STEVE JOBS: POSLEDNÉ SLOVÁ (+Poznámka Biblik: Ego stále niečo chce, inokedy zase niečo nechce - získava energiu z vedomej pozornosti, že namiesto skutočných hodnôt sa ľudia zaoberajú svojimi túžbami, pričom môžu prosiť Stvoriteľa, aby ich túžby zmenil

01.02.2024 11:52

STEVE JOBS: POSLEDNÉ SLOVÁ

Poznámka Biblik: je zaujímavé, že toľko ľudí chce bohatstvo, pričom z pohľadu napríklad chudobných detí v rozvojových krajinách väčšina z nás je veľmi bohatá! Ak by prišiel chudák, čo nemá čistú vodu ani normálne bývanie, asi by tiež chcel vodovod, čistý byt, chladničku... podobne, ako niektorí chcú mať vily, Lamborghini, šaty a šperky, sú ako deti zo slumu! Snáď si niekto myslí, že je niečo viac, keď má doma chladničku? Iba primitívne ego by sa vytešovalo, ak by chladničku zrovna nemali ostatní! Mať chladničku a v nej pár dobrých vecí je zvyk, je to normálne, podobne ako Dom Perignon a kaviár u miliardárov. Možno na raňajky jete palacinky a rozmýšľate či si ich dáte s džemom alebo čokoládou, iní rozmýšľajú, kde vôbec niečo zohnať! Človek má byť vďačný svojmu Stvoriteľovi za to, čo má a aj obyčajní Slováci sú z určitého pohľadu veľmi bohatí! Ak by ste mali v chladničke alebo v dome čiv garáži to, čo väčšina miliardárov, bol by to skrátka zvyk, podobne, ako to, čo máte už teraz.

Ego stále niečo chce, inokedy zase niečo nechce - získava energiu z vedomej pozornosti, že namiesto skutočných hodnôt sa ľudia zaoberajú svojimi túžbami, pričom môžu prosiť Stvoriteľa, aby ich túžby zmenil na Jemu podobné. Pretože túžby ľudí sú indoktrinované - propagáciou erotiky od detstva a vyzdvihovaním komediantov ako herci, hokejisti a zopár zbohatlíkov, ktorých životný štýl sa navonok ukazuje ako vrcholný úspech, pričom ak niektorých poznáte, nie je to žiadna sláva, postavili si kolotoč, z ktorého už nemôžu len tak ľahko vystúpiť a ako vôl sa zaoberá ťahaním voza, mnohí boháči ťahajú a bežia, pretože sú tak zapriahnutí, že určité záväzky ani nedovoľujú zmenu. Vlastne, aj bohatstvo ak mu človek musí ustavične venovať pozornosť je len otroctvo, riadny bič si na seba upletie každý, kto túži po peniazoch! Potom samozrejme sú to najmä boháči, ktorí živia zlo vo svete, zapojení vo všelijakých diablových hrách s akciami, nehnuteľnosťami a špekuláciami. Pánom hry je ten, kto nastavil pravidlá*, jeden svätý povedal, že každá hra je podvod! Pre zlého ducha získanie duše človeka je investícia, je to veľmi podobné ako v rozprávkach. 

Zaujímavý názor niektorých bohatých ľudí: vo veciach, ktoré netvoria skutočné hodnoty ako akcie, bitcoin* kryptomeny a pod. sa nechcú zúčastňovať! 

 

Súvisiace články / related articles:

PRAVIDLO 70:30 / RULE 70:30 (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/pravidlo-70-30-rule-70-30/

Asking Miami Millionaires How They Got Rich / PÝTAL SA MILIONÁROV AKO ZBOHATLI (MIAMI, HOUSTON) (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/asking-miami-millionaires-how-they-got-rich-pytal-sa-milionarov-ako-zbohatli-miami-houston/

NAJZÁKLADNEJŠIA RADA DO ŽIVOTA / GENERAL LIFE ADVISE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/najzakladnejsia-rada-do-zivota-general-life-advise/

10 JEWISH BUSINESS SECRETS / 10 TAJOMSTIEV ÚSPECHU V PODNIKANÍ Z POHĽADU ŽIDA (ENG+CCsubs)
https://www.biblik.sk/news/10-jewish-business-secrets-10-tajomstiev-uspechu-v-podnikani-z-pohladu-zida/

ŽIADNY PROBLÉM NIE JE RIEŠITEĽNÝ NA ÚROVNI, NA KTOREJ BOL VYTVORENÝ / PROBLEMS DOESN'T HAVE ANY SOLUTIONS IN THE LEVEL IN WHICH THEY WERE CREATED (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/ziadny-problem-nie-je-riesitelny-na-urovni-na-ktorej-bol-vytvoreny-problems-doesnt-have-any-solutions-in-the-level-in-which-they-were-created/
BILLIONAIRE DAN PENA: SHOW ME YOUR FRIENDS AND I WILL SHOW YOU YOUR FUTURE (ENGLISH+CC titulky)
https://www.biblik.sk/news/billionaire-dan-pena-show-me-your-friends-and-i-will-show-you-your-future/
SAFEPLACE.SK: KEĎ STE BOLI SCHOPNÍ DOKÁZAŤ, PO ČOM STE ANI SKUTOČNE NETÚŽILI, TAK TO, ČO NAOZAJ CHCETE, DOKÁŽETE URČITE / MOTIVATIONAL QUOTE - www.safeplace.sk (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/safeplace-sk-ked-ste-boli-schopni-dokazat-po-com-ste-ani-skutocne-netuzili-tak-to-co-naozaj-chcete-dokazete-urcite/
 
*"Give me control of a nation's money and I care not who makes it's laws" Mayer Amschel Bauer Rothschild (dolár - FED, euro - mimo kontrolu národných štátov...)
Search Biblik.sk Rothschild / hľadanie Biblik.sk Rothschild:
https://www.biblik.sk/search/?x=0&y=0&text=rothschild
VETERANSTODAY.COM: Jewish Banking Dynasties Founded the Fed (ENG)
https://www.biblik.sk/news/jewish-banking-dynasties-founded-the-fed/
THE ROTHSCHILD's MANIFEST DESTINY (ENG)
https://www.biblik.sk/news/the-rothschild-s-manifest-destiny/
*BITCOIN BILLIONAIRE DAVINCI: THE FINANCIAL SYSTEM IS MOSTLY A FRAUD / BITCOINOVÝ MILIONÁR DAVINCI: FINANČNÝ SYSTÉM JE Z VEĽKEJ ČASTI PROSTE PODVOD (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/bitcoin-billionaire-davinci-the-financial-system-is-mostly-a-fraud-bitcoinovy-milionar-dainci-financny-system-je-z-velkej-casti-proste-podvod/
 

biblik.sk/clanky

Biblik.sk

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj napríklad i kúpou kníh a tovaru na biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!