Otvorený list občanov SR na podporu právneho štátu a JUDr. Štefana Harabina (+Poznámka Biblik: ABY PETÍCIE MALI VÁHU, MY SLOVÁCI A SLOVANIA SA MUSÍME DOHODNÚŤ ČO BUDE NASLEDOVAŤ. A MALI BY SME MAŤ CIELE, NAPR. DO 1.12.2022 ZVRHNÚŤ FAŠISTICKÚ VLÁDU

27.05.2022 12:07

Otvorený list občanov SR na podporu právneho štátu a JUDr. Štefana Harabina

"Od nástupu súčasnej vlády sme svedkami zastrašovania právnikov, sudcov, každého kto vysloví iný ako povolený názor, či len zverejní alebo poukáže na fakty, alebo skutočnosti, ktoré nie sú v súlade s tým jediným dovoleným názorom.

My, slovenskí občania sa obraciame na všetky kompetentné orgány štátu, súdnej moci, prokuratúry aj polície, s výzvou na návrat právneho štátu.* S pohoršením sledujeme najnovší útok na slobodu slova, kedy jednotka NAKA bezprecedentne vrazila do súkromného obydlia bývalého sudcu, bývalého predsedu Najvyššieho súdu SR, bývalého podpredsedu vlády a ministra spravodlivosti JUDr. Štefana Harabina, s vykonštruovaným obvinením , za ktoré ho chcú odsúdiť na tri roky.


Od nástupu súčasnej vlády sme svedkami zastrašovania právnikov, sudcov, každého kto vysloví iný ako povolený názor, či len zverejní alebo poukáže na fakty, alebo skutočnosti, ktoré nie sú v súlade s tým jediným dovoleným názorom.


Odmietame trvalé útoky a postupnú likvidáciu slovenských právnikov, sudcov a obhajcov,
vyšetrovateľov ale aj iných odborníkov v rôznych oblastiach, ktorí obhajujú slobodu slova a dodržiavanie práva na Slovensku.


Dôrazne trváme na dodržiavaní Ústavy Slovenskej republiky, tretí oddiel, Článok 26, bod 1) Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené a bod 2) Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Rovnako trváme na dodržiavaní práva a právneho poriadku v našom štáte, tak aby nedochádzalo k ohýbaniu a zneužívaniu práva na prenasledovanie a likvidovanie tých, ktorí majú iný názor a neboja sa ho povedať.


Dôrazne namietame a nesúhlasíme s presadzovaním jednostrannej vládnej ideológie na podporu vojny dodávkami zbraní na Ukrajinu a zapájaním Slovenskej republiky do vojenského konfliktu akýmkoľvek spôsobom a likvidáciou odporcov vojny."

Občianske združenie Spolok Archa

Generálny prokurátor JUDr. Maroš Žilinka


Prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry Tomáš Honz

Svoj súhlasný postoj môžete vyjadriť podpisom TU (pozn. red.: maily azet ani tutanota neprechádza, snažil som sa podpísať ale viete čo? SEREM NA PETÍCIE, TOTO NIE JE CESTA! ENERGIU TREBA SMEROVAŤ NA ZJEDNOTENIE A VYZBROJENIE OBČANOV A NA ZVRHNUTIE FAŠISTICKÉHO REŽIMU!

ZDROJ: peticie.com / InfoVojna

 

Poznámka Biblik: *to je čo "návrat právneho štátu"? snáď tu niekedy bol právny štát? Pre odporcov režimu a pre kresťanov tu nebol právny štát nikdy! Politici si môžu povedať: "A čo tí ľudia urobia, keď nemajú zbrane?" Prepáčte, myslím si, že takéto listy sú pre nich na pobavenie, je to na smiech! Sa za bruchá chytajú a smejú sa: "Oni namietajú a nesúhlasia!", rehocú sa a váľajú sa od smiechu po zemi!

Bohužiaľ v tom liste - nie je v tom nič konkrétne, okrem pekných slov! A čo vy vlastne žiadate vážení autori listu? Má v tom byť niečo konkrétne, napríklad: "My Slováci a Slovania žiadame obnovenie trestu smrti, vznesenie obvinení voči fľandre, politikom, vojnovým štváčom a propagátorom zločinných opatrení (konkr. mená, zoznam politikov, poslancov, lekárov), ak do [konkrétny dátum] nezačnú kompetentní konať a ak do [konkrétny dátum] + [zoznam mien] orgánmi činnými v trestnom konaní nebudú zaistení, tak vám týmto my Slováci a Slovania vyhlasujeme vojnu a pôjdeme po Vás!" Nečinnosť orgánov činných v trestnom konaní je takisto zločin, občania môžu pľuť na takých policajtov a prokurátorov a prokurátor Hovnc je kapitola sama o sebe! Tá fašistická karikatúra nemá čo byť platená z našich daní! Takéto karikatúry ani takéto úrady nepotrebujeme a musíme sa ich zbaviť, ináč sa pokúsia zbaviť oni nás!

