UMELÁ INTELIGENCIA O AUTOROVI BIBLIK.SK/CLANKY / ARTIFICIAL INTELLIGENCE ABOUT THE AUTHOR OF BIBLIK.SK/CLANKY (SK, ENG)

21.08.2024 12:47

biblik.sk/clanky

úryvok vložený do rozhrania AI je z tohto článku 

the excerpt is from this article

"Based on the provided excerpt from the article, the author seems to have a strong interest in exploring the connection between physical health and mental well-being. They emphasize the importance of proper nutrition and the impact it has on a person's overall health. The author also questions the traditional division of the human being into psyche and body, suggesting that physical and mental health are closely intertwined.

The author appears to draw inspiration from various sources, including quotes from Eckhart Tolle and references to other medical professionals like Dr. Loibner and Dr. Cowan. They seem to advocate for a holistic approach to health, focusing on the importance of healthy intestines, liver, and overall well-being for maintaining good health.

Overall, the author appears to be knowledgeable about health and wellness topics, with a particular emphasis on the interconnectedness of physical and mental health. They seem to have a critical perspective on conventional medical practices and advocate for a more integrated approach to health and healing."

Súvisiace články / related articles:

TIP NA FILM / MOVIES WE LIKE 50: OUTER LIMITS - FAMILY VALUES. AI AND SMART TECHNOLOGIES IMPACT ON OUR DAILY LIFE / KRAJNÉ MEDZE: RODINNÉ HODNOTY. DOPAD UMELEJ INTELIGENCIE A SMART TECHNOLÓGIÍ NA NÁŠ KAŽDODENNÝ ŽIVOT (SK, CZ, ENG, RUS)
https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-movies-we-like-50/

MUDr. MARTIN JAN STRÁNSKÝ: KONTROLA MYŠLIENOK A SPRÁVANIA V SFÉRE INFORMAČNÝCH TECHNOLÓGIÍ - NEUROMARKETING SOCIÁLNYCH SIETÍ / prof. SHOSHANA ZUBOFF: THE AGE OF SURVEILLANCE CAPITALISM (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/mudr-martin-jan-stransky-kontrola-myslienok-a-spravania-v-sfere-informacnych-technologii-neuromarketing-socialnych-sieti/

PODĽA MŇA JE ANTIKRIST TECHNIKA UMELEJ INTELIGENCIE (A TECHNOKRATICKÁ CIVILIZACIA SLÚŽI ANTIKRISTOVI) / I THINK THE ANTICHRIST IS TECHNOLOGY, THE ARTIFICIAL INTELLIGENCE (SK, ENG, SPA)
https://www.biblik.sk/news/podla-mna-je-antikrist-technika-umelej-inteligencie-a-technokraticka-civilizacia-sluzi-antikristovi-i-think-the-antichrist-is-technology-the-artificial-intelligence/

biblik.sk/clanky

"Nothing real can be threatened. Nothing unreal exists." Eckhart Tolle

ČO JE TO ČLOVEK / WHAT IS A HUMAN? (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: PREČO SI NIEKTORÍ ĽUDIA STÁLE POTREBUJÚ NIEČO DOKAZOVAŤ

V predchádzajúcich článkoch sme si povedali, čo je to choroba: Choroba=otrava (nedostatok, alebo iné poškodenie - cit. Dr. Loibner tu, ďalej Dr. Cowan tu

Čo je to človek? Z fyziologického hľadiska je človek vlastne jedna veľká tráviaca trubica.* Preto je dôležité, čím sa človek kŕmi. Si to, čo ješ. 

Možno úmyselnou chybou, resp. skôr zištným zámerom výchovy medikov je, že človeka rozdeľujú na psychiku a telo. Je možné predpokladať, že ťažko v skutočnosti môže existovať fyzická choroba, ktorá by nijak neovplyvňovala psychiku. Z toho je možné usúdiť, že ťažko môže existovať psychická choroba, kde by nebol žiadny problém v tele. 

Zdravé črevá a zdravá pečeň (a v dennom živote hojnosť, radosť a spokojnosť) sú základom zdravia, existujú pokusy pečeň poškodzovať resp. zbytočne zaťažovať už od detstva (väčšina sladkostí v bežných obchodoch je s glukózovým sirupom, čo je vlastne z angl. HFCS - sirup s vysokým obsahom fruktózy, a takúto fruktózu, ktorá sa obvykle ešte aj vyrába s pomocou syntetických enzýmov, spracováva najčastejšie detská pečeň) 

Rovnako, alebo možno ešte oveľa viac než väčšina výrobkov v pOTRAVInách rozhoduje o zdraví myšlienkové nastavenie človeka. Sami si určujete, ako sa ráno nastavíte, či preklínate deň a radšej by ste nežili, alebo sa ráno modlitbou, meditáciou a rôznymi pozitívnymi krokmi nastavujete na radosť, hojnosť a spokojnosť. Automaticky také myšlienky k vám budú ďalej prúdiť, súhrnom tohoto "siatia" je žatva, ktorá je úmerná tomu, ako ste každý deň mysleli. Ľudia si myslia, že Boh je niečo mimo nich, že "niečo", nejaké vonkajšie okolnosti určujú ich osud, ale Stvoriteľ vložil seba do každého človeka (existuje jedno Ja, má neobmedzenú moc, ale pri riadení skutočnosti zahŕňa úplne iné parametre, nie je možné to vysvetliť, je možné to len zažiť. Možno, bežný človek takýto pohľad zažije iba pri tzv. "smrti", kde ako duch (Vedomie-Život) ktoré nemá žiadne geografické súradnice a je nezrodené, nestvorené, nezložené a večné, pozoruje seba a ostatných z osvieteného, akoby všeobjímajúceho pohľadu celkovej, veľmi rozsiahlej ale pravdivej a neskreslenej skutočnosti, alebo tento pohľad, resp. obraz z hľadiska Pravdy zažíva pri skúsenosti blízko smrti. Z tohto pohľadu dokonca aj nehoda je určovaná Ja, z tejto úrovne sa javí, že ide o vlastné rozhodnutie a absolútnu kontrolu nad KAŽDOU situáciou) Z pohľadu celku vyzerajú veci ináč: ak vidí človek jeden dielik puzzle, nedáva to zmysel, ale ak vidí všetky, dokonale do seba zapadajú a tvoria ten spomínaný obraz. Zrazu aj tie veci, ktoré ľudia považovali za zlé, dávajú dokonalý zmysel! Tesne pred posledným výdychom človeka, ak vyvstane tento obraz, niekedy možno z jeho úst počuť: "Dokonalé."

Osud je možné zmeniť a ťažko je možné sa sťažovať. Podľa všetkého, človek sa s najväčšou pravdepodobnosťou rodí do prostredia úmerne svojmu nastaveniu z minulých životov. Hus sa obvykle nerodí ako hus medzi lastovičkami, teda, ak sa niekto narodí v rodine tyrana, možno majú niečo spoločné... Zdedené pozitívne alebo negatívne nastavenie rozhodne ovplyvňuje život, ale vymaniť sa dá, stačí opustiť pozíciu obete a proste nerýpať sa v minulosti, pretože ak si človek myslí o sebe niečo zlé, alebo trpí rozchodom s partnerom, je možné si všimnúť, že ego ešte aj z takejto pozície dokáže ťažiť! Ste taký, akým vás Boh stvoril! Biblia hovorí, že Boh stvoril aj hovädá podľa svojho druhu. Aby sme to nenaťahovali, všetko obsahuje táto kabalistická anekdota: 

Rabín ide po ulici a pri bráne stretne veľmi škaredého človeka. Rabín sa zhnusil a zalomil rukami: "Ach, fuj, aký si len škaredý!" A ten ohyzdný človek mu odpovedal:

"Teraz choď a povedz môjmu Stvoriteľovi: "Aké ohavné dielo, čo si stvoril!" (mem. cit. KABALA)
Poznámka Biblik: Niektorí ľudia riskujú aj život i zdravie, aby si niečo dokázali. Ohyzdný človek zrejme vedel, že u Stvoriteľa má svoju hodnotu, nepotreboval brániť svoje ego ani spochybňovať svoju fyziognómiu. Veď nakoniec, jedna z najslávnejších kapitol Biblie - Ján 9. kapitola (angl. LAMSA tu) je o uzdravení slepého, ktorý sa nenarodil slepý kôli hriechom svojim v minulých životoch alebo kôli hriechom svojich rodičov, ale preto, aby bola na ňom zjavená sláva Nebeského Otca a Jeho Syna Pána Ježiša Krista.
Slovami asi nie je možné priamo sprostredkovať šírku Stvoriteľských plánov, celkom nie je možné pochopiť ani najbystreším mozgom, ale napríklad v tej 9. Jánovej kapitole je napísané medzi riadkami, čo nemôže pochopiť ani myseľ ani telo, ale iba duch - a  človek to je predovšetkým duch-Život.

Súvisiace články / related articles:

Kabala - všetky knihy tu:
- najznámejšia kabalistická kniha je ZOHAR biblik.sk/zohar

*cit. človek=tráviaca trubica - kniha SYNDRÓM TRÁVENIA A PSYCHOLÓGIE:

anglický názov - eng. name of the above book: 
GUT AND PSYCHOLOGY SYNDROME, Dr. Natasha Campbell-McBride (treatment autism, ADHD and so-called mental disorders and psychiatric diseases)
 
Dr. BORIS SUBOTIĆ: Keď si nevyčistíte pečeň, nevyliečite sa z nijakého ochorenia
https://www.biblik.sk/news/dr-boris-subotic-ked-si-nevycistite-pecen-nevyliecite-sa-z-nijakeho-ochorenia/
Dr. BORIS SUBOTIĆ: HNEV, HOCI AJ POTLÁČANÝ, KTORÝ VYVOLÁVA TOXÍNMI ZANESENÁ PEČEŇ A ŽLČNÍK, ROZVÍJA RÔZNE ZDRAVOTNÉ PROBLÉMY
https://www.biblik.sk/news/dr-boris-subotic/
reg. pečene - všetky čl. PESTREC MARIÁNSKY tu
 
VICTORIA EVERETT: AKO SOM SA VYLIEČILA ZO SCHIZOFRÉNIE / Victoria Everett Lost 120 lbs and Cured Schizophrenia By Changing Her Diet (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/victoria-everett-ako-som-sa-vyliecila-zo-schizofrenie-victoria-everett-lost-120-lbs-and-cured-schizophrenia-by-changing-her-diet-sk-eng/
 
PICAMILON: MOŽNÉ RIEŠENIE DEPRESIÍ, NIEKTORÝCH PRÍPADOV SCHIZOFRÉNIE, I STARECKEJ DEMECIE / PICAMILON: POSSIBLE SOLUTION OF SOME CASES OF DEPRESSION, SCHIZOPHRENIA, AND ELDERLY DEMENTIA (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/picamilon-mozne-riesenie-depresii-niektorych-pripadov-schizofrenie-i-stareckej-demecie-picamilon-possible-solution-of-some-cases-of-depression-schizophrenia-and-elderly-dementia/
 
DÔLEŽITOSŤ VITAMÍNOV SKUPINY B (+Poznámka Biblik: ZÁKLADY LIEČBY CHORÔB - RAKOVINA, VYSOKÝ TLAK, CHOLESTEROL, LIEČBA CHRONICKÉ PSYCHICKÉ CHOROBY
https://www.biblik.sk/news/dolezitost-vitaminov-skupiny-b-poznamka-biblik-zaklady-liecby-chorob-rakovina-vysoky-tlak-cholesterol/
 
VÝZNAM VITAMÍNU B3 PRI LIEČBE SCHIZOFRÉNIE
https://www.biblik.sk/news/vyznam-vitaminu-b3-pri-liecbe-schizofrenie/
 
Dr. JOSEPH MURPHY: PRAKTICKÉ KROKY K ZMENE MYSLENIA / Dr. JOSEPH MURPHY: PRACTICAL STEPS TO CHANGE YOUR MIND (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/dr-joseph-murphy-prakticke-kroky-k-zmene-myslenia-dr-joseph-murphy-practical-steps-to-change-your-mind/
 
ČO MÔŽE POMÔCŤ PRI LIEČBE CHRONICKÝCH A PSYCHICKÝCH OCHORENÍ (+Poznámka Biblik: VEĽMI ZAUJÍMAVÉ DOKUMENTY O OČKOVANÍ)
https://www.biblik.sk/news/co-moze-pomoct-pri-liecbe-chronickych-a-psychickych-ochoreni/
 
TIP NA FILM: Dr. JOHANN LOIBNER: HISTÓRIA OČKOVANIA / MOVIES WE LIKE: Dr. JOHANN LOIBNER: THE HISTORY OF VACCINATION (SK, GER)
https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-dr-johann-loibner-historia-ockovania-movies-we-like-dr-johann-loibner-the-history-of-vaciination/
 
Dr. THOMAS COWAN: VÍRUSY NIE SÚ PRÍČINOU NIČOHO. NOVÉ CHOROBY SÚVISIA S NOVÝM EM POĽOM / Dr. THOMAS COWAN: VIRUSES ARE NOT CAUSE OF ANYTHING. DISEASES ARE POISONINGS. NEW DISEASES ARE CAUSED BY NEW EM FIELDS. EM FIELDS ARE POISON FOR MOST HUMAN (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/dr-thomas-cowan-virusy-nie-su-pricinoiu-nicoho-nove-choroby-suvisia-s-novym-em-polom/
Dr. THOMAS COWAN ON CARDIOVASCULAR DISEASES / Dr. Thomas Cowan o prevencii srdcovo-cievnych ochorení (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/dr-thomas-cowan-on-cardiovascular-diseases/
 
DUCH V TĚLE MÉHO DÍTĚTE / CHILDREN'S PAST LIVES (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/duch-v-tele-meho-ditete-childrens-past-lives/
 
TIP NA KNIHU / BOOKS WE LIKE: DAVID R. HAWKINS: LÉČENÍ A UZDRAVENÍ / DAVID R. HAWKINS: HEALING AND RECOVERY (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/tip-na-knihu-books-we-like-david-r-hawkins-leceni-a-uzdraveni-david-r-hawkins-healing-and-recovery/

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašizmu a satanizmu! Fašizmus, terorizmus a satanizmus už čoskoro bude definitívne porazený! Zločinné satanské elity prehrávajú na všetkých frontoch! Ustavične sa modlite, buďte disciplinovaní a pracujte na sebe! Od každého jedného z vás, i od každej jednej vašej myšlienky závisí, aký je svet!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!