VYHLÁSENIA FICOVEJ VLÁDY A P.R.-REZIDENTA NA DEŇ ÚSTAVY PRIPOMÍNAJÚ HESLÁ "SO SOVIETSKYM ZVÄZOM NA VEČNÉ ČASY" V DOBE, KEĎ SA ZO VŠETKÝCH ULÍC HLASNO OZÝVA: "DĚKUJEME, ODEJDETE!"

02.09.2024 08:45

biblik.sk/clanky

Ak sa vám článkok páči, prosím podporujte Biblik.sk na č. účtu:

IBAN:  SK8583300000002101425963

Swift/BIC:  FIOZSKBA

Please support our work of creation these articles, donate Biblik.sk Thank you. 

Biblik.sk

VYHLÁSENIA FICOVEJ VLÁDY A P.R.-REZIDENTA NA DEŇ ÚSTAVY PRIPOMÍNAJÚ HESLÁ "SO SOVIETSKYM ZVÄZOM NA VEČNÉ ČASY" V DOBE, KEĎ SA ZO VŠETKÝCH ULÍC HLASNO OZÝVA: "DĚKUJEME, ODEJDETE!"

"Najvyšši ústavní činitelia podpísali memorandum o zahraničnej politike
Prezident SR Peter Pellegrini, podpredseda Národnej rady SR poverený jej riadením Peter Žiga (Hlas-SD) a predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD) podpísali v nedeľu memorandum o jednotnom postupe v otázkach zahraničnej politiky. V memorande deklarujú pevné ukotvenie Slovenska v Európskej únii (EÚ) a Severoatlantickej aliancii (NATO)" ZDROJ

Poznámka Biblik: "DĚKUJEME, ODEJDETE!" sa nemyslí hlas takzvanej opozície, ktorá sa snaží upútať pozornosť za každú cenu. Je to hlas národov, ktoré odmietajú členstvo v satanských spolkoch, ktoré ožobračujú ľudí a vyvolávajú vojny. EU a NATO sú zločinné a fašistické spolky. Od suverénnej vlády, ktorá musí manévrovať, by človek nechcel počuť riťolezecké dzurindovské vyjadrenia a to zvlášť nie na deň Ústavy! Vyzerajú, akoby v predvečer '89. úplne vážne nejaký politik verejne oslavoval Sovietsky zväz a vyzdvihoval prepojenie na kolabujúci spolok, ktorý je už v deň predstieranej glorifikácie vlastne minulosťou! Istá vec je, že EU na NATO už prakticky skončili! Kedy k tomu dôjde oficiálne a kedy budú za zločincov vyhlásení ich prisluhovači, ktorí sa tvária ešte ako živí, napriek tomu, že už sú mŕtvi aj s ich vyhláseniami? Ich slová aj celý ich program s prepojením na zločinecké a satanistické organizácie EU a NATO sú smrad a špina! Ani jedna z vládnych strán ani opozícia nie sú v skutočnosti slovenské, môžu sa nazývať ako chcú, ich skutky o tom nesvedčia! Príde deň, a nebude ich! Stojí za to v súvislosti s financovaním ďalšej zločinnej vojny NATO, ktorá podobne ako v minulosti použila ako vývesný štít albánskych teroristov, dnes ako vývesný štítok na svoje zverstvá zneužívajú ľud Ukrajiny, ktorých proste nahnali do vojny, ktorú nátlakovo spozorovali prakticky až do posledného Ukrajinca! Takzvaná slovenská vláda genocídu Ukrajincov podporuje, po skončení vojny by mali byť pred vojenským tribunálom! A takúto zločineckú vládu má slovenský národ akceptovať? Aká je to vlastne slovenská vláda?? To je čo? Takúto vládu chceme? Vládu satanistov, ktorých smer, kam vedú Slovensko je jasný? Na jatky a na smrť, ako Ukrajincov! Ako ďaleko má slovenský národ od toho, aby dopadol ako Ukrajinci? Zelenský, Fico, Pellegrini aj opozícia - bábky satanistov, zločinci a prisluhovači vrahov z NATO! Pokrytci a farizeji, čo SMER vždy bol aj ostane! Nikdy viac im nikto nebude veriť! A v otázke takzvanej pomoci ukrajinskej vláde, kde zdrojom moci je štátny prevrat, a slovenská vláda peniazmi ľudí ako vidíme ešte s jasotom a výskokmi sponzoruje samozvanú chamraď a terorizmus, treba pripomenúť článok 32:

"OBČANIA MAJÚ PRÁVO POSTAVIŤ SA NA ODPOR PROTI KAŽDÉMU, KTO BY ODSTRAŇOVAL DEMOKRATICKÝ PORIADOK ZÁKLADNÝCH ĽUDSKÝCH PRÁV A SLOBÔD UVEDENÝCH V TEJTO ÚSTAVE, AK ČINNOSŤ ÚSTAVNÝCH ORGÁNOV A ÚČINNÉ POUŽITIE ZÁKONNÝCH PROSTRIEDKOV SÚ ZNEMOŽNENÉ." ÚSTAVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY, článok 32

Súvisiace články / related articles:

SLOVÁCI, KTORÍ CHCÚ MIER, LEGÁLNE MÔŽU ODMIETNUŤ PLATENIE DANÍ I POKÚT. JE NEPRÍPUSTNÉ, ABY BOL PREZIDENT VOJNOVÝ ŠTVÁČ, JE TO ZVRHLÍK A TREBA HO ZVRHNÚŤ. SLOVÁCI MUSIA NÁJSŤ ODVAHU POSTAVIŤ SA ZA MIER, INÁČ SPONZORUJÚ VRAŽDENIE!
https://www.biblik.sk/news/slovaci-ktori-chcu-mier-legalne-mozu-odmietnut-platenie-dani-i-pokut-je-nepripustne-aby-bol-prezident-vojnovy-stvac-je-to-zvrhlik-a-treba-ho-zvrhnut-slovaci-musia-najst-odvahu-postavit-sa-za-mier-inac-sponzoruju-vrazdenie/

Biblik.sk sa dištancuje od EU a NATO vrátane všetkých politikov, ktorí akýmkoľvek spôsobom podporujú zločinný fašistický režim na Ukrajine:
peticie.com/peticia_za_mier_a_zastavenie_financovania_vojny#form

Každá vakcína je dnes určitým spôsobom GMO, ľuďom sa cez vakcíny vpravujú zárodky chorôb spolu s jedmi a cudzorodou DNA, čo spôsobouje pozmenenie ľudského genómu. / NEARLY ALL VACCINES ARE GMO IN SOME WAY (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/kazda-vakcina-je-dnes-urcitym-sposobom-gmo-ludom-sa-cez-vakciny-vpravuju-zarodky-chorob-spolu-s-jedmi-a-cudzorodou-dna-co-sposobouje-pozmenenie-ludskeho-genomu/

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašizmu a satanizmu! Fašizmus, terorizmus a satanizmus už čoskoro bude definitívne porazený! Zločinné satanské elity prehrávajú na všetkých frontoch! Ustavične sa modlite, buďte disciplinovaní a pracujte na sebe! Od každého jedného z vás, i od každej jednej vašej myšlienky závisí, aký je svet!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!