PORADENSTVO VODA

05.07.2023 12:44

PORADENSTVO VODA

Voda je základom života. O vode z vodovodu bez filtrov môžeme vo väčšine lokalít povedať, že je úplne nevyhovujúca - v panelákoch kontaminácia vody elektrosmogom, pridávanie vysokotoxických jedov ako chlór a ďalšie dezinfekčné prostriedky, ďalej znečistenie pesticídmi z polí a chemtrails. Niektorí odborníci majú dokonca obavy sa v chlórovanej vode čo i len sprchovať, preto používajú aspoň základné uhlíkové sprchové filtre. Na trhu je kvalitných produktov dosť, problémom môže byť inštalácia veľkého kvalitného filtra a možno je vhodné s tým počítať pri prerábke jadra. Buď filter priamo k rozvodom, alebo na sprchu. Na úpravu pitnej vody ťažko dosiahneme požadovaného stupňa čistoty bez reverznej osmózy, príp. destilácie. S najväčšou pravdepodobnosťou si väčšina ľudí na takúto v podstate neprirodzenú ultračistú vodu nemusí zvyknúť a bude treba pridávať zásadité minerálne zmesi.

Ako základ na úpravu pitnej vodovodnej vody bez filtrov môžeme použiť štrukturovanú vodu, podľa merania rozpustných častíc má štrukturovaná voda až o 50% menej rozpustných častíc (!) Príprava štrukturovanej vody v tomto článku dolu v Poznámke:

https://www.biblik.sk/news/dokumenty-o-vode-documents-about-water/

DÔLEŽITÉ: pH vody je potrebné udržiavať nad 7, čo napriek deklarácii rôznych výrobcov filtrov bežne filtre nespĺňajú, ani žiadna známa reverzná osmóza s extra mineralizátormi nedáva na výstupe hodnoty pH medzi 7 - 8.

Po dôkladnej filtrácii je pH z niekoľko rôznych typov reverzných osmóz na výstupe vždy iba tesne okolo 7. (ak by niekto vedel, ako to riešiť bez dodatočného pridávania zásaditých minerálov, radi sa dozvieme nové informácie, prosím napíšte:

Pre požadované pH je potrebné buď použiť ionizátor alebo zásadité minerálne zmesi. Ináč bude pravdepodobne voda s filtrov pôsobiť únavu a pravdepodobne po čase i zdravotné problémy. Vysvetliť je to možné napríklad tým, že pH krvi je podľa oficiálnych informácií 7,3 - 7,4 a ak je pH vody nižšie, telo zrejme potrebuje energiu a spotrebováva zásadité rezervy na udržiavanie stáleho pH krvi, čo platí aj pri vode aj pri strave, denný objem vody však môže byť až 2-3 kg.

Je pravdepodobné, že mnohí ľudía nebudú môcť normálne fungovať len na vode z filtrov, a aspoň občas budú potrebovať čerstvú prírodnú vodu z prameňov, aj tú je však dnes (chemtrails, pesticídy) veľmi vhodné pripraviť a bezfiltrovo vyčistiť ako štrukturovanú vodu - viz horeuvedený link alebo kniha Dr. I.P. NEUMYVAKIN. Dr. NEUMYVAKIN radí aj používať peroxid, ale pozor, nesmie to byť peroxid z lekárne, viac tu.

Množstvo informácií môže byť náročné na spracovanie, môže trvať niekoľko týždňov až mesiacov naštudovanie kníh a materiálov. Určite je dobré robiť vlastné výskumy, ak nemáte čas alebo sa rýchlo potrebujete zorientovať, príp. ak zvažujete investíciu do filtrov na vodu môžete využiť aj službu PORADENSTVO VODA:

Bližšie informácie po kliknutí na jednotlivé služby

https://www.biblik.sk/sluzby-pre-vas/

Biblik.sk nie je predajcom ani partnerom žiadnej firmy ponúkajúcej filtre na vodu alebo produktov na úpravu vody.

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet, i za dobr. príspevky za bezplatné sťahovanie Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 



 



 




 



 

 

ĎALŠÍ VÁŽNY PRÍPAD POŠKODENIA ZDRAVIA PO TESTOVANÍ (+Poznámka Biblik: AK ĽUDIA BEZHLAVO REŠPEKTOVALI PRÍKAZY NADRIADENÝCH - ČERNOBYĽ - ZAMORILI CELÝ SVET A SPÔSOBILI OBROVSKÚ HAVÁRIU)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/dalsi-vazny-pripad-poskodenia-zdravia-po-testovani/