SO SPRÁVNYMI INFORMÁCIAMI MÔŽE BYŤ ŽIVOT KRÁSNY A JEDNODUCHÝ (DOPLNENÉ)

21.06.2022 12:21

SO SPRÁVNYMI INFORMÁCIAMI MÔŽE BYŤ ŽIVOT KRÁSNY A JEDNODUCHÝ

Príklad č.1: chlapec nikdy nemal dlhé vlasy, nevedel, že existuje kondicionér. Raz na prechádzke v lese zafúkal vietor a jednému krásnemu dievčaťu s dlhými blond vlasmi naviali listy rovno medzi vlasy. Ako sa tak oberala, nejaký list si nevšimla a chlapec, ktorý išiel práve okolo sa jej opýtal, či jej môže pomôcť. Súhlasila a keď sa dotkol jej krásnych dlhých nadýchaných vlasov, opýtal sa čo používa. "No, však balzam a kondicionér!", odpovedalo dievča. Neskôr to chlapec vyskúšal a život s dlhými vlasmi už nebolo utrpenie. Predtým bez kondicionéru mu vlasy išli poriadne ťažko rozčesať a lámali sa. Neskôr, ešte prišla informácia, že česať sa treba, keď sú vlasy ešte mokré a možno je dobré použiť kefu namiesto hrebeňa.

Možno sa vám to zdá jednoduché, ale predstavte si, že existujú ľudia, ktorí túto informáciu nemajú a dlho sa trápia a nemusí sa to vzťahovať len na nejaký kondicionér

Príklad č.2: pacient sa snažil dlhé roky liečiť, vyhľadal mnohých liečiteľov aj lekárov, nikto nevedel pomôcť. Raz zavolal jednej čínskej lekárke, ktorá povedala, že červené vyrážky sú presne na dráhach hrubého čreva. V prvom rade - konečne informácia čo treba liečiť. Po nasadení Tea tree oleja (článok tu) za dva mesiace bolo po chorobe, ktorá znepríjemňovala život celé roky. Neskôr sa prišlo na to, že vyrážky spôsobujú už malé dávky lepku, ktoré vlastne otravovali črevo a signály sa prejavovali ako drobné červené vyrážky na určitých miestach na tele a na hrdle. Keď mal pacient prvý termín na stretnutie s čínskou lekárkou, prišiel už vyliečený... Za pozornosť stojí, že pravdepodobne i angíny alebo vyrážky na hrdle môžu súvisieť s nejakou potr. alergiou, ak je človek dostatočne bdelý, všimne si, o čo ide, všimne si súvislosti medzi chorobou a tým čo (aj ako) je, čo pije i ako zmýšľa.

Príklad č. 3.: liečba psych. chorôb a závislostí. Častokrát pacienti skúšajú všetko možné, väčšina keď prestane brať lieky, musí ich buď nasadiť naspäť alebo ísť do nemocnice. Podobné je to aj s fajčením, pitím a drogami (a vlastne antidepresíva a psychiatrické lieky sú drogy). Mnohí ľudia, keď nejakú chvíľu alebo možno i niekoľko rokov fungujú bez liekov alebo zlozvykov ako fajčenie, húlenie alebo opíjanie sa, niekedy sa k týmto veciam po kratšom alebo i dlhšom období vracajú. Čo je treba urobiť, aby človek vôbec netúžil po návykových látkach a aby nepotreboval psychiatrické lieky ani antidepresíva?

Pacient, ktorý nemal žiadne informácie, začal sa iba modliť a prosil si od Boha iba tri veci: Svetlo, silu a vytrvalosť. Úplne zmenil životný štýl i prácu, začal cvičiť, modliť sa a intenzívne meditovať a akoby samé začali chodiť veci - neskôr to vyzeralo, ako keby celý Vesmír vychádzal v ústrety a otvorila sa jasnovidnosť - zrazu, presne vedel čo má robiť a samozrejme prekonal aj závislosti aj tzv. psychickú chorobu, ktorá bola vlastne iba následok užívania antidepresív a nesprávneho životného štýlu. Predtým nefungovalo nič, zrazu fungovalo úplne všetko, ešte aj priania sa začali akoby samé plniť. Vlastne neskôr prišiel na to, že informácie, ktoré čítal v knihách od špičkových lekárov (napr. liečba psych. chorôb veľmi zaujímavá kniha Dr. Campbell McBride) mu prišli akoby samé už dávno predtým, ale prispôsobené na mieru a oveľa oveľa prehĺbenejšie! Tak napríklad, podobne dôležité ako kvalita potravín je spôsob, akým ich pripravujete a najmä - to ako jete!

Teda, takto môžu byť veci jednoduché, ak máte tie správne informácie. Ako ich získať? Máte ich v sebe (meditácia, jednobodová koncentrácia, všeobecne, meditácia sa neodporúča psych. pacientom a ľuďom užívajúcim návykové látky)
Určite je dobré hľadať aj špičkových liečiteľov a osvietených lekárov, pretože od každého sa môžete dozvedieť niečo nové a obvykle, podľa mojich skúseností tie najlepšie informácie získavate bezplatne alebo za pomerne nízke, vcelku dostupné sumy (napríklad aj tu a tu)
Nie je možné len pojedať tabletky a ignorovať príčiny chorôb, je to hazard so životom! Človek musí vytrvale a intenzívne hľadať a nájsť spôsob, ako fungovať normálne. Pojedanie tabletiek nie je normálne, ani u mladých ani u starých ľudí. Častokrát sa jedná o potravinové alergie a zápaly v črevách (psych. choroby) alebo o nesprávnu výživu a chronický nedostatok živín (tlak, cholesterol, video Dr. Leonard Coldwell - viac tu, pre pochopenie, ako sú orgány v tele prepojené video zvtv.sk:
"Dr. Boris Subotić - Ak si nevyčistíte pečeň, nevyliečite sa zo žiadneho ochorenia"
 
Ak človek nemá žiadny cieľ, buď nezačne vo svojom živote meniť nič, alebo ak aj začne, najskôr prestane už v polovici cesty.
-    -    -
 
"lebo každý, kto prosí, berie; kto hľadá, nachádza, a tomu, kto klepe, sa otvorí." Matúš 7:8
(úryvok z Kázne na Vrchu, Matúš kapitoly 5., 6., 7. - odp. preklad Biblie Roháček)
 

_____________________________________________________________________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť.