V.V: PJAKIN: 15.11.2021 (+Poznámka Biblik: MUSǏME MAŤ JASNÉ CIELE, JASNÝ OBRAZ ČO ĎALEJ) (SK, RUS)

20.11.2021 21:20

 

V.V. PJAKIN - 15.11.2021
https://kob-forum.eu/2021/11/20/otazka-odpoved-v-v-pjakina-ze-dne-15-11-2021/

LINK ULOZTO:

https://uloz.to/file/q4m1ByBwJg0U/otazka-odpoved-v-v-pjakina-ze-dne-15-11-2021-720p-ru-cz-titulky-mkv#!ZJMyMwR2ZzL2LJSwL2WvZQOwZTZ0ZyHjM0cfrzkjoJc2MQLmMD==

Poznámka Biblik: aj veci v tejto poznámke sú veľmi dôležité, sú pokusom autora o vysvetlenie aj niektorých bežnými zmyslami neuchopiteľných informácií, sú vysvetľované podľa úrovne chápania autora týchto riadkov. Ak vás zaujmú, prosíme vás sami si urobte vlastný výskum! Hľadáme možnosti riešenia súčasnej situácie na základe iba nemnohých informácií o tom, ako sa robí revolúcia ako sa dá udržať nový systém riadenia. (riadenia - nejde nám o moc nad ľuďmi, ale o spravodlivý a trvale udržateľný harmonický systém, v ktorom sú ľudia slobodní a šťastní. Snáď najjednoduchšie je, ak by bol každý dom, resp. rodový statok úplne samostatný a nezávislý, potravinovo, ekonomicky aj energeticky, čím by sa v budúcnosti mohlo predísť metódam fašistického vydierania a nátlaku. Nemôže byť viac ani fiktívna práca, ani fiktívna mena, potom máme aj fiktívne potraviny ale skutočné problémy a choroby. Nakoľko nikto nič skutočné nevlastní, nemáme vlastne ani čo chrániť! Devastácia prostredia chemtrails, mobilnými žiaričmi, výrobou zbytočných vecí a tvorením skutočného dlhu i skutočného odpadu - pôda, ktorá sa ničí, nie je naša, jedovatý spád neotravuje naše studne, mobilný vysielač nie je na streche nášho vlastného domu ani na našom poli - taká je situácia väčšiny jednotlivcov! Ľudia bývajú v panelákoch, ktoré im nepatria, nemajú skutočnú prácu - robia pre firmy, ktoré neprodukujú žiadne skutočné hodnoty, aj keď sa niekedy zaoberajú výrobou tovarov, ich hlavným zámerom sú čísla na akciových trhoch! Aké následky to má, si viete predstaviť! Nielen človek, ale aj celá Zem je pre takéto firmy iba zdrojom energie!
Ľudia zaradení v takýchto chorých systémoch bývajú chorí a mávajú niekedy aj skutočné problémy! Tí na dedine sú silno závislí  na systéme postavenom na nestabilnom základe - potraviny v hlavnej miere nedáva zem ale Tesco a supermarkety postavené častokrát na ornej pôde! Vodu berú z vodovodu, plyn a elektriku od štátu alebo dokonca - kupujú drevo a kúria drevom, kôli cenám energií a plynu! Potom chráňme lesy a planétu, keď aj vzduch v meste v zime smrdí dymom, znečisťovaný popolčekom, lebo ľudia DNES kúria drevom! Ale v telke im dávajú že ich nepriateľom je CO2 a preto musia zadržať dych a zapchať zadok kravám, najlepšie všetok dobytok vyzabíjať, nič nechovať, nič nepestovať a prestať dýchať permanentne - kôli ochrane Zeme! Áno, tieto teórie mnohí ľudia prijali, nevedia, že oni sami sú tí, ktorých treba zachraňovať, nie Zem! Nakoľko elitári chcú ľudí aj tak pozabíjať, kašlú na nás a hovoria, že je to Zem, čo potrebuje na svoju záchranu pomoc človeka! Pričom situácia je tu podľa mňa už taká, že človek podobne ako pred 2.000 rokmi opäť potrebuje zásah Boha, aby sa zbavil ťažkých pút, ktoré si aj svojimi myšlienkami uplietol! Ale nech mi nikto nehovorí, že je to len chyba človeka, keď bol vychovávaný vo svete, kde vládnu démoni!

Existoval niekedy štát, ktorý by sa orientoval na vývoj trvale udržateľného, nezávislého a harmonického systému? Som si istý, že zdroje nových energií by sme mali, ak by bol dopyt! A takýto život v harmónii s Bohom, so Zemou s Prírodou by nebol životom nejakého človeka v jaskyni, ale životom štastného člena kozmickej civilizácie, ako napr. film La Belle Verte.

S víziou a jasným obrazom je nachystané určite aj zlo, opäť to však bude otrokársky systém, kde rozhodujú o nás bez nás! Diablov systém je vždy hniloba v novom obale, celý NWO a ich prípadný spasiteľský plán je horší ako hnoj! Po ovocí poznáte ich - aké ovocie doteraz rodili? Vojny, závislosť, otroctvo a násilie, hovorili tomu raz sloboda, inokedy demokracia, stavali sa do pozícií bojovníkov proti terorizmu a teraz sú z nich najnekompromisnejší ochrancovia zdravia, ktorí vás budú chrániť aj keby vás mali všetkých pozabíjať! Čo v skutočnosti od NWO čakáte?

 -   -   -

Pre hlbšie pochopenie nižšie uvedených vecí je nutné urobiť si vlastný výskum! Ináč ako revolúciou to asi nepôjde, dobre pripravený a vyzbrojený schopnosťou tvoriť obrazy, armádou i zbraňami je nepriateľ! A čo my? Ako sa chceme nepriateľovi postaviť?

Pre revolucionárov je určite dobre študovať informácie a knihy V.V. Pjakina. Vlastne aj keby sme vyhnali fašistov, je potrebné vedieť tvoriť obrazy, niečo, na čo by sa ľudia mohli napojiť aby kvapôčkou energie vlastnej myšlienky naplnili oceán zmien! Ak má byť malý prúd viditeľný, je to spočiatku niekoľko kvapôčiek, neskôr niekoľko potôčikov, potom rieka a oceán. Aj oceán je iba more malých kvapiek! Oceán je more malých kvapiek sústredených na jednom mieste!

Veľké revolúcie sú ako oceány, zaplavujú nielen jednotlivé štáty, ale i kontinety a celý svet! Energiu im dáva sila myšlienky, na ktorú sa napojí určitý počet ľudí! Napríklad, je úplne jasné, že bez týchto obrazov by nebol ani fašizmus ani VOSR a zrejme ani žiadna masami podporovaná revolúcia. Energiu na také rozšírenie vecí a niekedy i na porazenie oveľa silnejšieho nepriateľa dáva viera a sila myšlienky. Egregor - myšlienkové pole, na ktoré sa ľudia napoja. Egregor ako opakovaná myšlienka, idea alebo vyslaný myšlienkový útvar nabitý emóciou, ktorý má zámer (vplyv egregoru napr. aj v pouličných nepokojoch, kedy ľudia začnú rozbíjať výklady ani nechápu prečo, boli strhnutí, ovplyvnení egregorom)

Takisto v dome - tí, ktorí v ňom bývajú, tvoria egegory, tie ich potom povzbudzujú pozitívne, alebo ovplyvňujú negatívne, podľa toho, aký druh emócie bol s určitou silou alebo opakovane vysielaný. O egregoroch vo svojich úžasných prednáškach hovorí aj Boris Ratnikov

O obrazoch, resp. o tvorbe obrazov sa píše v knihách V. Megre: ANASTASIA. Kniha V.V. Pjakin - O SVETE KRIVÝCH ZRKADIEL. V.V. Pjakin častokrát spomína výraz konceptuálna moc:

"Konceptuálna moc je moc, ktorá rozpoznáva faktory pôsobiace zvnútra aj zvonka na spoločnosť, následne vytvára vektor cieľov, teda ktorým smerom a ako ďaleko je treba zájsť za určité obdobie a vytvára následne koncepciu riadenia k dosiahnutiu vytýčených cieľov.
Ideologická moc je súbor myšlienok, ktoré následne koncepciu riadenia nastavenú konceptuálnou mocou prepíše do jazyka a obrazov prijateľných pre bežných ľudí." ZDROJ https://www.extraplus.sk/clanok/moc-ideologia-pat-gramov-bieleho