POZVÁNKA NA ONLINE SEMINÁR 3.9.2022 REGENERÁCIA A NOVOTVORBA ORGÁNOV (DOPLNENÉ + MALÝ NÁVOD NA PREŽITIE)

27.08.2022 12:59

POZVÁNKA NA ONLINE SEMIINÁR REGENERÁCIA A NOVOTVORBA ORGÁNOV (DOPLNENÉ + MALÝ NÁVOD NA PREŽITIE)

 

"A Ježiš odpovedal a riekol im: Iďte a zvestujte Jánovi, čo čujete a vidíte: slepí vidia, chromí chodia, malomocní sa čistia, hluchí čujú, mŕtvi vstávajú z mŕtvych, a chudobným sa zvestuje evanjelium, a blahoslavený je ten, kto by sa nepohoršil na mne." Matúš 11:4-6, Biblia Roháček

-     -     -

Ako si ľudia predstavovali druhý príchod Pána Ježiša Krista? Že opäť niekto príde viditeľne? Alebo Boží Duch sa zjaví a začne pôsobiť vo svojej moci! Prechod na vyššiu úroveň vedomia je možno jedinou šancou na záchranu života na Zemi.

Môžu prísť časy, kedy bude celkom nedostupná aj zdravotná starostlivosť a tiež nám nikto nie je povinný dodávať energie. Svet ako ho poznáme, môže razom skončiť! Vlastne, iba preto je možné vykorisťovanie, pretože súčasná civilizácia je položená na nesprávnych základoch - závislosť na dodávateľoch vody, elektriny, plynu, fin. systéme, zdravotníctve, či obchodoch s potravinami... Pád tejto primitívnej civilizácie, ktorá si ešte o sebe myslí, aký pokrok dosiahla, bude veliký! (Biblia - Kázeň na Vrchu - Dom na Skale Dom na Piesku)

Neviem, či považujete za pokrok lietadlá, ktoré spália 15 ton benzínu za hodinu, alebo mobily a satelity, ktoré vysielajú život a pokoj rušivé a škodlivé žiarenie na Zem a poškodzujú ľudí i celú prírodu. Alebo považujete za pokrok využívanie jadrovej energie na mierové účely? Keď sa niekde niečo zomelie, ako napríklad na Ukrajine, celý svet tŕpne, pretože nikto nevie zaručiť bezpečnosť človekom postavených nukleárnych reaktorov! (čo nie je úplne možné ani v čase mieru) Grigorij Petrovič Grabovoj to zhrnul stručne a jasne v článku: PRAVOVERNÍ NIČITELIA

-     -     -
 

Ak chceme byť zdraví, mali by sme (sa) držať pri Zemi, ktorá sa s našimi vynálezmi vyrovná, ale keď sa Zem rozhodne "vypotiť sa" a rozhodne sa z následkov ľudských vynálezov detoxikovať, ľudstvo to nemusí prežiť. Zem môže poprosiť o pomoc Slnko a jedna slnečná erupcia môže sfúknuť všetky tie úžasné ľudské vynálezy aj z obežnej dráhy a aj úplne vyradiť z činnosti všetky tie mobilné antény v mestách. Prostredie, kde šírime do vzduchu aj do celého vesmíru rádiové signály je choré, pre človeka i prírodu rušivé, neprirodzené a toxické, táto "mobilná" technológia raz bude hygienikmi planéty zakázaná celkom! Sú aj iné, bezpečné spôsoby komunikácie a ľudstvo ich môže využívať, predsa nemôže byť celé životné prostredie zamorené umelými rádiovými signálmi z blízkych zdrojov, to nie je prirodzené! V takomto prostredí ťažko môžeme snívať o zdraví, kde samo prostredie je choré! Kôli sebe by sme mali priznať práva Zemi a prírode, jedno z práv je právo na život v čistom prostredí bez elektrosmogu.

Sú prirodzené žiarenia zo Zeme aj prirodzené žiarenie z vesmíru a človek tieto žiarenia v rovnováhe potrebuje. Na to by mali byť orientované stavby, aj výška budov a tvar i materiál strechy! Viac kniha Milan Valentovič - SÚBOJ ŽIARENÍ

Zem dáva človeku potrebné zemské žiarenie. Ak niekto považuje za pokrok bývanie vo vysokých panelákoch či mrakodrapoch, je isté, že takéto bývanie nie je ani prirodzené ani zdravé! Súčasné mestá - to je vlastne niečo ako akvárium, ak sa tam raz ryby dostanú, sú plne odkázané na to, že sa im niekto bude starať o čistú vodu, udržiavať potrebnú teplotu, čistiť, odvádzať splašky a dodávať krmivo. Je to pasca! Pretože zo dňa na deň môžu zlí chovatelia povedať, že ryby jednoducho otrávia alebo proste nechajú zdochnúť! (alebo oboje)

-     -     -
 

Techniky ako napríklad predchádzať podchladeniu sme vám už odhalili, dôležité je poznať správne slovo a postup, akoby kľúč ku technológiám, ktoré máme v sebe. 

Opakovaním slabík TU-MO je možné sa zahriať a prekonať zimu.

Človek je stvorený na Obraz Boží (Obraz-duchovná podoba) a aj možnosti človeka sú podľa úrovne vyspelosti jeho vedomia podobné možnostiam a schopnostiam Najvyššieho Boha, Stvoriteľa, Ktorý JE, a Ktorého sme všetci súčasťou. Zmyslom  života je duchovný vývoj a konečným cieľom JE:

Láska a Jednota s Bohom-Stvoriteľom.

-       -       -

 

Tvorba jedinej bunky je základom tvorby nových vesmírov. 

V prípade nedostatku potravín je dobré ovládať základy materializácie. Mysľou je možné vytvárať nové bunky a kto je schopný úspešne vytvoriť jednu novú bunku a obnoviť poškodené orgány, môže to dotiahnuť aj oveľa ďalej! Vlastne, my týmto chceme dať našim čitateľom na známosť, že znalosť takýchto jednoduchých postupov môže byť zvlášť v súčasnej dobe veľmi užitočná! Chuť na jedlo môže znížiť aj solarizovaná voda a chodenie na boso po vyhriatej holej zemi 45 minút denne - viac tu. Pre väčšinu ľudí by však bolo v prípade nedostatku potravín zrejme nutné naplniť žalúdok jedlou hmotou, čo je tiež možné aj pomocou týchto technológií:

Milí čitatelia, pozývame vás na online seminár Regenerácia a novotvorba orgánov. Postupy, ktoré z Božej milosti vyučujeme, vám prinášajú možnosti regenerácie akéhokoľvek orgánu. Môžete pomôcť sebe, svojim deťom i svojim domácim zvieratám. Výsledky sú podobné ako pri najúspešnejšom implantovaní kmeňových buniek. Link na online seminár a potrebné informácie dostanete mailom, stačí si zakúpiť vstupenku tu:

 

Súvisiace články / related articles:

PRAVOVERNÍ NIČITELIA (článok Grigorij Petrovič Grabovoj)

GRIGORIJ PETROVIČ GRABOVOJ: PRAVOVERNÍ NIČITELIA (odpoveď predstaviteľom oficiálnej vedy) (SK)
https://www.biblik.sk/news/grigorij-petrovic-grabovoj-pravoverni-nicitelia-odpoved-predstavitelom-oficialnej-vedy/

Quantum HEALING CODES and How to Use Them

LIEČIVÉ KÓDY A AKO ICH POUŽÍVAŤ (ENG)

https://www.youtube.com/watch?v=UEONtF91tjU

TOP COMMENT:

How to TRICK Your Brain into MANIFESTING What You Want!

https://www.youtube.com/watch?v=J88iMb2b6ms

NA STIAHNUTIE / download:

GRIGORIJ GRABOVOJ - KÓDY - nové - vyskúšané, z tých čo sa testovali všetky 100- ok.odt

DIVINE HEALING CODES - nevyskúšané.odt

DIVINE HEALING CODES AND HOW TO USE THEM / BOŽSKÉ LIEČIVÉ KÓDY A AKO ICH POUŽÍVAŤ (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/divine-healing-codes-and-how-to-use-them/

ZDRAVIE: KÓDY GRIGORIJ PETROVIČ GRABOVOJ / HEALING CODES: GRIGORI PETROVICH GRABOVOI (SK, CZ, ENG) DOPLNENÉ
https://www.biblik.sk/news/zdravie-kody-grigorij-petrovic-grabovoj-healing-codes-grigori-petrovich-grabovoi/

Dr. ARKADIJ PETROV: OČISTA OD PARAZITOV (+Poznámka Biblik: IVERMECTIN AKO POMOC PRI LIEČBE CELEJ PALETY CHRONICKÝCH CHORÔB I KOŽNÝCH OCHORENÍ) (SK)
https://www.biblik.sk/news/dr-arkadij-petrov-ocista-od-parazitov/

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!