PROTESTY 1. SEPTEMBER

31.08.2021 16:00

Samozrejme protestovať ísť treba, ale vyvíjať činnosť na odstránenie zločinnej vlády treba neustále, najmä vnútorne, aby človeka už nič zlé neovládalo. Potom, by sa akýkoľvek politik bál ísť proti takému silnému národu. Existuje poviedka, kedy kráľ veľkej ríše chcel ovládnuť menšie kráľovstvo. Poslal posla ku kráľovi menšieho kráľovstva, aby dobrovoľne prijali okupáciu. Kráľ menšieho kráľovstva pred poslom hovorí svoju sluhovi:

 "Vytiahni dýku a prebodni sa!" - namieste to urobil.

 Druhému hovorí: "Vyskoč z okna!" a bez váhania vyskočil.

Tretiemu podáva svoj prsteň, otvára ho a hovorí:

"Zjedz tento jed!" a sluha ihneď poslúchol a za minútu bol mŕtvy.

Kráľ tomu poslovi hovorí:

"TAKÍ SÚ VŠETCI!"

Posol sa s údivom a bez slov pozeral na toto divadlo, už si aj myslel že ho zabijú, ale prepustili ho so slovami: "Povedz čo si videl svojmu kráľovi!" A po príchode domov to rozpovedal, a takto si kráľ menšieho kráľovstva získal úctu a rešpekt u kráľa veľkej ríše a stali sa priateľmi.

Nie zbytočný hazard so životom, ale stáť v Pravde a tak ako môžete bojovať, nielen jednorázovo, ale v rámci možností ustavične, až dokedy dosiahneme víťazstvo - Nové nebesia a Novú Zem, v ktorej spravedlivosť prebýva! (2 Pet 3:13)

To je podľa mňa šanca aj Slovákov, oddanosť Slovu - Logos, Pravda, Boh a Pán Ježiš Kristus ( úvod ev. sv. Jána - "Na počiatku bolo Slovo a to Slovo bolo u Boha a to Slovo bol Bôh... ) Ježiš/fr. Je suis / JA SOM - hľadanie a nachádzanie samého seba, snaha o pravé Poznanie a správne harmonické zaradenie sa do života! Prečo to otroctvo, vykorisťovanie, nešťastie a nespokojnosť? Pretože tí zlí, ktorí mali hoci aj temné ciele, vytvorili určitý tlak, a človek ktorý nemal ciele a svoju silu a pozornosť venoval zlým smerom, tomuto prúdu podlieha. Každý sa môže možno dnes posledný krát nad sebou a svojim životom zamyslieť a začať bojovať a začať konečne aj vyhrávať, pretože ako môže víťaziť ten, kto nikdy nebojoval? A Slováci ale aj ostatné národy, aký boj sa vedie proti vnútorným nepriateľom - zlé myšlienky, zlé sklony a závislosti? A potom, ako môžeme hovoriť o boji proti silnému vonkajšiemu nepriateľovi, keď malý závan vetra túžby alebo povrchnosti ohne človeka tak, že sa skloní až k zemi? Ak nie je silný obraz, alebo idea, na ktorú by sa mohli ostatní napojiť, tak je veľmi ťažké získať energiu na boj, niekto tento obraz musí vytvoriť!

- - -

Každý môžete urobiť aspoň niečo, nebojte sa a verte, aj keď mi po odoslaní podpory všetkých alt. projektov a médií niekedy nezostalo na účte ani na zplatenie vecí čo som kupoval, vždy nejakým spôsobom rýchlo prišli peniaze, vždy som na všetko nejako mal, tiež mi prišli peniaze tak, že častokrát som to ani nečakal! Podporu alt. projektov nerobím preto, aby sa mi to vrátilo, ale zmysel to má, pretože sa mi zdá prirodzené mať nejaký podiel na boji Rostasa (ZEMAVEK), Lichtnera (INFOVOJNA.SK), niektorých redaktorov z hlavnespravy.sk (Gdovin, Tutková, Mesár a ďalší), a projektov ako je slobodnyvysielac.sk (Boris Koroni, relácie s EMILOM PÁLEŠOM) a ďalšie, ktoré o podporu žiadajú, veď je to pre mňa príležitosť urobiť aspoň niečo!

Jednou z možností boja je aj podpora protifašistických a protiočkovacích projektov, užitočných médií a normálneho spravodajstva (napr. čl. hlavnespravy o zajtrajšom proteste tu - Najdôležitejším faktorom bude účasť demonštrantov., teda Vaša účasť a podpora aktivít za slobodu a za normálnu vládu je dôležitá) a takisto podpora akéhokoľvek zmysluplného boja alebo iniciatívy:

 

Podpora Biblik.sk znamená podpora šírenia dôležitých informácií
Podporujte nás aj na náš účet:
SK8583300000002101425963
SWIFT/BIC: FIOZSKBAXXX

ĎAKUJEME.