RÚŠKO ODHAĽUJE PRAVÚ TVÁR

24.04.2020 21:01

"For as he thinketh in his heart, so is he: ..."  Proverbs 23:7 

"Ako človek smýšľa vo svojom srdci, taký je." Príslovia 23:7,

(voľný preklad z anglickej Biblie kráľa Jakuba, King James Version)

-   -   -

Rúško sa po anglicky povie aj mask, teda maska! Ľudia chodia s maskou a niečo sa deje... Všimli ste si to? Každý sa prejavuje aký v skutočnosti je! Ráno som postavil k smetiaku velikánsky balík zbalených papierových smetí. Zabrali by asi pol smetiaka, postavil som ich radšej vedľa. Okolo išla suseda, otvorila smetiak a kázala:  "Hoď to sem!" Hovorím: "NIE!" Suseda hneď ako som neuposlúchol jej rozkaz, začala panikáriť. Vraj smetiari to nezoberú, aby som to ihneď hodil do smetiaka. Hovorím: "NIE!" Nezaberiem pol smetiaka, nikomu to nezavadzia. Suseda stále nerozumie a nalieha aby som aby som uposlúchol jej rozkaz. Hovorím: "Môžete si to tam hodiť aj sama!" a odchádzam preč. (balík bol objemný, ale veľmi ľahký. vedľa smetiakov bývajú aj iné podobne veľké veci, lebo prečo by mal človek zbytočne zapratávať smetiak?)  Okamžite mi suseda začala nadávať do chrapúňov... A to bol dnes ešte len začiatok. Idem nakúpiť, keď majú pred obchodom prosbu noste rúška, ok, rešpektujem - v ich synagóge si môžu klásť podmienky a predsa nebudem znevažovať ich náboženstvo. Rúška sú náboženstvo. Neverím, že niekoho chránia, práve naopak, majú podľa mňa viac nežiadúcich účinkov a je to vidieť. Šoféri áut chodia ako blázniví, majú nedostatok kyslíka. Na križovatke šófér auta odbočujúci vľavo vyletel rovno do cesty. Išiel som na bicykli, myslel som, že istotne nabúram rovno do predku toho auta. Prekvapilo ma, ako rýchlo sme obaja zastavili - v momente... Veľmi zaujímavé... Asi pred dvoma dňami som robil údržbu bŕzd, kvalitné kotúčové brzdy sú pre bicykel naozaj super, ak sa o ne staráte (raz za čas mojim brzdám prospieva poriadne zahriať alebo odmastiť) Zdá sa, že bez tejto údržby by som bol havaroval...

Ku kolízii však nedošlo medzi mnou a autom. Išiel som voľačo kúpiť a tam, kde nemajú oznam si rúško nedávam. Obchodník mi začal nadávať, že on to tam teraz musí dezinfikovať. Celá predajňa už predtým smrdela technickým liehom, dlhšie dýchanie výparov by mohlo spôsobiť opilosť. Chlap aj bol agresívny ako opitý. Okamžite som si nechal vystornovať zakúpený tovar a odišiel som. Tvrdil mi, že on to tam má napísané, že mám mať rúško a čo ja viem čo. Keď som sa ho opýtal, kde je ten nápis, chlap začal zúriť a nadávať.

Pre niektoré islamistické sekty a teroristov sa nič nemení. Takto je možné páchať trestnú činnosť po uliciach a obchodoch, lebo za teroristov chcú preobliecť všetkých. Čo ak by teraz začali používať tých takzvaných utečencov na likvidovanie konkurencie a rozpútanie teroru? Pri zásahu "proti teroristom" by mohli pod falošnou zámienkou zlikvidovať každého. To už by boli iné opatrenia... Ich "bezpečnostné opatrenia" proti hrozbe, ktorú sami vytvorili sú vždy tým skutočným terorom. Moslimovia ani Islam to nie sú žiadni skutoční teroristi! Tak ako niekto zneužíva vieru v koronavírus, zneužíva sa aj náboženská viera, bolo zneužité aj kresťanstvo, aj Islam, ale náboženstvá samotné nie sú hrozbou.

