ŠPANIELSKA VLÁDA PRIZNÁVA ROZPRAŠOVANIE CHEMTRAILS NA ĽUDÍ, OFICIÁLNE AKO SÚČASŤ BOJA PROTI COVID-19 / SPANISH GOVERNMENT ADMITS TO SPRAYING CHEMTRAILS ON CITIZENS, AT BEHEST OF THE UN (SK, CZ, ENG, SPA)

11.06.2022 12:15
ŠPANIELSKA VLÁDA PRIZNÁVA ROZPRAŠOVANIE CHEMTRAILS NA ĽUDÍ, OFICIÁLNE AKO SÚČAŠT BOJA PROTI COVID-19 / SPANISH GOVERNMENT ADMITS TO SPRAYING CHEMTRAILS ON CITIZENS, AT BEHEST OF THE UN (SK, CZ, ENG, SPA)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/spanielska-vlada-priznava-rozprasovanie-chemtrails-na-ludi-oficialne-ako-sucast-boja-proti-covid-19-spanish-government-admits-to-spraying-chemtrails-on-citizens-at-behest-of-the-un/

 

ŠPANIELSKA VLÁDA PRIZNÁVA ROZPRAŠOVANIE CHEMTRAILS NA ĽUDÍ, OFICIÁLNE AKO SÚČASŤ BOJA PROTI COVID-19 / SPANISH GOVERNMENT ADMITS TO SPRAYING CHEMTRAILS ON CITIZENS, AT BEHEST OF THE UN (SK, CZ, ENG, SPA)

"Order SND/351/2020, 16. apríla, ktorý povoľuje jednotkám NBQ ozbrojených síl a núdzovú vojenským jednotkám, aby používali biocídy povolené ministerstvom zdravotníctva pri dezinfekčnej práci na riešenie zdravotnej krízy spôsobenej Covid-19." (pozn. red.: krízu, suchá, záplavy, choroby stromov, úhyn včiel, otrávenie vody, pôdy a problémy s dýchaním nepochybne mnohým ľuďom rozprašovaním chemtrails spôsobili. Je to podobné ako s vakcínami - hovoria, že vás chcú chrániť, pričom sa jedná o vyhladzovací program)
 

ČESKY:
https://www.infokuryr.cz/n/2022/06/11/spanelska-vlada-priznala-ze-na-pokyn-osn-strikala-na-lidi-jedovate-chemtrails/

archivovaná stránka:
https://web.archive.org/web/20220611050526/https://www.infokuryr.cz/n/2022/06/11/spanelska-vlada-priznala-ze-na-pokyn-osn-strikala-na-lidi-jedovate-chemtrails/

Poznámka Biblik: Že ľudia budú mať kôli rozprašovaniu chemtrials problémy s dýchaním, na to sme naše úrady upozorňovali už v roku 2018 v tomto článku:

https://www.biblik.sk/news/ochladenie-ako-nasledok-geoinzinierstva/

UV absorbčné vlastnosti chemtrailových vláken sa ideálne hodia ako nosič biologickej zbrane:

https://www.biblik.sk/news/spektral-analysis-of-chemtrail-fibers/

 

ENGLISH:

https://newspunch.com/spain-admits-spraying-chemtrails-on-citizens-to-fight-covid-19/

https://www.naturalnews.com/2022-06-09-spanish-government-admits-spraying-chemtrails-on-citizens.html
=
https://citizens.news/627697.html

Note Biblik: UV absorbtion of chemtrial fibers means, that those fibers are an ideal bio-weapon carrier. (may protect protein from UV). Spectral analysis of chemtrial fibers here:

https://www.biblik.sk/news/spektral-analysis-of-chemtrail-fibers/

In 2018 we wrote e-mail to our Air Protection Bureau (slovak: Úrad na Ochranu Ovzdušia), and we wrote, people will have breathing problems, article here - slovak:

https://www.biblik.sk/news/ochladenie-ako-nasledok-geoinzinierstva/

 

SPANISH:

"Orden SND/351/2020, de 16 de abril, por la que se autoriza a las Unidades NBQ de las Fuerzas Armadas y a la Unidad Militar de Emergencias a utilizar biocidas autorizados por el Ministerio de Sanidad en las labores de desinfección para hacer frente a la crisis sanitaria ocasionada por el COVID-19."

https://www.boe.es/boe/dias/2020/04/17/pdfs/BOE-A-2020-4492.pdf

_______________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť.