PREČO ELITY POVAŽUJÚ VÄČŠINU ĽUDSTVA ZA PSYCHICKY CHORÝCH?

05.10.2024 10:08

"Lebo stučnelo srdce tohoto ľudu: ušami ťažko počuli a svoje oči zažmúrili, aby snáď nejako očami nevideli, ušami nepočuli, srdcom neporozumeli a neobrátili sa, a uzdravil by som ich." Matúš 13:15, Biblia Roháček

Tvorbu biblik.sk/clanky môžete podporovať kúpou našich produktov alebo na č. účtu:
SK8583300000002101425963
Ďakujeme. Biblik.sk

PREČO ELITY POVAŽUJÚ VÄČŠINU ĽUDSTVA ZA PSYCHICKY CHORÝCH? 

Všimnime si rozdiel v tvare lebky egyptských vládcov alebo napríklad známeho Rothschilda:

https://www.biblik.sk/obrazky/#facebook-community-standards-team-jpg

Vyzerá to na úplne iný druh, však? Potom, ak od IQ závisí všetko, ešte existuje aj ďalší rozmer, v ktorom sa veci môžu komplexnejšie posudzovať. Veľa ľudí s vysokým IQ sú proste invalidi, neschopní zaradiť sa do bežného života. IQ je veľmi podstatný faktor, ale nie vždy celkom rozhodujúci. U veľkej časti bohatých self-made manov - ľudí, ktorí nadobudli majetok "z ničoho", pozorujeme, že nemajú ani vysoké IQ, ale sú skôr ako deti! Hľadajú tú najväčšiu jednoduchosť aká je možná, a pretože neboli otrávení školským systémom (majú iba základné školy alebo učňovky) neprešli tým výplachom mozgov, ako väčšina "vzdelaných". Na druhej strane, kvalitná vysoká škola ponúka možnosť kontaktov s pravdepodobne úspešnými ľuďmi alebo možnosti zamestnania vo firme na pozícii, kde je možné o chode firmy získať bližší prehľad. Taký človek potom dlho v zamestaní neobsedí a čoskoro obvykle vybuduje vlastnú životaschopnú a úspešnú firmu. Vo svojej oblasti si vie predstaviť konečný výsledok a prepočítať i skalkulovať veci, pripraviť dobrý plán aj detailný podnikateľský projekt. 

Ako je však možné, že tak veľké množstvo ľudí samo od seba nevie posúdiť, čo je toto?

Obvykle začnú pri upozornení napríklad na to, čo sa deje na nebi, rozprávať o kondenzačných stopách, ako papagájovia opakujú nejakú naučenú teóriu. Prešli výrazným výplachom mozgov. Elity drvivú väčšinu ľudstva pokladajú za psychicky chorých. Akoby z pohľadu elít, medzi retardovanými ľudmi sa elity vôbec nestarajú, čo si o tom pomyslia ostatní! Človek nahý alebo v intímnej chvíli asi bežne nevyháňa z izby mačku, neobáva sa, že by niekomu niečo povedala alebo niečo roztrúbila! Mačka na to nemá schopnosti, podobne, ako retardovaný človek, obvykle nemá čo povedať k rozohratej partii šachu, väčšina ľudstva klesla (aj keď nie celkom vlastnou vinou) na túto pozíciu. Nevedia, ani čo je to šach, vôbec si nedokážu predstaviť, že by vôbec mohla existovať taká hra! A keď ju na vlastné oči vidia, nerozumejú. Gambit, rošáda či obetovanie pešiaka priamo pred ich očami sú pre nich úplne neznáme pojmy, u nich je všetko konšpirácia! Sami sa  väčšinou boja v živote čokoľvek riskovať, nevedia si predstaviť, že by niekto, čo nosí kravatu, mohol riskovať usvedčenie z masovej vraždy, akou bol 9/11. V ich očiach to nie je možné, vraj "niečo také by sa predsa neutajilo" a niekto by to akiste musel odhaliť a večer by sme to všetci videli v telke! Matrix! Ilúzia o tvári politika, ilúzia o Polícii, médiách, ilúzia o tom, ako podľa nich až MEGAnereálne sú tie veci, keby tí, ktorých nazývajú "konšpirátori" mali pravdu.

Intelekt človeka sa vyvinul veľmi rýchlo, pomocou náboženstiev sa však postupne odstraňoval duchovný rozmer. Možno, práve to je podstatným faktorom pre absenciu zadného mozgu, ktorí mali vyvinutý vládcovia starého Egypta, a dodnes sa zachoval aj u známych prisluhovačov, resp. vykonávateľov plánov zločinných elít. Ľudstvo držia stále v šachu! Štáty sú držané v šachu napríklad vakcínami, ktorými elity likvidujú genetiku a zdravie detí. Ak niekto poukáže na nežiadúce účinky vakcín a šírenie chorôb cez vakcíny, gójovia a to aj mnohí z radov lekárov začnú ako papagáje opakovať naučenú, v základe úplne falošnú teóriu. To je celý ich základ, ak by pripustili, že je falošný, ich Matrix by skolaboval a na to má odvahu málokto! Preto, že to bežne v telke nevidia, myslia si, že je nemožné, napríklad aby niekto z provakcinacizačných lekárov v telke vystúpil: "Prepáčte, myslel som si, že som lekár, ale nebol som o nič lepší od vraha! Už teraz viem, že vakcíny mrzačia a zabíjajú, tak prepáčte prosím, milí rodičia!" Ego koľkých lekárov toto znesie a ktorá televízia niečo také vôbec odvysiela? Takýto alebo podobný vedec, lekár, či farár by svoju skupinu musel opustiť pri najmenšom náznaku pochybností o oficiálnej dogme, resp. by nemohol prejaviť vo svojich kruhoch ochotu hlásať niečo iné než ich kmeň zvestuje, stal by sa nebezpečným pre svorku, čo je ohrozenie i vlastného života, a nielen ohrozenie príjmov, splácania úverov, pohodlia, uznania a kariéry... Čo môžete postaviť nad svoj vlastný matrixový život ak je pre vás taký život to jediné, čo máte? A čo iné majú prívrženci eurohomoatlantických štruktúr, vakcinacisti a vojnoví štváči? Treba chápať aj ich... Šľapka častokrát nemá nič iné okrem svojho pasáka! Veď kto by jej zabezpečoval prácu, kto by ju kedy čakal, hľadal, chránil alebo sa o ňu vôbec zaujímal? Zrazu by nebola ničím, istý by nemala už ani heroín na ktorý si už tak zvykla... a otrok predsa častokrát vôbec nevie, čo so slobodou!*