V inom obchode začali tiež po mne ziapať. Vraj ma neobslúžia, ak si nedám rúško! "No teda, a ak dám rúško, už budete spokojní? Potom už nebudete mať problém?" Pýtam sa ich. Vraj že nie, že ak si aj ja dám rúško, budú v pohode. Tak teda vyberám rúško za 5 €, idem si ho nasadiť. Chlap zahlási, že ale ešte si musím dezinfikovať ruky! Hovorím, že podľa nejakého blázna sa riadiť nebudem a ruky si dezinfikovať odmietam! (predsa si nebudem ničiť pokožku a prirodzené baktérie na rukách, ktoré ma chránia!) Nič nevysvetľujem, odcházam! Už ma ani viac nezaujíma vaša predajňa plná náboženských fanatikov! Chcel som si ináč kúpiť dosť drahú vec. Ak by sa ľudia vykašľali na obchody kde požadujú nezmyselné nariadenia, buď by kupovali len to, čo je naozaj treba a celý kapitalizmus by išiel... Ak by sa dalo pestovať a chovať vlastné jedlo, čomu sa posypmi chemtrails, zásahmi do počasia a nariadeniami o zabíjačkách, chovoch a pod. snažia zabrániť, nikto nebude potrebovať ani supermarket ani väčšinu obchodov! Vlastne načo potrebujeme ich vládu a ich obchody? Len preto, že nemáme tesné spojenie s Bohom, dostatočne silné napojenie na vlastný nezávislý Zdroj energie v sebe, nemáme ani vlastné nezávislé zdroje energie a obživy, ani vlastné domy, ani domácu výrobu tovarov a služieb ani vlastné peniaze! Vidíte tu ten totálny podvod ilúzie bohatstva? Zo dňa na deň vám ho môžu takto zobrať! Zahraniční investori nám predávajú naše zdroje a zahraničné reťazce skupujú a predávajú naše potraviny! Skutočnú hodnotu nikto nevytvára, biznis je reklama, developerčina, obchod, predaj, spotreba, nie výroba niečoho, čo má skutočnú hodnotu, niečoho, čo prispieva ku trvalému zdraviu, k nadobudnutiu múdrosti, k láske a harmónii s Bohom a tak pre civilizáciu aj jednotlivica ku trvalému šťastiu. Všade naokolo samý podvod, dnes sa ešte ten podvod musí financovať a živiť energiou ľudí, všetko na predaj, aj duša aj zdravie na predaj! A aby to mohlo vôbec fungovať, musí sa to ešte buď priamo alebo nepriamo dotovať!

Takíto obchodníci veru aj tak musia skončiť, fajn, že ich pozatvárali, veď oni si mysleli, že zákazník je ich pes! Dobre na nich prišlo! A stále im je málo! Takto si väčšina ľudí rozmyslí, či niečo vôbec potrebuje a dá si ešte aj námahu zohnať to inde lacnejšie! Takže obstoja len tí najlepší, pokiaľ nebude úplne všetko na samé jednotky, budú končiť jeden za druhým. Tak ako boli zvyknutí podnikať, som si istý, že väčšina z nich už dopodnikala, len oni to ešte nevedia.

Už nestačí navonok sa pretvarovať a vo vnútri byť chrapúň. A budú nadávať do chrapúňov radšej každému okolo, budú zúriť, a doslova šalieť od strachu! Najlepší je výraz "zdúpnieť od strachu", zmeravejú, zmŕtvejú ľudia od strachu (Jer 4:9, Luk 21:26) (blázon najskôr jačí, niekedy má nutkanie útočiť a zabíjať, ale potom keď je mu už naozaj strašne zle, už nehovorí nič, zrúti sa sám do seba, za živa spadne do pekla, kričí jeho duša, nikto nepočuje, v tých mukách, ktoré prežívajú niektorí psychiatrickí pacienti, málokto dokáže hovoriť ešte nejaké zrozumiteľné slová. Tam už vládne niekto iný, ak aj hovorí, tak hovorí niekto iný a telom výpad robí niekto iný. Skutočne poviazaný psychiatrický pacient nemá celkom za seba zodpovednosť, ale toto ťažko dokáže posúdiť a rozoznať nejaký súdny znalec!) Už teraz niektorí bezbožní ľudia šalejú od strachu, začínajú veľmi agresívne prejavovať svoj strach. Oni ani ešte nevedia, čo sa deje. Pobehujú s handrami na xichte, v rukaviciach ako upratovačky, a miesto toho, čo by mali začať upratovať vo svojej duši, dezinfikujú vonku zábradlia a kľučky!

Oni nevedia, odkiaľ padá vírus, len čo pretrie, zotrie spóry vláken chemtrails len preto, aby mali miesto ďalšie! Úplne plné ovdušie plesní, vírusov, kombinácia biologických zbraní a nanotechnológií, dotiahnutej k úrovni samoreplikácie. Ako keby ste rozdriapali perinu, toľko kapsúl s vírusmi je na kubický meter! Proti tomu nepomôžu žiadne rúška. Už nestačí mať masku navonok a vo vnútri byť iný. Hra sa pomaly končí. Božiu silu, ktorá vami všetkými prúdi, už viac nebudete môcť zneužívať na bezohľadné presadzovanie svojej vôle! Tento svet stvoril Boh, Jeho pravidlá budete rešpektovať, Jemu sa skloníte! Môžete nadávať, zúriť, rúhať sa, mnohí teraz ani neviete, čo sa to s vami deje! Prudké záchvaty hnevu, smútku, nepokoja, miesto toho, čo by vám to malo slúžiť ešte ako výstraha pred koncom obrátiť sa k Bohu, začínate okrem seba útočiť aj na druhých!

Začínate sa konečne prejavovať! Takí, akí ste. Každému zrazu strašne záleží na druhých a na svojom okolí. Je však za tým obvykle a zvlášť teraz len túžba za každú cenu si presadiť svoju vôľu a rozkazovať. Energia dnes už prúdi iba k tým, ktorí kráčajú k Bohu a snažia sa zaradiť a nájsť si svoje miesto tu a teraz, v celom tomto širokom svete, ktorý stvoril Boh, celým srdcom hľadať Boha, poznávať Božie zákony a žiť Nimi. Inej cesty niet. Buď sa zaradíte, alebo skončíte, dezinfikujú vás ako vírus. Zatiaľ čo zdravé bude posilnené a zotavené z malátnosti.

Jedni začínajú pociťovať nový prílev síl, novú šancu, novú energiu na prahu nevyhnutných zmien, druhí sa snažia za každú cenu zachovávať ilúziu starého sveta, ktorý ani nebol trvale udržateľný! Človek si nemôže bez ohľadu na Boha a Jeho zákony presadzovať svoju vôľu, len preto, že má tu moc, ak ju zneužíva, bude mu odňatá, príde nemoc. Vy sa máte pýtať, čo chce od vás Boh a hľadať sa, akú úlohu tu a teraz máte a plniť si ju - úprimne (s láskou a oddanosťou, bez reptania a s radosťou), vážne (vedomí si následkov čo i len nepatrného odklonu), vytrvale (stále) a usilovne (naučiť sa využívať čas a sústrediť a usmerňovať Božiu silu, ktorá vami prúdi na dobré!) A nie, že vy niečo častokrát ani sami neviete prečo to chcete a používate k tomu Boha! Nehanbíte sa? Aj mnohí kresťania, takto zneúcťujú a robia malým Boha, Ktorému by sa mali pre svoju záchranu a pre svoje dobro podrobiť, ak chcú žiť a byť / šťastní.

