TÍ, KTORÍ MAJÚ NA SALÁME, VYŽADUJÚ TO ISTÉ OD DRUHÝCH. KAŽDÝ INÝ NÁZOR ICH NIEKEDY DOSLOVA AŽ BRUTÁLNE POHORŠUJE

16.05.2024 13:05

"A nové nebesia a novú zem podľa jeho zasľúbenia čakáme, v ktorých prebýva spravedlivosť." 2Pet3:13, Biblia Roháček

Zaujímavá situácia: mamička s dieťaťom v kočíku kráča po ulici, a akonáhle idete okolo, hneď si dá dolu z uší tie bezdrôtové slúchadlá. Pozeráte na ňu - chudera, celá červená ako rak z miliárd oscilácií vyžarujúcich do všetkých strán z Wi-Fi a bluetooth čipu na jej smartphone alebo mp3 prehrávači, a samozrejme aj z tých bezdrôtových slúchadiel. Ťažko je možné jej niečo nepovedať, ak to zrovna nevyzerá byť sviňa, čo by sa mohla rozzúriť a trhať :-) 

"Prosím vás, všimli ste si, že ste celá červená, akoby ste práve odbehli maratón? Veď to nemôže byť zdravé nosiť radary (smartphony, bluetooth a Wi-Fi) po vreckách aj v ušiach! Veď ste kúsok od vášho dieťaťa!" 

- Čo sa nestaráte o seba a o svoje dieťa?" 

To je ešte celkom milé odmietnutie, keď sa naposledy rozdávali ľuďom vytlačené články o tom, že očkovanie je to najväčšie svinstvo, ktoré môže normálny rodič svojmu dieťaťu urobiť, raz sme natrafili na vysokého vakcinacistu a propagátora očkovania z Trenčianskej nemocnice! To si človek vydýchol, pretože tento arcivakcinacista hneď hrozil päsťou :-) 

No, človek by mal mať záujem, ale taký prirodzený, nezištný. Nakoniec, z dieťaťa môže vyrásť osobnosť a premiér ako Robert Fico či prezident ako Peter Pellegrini. Alebo z dieťaťa môže byť raz aj človek s autodeštrukčným programom ako nemenovaná strana, či nebodaj už konečne na odchode fľandra, ktorá by stiahla do pekla spolu so sebou i celé Slovensko... Sú už tak zapletení v špinavej hre, že možno sami nevedia ako z toho von! A začínajú zúriť, lebo cítia, že slučka okolo nich sa sťahuje - vedia, že skončili! 

Súvisiace články / related articles:
DOMORODCI ZOMIERAJÚ NA POHRYZNUTIE ŽIVOČÍCHA, O KTOROM VERIA, ŽE JE JEDOVATÝ, PRIČOM ŽIADNY JED NEMÁ!

https://www.biblik.sk/news/domorodci-zomieraju-na-pohryznutie-zivocicha-o-ktorom-veria-ze-je-jedovaty-pricom-ziadny-jed-nema/

TIP NA KNIHU / BOOKS WE LIKE: DAVID R. HAWKINS: LÉČENÍ A UZDRAVENÍ / DAVID R. HAWKINS: HEALING AND RECOVERY (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/tip-na-knihu-books-we-like-david-r-hawkins-leceni-a-uzdraveni-david-r-hawkins-healing-and-recovery/

MIMORIADNE DÔLEŽITÁ INFORMÁCIA: NESMIETE PRIPUSTIŤ MYŠLIENKU, ŽE BY VÁM NIEČO MOHLO ŠKODIŤ

https://www.biblik.sk/news/mimoriadne-dolezita-informacia-nesmiete-pripustit-myslienku-ze-by-vam-nieco-mohlo-skodit/
OSLOBODENIE OD FALOŠNÝCH (ILUZÓRNYCH) MYŠLIENKOVÝCH KONŠTRUKTOV MÔŽE NIEKEDY VYŽADOVAŤ HESLO
https://www.biblik.sk/news/oslobodenie-od-falosnych-iluzornych-myslenkovych-konstruktov-moze-niekedy-vyzadovat-heslo/

BRUNO ŽIJE / BRUNO GRÖNING IS ALIVE! (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/bruno-zije-bruno-groning-is-alive/
MALÝ HRDINA SI MYSLEL, ŽE JEMU MOBIL NEŠKODÍ, SKONČIL S OBROVSKÝM NÁDOROM V HLAVE A LEDVA UŠIEL HROBÁROVI Z LOPATY
https://www.biblik.sk/news/maly-hrdina-si-myslel-ze-jemu-mobil-neskodi-skoncil-s-obrovskym-nadorom-v-hlave-a-ledva-usiel-hrobarovi-z-lopaty/
 
 

biblik.sk/usb-media-hudba


biblik.sk/clanky

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašizmu a satanizmu! Fašizmus, terorizmus a satanizmus už čoskoro bude definitívne porazený! Zločinné satanské elity prehrávajú na všetkých frontoch! Ustavične sa modlite, buďte disciplinovaní a pracujte na sebe! Od každého jedného z vás, i od každej jednej vašej myšlienky závisí, aký je svet!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!