH V TĚLE MÉHO DÍTĚTE / CHILDREN'S PAST LIVES (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/duch-v-tele-meho-ditete-childrens-past-lives/
Dr JOHN D: ŠTYRI KRÁTKE VIDEÁ, KTORÉ MÔŽU ZMENIŤ VÁŠ POHĽAD NA ŽIVOT / Dr JOHN D: 4 IMPORTANT VIDEOS THAT MAY CHANGE ALL (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/dr-john-d-styri-kratke-videa-ktore-mozu-zmenit-vas-pohlad-na-zivot-dr-john-d-4-important-videos-that-may-change-all/

 

biblik.sk/clanky

b i b l i k . s k  /  c l a n k y

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 

PFIZER SMILE / ÚSMEV OD FIRMY PFIZER (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: Poznámka Biblik: Všetky vakcíny sú jed a očkovanie je podvod a zločin! / All vaccines are poison and vaccination is a fraud and a crime! (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/pfizer-smile-usmev-od-firmy-pfizer/