Prirodzene je možné opätovné napojenie na vyšší rozmer napríklad duchovnými cvičeniami, odovzdanou modlitbou alebo meditáciou, kedy práca na sebe môže vyvážiť absenciu zadného mozgu. Zrazu je možné veci vidieť v inom rozmere. Takisto ako pred dvetisíc rokmi za čias Pána Ježiša Krista: uši majú ale iba ťažko počujú, oči majú, ale nevidia! 

"Lebo stučnelo srdce tohoto ľudu: ušami ťažko počuli a svoje oči zažmúrili, aby snáď nejako očami nevideli, ušami nepočuli, srdcom neporozumeli a neobrátili sa, a uzdravil by som ich." Matúš 13:15, Biblia Roháček

Prosíme vás, nehnevajte sa ani sa nepohoršujte nad výrazmi "gój" alebo "dobytok", ide o vykreslenie pohľadu prisluhovačov elít na zbytok ľudstva, pričom na vyšších miestach určite chápu, že otrok nie je špinavý, menejcenný ani nehodný, ide o vývojový stupeň.

Darmo bude dobytok, ktorý sám chodí do ohrádky a žerie, čo mu predhodia hovoriť, že predsa "nie som ovca" a ide sa oháňať dôkazmi, ľudskými právami či nejakými nárokmi. To nie je revolúcia! Namiesto toho, aby ste verejne hlásali, čo majú ľudia robiť a ako zorganizovať revolúciu, ak vám záleží na stave sveta, na sebe a na ostatných ľuďoch, vaša duchovná práca je nevyhnutná! Snáď mnohým pomôžu prednášky Dr. Eduarda Tomáša, knihy Davida R. Hawkinsa alebo knihy a prednášky Dr. Joseph Murphy. Sledujte učenie veľkých majstrov a ako organizovali zmeny (Kristovi učeníci, Gándhí, David R. Hawkins, Mahariši z Arunáčaly a ďalší Ľudia.

 Súvisiace články / related articles:

Dr. Eduard Tomáš: 

https://www.biblik.sk/usb-media-hudba/

MEDITÁCIA AKO KĽÚČ K MOŽNOSTIAM POĽA / MEDITATION AS A KEY TO POSSIBILITIES OF THE FIELD (SK, ENG) (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/meditacia-ako-kluc-k-moznostiam-pola-meditation-as-a-key-to-possibilities-of-the-field/

KOMU SLÚŽI POLÍCIA
https://www.biblik.sk/news/komu-sluzi-policia/

KEĎ SA POVIE UKRAJINA, ZNAMENÁ TO ROTHSCHILD? / WHEN WE SAY UKRAINE DOES IT MEAN ROTHSCHILD? (SK, ENG) (+HISTÓRIA RODU ROTHSCHILD) +TVAR LEBKY ROTHSCHILD / SKULL SHAPE ROTHSCHILD (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/ked-sa-povie-ukrajina-znamena-to-rothschild-when-we-say-ukraine-does-it-mean-rothschild/

TIP NA FILM / MOVIES WE LIKE 68: HISTORY OF SEXUALIZATION AND MORAL CORRUPTION of 20th CENTURY IN GERMANY AND USA / HISTÓRIA SEXUALIZÁCIE A MORÁLNEJ KORUPCIE 20. STOROČIA V NEMECKU A USA (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-movies-we-like-68/

9/11 AKO STAROZÁKONNÁ RITUÁLNA VRAŽDA / 9/11 LIKE AN OLD TESTAMENT RITUAL MURDER (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/9-11-ako-starozakonna-ritualna-vrazda-9-11-like-an-old-testament-ritual-murder/

*KEĎ OTROK NEVIE, ČO SLOBODOU / WHEN A SLAVE CANNOT APPRECIATE FREEDOM (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/ked-otrok-nevie-co-slobodou-when-a-slave-cannot-appreciate-freedom/

biblik.sk/clanky

b i b l i k . s k  /  c l a n k y

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 

PFIZER SMILE / ÚSMEV OD FIRMY PFIZER (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: Poznámka Biblik: Všetky vakcíny sú jed a očkovanie je podvod a zločin! / All vaccines are poison and vaccination is a fraud and a crime! (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/pfizer-smile-usmev-od-firmy-pfizer/