Nie je možné mať plné regály, jedlom a zdrojmi plytvať, vyrábať nadrámec a celú Zem ničiť a tony jedla vyhadzovať! To nejde tak, že vy chcete! /mať plné regály!/ Ešte vám je to na záchranu, pretože to jedlo musí byť otrávené, aby vydržalo, ono aj vydrží, lenže nevydržíte vy! Aj nové autá vás zabíjajú žiarením senzorov, špehujú, a nútia vás im slúžiť! Aj vaše mobily - veď vás zotročili a ovládli! Hojnosť áno - ale márnivosť, zbytočné plytvanie a bezohľadnosť je ukrytá vo všetkom čo držíte v rukách, čo hovoríte, (aj v tom, čo si myslíte, čo pijete a jete) - akí ste, to sa odráža všade. Ešte vám rukavicami a rúškami pomáhajú, aby ste od toho dali ruky preč, prestali žrať, sklonili sa pred Bohom a držali hubu!

Je len dobre, že rúška odhaľujú vašu pravú tvár, konečne vidíme, kto je zodpovedný za koronavírus, resp. kto sa tu celý čas choval ako vírus! Keď ho idú dezinfikovať, snaží sa ešte stále byť vírus a zúri!

Záver dnešného dňa bola perla! Našiel som striebornú guľôčku, peknú, ako perla! Taká pekná, že dám ju tu chlapčekovi pri plote. Podávam mu guľočku a zrazu nejaký blázon reve: "Nemáš rúško, vypadni, zmizni preeeeeč!" Na decko reve: "Nechytaj tooo!" A zas na mňa reve a reve aj keď odchádzam, stále ziape. Normálne by bol schopný zabíjať. Amok. Čo môže spôsobiť svojmu dieťaťu takým výstupom, to ho nezaujíma asi rovnako ako väčšinu "veriacich" rodičov nezaujíma, čo to môže urobiť, keď ho dá zaočkovať - nakaziť ho rôznymi vírusmi! Oni majú tak radi svoje deti, že ani leták od vakcíny si neprečítajú. Veria, že doktor alebo Boh to vie lepšie, ináč by to predsa nedopustil (zmýšľanie ateistov aj mnohých kresťanov. Zodpovednosť? Čo je to za slovo?) Teraz asi tiež veria, že v telke vedia odborníci o koronavíruse lepšie! Ak by včera povedali v telke, že rúška si môžete zložiť, vôbec by im to nevadilo. Už by nereval, nepanikáril... No diabol sa musí smiať, lebo sa mu dnes viac ako kedykoľvek podarilo z bezbožníkov urobiť hovädá-gójov, dobytok, ktorého zabije ich vlastný strach. Sami si založia oprátku, sami pochodujú na jatky, sami veria, že to jatky asi nebudú... Ale teraz spadla klietka - nebude kam ujsť, nezachráni a nebude sa dať spoľahnúť ani na techniku, ani na schopnosti a peniaze. Je možno sa spoľahnúť len na Boha, Ktorého oni nikdy nehľadali a ešte pred koncom dostali takúto príležitosť! Väčšina túto príležitosť premárni, miesto Boha budú hľadať niečo, čo im vadí, alebo niekoho, kto ich ohrozuje. Náboženskí fanatici kresťanom podrezávajú krky, títo sú pripravení sa ísť biť a zabíjať, ak vidia niekoho bez rúška! Pokuta? Môžete ma aj zabiť, na vaše rúškovacie náboženstvo nekonvertujem! A vy rúško zakladáte na vlastnej záhrade, kôli pokute! Tu musia prísť zrejme ešte oveľa väčšie nezmysly, ešte debilnejšie nariadenia! V South Parku dostávali pokutu, keď si nedali pás a nepripútali sa na WC, kôli bezpečnosti, aby niekto náhodou nespadol do hajzla, štát začal všetkých chrániť! Kde sú ak nie v úplne v hajzli s takýmto štátom aj s takýmito jeho predstaviteľmi? Ak ste Boha zavrhli, musíte byť klamaní a váľať sa v tom, že možno to nie je tak zlé, že nás chce niekto možno skutočne chrániť. Všímate si čo je hrozba? Kto živí ilúziu koronavírusu a vytvára tým reálne následky?