TLAČOVÁ KONFERENCIA FEDERÁLNEHO ZHROMAŽDENIA ČSFR - SEPTEMBER 2024

02.09.2024 16:09

biblik.sk/clanky

Ak sa vám článkok páči, prosím podporujte Biblik.sk na č. účtu:

IBAN:  SK8583300000002101425963

Swift/BIC:  FIOZSKBA

Please support our work of creation these articles, donate Biblik.sk Thank you. 

Biblik.sk

TLAČOVÁ KONFERENCIA FEDERÁLNEHO ZHROMAŽDENIA ČSFR - SEPTEMBER 2024

https://www.youtube.com/watch?v=xreGxPXElEI

Poznámka Biblik: Treba si všimnúť jednu vec - hnutie tvrdí, že rozdelenie Česko-Slovenska nebolo v súlade s Ústavou. Bližšie informácie o tomto hnutí nemáme, pridalo sa k nim však značné množstvo intelektuálov z Čiech i Slovenska. Hnutie za obnovu Česko-Slovenska spopularizoval muž známy pod menom Narin Hasan. Hnutie môže byť cestou pre a obnovenie normálneho poriadku a trvale udržateľného kurzu Národa Českého a Národa Slovenského, ktoré pre elementárne fungovanie, udržanie územnej celistvosti a vôbec prežitie týchto slobodných národov predpokladá hromadné odmietnutie poslušnosti satanským korporáciám, ktoré cez SMER i cez opozičné strany zneužívajú Slovensko ako súkromný dol, pričom celú zem devastujú podobne ako to robia korporácie v Afrike a ďalších štátoch. 

Názor Biblik.sk je, že nikdy neexistoval ani nebude existovať Československý národ, Česko-Slovensko však áno, ale vždy v tomto štáte bol Národ Český a Národ Slovenský! 

Biblik.sk sa v iniciatíve pre obnovu Česko-Slovenska nikdy neangažoval, ani nie je jej sympatizantom či nepriateľom, dali sme priestor obidvom stranám, viď. články nižšie. Riziká hnutia sú, že presne takýmto istým spôsobom, ak by sa do toho naliali peniaze, zaagažovali schopní ľudía a urobila by sa dobrá reklama, by mohol prevziať moc nad legitímne zvolenou vládou aj niekto iný... Ide o veľmi zaujímavý nástroj... 

Človek sa môže ak chce identifikovať ako čechoslovák, ale československý národ nikdy neexistoval, národnosť je buď česká alebo slovenská! V Česko-Slovensku boli národy vždy dva, nie je možné ich spájať do jedného snahou o vytvorenie jedného národa. Ako dočasné riešenie po rozpade EU a NATO môže byť spojenie Čechov a Slovákov v jednom útvare s napr. spoločnou menou nápomocné. Ak to pomôže Slovensku, zakladateľ Biblik.sk kľudne vyhlási, že sa identifikuje ako Čecho-Slovák, napriek tomu, že babka rod. Thurzová je potomkom uhorského palatína, a náš rod podľa určitých sčasti aj oficiálnych informácií pochádza z Nemecka. Teda, zakladateľ Biblik.sk je skôr Nemco-Slovák, ale pre Slovensko ak to pomôže Slovensku, budem aj Čecho-Slovák!

Výhody spojenia Slovenka a Česka: Po páde dolára a tým pádom i páde eura sa k názvu Kč iba znova pridá Kčs a môže mať z toho prospech aj Slovensko :-) 

Bola vôľa ľudí rozdeliť Česko-Slovensko? Ak si pamätáte, ulicami Slovenska pred rozdelením ČSFR zneli hlasy "Samostatné Slovensko!" a medzi týmito ľuďmi boli aj mnohí vlastenci! Nie je možné jednoznačne povedať, že rozdelenie nebola vôľa ľudu, či však išlo o porušenie Ústavy, to je otázka, ktorú by snáď mohol zodpovedať napríklad Štefan Harabin - napríklad položiť Harabinovi otázku: "Čo si myslíte o rozdelení Česko-Slovenska? Je platné? Udialo sa v súlade s Ústavou?"

Súvisiace články / related articles:

KATALIN TARA: SPOLOČNÉ ČESKOSLOVENSKO JE HROZBOU PRE SLOVÁKOV - JEDINÝM SPOJENCOM V BOJI SLOVENKA ZA VÍŤAZSTVO NAD SATANIZMOM JE RUSKO:
https://www.biblik.sk/news/katalin-tara-spolocne-ceskoslovensko-je-hrozbou-pre-slovakov/

BESEDA NITRA: ROZDELENIE ČESKOSLOVENSKA JE NEPLATNÉ TVRDÍ NARIN HASAN, ČESKOSLOVENSKO PODĽA VTEDAJŠÍCH ZÁKONOV BOLO MOŽNÉ ROZDELIŤ IBA REFERENDOM
https://www.biblik.sk/news/beseda-nitra-rozdelenie-ceskoslovenska-je-neplatne-tvrdi-narin-hasan-ceskoslovensko-podla-vtedajsich-zakonov-bolo-mozne-rozdelit-iba-referendom/

NARIN HASAN: OBNOVENIE ČESKOSLOVENSKA (FEBRUÁR 2023)
https://www.biblik.sk/news/narin-hasan-obnovenie-ceskoslovenska-februar-2023/

NARIN HASAN: SLOVENSKO A ČESKO JE STÁLE ČESKOSLOVENSKO, ROZDELENIE REPUBLÍK JE NEPLATNÉ, TVRDÍ HASAN
https://www.biblik.sk/news/narin-hasan-slovensko-a-cesko-je-stale-ceskoslovensko-rozdelenie-republik-je-neplatne-tvrdi-hasan/

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašizmu a satanizmu! Fašizmus, terorizmus a satanizmus už čoskoro bude definitívne porazený! Zločinné satanské elity prehrávajú na všetkých frontoch! Ustavične sa modlite, buďte disciplinovaní a pracujte na sebe! Od každého jedného z vás, i od každej jednej vašej myšlienky závisí, aký je svet!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!