ŽIADOSŤ O NÁHRADU ŠKODY PO ZÁSAHU KUKLÁČOV BYTE ZAKLADATEĽA BIBLIK.SK

03.09.2024 08:06

biblik.sk/clanky

Arkan Levov, zakladateľ Biblik.sk

Matúš Šutaj Eštok, Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky

Vec: Žiadosť o náhradu škody vo výške  303.993,8 eur
Dňa 11.1.2024 sa policajná zločinná mafia dopustila trestného činu ohrozenia života a zdravia osoby, ktorá sa v byte č. 23 na Soblahovskej ulici č.21 t.č. zdržiavala.

Zločinný príkaz na zločinný záťah policajného dobytka vydal:

JUDr. Marián Manduch (nech je prekliaty) 

na základe svedectva falošného svedka:

Adriana Ozogányová Žuffová (nech je prekliata)

Byt bol dňa 11.1.2024 maskovanou ozbrojenou policajskou mafiou zdemolovaný na nepoznanie, snáď čoskoro natrafia tieto prasce na ľudí, ktorí ich pozabíjajú a vystrieľajú ako besných útočiacich psov, len čo sa objavia pri dverách! Aký rešpekt k zákonu, ktorý ľuďom zakazuje vlastniť zbrane? Aký rešpekt k zákonu “ste povinný strpieť” úkony zločinnej policajnej mafie? Ak sa toto deje zatiaľ po jednotlivých disidentoch, otázka času, kým to bude prebiehať vo veľkom! Covidizmus, vypínanie webov a hon NAKA a policajnej mafie na disidentov bol iba nácvik, covidisti a členovia NAKA zatiaľ chodia po slobode akoby sa nič nestalo...

Od vášho ministerstva je namieste bez diskusie vyplatiť mimosúdne odškodné  v  hodnote minimálne dvojnásobku trhovej ceny tohto bytu, čo je suma 300.000 eur + samozrejme náklady na opravy ako aj čas, ktorý na tieto opravy bol vynaložený a nebolo možné venovať sa práci.
Byt ste rozjebali, pošpinili a znesvätili. Nejaký Matúš Šukaj Eštok je údajne šéf zgrcanej pochybnej policajskej mafie, ktorá závažné trestné činy ako je postupné vyvražďovanie Slovákov cez chemtrails a experimenty s elektromagnetickým žiarením nikdy neriešila! Spomeňte si, keď vy a vaše deti budete zomierať! Vždy ste sa na vyšetrovanie skutočnej trestnej činnosti iba hrali! Keď bolo treba, vždy ste klamali a kryli ste si vaše špinavé zadky zháňaním falošných svedkov! Takzvaná slovenská Polícia ako aj štátne úrady sú nástroje na likvidáciu Slovákov, slúžia ako cover-up inštitúcie, ktoré podobne ako farmafirmy a lekári pod zámienkou ochrany od chorôb podávajú cez vakcíny zárodky chorôb a jedy už kojencom!

V prílohe je rozpis poškodených vecí a tých, ktoré sa doteraz vybudovali na novo, samozrejme, žiadam rovnakú sumu za čas, ktorý na to bolo potrebné vynaložiť, normálnu prácu a podnikanie sa už celé roky snaží niekto aj cez policajnú mafiu narušiť, určite to nie je iba tento prípad.

Rozpis nákladov na doterajšie opravy:
Nové vstupné dvere: 1600,8  eur
Rozbité okno 190,10 eur
Rozbité dvere do spálne  142,9 eur
čas vynaložený na obstarávanie, upratovanie a opravy: 2.000 eur
SPOLU náklady na opravy: 3933,8 eur

Ďalej boli poškodené a zatiaľ nepravené: zárubňa dverí do spálne, kľučka, prepálená podlaha žeravým železom, čo policajné kurvy prepaľovali bezpečnostnú páku, a kus žeravého železa spadol na zem. Ešte bola poškodená aj izbová rastlina – vzácna palma v hodnote minimálne 50 eur. Ďalej špinavé koberce, čo tu stádo fízlov prišlo kradnúť počítače a kancelársku techniku, čím vlastne podnikateľovi v IT sektore úplne zlikvidujete kanceláriu, ktorú treba okamžite obnoviť. Veci uvedené v tomto odseku, náklady, čas, odcudzené obchodné dáta, dátové produkty, zálohy, podpisový kľúč od banky a ďalšie – tieto škody vôbec nie sú uvedené v spise.

Celková suma, ktorú žiadam vyplatiť:
303.993,8 eur, slovom tristotri tisíc deväťstodeväťdesiattri eur aj 8 centov na účet č.:
SK8583300000002101425963

(list Matúšovi Šutajovi Eštokovi, odosl. na MV 3.9.2024)

Súvisiace články / related articles:

LIST MATÚŠOVI ŠUTAJOVI EŠTOKOVI PRE ZÁSAH KUKLÁČOV DŇA 11.1.2024 NA ZAKLADATEĽA BIBLIK.SK
https://www.biblik.sk/news/list-matusovi-sutajovi-estokovi-pre-zasah-kuklacov-dna-11-1-2024-na-zakladatela-biblik-sk/

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašizmu a satanizmu! Fašizmus, terorizmus a satanizmus už čoskoro bude definitívne porazený! Zločinné satanské elity prehrávajú na všetkých frontoch! Ustavične sa modlite, buďte disciplinovaní a pracujte na sebe! Od každého jedného z vás, i od každej jednej vašej myšlienky závisí, aký je svet!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!