POZRITE SA, ČO SÚDY RIEŠIA ZA NAŠE PENIAZE. POTREBUJEME ĎALEJ TAKÉTO CIRKUSOVÉ INŠTITÚCIE SPONZOROVAŤ Z NAŠICH DANÍ? (AKTUALIZOVANÉ - VÝZNAM 1488)

08.03.2022 16:03

GENERÁLNY ŠTRAJK 9.3.2022 o 12:00:
Viac tu: https://www.biblik.sk/news/generalny-strajk-9-3-2022-o-12-00-slovensko-za-mier-proti-fasistickej-vlade-slovaci-povedzme-nie-vojne-nie-dodavaniu-zbrani-ukrajine-cez-slovensko/

_____________________________________________

Ak si pamätáte, takzvaný Ústavný súd sa zaoberal tým, či môžeme mať referendum, namiesto toho, aby okamžite začali súdiť fľandru a vládu za marenie referenda a vynucovanie fašitického režimu! Ak by sme mali slovenského prezidenta, nemohol by prekážať referendu. Obštrukcie aké robila fľandra sú nepochybne trestným činom, aj keď ona kľudne povie, že jej právo je mariť referendum! Ak jej to nejaký zákon umožňuje, je to zločin a nie zákon!

Tentokrát takzvaný "Najvyšší súd" sa zaoberá tým, či na šeku môžete použiť číslo 1488!* https://www.ta3.com/clanok/229957/kotleba-sa-o-niekolko-dni-dozvie-definitivny-verdikt-v-kauze-sekov-hrozi-mu-vazba

 
Myslím si, že tieto inštitúcie čím dlhšie existujú, tým viac dokazujú, že sú pre občana úplne nepotrebné, sú to nástroje cudzích mocností na likvidáciu štátu, na likvidáciu opozície a umožnenie voľnej ruky zahraničnému kapitálu a NWO. Občan sa podľa mojich skúseností nemá šancu domôcť žiadnej spravodlivosti, možno iba v nejakých bezvýznamných veciach! Polícia, súdy ani prokuratúra nemajú vlastne žiadnu moc! Sú obmedzení postupmi a predpismi tak, že môžu nejakú moc najviac iba rôznymi symbolmi a vyhláseniami predstierať, zasiahnuť nijako nedokázali! (to už mal byť v base Dzurinda za umožnenie preletov, by si rozmyslela dnešná fašistická chunta, či im stojí za to ťahať nás do vojny)
Slovenská Polícia a slovenské súdy by dávno museli konať vo veci chemtrails. Aj vo veci fašistických opatrení pod zámienkou akejsi pandémie, na ktorú jediné dôkazy sú pochybné testy a pochybné počítačové modely údajných vírusov. A zasiahnuť mali aj keby scénár pandémia bol skutočný. Potom, načo sú nám tieto inštitúcie?
Celkovo, situácia je taká, že nejaká cudzia zločinecká vláda robí všetko pre nárast chorobnosti a na vyvolanie globálnej ekologickej, ekonomickej i sociálnej katastrofy:
Choroby šíria cez vakcíny (aj cez detské vakcíny, tetanovky i covidové vakcíny), choroby šíria cez testy, otrávili vzduch chemtrails a imunitu a psychiku ľuďom ničia cez opatrenia a predovšetkým cez extrémne silné mobilné antény. Na Slovensku nie je žiadna Polícia, žiadny súd ani žiadny úrad, na ktorý sa občan môže obrátiť. Preto tieto inštitúcie budeme musieť buť úplne transformovať alebo si vytvoriť naše vlastné, ktoré budú hájiť naše záujmy a nie záujmy nejakej globálnej zločineckej organizácie, ktorá vyvražduje a týra ľudí! Malo by byť už každému jasné, o čo vláde v skutočnosti ide, ak neslúžia Slovensku, komu slúžia? A o čom svedčia ich skutky? Neboli náhodou opatrenia vedené tak, aby zomrelo čo najviac ľudí? Nie sú vojny vedené a podporované tak, aby trvali čo najdlhšie? Aj takzvaná slovenská vláda určite vie, že ak budeme dodávať zbrane, konflikt sa bude predlžovať a zomrie viac ľudí... Rozhodnutie o dodávke zbraní je chladnokrvnou vraždou, tie zbrane a predlžovanie vojny prinesú utrpenie a smrť mnohých ľuďom! Bez problémov na príkaz svojho pánička budú aj vraždiť, dávajú Slovensko aj celý svet do stávky! S nimi na čele nám ide všetkým o život!
Čo znamená prebudiť sa, za čo my Slováci bojujeme? Už rozumiete prečo je nevyhnutné hľadať riešenie? Zajtra od 12:00 minimálne do 12:30 každý Slovák môže hľadať riešenie:

GENERÁLNY ŠTRAJK 9.3.2022 o 12:00:
Viac tu: https://www.biblik.sk/news/generalny-strajk-9-3-2022-o-12-00-slovensko-za-mier-proti-fasistickej-vlade-slovaci-povedzme-nie-vojne-nie-dodavaniu-zbrani-ukrajine-cez-slovensko/

__________________________________________________________________________________
 
NÁPIS NA KAMEŇOCH V GEORGII, tzv. Georgia guidestones:
"UDRŽUJTE ĽUDSTVO NA ÚROVNI POD 500.000.000"
 
*AKTUALIZÁCIA:  Význam 1488 nájdete tu: