ROZPRAŠOVANIE CHEMTRAILS ÚRADMI IGNOROVANÉ, 5G ILEGÁLNY EXPERIMENT V PLNOM PRÚDE - NAČO VLASTNE EXISTUJE ČLÁNOK 32 SLOVENSKEJ ÚSTAVY?

14.10.2024 06:10

"OBČANIA MAJÚ PRÁVO POSTAVIŤ SA NA ODPOR PROTI KAŽDÉMU, KTO BY ODSTRAŇOVAL DEMOKRATICKÝ PORIADOK ZÁKLADNÝCH ĽUDSKÝCH PRÁV A SLOBÔD UVEDENÝCH V TEJTO ÚSTAVE, AK ČINNOSŤ ÚSTAVNÝCH ORGÁNOV A ÚČINNÉ POUŽITIE ZÁKONNÝCH PROSTRIEDKOV SÚ ZNEMOŽNENÉ." ÚSTAVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY, článok 32
biblik.sk/clanky
Tvorbu biblik.sk/clanky prosíme Vás podporujte kúpou kníh a produktov od nás. Veľmi našich čitateľov prosíme aspoň o symbolické pravidelné príspevky na č. účtu:
IBAN Biblik.sk / Please donate Biblik.sk please:
SK8583300000002101425963

Swift/BIC: FIOZSKBA
Ďakujeme. Thank you. Biblik.sk

ROZPRAŠOVANIE CHEMTRAILS ÚRADMI IGNOROVANÉ, 5G ILEGÁLNY EXPERIMENT V PLNOM PRÚDE - NAČO VLASTNE EXISTUJE ČLÁNOK 32 SLOVENSKEJ ÚSTAVY?

Dá sa predpokladať, že každý príde do situácie, keď z možných riešení ostáva jedine odpor voči útlaku, ktorý sa stáva úplne neznesiteľný! Štát požaduje platby, daňové priznania a odvody, pričom jadro štátu - vláda, Polícia a mnohé slovenské úrady nevykazujú známky demokratického štátu, ak vôbec štátu... Hovoríme o štáte - štát znamená normálne podmienky na život, pokojné bývanie, vymožiteľnosť práva a starosť o zdravie a bezpečnosť ľudí. O zdravie sa štát stará iba v prípade očkovania - nie je to však záujem štátu ale zločinných korporácií, ktoré KAŽDÝM očkovaním poškodzujú zdravie, všeobecne tieto zločinné aktivity a skutočné ciele očkovania ako takého - vpravovanie jedov, šírenie chorôb a depopulácia, vyšli pre širokú verejnosť otvorene najavo až v čase covidizmu. Covidizmus je zároveň aj čas rozširovania už i tak extrémnej záťaže obyvateľstva EM poliami. Druhá vlna rozširovania 5G je práve v plnom prúde, vlastne ťažko možné očakávať niečo iné ako masovú chorobnosť. A čo sa deje na nebi, je zjavné, do očí bijúce, iba dobytok alebo úplne bezmocný slaboduchý človek by sa s tým mohol zmieriť a nechať to tak a ísť si ďalej pobehovať a žrať! Pochopiteľne, vždy sa nájdu takí, ktorí majú oči a nevidia, a ktorí majú uši a len ťažko počujú! Pre tých nebol daný článok 32 slovenskej Ústavy. 

Kurva, ale čo tí ostatní ľudia? 

Kde ste? 

Platíte dane, podávate ďalej daňové priznania, sledujete zvyšovanie cien a z vašich vreciek prúdia peniaze na sponzorovanie vojny, v ktorej môžete zhorieť! Platíte účty a pokuty a umožňujete hladký priebeh status quo - kurz nová pandémia a totálne ožobračenie, s podstatne väčšími následkami než tá prvá! Určite aj zákon pozná niečo ako "nevyhnutná obrana". A to je aj odmietnutie spolupodieľať sa na vojne - peniaze na spozorovanie súčasného zločinného ukrajinského režimu idú aj z vašich daní alebo v každom prípade tie peniaze budú niekde chýbať! Kto sa tomu nepostaví, doplatí na to ešte aj tisíckrát! 

Ale aj toto je vojna:

Ak máte napríklad takúto vežu v okolí vášho domu - takéto, resp. podobné účinné riešenie na deaktiváciu potenciálne smrtiaceho zariadenia je nevyhnutná obrana:

VO FRANCÚZSKU ĽUDIA ODPOJILI 5G ANTÉNU, V RUSKU STRHLI STOŽIAR TRAKTOROM, ANGLIČANIA A ŠVAJČIARI TIETO VEŽE ZAPAĽUJÚ
https://www.biblik.sk/news/vo-francuzsku-ludia-odpojili-5g-antenu-v-rusku-strhli-stoziar-traktorom-anglicania-a-svajciari-tieto-veze-zapaluju/
A čo na Slovensku??
 
Súvisisace články / related articles:
SLOVÁCI, KTORÍ CHCÚ MIER, LEGÁLNE MÔŽU ODMIETNUŤ PLATENIE DANÍ I POKÚT. JE NEPRÍPUSTNÉ, ABY BOL PREZIDENT VOJNOVÝ ŠTVÁČ, JE TO ZVRHLÍK A TREBA HO ZVRHNÚŤ. SLOVÁCI MUSIA NÁJSŤ ODVAHU POSTAVIŤ SA ZA MIER, INÁČ SPONZORUJÚ VRAŽDENIE!
https://www.biblik.sk/news/slovaci-ktori-chcu-mier-legalne-mozu-odmietnut-platenie-dani-i-pokut-je-nepripustne-aby-bol-prezident-vojnovy-stvac-je-to-zvrhlik-a-treba-ho-zvrhnut-slovaci-musia-najst-odvahu-postavit-sa-za-mier-inac-sponzoruju-vrazdenie/
 

biblik.sk/clanky

b i b l i k . s k  /  c l a n k y

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 

PFIZER SMILE / ÚSMEV OD FIRMY PFIZER (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: Poznámka Biblik: Všetky vakcíny sú jed a očkovanie je podvod a zločin! / All vaccines are poison and vaccination is a fraud and a crime! (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/pfizer-smile-usmev-od-firmy-pfizer/