TUCKER CARLSON: LYMSKÁ BORELIÓIZA JE BIOLOGICKÁ ZBRAŇ / TUCKER CARLSON ABOUT ORIGIN OF THE LYME BORRELIOSIS (+SUCCESSFUL LYME DISEASE TREATMENT / + ÚSPEŠNÁ LIEČBA BORELIÓZY (SK, CZ, ENG) AKTUALIZOVANÉ / UPDATED (SK, ENG)

11.05.2024 10:21

biblik.sk/clanky
Podporu tvorby článkov prosíme vás môžete prejaviť kúpou tovaru ma Biblik.sk alebo priamo dobrovoľným príspevkom na č. účtu:
SK8583300000002101425963
Ď a k u j e m e  B i b l i k . s k

 

TUCKER CARLSON: LYMSKÁ BORELIÓIZA JE BIOLOGICKÁ ZBRAŇ / TUCKER CARLSON ABOUT ORIGIN OF THE LYME BORRELIOSIS (+SUCCESSFUL LYME DISEASE TREATMENT / + ÚSPEŠNÁ LIEČBA BORELIÓZY (SK, CZ, ENG)
In the late 1960’s, government bioweapons labs started injecting ticks with exotic diseases. Soon, people nearby began to get those diseases. Now, tick-borne Lyme is endemic. Naturally the government has admitted nothing." Video Tucker Carlson 9th May 2024:

pic.twitter.com/B7doR3DFhF

https://www.youtube.com/watch?v=zoxszhv9D1k

Note Biblik: Successfull lyme boreliosis treatment: 

IVERMECTIN + BIT Dr. Arcady Petrov

Questions about BIT or Ivermectin dosage plz write at:

UPDATE / AKTUALIZÁCIA: je nutné spomenúť podávanie vitamínov (A, D, E v tejto forme) ako protizápalovú liečbu, pretože pri borelióze môžu niekedy hneď začať bolesti kĺbov a šliach / probably vitamin D in this fish oil (oil+organic A, D, E) has significant anti-inflammation effects. Sometimes boreliosis may cause immediately (or within few days) paints in joints and tendons

Poznámka Biblik: úspešná liečba boreliózy bez antibiotík: 

IVERMECTIN + BIT mentálne techniky Dr. Arkadij Petrov:

https://www.biblik.sk/online-seminar-bit/

arkadijpetrov.sk

Otázky ohľadom BIT alebo dávkovania Ivermectinu prosím píšte na mail:

"Lymská borelióza, nemoc získaná z klíštěte, patří k řadě těch, které se šíří světem díky tomu, že byly vypuštěny z laboratoří. O původu lymské boreliózy není pochyb, neboť právě místo prvotního šíření se nachází v blízkosti biolaboratoře
Tucker Carlson se právě na toto téma zaměřil v dalším rozhovoru s Kris Newby, která se tomuto tématu již dlouhé roky věnuje a nepochybuje o tom, kde je skutečný původ této nemoci.
V roce 2008 natočila Kris Newby dokument o lymské borelióze, kterou se intenzivně zabývala.
Podle CDC je ve Spojených státech ročně hlášeno asi 500 000 případů. To je 1300 denně.
„Lymská borelióza se začala stávat problémem v 70. letech 20. století. Nebezpečná klíšťata se objevila v okolí obce Lyme v americkém státě Connecticut.
Poblíž Lyme je Plum Island, kde americká vláda experimentovala s biologickými zbraněmi,“ řekla Newbyová v rozhovoru s Tuckerem Carlsonem." ZDROJ

(pozn. red.: Po uštipnutí biolaboratórneho kliešťa sa zdravé telo doslova snaží "vyhodiť von" to svinstvo! Je to možné tzv. "boreliózu" liečiť aj bez antibiotík, niekedy podľa skúseností pacientov antibiotiká môžu stav i zhoršiť... Vyčistenie najmä v mieste uštipnutia (príp. ďalších miest a kĺbov) je možné technikami BIT, ktorými sa dá zároveň veľmi rýchlo a účinne pomôcť od bolesti, ktoré by ináč vyžadovali lieky, žiaci BIT na pokročilom stupni môžu zrejme vo väčšine prípadov mentálnymi technikami BIT dokonca aj úplne nahradiť lieky:

https://www.biblik.sk/online-seminar-bit/

arkadijpetrov.sk

Súvisiace články / related articles:

KNIHA DAVID R. HAWKINS - LÉČENÍ A UZDRAVENÍ

book DAVID R. HAWKINS - HEALING AND RECOVERY

MIMORIADNE DÔLEŽITÁ INFORMÁCIA: NESMIETE PRIPUSTIŤ MYŠLIENKU, ŽE BY VÁM NIEČO MOHLO ŠKODIŤ
https://www.biblik.sk/news/mimoriadne-dolezita-informacia-nesmiete-pripustit-myslienku-ze-by-vam-nieco-mohlo-skodit/
OSLOBODENIE OD FALOŠNÝCH (ILUZÓRNYCH) MYŠLIENKOVÝCH KONŠTRUKTOV MÔŽE NIEKEDY VYŽADOVAŤ HESLO
https://www.biblik.sk/news/oslobodenie-od-falosnych-iluzornych-myslenkovych-konstruktov-moze-niekedy-vyzadovat-heslo/

MAHARIŠI Z ARUNÁČALY: NAJVÄČŠÍM OMYLOM ČLOVEKA JE VERIŤ, ŽE JE SVOJOU PRIRODZENOSŤOU ZLÝ, SVOJOU PRIRODZENOSŤOU SLABÝ. KAŽDÝ ČLOVEK JE VO SVOJEJ SKUTOČNEJ PRIRODZENOSTI BOŽSKÝ A SILNÝ.
https://www.biblik.sk/news/maharisi-z-arunacaly-najvacsim-omylom-cloveka-je-verit-ze-je-svojou-prirodzenostou-zly-svojou-prirodzenostou-slaby-kazdy-clovek-je-vo-svojej-skutocnej-prirodzenosti-bozsky-a-silny/

 

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašizmu a satanizmu! Fašizmus, terorizmus a satanizmus už čoskoro bude definitívne porazený! Zločinné satanské elity prehrávajú na všetkých frontoch! Ustavične sa modlite, buďte disciplinovaní a pracujte na sebe! Od každého jedného z vás, i od každej jednej vašej myšlienky závisí, aký je svet!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!