Ide o to, že my Slováci a Slovania by sme mali dať politikom a skorumpovaným policajtom a sudcom jasne na javo: "Ak sa bude robiť na Slovensku toto, bude nasledovať toto!" (a zároveň dať presný termín, dokedy požadujeme nápravu) A takisto ciele: napríklad náš cieľ: DO 1.12.2022 ZVRHNÚŤ FAŠISTICKÚ VLÁDU AJ S FĽANDROU A OBNOVIŤ TREST SMRTI A POSTAVIŤ ICH PRED SÚD!

Vyšetrovaní z obzvlášť závažných trestných činov s následkom poškodenia zdravia a smrti by mali byť všetci politici a policajti i zamestnávatelia a ďalší, ktorí propagovali opatrenia, testy a vakcíny. Dnes vieme, že testy sa v mnohých prípadoch skončili s vážnymi následkami, niektorí ľudia majú po testoch následky a poškodené zdravie i dlhodobo.

Poškodenie zdravia a úmrtia mnohých ľudí nasledovali po vakcínach, do ktorých ľudí nútili i niektorí lekári, pretože odmietali poskytnúť zdravotnú starostlivosť, ktorú raz podmieňovali rúškami, inokedy vakcínami... Každý jeden vynucovač opatrení, rúšok, testov i vakcín sa dopustil trestného činu! Mená mnohých takýchto lekárov sú známe, páchali trestnú činnosť, zažil som odmietnutie zdrav. starostlivosti kôli tomu, že som nemal rúško a takisto požadujem dôkladné vyšetrovanie a potrestanie vynucovačov fašistických opatrení, ináč odmietam spolupracovať s týmto fašistickým režimom a nebudem podávať ani daňové priznania! (a takisto požadujem vyšetrovanie chemtrails, vznesenie obvinení voči predstaviteľom Polície, SHMÚ a Úradu na ochranu ovzdušia, ktorí umožňujú prebiehanie tejto genocídy.

Obvinňujem pracovníkov Ministerstva dopravy vrátane súč. ministra Andreja D. a riaditeľky Odboru špecializovaných činností pani Miroslavy K. kôli schvaľovaniu 5G a nečinnosti vo veci súčasných kritických hodnôt EM žiarenia, tieto osoby sú podozrivé zo spoluúčasti na potenciálne smrtiacich projektoch, t.j. podozriví zo spolupáchania genocídy a týmto osobám vrátane fľandry, bláznovlády a takisto všetkým DCA pozitívnym poslancom hrozí v prípade nečinnosti org. činných v trestnom konaní lynč bez súdu, v každom prípade im však hrozí trest smrti! Ak má byť na Slovensku zachovaný poriadok a ak sa má predísť krviprelievaniu, je mimoriadne dôležité, aby orgány činné v trestnom konaní zaistili osoby podozrivé so spolupráce s vrahmi, ktorí organizujú genocídu cez chemtrails, mobilné antény, 5G a naposledy prešli do ďalšieho otvoreného pokusu o vyvražďovanie cez testy a vakcíny! Ohrozujú život na planéte Zem podporou ukrajinských teroristov a dodávajú im zbrane! Podobných teroristov ako na Ukrajine nasadili proti Putinovi pravdepodobne nasadia proti nám i na Slovensku, pretože sú to fašisti, satanisti, kriminálnici a vrahovia, ktorých cieľom je absolútna moc!

Čo istotne bude nasledovať, ak by sme nerobili nič, alebo ak by sme váhali postaviť sa na život a na smrť za naše prežitie a vôbec za zachovanie života na Zemi proti týmto beštiálnym vrahom a  kolaborantom, to si určite viete predstaviť - po tyranských opatreniach, vnucovaní jedovatých testov a nasadení smrtiacich vakcín tu máme blokáciu webov, dodávanie zbraní teroristom na Ukrajine čo priamo ohrozuje bezpečnosť Slovenska i celého sveta a ďalší krok fašistov sa predpokladá koncentráky, násilné väznenie (tvrdé lockdowny) a priame vyvražďovanie. Kriminálnici, fašisti, vakcinacisti a vojnoví štváči - táto obzvlášť nebezpečná satanistická mafia, násilníci, kriminálnici, kolaboranti s (ukro)nacistami a vrahovia sa ešte tvária ako legitímni?????

Tí, ktorí opatrenia a tieto nebezpečné produkty testy a vakcíny propagovali, ale i výrobcovia skončia pred súdom. Fašistická propaganda a niektorí z propagátorov smrtiacich experimentálych vakcín - čo si Slováci myslíte, že niečoho iného ako koncentrákov, násilia a ďalšieho teroru a ďalšej umelo vyvolanej krízy, (po vlnách mediálnej pandémie sú schopní vyrobiť, resp. pomáhať spoluorganizovať vlny hladomoru) by sme sa od nich mohli dočkať?

_______________________________________________________________________

NA OBRANU PROTI FAŠISTOM SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť.