PÁN SUSED, NEBUĎTE WIFIOT! +Poznámka Biblik: OPERÁTORI, KTORÍ DÁVAJÚ ĽUĎOM Wi-Fi ZARIADENIA SA PODIEĽAJÚ NA ZÁVAŽNEJ TRESTNEJ ČINNOSTI, ZASTAVME ICH BRATIA! NOVÉ Wi-Fi a NOVÉ SMARTPHONY SÚ VLASTNE UŽ RADAROVĚ STANICE!

28.04.2023 12:31

PÁN SUSED, NEBUĎTE WIFIOT! +Poznámka Biblik: OPERÁTORI, KTORÍ DÁVAJÚ ĽUĎOM Wi-Fi ZARIADENIA SA PODIEĽAJÚ NA ZÁVAŽNEJ TRESTNEJ ČINNOSTI, ZASTAVME ICH BRATIA! NOVÉ Wi-Fi a NOVÉ SMARTPHONY SÚ VLASTNE UŽ RADAROVĚ STANICE!

Vážený pán sused,
investovalo sa tu asi 4.000 eur do špeciálneho tienenia. Problémom tienenia sú odrazy, skúšali sme veľa možností aj veľa nových materiálov. Kým nebol odtienený tento byt, ak ste mali zapnutú Wi-Fi, nedalo sa existovať nikde v byte, ani v obývačke. Kôli bolestiam hlavy Arkan utekal z bytu aj úplne unavený, bežne aj uprostred  hlbokej noci.
Je dosť problém tu fungovať, aj teraz po odtienení je cítiť keď je zapnutý ten router. Napríklad v okolí kovového drezu v kuchyni (kov=odrazy), keď som bol veľmi smädný, nedalo sa tam ani napiť (čo som vtedy išiel za vami, či to máte zapnuté:-) Bolo treba overiť, či to súvisí s tým Vašim routerom. Bolesti hlavy v  miestach pod tým routrom sú aj po odtienení úplne neznesiteľné. Celkom sa to popísať nedá, ako k tomu dochádza - subj. na zákl. doterajších predpokladov: telo má určitú absorbciu a ak je dosiahnutá určitá úroveň nasýtenia, reaguje spustením kontrolky (v Arkanovom prípade bolesť, pálenie a neznesiteľný tlak v oblasti epifýzy, ale ak sa spí zopár dní v zdravom dome, všetko je z tohoto hľadiska skoro ako u iných ľudí, čo ale určite neznamená, že Wi-Fi neškodí ak necítite bolesti a zmeny vnímania) Z pohľadu vedcov (vynikajúca kniha Dr. Martin Blank k citlivosti na EM žiarenie dochádza najmä u ľudí, ktorý majú v tele vyšší počet určitých buniek, tzv. žírne bunky)

Dávno sme chceli predať tento byt, ale s takzvaným pozemským otcom sa nedá riešiť nič! Preto sa investovalo do tienenia, bohužiaľ je to málo platné, aj keď bežnými prístrojmi po odtienení už vašu Wi-Fi neodmeriame, ale poznať je to stále, v kuchyni, v kúpeľni i v obývačke a vlastne, v každej izbe. Je dosť problém fungovať v tomto byte! Fyzik by takto špeciálne prerobený byt mohol pokladať za 100% odtienený, ale preniká sem nepochybne z tých 2,4 miliardy oscilácií za sekundu z Vášho Wi-Fi routra a ďalších 2,4 milardy z Vášho tabletu minimálne určité %, čo vyrobí mnohonásobné odrazy, ktoré tienenie zosiluje. Preto sa tu s niektorými kovovými alebo striebornými materiálmi nedá vôbec fungovať. Arkan chcel mať v byte svetlo, namiesto permanentne zastretých kovových žalúzí sa testovala strieborná záclona, tu sa s kovmi vôbec nedá, všetko kovové, čoho sa tu chytí človek, bolí a páli, aj cudzích. možno ak na to nebude dopadať zvnútra žiarenie z Wi-Fi... ktovie? Nevieme. V takomto prostredí tienenie síce niečo pomôže, ale situáciu to nerieši! Napríklad, minule, keď bol Arkan veľmi smädný, napiť sa nedalo, Arkan uchytil citróny a pomaranče a šúpal ich vzadu za gaučom v obývačke (jediný kúsok bytu, kde sa dá existovať, keď zapnete router, pred odtienením sa nedalo nikde) Ste kresťan, podľa Biblie sa nemáte pripodobňovať tomuto svetu (Rim 12:2), Vy určite nemusíte byť WiFiot! A treba si dať veľký pozor, aby televízor, chladnička alebo pračka nemali Wi-Fi ani bluetooth, alebo, aby sa dali úplne vypnúť! Robíme aj merania a ľudia potvrdzujú, že sa cítia omnoho lepšie aj lepšie spia, ak sa odstráni zdroj EM žiarenia.

