SÚ SATANSKÉ ELITY SCHOPNÉ ZINSCENOVAŤ PANDÉMIU, ABY DO ĽUDÍ CEZ VAKCÍNY VPICHLI CHOROBU? A SÚ SCHOPNÍ ZINSCENOVAŤ VOJNU, ABY EURÓPU ODSTAVILI OD RUSKÝCH ZDROJOV?

24.07.2024 18:25

biblik.sk/clanky

"Tam, kde je viera v Nebeského Otca a Pána Ježiša Krista nahrádzaná vedou a novým spasiteľom sú vakcíny, prídu choroby, degenerácia, chudoba a nakoniec úpadok a smrť." (cit. zrkladlo udalostí tejto doby)

 

SÚ SATANSKÉ ELITY SCHOPNÉ ZINSCENOVAŤ PANDÉMIU, ABY DO ĽUDÍ CEZ VAKCÍNY VPICHLI CHOROBU? A SÚ SCHOPNÍ ZINSCENOVAŤ VOJNU, ABY EURÓPU ODSTAVILI OD RUSKÝCH ZDROJOV?

Čo bolo hlavným cieľom tzv. pandémie? Jednak, krycí manéver 5G sietí, pretože niektorí ľudia sa pri nových anténach a nových mobiloch proste začnú dusiť! Určitá časť ľudí tieto nové frekvencie neznesie, niektorí v dôsledku nových EM polí zomrú, a mnohí ostatní, ktorých čakajú zdravotné fyz. aj psych. problémy, by boli časom, ak by tento svet ešte pokračoval, onkológmi a ďalšími presviedčaní, že to je normálne, lebo ide o civilizačnú chorobu. 

Hlavným cieľom bolo však dostať do ľudí vakcínu! Zámery očkovania ako takého sú jasné, ak si človek myslí, že po injekcii neochorie, to je nové náboženstvo! Štatistika zo Slovenska však hovorí niečo úplne iné! V skratke, šanca, že na Slovensku niekto dostane tetanus, je menšia než 1 : 5.000.000 a človeka neochráni ani 6 vakcín! Oficiálnu štatistiku epis nájdete tu:

https://www.biblik.sk/news/aj-tetanovky-mozu-trvale-poskodit-zdravie-cloveka/

A ak si niekto myslí, že zdravé dieťa potrebuje injekcie, dlho takíto "ynteligenti" nebudú, ich potomstvo je degenerované, majú vďaka vakcínam problémy sa množiť a vymierajú!

Poďme ďalej: kto potrebuje vojnu? Komu vyhovuje odpálenie Nord Stream 2? Prečo ich kapitalizmus všade tam, kde je mier a voľný obchod proste zdochýna? Však je to zaujímavé? Akoby bol kapitalizmus proti sebe, lebo ak niekde začne prosperita a bežní ľudia bohatnú a mocnejú, niekomu to strašne vadí... Kapitalizmus bez vojny a násilia nemôže existovať! Pre chamtivosť a túžbu po vláde nad svetom (čo je vlastne túžba po vláde na Bohom) tu stále bude nejaký nepriateľ a oni nikdy nebudú mať dosť, pre nich nie je na svete dosť zlata, preto si vymysleli počítače a peniaze ako čísla v počítači a ničím nekryté bankovky, ktoré sú a vždy boli hodné toaletného papiera! Niekto vám dá do ruky miesto zlata papier, povie, že to je oukej, lebo ten papier je vraj zlatom krytý, a nakoniec zistíte, že zlato kamsi zmizlo a vy máte len papier! Ktorý idiot by kedy menil zlato za papier? Iba obchodník s papierom! Svet je dnes zavalený papiermi, zlato nikde, a všade samé dlhy! Kto to splatí? Niektorí budú požadovať za zlato zlato, za dom budú chcieť dom, lenže väčšina má v rukách len papier a zlato a domy patria niekomu inému! Táto väčšina buď skončí ako bezdomovci (to je ten lepší prípad, pretože chemtrails, 5G a vakcíny majú svoje ciele) alebo na preriedenie nepokojného davu sa očkujú sa choroby, vyvolávajú vojny a potom budú chcieť zas vnútiť ich nový finančný systém! Ak nemáte v rukách žiadnu hodnotu, ale nejaký papier alebo číslo v počítači, taký finančný systém je podvod! Je úplne jedno, čím hovoria, že je krytý! Ak by ste mali skutočné peniaze, skutočné zlato, je to aj dosť veľká moc, lebo nepotrebujete účty, banky, zákony, listiny, ste nezávislí od ich systému - od Matrixu! Ak by ľudia vlastnili skutočné zlato, ako ich budete zotročovať? Vyberačov daní neraz pozabíjali - ale z účtu tzv. smart-vyberači strhnú len tak a kto ich a ako bude lapať? Finančný systém potrebujú otrokári, nie ľudia! Zem je tak veľká, že každý môže mať veľký dom s veľkým pozemkom a nikomu nemusí nič platiť a už vôbec nie daň! Tu sa pozemky, ktorých je dosť a dosť a okrem Stvoriteľa (Stvoriteľov) nikomu nepatria, kupujú za papiere alebo za čísla v počítači a potom sa z nich niekomu doživotne platí daň!

Človek, ktorý verí v papiere je hovädo, takisto ako ten, čo verí vo vakcíny! Väčšina vecí v tomto svete nie je skutočná, možno žiadna! S výnimkou nepodmienenej lásky ako takej je to celé Matrix! čo ak existuje jedna svetová vláda? Kto organizoval pandémiu takmer vo všetkýcn štátoch? Možno výnimkou Európy bolo Švédsko a výnimkou krajín bývalého Sovietskeho zväzu bolo Bielorusko! Za covidizmu ľudí týrali, prenasledovali a buzerovali všade, snáď s výnimkou Britských ostrovov, možno priemerný pravý Angličan má natoľko vysokú úroveň, že celoštátna šikana by tam znamenala celonárodný odpor! Oni sa proste nebáli ako iné národy, nevedeli možno, čo sa deje, ale rúško v Anglicku s výnimkou cudzincov takmer nikto nenosil! Akoby pravý Angličan pozeral na život a smrť trochu ináč, ako ostatní. "Ok, ak budem žiť, tak je to dobré, ale ak zomriem, no a čo?" Akoby duch národa na vyššej úrovni nechránil život telesnej schránky tak urputne ako iné národy. Sú vyššie hodnoty než telesný život! Život tela nie je najvyššia hodnota, napríklad sloboda stojí vyššie, koľko ľudí po celý čas bojuje za slobodu! V menej rozvinutých štátoch sa bojuje samopalmi, v tzv. "vyspelejších" štátoch sa bojuje knihami a článkami! Ale vždy ide o život! Čo ak by v rámci boja za slobodu dnešný článok bol o tom, že neexistuje žiadne Rusko, žiadna Ukrajina, ani žiadne USA! Všetko jedni a tí istí, ktorí tu i tam zinscenovali covid, dnes pre zmenu zinscenovali vojnu! Kto by potreboval elektromobily, ak by bola lacná ropa? Kto by kupoval Muskovu satanskú Teslu a tie autá na baterky? Ako držať všetkých iba v určitom okruhu? Kým si môžete naftu a benzín zobrať so sebou do rôznych nádrží a bandasiek, nijak! Prejdete zo vzdialeného bodu A do bodu B, nemusíte na žiadnej pumpe zastavovať, ani vám bežne nemôžu obmedizť dojazd, lebo mnohí stále tie cih bezpečnostné smart systémy v autách proste nemajú alebo mať nechcú a vediac ich vymontovať alebo deaktivovať! Auto na baterku je vlastne table alebo mobilný telefón, kde to, či vôbec niekam budete cestovať, určuje systém! Všimnite si, že v nových smart zariadeniach sa nedá batéria len tak ľahko vymeniť! Ani v nových autách! Smart systémy úplne preberajú kontrolu nad životom človeka. Ak by ste chceli celé ľudstvo napojiť na umelú inteligenciu, boli by ste kôli účinkom 5G inscenovať pandémie? Ak by ste chceli ľudí totálne kontrolovať a presadiť dosť odveci projekt ako autá na baterky, boli by ste ochotní vyvolať vojnu a dostať ropu cenovo na úplne inú úroveň? Ak by bola ropa 100-násobne drahšia, pri nižších dodávkach by sa mohli na Európe dobre priživovať americké firmy ani ruskí oligarchovia by nevyšli na krátko! Oni nám chcú hovoriť, že bojujú proti sebe? :D Čo ak je každá veľká vojna podobne zinscenované divadlo ako covid?

Súvisiace články  / related articles: 

klúčové slová do hľadania na Biblik.sk / search Biblik.sk keywords: 

Loibner, Cowan, covidizmus, Musk, Starlink, EM žiarenie, EM radiation, EM fields, Barrie Trower, Martin Blank, elektrosmog, covidism, satanism, satanizmus, chemtrails, geoinžinierstvo, geoengineering, Jerzy Jaškowski, voľné energie, free energy, Tesla, Federman  

 

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj napríklad i kúpou kníh a tovaru na biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
Ďakujeme. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!