Viete pán sused, niekto má pocit, že ľudí na Zemi je veľa, a redukujú to aj takto:
Je opakovane vedecky potvrdené, že vplyvom EM žiarenia na DNA vznikajú zlomy, t.j. dochádza k fyzickému poškodeniu buniek (na Biblik.sk do hľadania prof. Henry Lai) A takisto lekári varujú pred poškodením vody EM žiarením (Dr. Thomas Cowan) a vlastne, človek je voda. Ak varíte s tabletom pri hrncoch a potravinách, lepšie, ak by ste nevarili! EM žiarenie kontaminuje nielen vodu, ale dokonca aj oblečenie aj veci! EM žiarenie je potenciálne smrtiaca radiácia, vôbec to nie je bezpečné, komentár slovenského fyzika:
“EM žiarenie, ktoré bežní ľudia poznajú ako údajne "neionizujúce", je schopné poškodiť bunky. S určitou pravdepodobnosťou obyčajný mobil alebo Wi-Fi či bluetooth sú schopné fyzicky poškodiť DNA:
"Na ionizovanie materiálu potrebuješ nejakú frekvenciu žiarenia, čo vysoké frekvencie spĺňajú, ale nízke frekvencie ich spĺňajú s určitou pravdepodobnosťou pomocou tunelového javu (potrebnú energiu si môžu prepožičať). Žiarivý výkon je rôzny v rôznych smeroch a v rôznych vzdialenostiach (dôležité sú násobky vlnovej dĺžky) a ešte sú tu rôzne odrazy a konštruktívne interferencie. Okrem toho chemické reakcie prebiehajú pri rôznych teplotách rôzne a žiarenie ovplyvňuje pravdepodobnosti, či sa daná reakcia uskutoční alebo nie (natočenie molekúl, vzdialenosti, energetický stav (vibrácie, rezonancie)). Takže napísať, že EM žiarenie vôbec neovplyvňuje človeka zlým smerom je zavádzajúce."


Dnes riaditelia IT priemyslu prednášajú, že kôli známym rizikám už nemajú doma vôbec Wi-Fi (Frank Clegg, bývalý riaditeľ Microsoft) Vlastne, mali by ste požiadat aj o úplné odstránenie tých bezdrôtových meračov, vo vlastnom záujme, i v záujme susedom, ktorým sa ožaruje voda. Neviem, či si viete predstaviť, aké môžu byť dopady, vlastne, v takejto vode je nebezpečné sa aj sprchovať!

S dnešnými Wi-Fi to dopadne zrejme podobne ako s cigaretami, nie je normálne ani zdravé opakovane vdychovať tabakový dym!
Wi-Fi a mobilné žiarenie je takisto jed, táto radiácia je smrteľne jedovatá (rozvoj psych. porúch, zápalov a nádorov - aj to je vplyv EM žiarenia, ľudia sú veľmi nervózni, dochádza k zmenám na EEG - do hľadania na Biblik.sk Lebrecht von Klitzing, článok MOBIL JE NEBEZPEČNÝ) Daň akú za to človek platí, asi nikto skapíňajúci na rakovinu ani ten, kto má možnosť precítiť následky by nebol ochotný používať ani Wi-Fi, ani mobil! Tablet má aj Arkan, s káblovou redukciou to ide aj bez Wi-Fi!

Prosím Vás, pán sused, vypnite ten router trvale, nebuďte Wifiot ako ostatní, pochopte, že tieto zariadenia sú nebezpečné a môžu prispieť k poškodeniu zdravia i smrti susedov široko-ďaleko od vášho bytu! Ono skrátka nie je normálne sedieť pri radare, tá Wi-Fi je radar, veľmi silný!
Čo za to:
Je možné Vám buď darovať veľmi rýchly a drahý router bez Wi-Fi (nemusíte nič inštalovať) alebo vypnúť Wi-Fi na tom Vašom. Na tablete treba Wi-Fi aj bluetooth vypínať tiež (vypnúť ikony Wi-Fi, bluetooth a bezdr. sietí a aktivovať letový režim, preotže tablet je vlastne Wi-Fi router na baterky s anténami po obvode)
Teda zbaviť sa Wi-Fi na routri a vypnúť to aj na tablete!
Bola by Vám bola s radosťou vyplatená odmena 50 eur za ochotu, plus ak by bolo treba, bezplatne darované router  v hodnote 100 eur, plochý iba cca 2mm tenký 15m LAN kábel (20 eur) a redukcia na tablet usbC/LAN v hodnote 20eur.
Ale Wi-Fi a bluetooth by ste definitívne mali vždy vypnutú aj na tablete aj na routri. Mohlo by to pomôcť veľmi, a takisto aj k objasneniu niektorých javov (odrazy) čo by mohlo pomôcť mnohým ľuďom. Uvážte a dajte prosím Vás najneskôr do troch dní vedieť. Hocikomu by sa to nemohlo takto povedať, ale v skutočnosti ste to Vy, kto sa má starať, aby do okolia neprenikala radiácia od Vás, vy by ste si mali tieniť byt a nie my, ktorí ledva robia svoju robotu kôli neznesiteľným bolestiam a páleniu z okolitých malých radarových staníc! Takto používať rádiovú technológiu je úplne choré, to vysvetľujú aj vedci (na Biblik.sk Eric Dollard) pochopte to,  (Pravdupovediac, jediné štastie je, že Vargová nemá Wi-Fi a že Váš suded vedľa to má umiestnené tak ako to má) Vy to máte príliš blízko zeme, prežaruje to stále, možno, ak by to bolo kdesi vzadu v rohu hore, ale ak by tam nad Vami mal sused posteľ, mohli by ste ho tým zabiť! Taká je skutočnosť, ľudia sa to častokrát dozvedia až od lekára s nádorom v hlave - k rozvoju nádorov prispievajú mobily a Wi-Fi, mobil by ste dokonca podľa priloženého návodu NIKDY NEMALI MAŤ PRI HLAVE!
Oficiálne je EM žiarenie podľa WHO potenciálny karcinogén, kat. 2B klas. IARC (WHO). Oficiálne úrady klasifikujú EM žiarenie ako možný karcinogén podobne ako zložky DDT a aflatoxíny (plesne) Kategória “IARC group 2B” sa dá dohľadať)
Zdravie poškodzujúce a smrtiace následky EM žiarenia sú obrovské, nemusíte takto riskovať, dá sa dobre fungovať aj bez Wi-Fi. Skúste pozrieť knihu, tí vedci iba zhrnuli závery výskumov. Že EM žiarenie fyzicky poškodzuje bunky, na to sa pôvodne prišlo pri úplne inom výskume. Tá kniha určite stojí za to. Uvážte čo ďalej, ani Vy nepotrebujete takto riskovať, nemalo by Vám to byť jedno, jeden router prežaruje .viac domácností.
Ďakujem, uvážte, ak k Vám hovorí Nebeský Otec, opýtajte sa.
Ďakujem
Arkan, Biblik.sk, tel. 032 240 00 65

Poznámka Biblik: suded cca pred týždňom dostal od operátora nový 5G router (obvykle tieto typu routerov frekv. 2,4GHz+5GHz veľké a široké MIMO antény). V byte sa už nedá prakticky existovať, keď zapne router, počas aktivity routra sa objavujú ihneď bolesti hlavy, srdca, bolesti pod hrudníkom v strede, tlak v ušiach, ťažkosti s dýchaním, tlak v krku (zrejme to triafa frekv. štítnej žľazy, subj. akoby MIMO antény boli nastavené na frekv. určitých orgánov, možno viacerých), následne niekoľko hodín po expozícii zmena tempa reči, problém dokončiť myšlienku, dezorientácia, nervozita, problémy so spánkom a celkovo, je to neznesiteľný tlak a dať sa z toho doporiadku už niekoľko dní celkom nedá (predtým ešte pomáhali kúpele v slanej vode, teraz už ani to na očistu nestačí), skrátka takto sa už v byte bývať nedá. Po opustení bytu ustáva tlak, ale zmeny mysle a celková rozhodenosť niekoľko hodín pretrvávajú. Niekoľko dní chodím za susedom, čo sa deje, dnes sa ukázalo, že má nový router, ktorý akonáhle zapne, väčšina bytu je neobývateľná tak, akoby horelo, v byte sa už nedá vydržať! Router má umiestený je cca 2 metre nad stropom. Mobilný operátor (SWAN), ktorému sme volali a opísali sme mu stručne túto situáciu, povedal, že ich zariadenia nespôsobujú zdravotné problémy! Potom, ak im niekto rozbije duralovou pálkou pobočku, stačí povedať, že duralové pálky predsa nespôsobujú žiadne škody na majetku! Jednoduché nie? Ak toto budú robiť, z ich pobočiek neostane kameň na kameni! To je konečná!

Týchto vrahov je lepšie nepodporovať, radšej sa naučím žiť úplne bez internetu aj bez telefónu, ale toto musí skončiť! Proste na tomto nechcem mať podiel, ak toto robia ľuďom, nemôžem im dávať peniaze! Gádhí si radšej sám tkal šaty akoby mal podporovať tých, ktorí zotročujú národ! Tie peniaze, čo im ľudia platia za faktúry, operátori totižto používajú na šírenie takýchto zariadení, ktoré spôsobujú ľuďom utrpenie a smrť! Veľmi dobre si rozmyslím, čo ďalej, pretože toto nie je mesto, ale vyhladzovací tábor! Beda každému, kto máte tieto bezdrôtové zariadenia doma! Wi-Fi router, ale aj nové mobilné telefóny (smartphony) sú vlastne už neni telefóny, sú to radarové stanice! Z rôznych typov antén vysielajú rôzne signály (mobilný signál+mobilný internet, Wi-Fi, bluetooth, GPS a ďalšie, nech sa žiadna mamička ani otecko, ktorí pobehujú so smartphonom pri svojom dieťati nečudujú, ak im niekto začne vysvetľovať, že môžu takto poškodiť svoje dieťa, nemôžete skrátka nosiť takéto mobily pri deťoch, potom ťažko môžu byť zdravé)

Viac by už nikto nemal trpieť mobilné antény a Wi-Fi zariadenia po strechách! Ak chcete v meste žiť, tých antén sa musíte zbaviť! Nie tak, že oni vám postavia anténu pri dome, cítite sa zle a čakáte! ROZBITE TO, ZLIKVIDUJTE TIE ANTÉNY, IDE O ŽIVOT! ONI SA NÁS ROZHODLI SKRÁTKA VYHLADIŤ! A takisto sa treba zbaviť aj ľudí, ktorí ich inštalujú, sú to zločinci - bráňte im vo výstavbe mobilných antén a vysielačov, a vyžeňte ich, keď budú chcieť inštalovať bezdrôtové merače! Bráňte si svoj život, svoju rodinu a životné prostredie! Aj chemtrails sa bude riešiť, aj mobilné antény a 5G zariadenia sa budú riešiť! Nedovoľte im stavať antény po strechách ani medzi domami! Sídliská s týmito anténami po strechách sú vyhladzovacie tábory! Nastáva čas zúčtovania (nové video tu)  

"AK BY ĽUDIA VEDELI, ČO SME IM UROBILI, NAHÁŇALI BY NÁS PO ULICIACH A LYNČOVALI BY NÁS!" George H.W. Bush

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!